Mr. Mister Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά ζεστενα νερό και το γκαζακι δεν κλείνει και βγάζει συνεχώς φωτιά. Την φωτιά την έσβησα με φύσημα αλλά ακούγεται να βγαίνει συνεχώς αέριο. Τι να κάνω;
stratosw Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 το βγαζει στο μπαλκονι και δεν αναβεις τσιγαρο
Mr. Mister Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Οκ, και περιμένω να σταματήσει ο ήχος που ακούγεται ότι βγαίνει αέριο;
haris_216 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Το ανάβεις προκειμένου να μην φεύγει απλά το αέριο αλλά να καίγεται. Μετά το αφήνεις μέχρι να τελειώσει (δε νομίζω να κρατήσει πολύ αν είναι αυτά τα συμβατικά μπλε γκαζάκια). Και βέβαια να είσαι παρών όσο γίνεται η καύση
Mr. Mister Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Είναι το κλασσικό μπλε γκαζακι, να μην το αφήσω καλύτερα να βγαίνει το αέριο; Πρέπει να το έχω να φλαιγετε κιόλας;
slr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Το βγάζεις στο μπαλκόνι και το αφήνεις μέχρι να αδειάσει. Δεν το ανάβεις γιατί η διαρροή μπορεί να είναι από την βαλβίδα, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά όλο το γκαζάκι και να τρέχεις με πυροσβεστήρα... 1
Mr. Mister Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Οκ, το έχω μπαλκόνι και το αφήνω να αδειάσει. Οταν σταματήσει ο ήχος της διαρροής τι κάνω; 1
isay Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Στο μπαλκόνι πέρα περα για να μη σου ερχεται το αέριο και αμα αδειασει του ανοιγεις και αλλο τη βαλβιδα να αδειασει τελειως. Δεν χρειαζεται να το παρατηρείς ή προσεχεις. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μην το αναψεις που ειπε ο haris. ΣΕ ΚΑΜΙΑ Μπορει να θελει αλλαγή ο μηχανισμος ελεγχου ροής (το ροομετρο που γυριζεις). 1
MikeJ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μου είχε τύχει με μεγάλο κιόλας, τη στιγμή της αλλαγής με το που κουμπώνω το καινούριο για κάποιο λόγο δεν έκατσε καλά και άρχισε άμεσα διαρροή που δε σταματούσε. Το έβγαλα στο μπαλκόνι να αδειάσει αλλά κάποια στιγμή σταμάτησε να βγάζει αέρα παρόλο που είχε ακόμα υγρό μέσα. Το αστείο ήταν ότι η φιάλη πάγωσε εντελώς και κόλλησε στο πάτωμα του μπαλκονιού... Είχα χεστεί, Αφού σκεφτόμουν να πάρω τη πυροσβεστική αφού δεν ήξερα τι να κάνω.
isay Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Mr. Mister είπε ...Οταν σταματήσει ο ήχος της διαρροής τι κάνω; Το δινεις σε κάποιον που ξέρει για να στο φτιάξει ή αγοράζεις νεο γκαζάκι (το μηχανισμο εννοώ). ΜΗΝ το παρεις στο χαλαρο και το βαλεις παλι σπιτι χωρις επιδιορθωση.
Mr. Mister Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Και εγώ προς στιγμήν σκέφτηκα άμεση επικοινωνία με τη πυροσβεστική. Οκ, άρα περιμένω να αδειάσει. Επιπλέον, να μην το χτυπάει ο ήλιος ε;
sunlight2030 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Θα τρελαθώ έχεις ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που θα μπορούσε να καταλήξει πολύ άσχημα και έχεις το χρόνο και ρωτάς στο internet !!!! 2
Joshua21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, MikeJ είπε Μου είχε τύχει με μεγάλο κιόλας, τη στιγμή της αλλαγής με το που κουμπώνω το καινούριο για κάποιο λόγο δεν έκατσε καλά και άρχισε άμεσα διαρροή που δε σταματούσε. Το έβγαλα στο μπαλκόνι να αδειάσει αλλά κάποια στιγμή σταμάτησε να βγάζει αέρα παρόλο που είχε ακόμα υγρό μέσα. Το αστείο ήταν ότι η φιάλη πάγωσε εντελώς και κόλλησε στο πάτωμα του μπαλκονιού... Είχα χεστεί, Αφού σκεφτόμουν να πάρω τη πυροσβεστική αφού δεν ήξερα τι να κάνω. Lol Όταν συμβαίνει σε μένα αυτό απλά βγαίνω στο μπαλκόνι και αφαιρώ τη φιάλη, μπαίνω ξανά μέσα, κλείνω την μπαλκονόποτρα, και βάζω στο γκαζάκι άλλη φιάλη πιο προσεκτικά για να μην ξαναπάθω το ίδιο. Τη φιάλη που είναι στο μπαλκόνι την μαζεύω μετά από κανα δίωρο. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από Joshua21
Mr. Mister Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, sunlight2030 είπε Θα τρελαθώ έχεις ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που θα μπορούσε να καταλήξει πολύ άσχημα και έχεις το χρόνο και ρωτάς στο internet !!!! Τι να κάνω ρε συ; Να καλέσω τη πυροσβεστική να μου πει τι; Αφού όλοι μου λένε να το βγάλω μπαλκόνι και να το αφήσω να αδειάσει αυτή θα είναι και η μόνη λύση.
isay Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, MikeJ είπε Μου είχε τύχει με μεγάλο κιόλας, τη στιγμή της αλλαγής με το που κουμπώνω το καινούριο για κάποιο λόγο δεν έκατσε καλά και άρχισε άμεσα διαρροή που δε σταματούσε. Το έβγαλα στο μπαλκόνι να αδειάσει αλλά κάποια στιγμή σταμάτησε να βγάζει αέρα παρόλο που είχε ακόμα υγρό μέσα. Το αστείο ήταν ότι η φιάλη πάγωσε εντελώς και κόλλησε στο πάτωμα του μπαλκονιού... Είχα χεστεί, Αφού σκεφτόμουν να πάρω τη πυροσβεστική αφού δεν ήξερα τι να κάνω. Νομοι θερμοδυναμικής. Εκτόνωση αερίου υπο πιεση -> μειωση θερμοκρασίας Απλά το αφηνες να ξεσταθεί μονο του και θα ξεκολλούσε. Αν σου τυχει πάλι (που να μη σου τυχει), αν εχει μεινει υγρο οταν "ζεσταθει", ανοιξε τη βαλβιδα τερμα (ή βγαλε το δοχείο) για να φύγει ολο το αεριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις