SeXBOX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, phanispal said: Αν με αυτό εννοείς (και υποννοείς) να προσαρμόσει την καθημερινότητά του βάσει των καπνιστών, δεν, απλά δεν. Δεν με εκπλήσσει που ειπώθηκε αφού οι μη καπνιστές είμαστε μειοψηφία... πρέπει να αναπνέουμε και εμείς τα υπολείμματα καρκίνου που ξεφυσά ο καπνιστής γι' αυτό ας προσαρμοστούμε! Να κάπως ετσι
greekbusters Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Εγώ που καπνίζω καμμία δεκαετία, κάποιες μέρες λαχανιαζω πολύ. Βέβαια κάνω αρκετη γυμναστική και τρέξιμο αλλά οι ανάσες δεν βελτιώνονται. Αποκορύφωμα το σημερινό που ομολογώ είχα καιρό να το κάνω μόνος μ , Γτ συνήθως έβαζα άλλους 😀 ανέβηκα φορτωμένος καμμία δεκαριά φορές στον 7ο όροφο και στο 3ο ήδη ανέβασμα τα είχα παίξει. Και σκέφτομαι αν στα 28 μου νιώθω έτσι, τι θα γίνεται αργότερα. Κάποια στιγμή πρέπει να το κόψω μαχαίρι από μόνος, πριν μ το επιβάλει κάποιος άλλος Όσο προς τον σεβασμό προς τους άλλους εγώ είμαι κύριος. Για τι έχω την κοπέλα μου που δεν καπβοζρο και γνωρίζω πόσο ενοχλεί τους μη καπνιστές. Παράδειγμα πάμε για φαγητό και οι τριγύρω παρέες, κυρίως με εργοστασιακα τσιγάρα που βγάζουν ντουμανια, πετάνε τον καπνό τους πάνω μας , την ενοχλεί υπερβολικά (μερικές φορές ομολογώ και εμένα) και έτσι έχω βάλει μυαλό. Πάντα πετάω τον καπνό μακρυά τους η προς τα πάνω που πολλές φορές με έχουν ευχαριστήσει άγνωστοι για αυτό. Όταν δε υπάρχει τριγύρω μωρό ούτε καν το ανάβω ή απομακρύνομαι. Πάντως Υπάρχουν πολλοί αγενεστατοι που δεν κοιτάνε καν τον διπλανό τους και τον ντουμανιαζουν, για τι έτσι γουστάρουν και είναι κάτι που με νευριάζει κάθε φορά . Κυρίως έχω παρατηρήσει τους 50ρηδες +++ να το κάνουν χωρίς ίχνος ευγένειας και αν τους μιλησεις θίγονται κιολας... 2 1
Μάκαρος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Ας βάλουν επιτέλους στα 15 ευρώ το πακέτο, να τελειώνουμε και με αυτό 1
greekbusters Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Ας βάλουν επιτέλους στα 15 ευρώ το πακέτο, να τελειώνουμε και με αυτό Και 20 να το βάλουν νομίζω πάλι θα καπνίζουμε το ίδιο, θα κόψουμε από αλλού 😂😂😂
~mxls~ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Μάκαρος είπε Ας βάλουν επιτέλους στα 15 ευρώ το πακέτο, να τελειώνουμε και με αυτό Περισσότερα λαθραία, ακόμα μεγαλύτερη φοροδιαφυγή. Οι περισσότεροι καπνιστές προφανώς θα βρουν λύση.
mp123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Σε ό,τι αφορά θέματα υγείας (και σοβαρά μάλιστα) θα ενοχληθεί, και με το δίκιο του. Ωραια. Όπως εγώ επιλέγω μέρη (καφετέριες, εστιατόρια κ.λ.π) να πηγαίνω έτσι να κάνουν και οι αντικαπνιστες. Για όλα υπάρχουν λύσεις. Καλή διάθεση να υπάρχει. Αλλά άμα ο αλλος είναι παραξενος και ψάχνετε τι να του πεις. Είναι απλό. Όπως αποφευγω τους αντικαπνιστες έτσι να με αποφεύγουν οι αντικαπνιστές. Τους σεβομε αλλά να σεβοντε και εμένα. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από mp123 2
crom251 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο σεβασμος προς τον μη καπνιστη ειναι σεβαστος φυσικα. Αλλα σεβαστη πρεπει να ειναι και η ατομικη ελευθερια του καπνιστη. Οι δημοσιοι χωροι ανηκουν σε ολους. Και σε καπνιστες και σε μη καπνιστες. Οταν εμενα καποιος μου απαγορευει το καπνισμα σε δημοσιο χωρο, αυτο αυτοματα συνιστα περιορισμο των ατομικων μου ελευθεριων. Και ποια ειναι η λυση θα μου πειτε ωστε να ειναι ολοι ευχαριστημενοι... Ειναι απλη. Ο καθε ιδιοκτητης μαγαζιου να μπορει να χαρακτηρισει το μαγαζι του σαν καπνιστων ή μη καπνιστων. Και ο καθενας ελευθερα, μπορει να κανει την επιλογη του και να παει ή να μην παει στο συγκεκριμενο μαγαζι. Δεν νομιζω κανενας καπνιστης να μην σεβαστει τον μη καπνιστη και να παει να ντουμανιαζει μαγαζια μη καπνιστων. Απλα δεν θα παει ή αν παει δεν θα καπνισει εκει. Το προβλημα ειναι στους μη καπνιστες που κοιτώντας μονο την παρτη τους και οχι και τα δικαιωματα και των αλλων θελουν ολα να ειναι συμφωνα με τα δικο τους τροπο ζωης... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από crom251 1 1
basilisgate13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, mp123 είπε Ωραια. Όπως εγώ επιλέγω μέρη (καφετέριες, εστιατόρια κ.λ.π) να πηγαίνω έτσι να κάνουν και οι αντικαπνιστες. Για όλα υπάρχουν λύσεις. Καλή διάθεση να υπάρχει. Αλλά άμα ο αλλος είναι παραξενος και ψάχνετε τι να του πεις. Είναι απλό. Όπως αποφευγω τους αντικαπνιστες έτσι να με αποφεύγουν οι καπνιστές. Τους σεβομε αλλά να σεβοντε και εμένα. απο αυτα που γραφεις μαλλον δεν τους σεβεσαι η τους σεβεσαι μονο οταν σε αποφευγουν.Εγω σε οσες καφετεριες εχω παει εχουν ταμπελακια και χαρτακια στα τραπεζια απογερευεται το καπνισμα και οι μισοι μεσα καπνιζουν δηλαδη ποιοι ειναι οι λαθος και θα πρεπει να συμορφωθουν εγω η αυτοι ; .Οι καπνιστες ειναι η πλειοψηφια οποτε ειναι λογικο να υπαρχουν σε περισσοτερα μαγαζια.Εστω οτι υπαρχει ενα μαγαζι στην πολη μου που τηρειται το μη καπνισμα εντος ειμαι αναγκασμενος να πηγαινω μονο εκει επειδη καποιοι δεν θελουν να σεβαστουν τους αλλους . Σε 9 σελιδες οσοι ειναι μη καπνιστες δεν ειδα να ζητανε απο κανεναν να κοψει το τσιγαρο λιγο σεβασμο ζητησαν αλλα στην ελλαδα μαλλον αυτο ειναι πολυ για καποιους
AristidisZ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mp123 είπε Ωραια. Όπως εγώ επιλέγω μέρη (καφετέριες, εστιατόρια κ.λ.π) να πηγαίνω έτσι να κάνουν και οι αντικαπνιστες. Για όλα υπάρχουν λύσεις. Καλή διάθεση να υπάρχει. Αλλά άμα ο αλλος είναι παραξενος και ψάχνετε τι να του πεις. Είναι απλό. Όπως αποφευγω τους αντικαπνιστες έτσι να με αποφεύγουν οι αντικαπνιστές. Τους σεβομε αλλά να σεβοντε και εμένα. Προσωπικά ποτέ δε κατάλαβα γιατί δε μπορεί ένα μαγαζί να επιλέγει τι θα κάνει με το θέμα του καπνίσματος, ούτε την στάση κάποιων που λένε "όχι δε θα μου κόψει εμένα το μαγαζί ο κάθε πίθηκος" Εγώ δε θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, όταν βγαίνω για φαϊ - ποτό καπνίζω, υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν παιδιά Αν ζητήσω τασάκι και μου πουν απαγορεύεται, προφανώς θα το σεβαστώ, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ξαναπάω στο μαγαζί Τώρα ξέρω ότι θα τα ακούσω αλλά δε πειράζει, βαράτε Μόλις τώρα, basilisgate13 είπε Εγω σε οσες καφετεριες εχω παει εχουν ταμπελακια και χαρτακια στα τραπεζια απογερευεται το καπνισμα και οι μισοι μεσα καπνιζουν δηλαδη ποιοι ειναι οι λαθος και θα πρεπει να συμορφωθουν εγω η αυτοι Θα πρέπει να συμμορφωθεί πρώτα από όλους ο μαγαζάτορας Εκεί νομίζω θα πρέπει να απευθύνεσαι 5
papoys1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, basilisgate13 είπε απο αυτα που γραφεις μαλλον δεν τους σεβεσαι η τους σεβεσαι μονο οταν σε αποφευγουν.Εγω σε οσες καφετεριες εχω παει εχουν ταμπελακια και χαρτακια στα τραπεζια απογερευεται το καπνισμα και οι μισοι μεσα καπνιζουν δηλαδη ποιοι ειναι οι λαθος και θα πρεπει να συμορφωθουν εγω η αυτοι ; .Οι καπνιστες ειναι η πλειοψηφια οποτε ειναι λογικο να υπαρχουν σε περισσοτερα μαγαζια.Εστω οτι υπαρχει ενα μαγαζι στην πολη μου που τηρειται το μη καπνισμα εντος ειμαι αναγκασμενος να πηγαινω μονο εκει επειδη καποιοι δεν θελουν να σεβαστουν τους αλλους . Σε 9 σελιδες οσοι ειναι μη καπνιστες δεν ειδα να ζητανε απο κανεναν να κοψει το τσιγαρο λιγο σεβασμο ζητησαν αλλα στην ελλαδα μαλλον αυτο ειναι πολυ για καποιους Δεν φταίει ο καπνιστής φίλε μου.Φταίει ο ιδιοκτήτης που θέλει να τα αρπάζει από όλους και επιτρέπει στους καπνιστές να καπνίζουν δίνοντάς τους και τασάκι ή έστω αυτοσχέδιο τασάκι (το κάνουν και αυτό να γλυτώσουν πρόστιμα). Ο καπνιστής αν του πει απαγορεύεται το κάπνισμα δεν θα καπνίσει η θα πάει αλλού που τον αφήνουν. Εσύ για να τιμωρήσεις τον ιδιοκτήτη που δεν είσαι καπνιστής μην ξαναπάς στο μαγαζί του. 1
basilisgate13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, crom251 είπε Δεν νομιζω κανενας καπνιστης να μην σεβαστει τον μη καπνιστη και να παει να ντουμανιαζει μαγαζια μη καπνιστων. Απλα δεν θα παει ή αν παει δεν θα καπνισει εκει. Το προβλημα ειναι στους μη καπνιστες που κοιτώντας μονο την παρτη τους και οχι και τα δικαιωματα και των αλλων θελουν ολα να ειναι συμφωνα με τα δικο τους τροπο ζωης... Υπαρχουν μαγαζια που με καλο εξαερισμο μπορουν να ειναι μεσα και καπνιστες και μη καπνιστες οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω φυσουσε προς τα πανω.Εμενα προσωπικα αυτο μου φτανει οταν δεν φυσας πανω στον αλλο.Αυτο που με ενοχλει ειναι οταν φυσας τον καπνο πανω στον αλλο ενω μπορεις να τον ριξεις προς τα πανω δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να χωριστουν τα μαγαζια και οχι απλα να σεβαστουν ο ενας τον αλλο .Εχω παει σε κλαμπ γεματο απο κοσμο με καπνιστες και μη και δεν μυριζε οτι λιγο τσιγαριλα λογω του καλου εξαερισμου 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Δεν φταίει ο καπνιστής φίλε μου.Φταίει ο ιδιοκτήτης που θέλει να τα αρπάζει από όλους και επιτρέπει στους καπνιστές να καπνίζουν δίνοντάς τους και τασάκι ή έστω αυτοσχέδιο τασάκι (το κάνουν και αυτό να γλυτώσουν πρόστιμα). Ο καπνιστής αν του πει απαγορεύεται το κάπνισμα δεν θα καπνίσει η θα πάει αλλού που τον αφήνουν. Εσύ για να τιμωρήσεις τον ιδιοκτήτη που δεν είσαι καπνιστής μην ξαναπάς στο μαγαζί του. 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Προσωπικά ποτέ δε κατάλαβα γιατί δε μπορεί ένα μαγαζί να επιλέγει τι θα κάνει με το θέμα του καπνίσματος, ούτε την στάση κάποιων που λένε "όχι δε θα μου κόψει εμένα το μαγαζί ο κάθε πίθηκος" Εγώ δε θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, όταν βγαίνω για φαϊ - ποτό καπνίζω, υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν παιδιά Αν ζητήσω τασάκι και μου πουν απαγορεύεται, προφανώς θα το σεβαστώ, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ξαναπάω στο μαγαζί Τώρα ξέρω ότι θα τα ακούσω αλλά δε πειράζει, βαράτε Θα πρέπει να συμμορφωθεί πρώτα από όλους ο μαγαζάτορας Εκεί νομίζω θα πρέπει να απευθύνεσαι Συμφωνω και με τους 2 οτι φταιει ο υπευθυνος.Οπως ειπα αν υπαρχει καλος εξαρισμος και λιγο σεβασμος απο ολους ολα μπορουν να γινουν .Οι μεν μπορουν να φυσουν προς αλλη κατευθυνση και οι δεν να μην το παιρνουν πατριωτικα και να θελουν να λιντσαρουν οσους καπνιζουν . 2
Μάκαρος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, crom251 είπε Το προβλημα ειναι στους μη καπνιστες που κοιτώντας μονο την παρτη τους και οχι και τα δικαιωματα και των αλλων θελουν ολα να ειναι συμφωνα με τα δικο τους τροπο ζωης... Με την ίδια λογική το πρόβλημα είναι στους καπνιστές που κοιτώντας μόνο την πάρτη τους και όχι και τα δικαιώματα των άλλων, θέλουν να καπνίζουν όπου και να βρίσκονται ντουμανιάζοντας τους πάντες γύρω τους,
skiabox Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Όποιος απομονώνει το φαινόμενο από αυτά που συνέβησαν από την δεκαετία του 80 και μετά είναι σε λάθος δρόμο. Από την δεκαετία του 80 λοιπόν η Ελληνική κοινωνία ξεκίνησε να τα κάνει όλα ανάποδα. Σφραγιδοπατητές αντί για μηχανογράφηση. Προκύλι αντί για καθημερινή γυμναστική. Μηδενικός σεβασμός στο κοινωνικό σύνολο. Μεγαλύτερος ραγιαδισμός και παρτακισμός στον πλανήτη. Από τρομοκράτηση εώς μίσος σε κανονικές δουλειές που παράγουν υπεραξία και που αξιολογούνται σε πραγματικό χρόνο.
mp123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Ας βάλουν επιτέλους στα 15 ευρώ το πακέτο, να τελειώνουμε και με αυτό Ωραια λογική και εσυ. Και 15 να παει μισό πακέτο θα το κάνω την ημέρα. ( χωρίς παρεξήγηση κουβέντα κάνουμε) Με την λογική σου πάλι εγώ θέλω να παει 15 ευρώ το λίτρο η βενζίνη να δούμε τι θα κάνεις.
AristidisZ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Με την ίδια λογική το πρόβλημα είναι στους καπνιστές που κοιτώντας μόνο την πάρτη τους και όχι και τα δικαιώματα των άλλων, θέλουν να καπνίζουν όπου και να βρίσκονται ντουμανιάζοντας τους πάντες γύρω τους, Σε περίπτωση που δε το έχεις καταλάβει μιλάμε μόνο για φαγητάδικα και μπαρ Δε νομίζω να καπνίζει κανείς σε σινεμά, θέατρα, λεωφορεία, νοσοκομεία κ.ο.κ. Για τους εργασιακούς χώρους επίσης δε το συζητώ ότι θα πρέπει να απαγορεύεται αυστηρώς και δια ροπάλου 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις