Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή παρόχου πριν τη λήξη συμβολαίου κινητής

n4sleep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ την παρέα. Έχω σύνδεση κινητού vodafone. Γενικά δεν έχω μείνει ευχαριστημένος ούτε από τις υπηρεσίες, ούτε από την τιμολόγηση. Μου έγινε μία ΠΑΡΑ πολύ καλή προσφορά από Wind.

Ωστόσο το συμβόλαιο μου λήγει τον 6/2019 (24μηνο).  Δεν έχω πάρει συσκευή παρά μόνο έκπτωση στο πάγιο.  Η vodafone μου λέει αν φύγεις θα πληρώσεις 300+ ευρώ. Η wind μου λέει: δεν οφείλεις τίποτα.

Τι παίζει τελικά?  Τι μπορώ να κάνω? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ειχες κανει ανανεωση ή αρχικη συνδεση με εκπτωση παγιου δυστυχως πρεπει να επιστρεψεις οσα εχεις ωφεληθεί.

Δεν νομιζω να αλλαξε αυτό.

32 λεπτά πριν, n4sleep είπε

Χαιρετώ την παρέα. Έχω σύνδεση κινητού vodafone. Γενικά δεν έχω μείνει ευχαριστημένος ούτε από τις υπηρεσίες, ούτε από την τιμολόγηση. Μου έγινε μία ΠΑΡΑ πολύ καλή προσφορά από Wind.

Ωστόσο το συμβόλαιο μου λήγει τον 6/2019 (24μηνο).  Δεν έχω πάρει συσκευή παρά μόνο έκπτωση στο πάγιο.  Η vodafone μου λέει αν φύγεις θα πληρώσεις 300+ ευρώ. Η wind μου λέει: δεν οφείλεις τίποτα.

Τι παίζει τελικά?  Τι μπορώ να κάνω? 

Για ρώτα τους, είναι διατεθειμένοι να σου υπογράψουν ένα χαρτί που να λέει ότι σε περίπτωση που όντως χρωστάς θα αναλάβουν να πληρώσουν αυτοί?

Εσύ μπορείς είτε να φύγεις πληρώνοντας το πέναλτι που προβλέπεται, είτε να φύγεις χωρίς να πληρώσεις τίποτα ρισκάροντας να σε κυνηγήσουν νομικά.

• Like 2

Δν ισχυει κατι τετοιο.. Προσεχε.. 

Στο συμβολαιο σου, καπου λεει ρητρα αποχωρησης.. Λεει ποσα πληρωνεις αν φυγεις.. Παντως αποκλειεται 300 ευρω!! 

22 minutes ago, Πανος999 said:

Δν ισχυει κατι τετοιο.. Προσεχε.. 

Στο συμβολαιο σου, καπου λεει ρητρα αποχωρησης.. Λεει ποσα πληρωνεις αν φυγεις.. Παντως αποκλειεται 300 ευρω!! 

Γιατί αποκλείεται; Αν έχει έκπτωση 20 ευρώ/μήνα, τόσο βγαίνει.

1 hour ago, n4sleep said:

Η wind μου λέει: δεν οφείλεις τίποτα.

Για ρώτα τους: Αν κάνω 24μηνο συμβόλαιο μαζί σας, πάρω την επιδότηση και φύγω στους 12, δεν θα χρωστάω κάτι ε;

• Like 1

10 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Γιατί αποκλείεται; Αν έχει έκπτωση 20 ευρώ/μήνα, τόσο βγαίνει.

Για ρώτα τους: Αν κάνω 24μηνο συμβόλαιο μαζί σας, πάρω την επιδότηση και φύγω στους 12, δεν θα χρωστάω κάτι ε;

Έχω 26 ευρώ έκπτωση (και καλά) το μήνα.  Πλάκα πλάκα αυτό πρέπει να τους πω στην wind. 

Έχει κανείς το συμβόλαιο σε vodafone red 1 να πει τι λένε οι όροι για αποχώρηση?

46 minutes ago, n4sleep said:

Έχω 26 ευρώ έκπτωση (και καλά) το μήνα.  Πλάκα πλάκα αυτό πρέπει να τους πω στην wind. 

Έχει κανείς το συμβόλαιο σε vodafone red 1 να πει τι λένε οι όροι για αποχώρηση?

Χρωστάς ό,τι έχεις ωφεληθεί. Στη θέση σου θα περίμενα και λίγο πριν λήξει θα έκανα αίτηση φορητότητας στην Cosmote (γνώμη μου, μην μπλέξεις με Wind) και θα λάβεις μία προσφορά και από Vodafone. Μετά αποφασίζεις. Τι παράπονα έχεις από Vodafone?

8 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Χρωστάς ό,τι έχεις ωφεληθεί. Στη θέση σου θα περίμενα και λίγο πριν λήξει θα έκανα αίτηση φορητότητας στην Cosmote (γνώμη μου, μην μπλέξεις με Wind) και θα λάβεις μία προσφορά και από Vodafone. Μετά αποφασίζεις. Τι παράπονα έχεις από Vodafone?

Ναι χρωστάω και καλά την έκπτωση από τα 87ευρώ που κοστίζει κανονικά το πάγιο μου... αλήτες.

Wind έχω σταθερό και είμαι ευχαριστημένος πολύ. Επίσης η vodafone έχει άθλιο σήμα σε Μαρούσι και κέντρο. Κρήτη που είχα κάρτα wind στο τάμπλετ έπαιζε καμπάνα 4g και το κινητό της vodafone ήταν 2g.

Επίσης η τιμολόγηση της vodafone ως τώρα δεν με ικανοποιεί. 

• Like 1

1 minute ago, n4sleep said:

Ναι χρωστάω και καλά την έκπτωση από τα 87ευρώ που κοστίζει κανονικά το πάγιο μου... αλήτες.

Wind έχω σταθερό και είμαι ευχαριστημένος πολύ. Επίσης η vodafone έχει άθλιο σήμα σε Μαρούσι και κέντρο. Κρήτη που είχα κάρτα wind στο τάμπλετ έπαιζε καμπάνα 4g και το κινητό της vodafone ήταν 2g.

Η ποιότητα του σήματος είναι και θέμα τύχης. Διαλέγεις αυτό που είναι καλύτερο στα μέρη που συχνάζεις. π.χ. εγώ έχω καλύτερο σήμα κι από Cosmote, στο σπίτι και στη δουλειά. Επίσης, όσες φορές με πήραν από Cosmote και Wind, όταν τους είπα ότι πληρώνω κάτω από 30 για 1500+1500+2GB, μου είπαν "ευχαριστούμε-καλημέρα σας".
(Την έκπτωση την πέτυχα όταν πήγα να φύγω προς Cosmote.)
Το "αλήτες" δεν το κατάλαβα. Τι εννοείς ¨και καλά"; Δεν πληρώνεις 61 αντί για 87 ευρώ, με τον όρο να παραμείνεις 24 μήνες στη Vodafone?
Η τιμολόγηση είναι πάνω-κάτω η ίδια σε όλες τις εταιρείες. Αυτό που αλλάζει είναι τα πακέτα και ποια ταιριάζουν καλύτερα στη χρήση σου.

9 λεπτά πριν, n4sleep είπε

Περίεργο...Η wind δεν έχει δικές της κεραίες και χρησιμοποιεί της vodafone...

2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Η ποιότητα του σήματος είναι και θέμα τύχης. Διαλέγεις αυτό που είναι καλύτερο στα μέρη που συχνάζεις. π.χ. εγώ έχω καλύτερο σήμα κι από Cosmote, στο σπίτι και στη δουλειά. Επίσης, όσες φορές με πήραν από Cosmote και Wind, όταν τους είπα ότι πληρώνω κάτω από 30 για 1500+1500+2GB, μου είπαν "ευχαριστούμε-καλημέρα σας".
(Την έκπτωση την πέτυχα όταν πήγα να φύγω προς Cosmote.)
Το "αλήτες" δεν το κατάλαβα. Τι εννοείς ¨και καλά"; Δεν πληρώνεις 61 αντί για 87 ευρώ, με τον όρο να παραμείνεις 24 μήνες στη Vodafone?
Η τιμολόγηση είναι πάνω-κάτω η ίδια σε όλες τις εταιρείες. Αυτό που αλλάζει είναι τα πακέτα και ποια ταιριάζουν καλύτερα στη χρήση σου.

To 87ευρώ καταλαβαίνεις ότι είναι νούμερο πλασματικό για να το ρίξουν με την έκπτωση. αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά (για να μην πω ευρωπαΙκή που είναι πολύ χαμηλότερα) η τιμή διαμορφώνεται στα 30-40ευρώ (και πολλά λέω) γι αυτό το πακέτο.

Βλέπεις:  30 δίνεις εσύ, 42 εγώ, 27 έδινα πριν στην Cosmote. 35 ευρώ ο κολλητός μου.  Άρα το 87 δεν υπάρχει. Είναι στα χαρτιά αφού όλοι δίνουν λιγότερο. Άρα και νομικά δεν στέκει ότι σου παρέχουν έκπτωση από μια τιμή που αυτή ορίζουν όπως θέλουν. Αλλά επειδή βαριέμαι να ασχολούμαι κοιτάζω μήπως ξέρει κανείς κατι χρήσιμο παραπάνω.

Πχ έγινε καμιά αλλαγή στην τιμολόγηση το τελευταίο διάστημα να μπορέσω να καταγγείλω τη σύμβαση? 

• Like 1

• Super Moderators
6 minutes ago, kaktos77 said:

Περίεργο...Η wind δεν έχει δικές της κεραίες και χρησιμοποιεί της vodafone...

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο βέβαια...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας