Προς το περιεχόμενο

Τι παιζει με το καπνισμα;

Comic maniak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια τι εχει γινει με το καπνισμα πλεον; Διαβασα και σχολιασα πριν λιγο στο θεμα για το Iqos για το οτι ειναι βλαβερο για τον οργανισμο. Και σκεφτομαι, αφου ξερουν οτι κανει κακο, γιατι καπνιζουν; Και μην μου πειτε ειναι ηλεκτρονικο δεν κανει κακο γιατι το λενε και οι συσκευασιες τους.

Και ενταξει αυτοι που το αρχισαν απο παλια που δεν υπηρχε ενημερωση. Ας πουμε οτι δεν το κοβουν ευκολα. Δεκτο. Αλλα οι περισσοτεροι τωρα αρχιζουν το καπνισμα ξεροντας οτι τους κανει μεγαλο κακο. Δεν σκεφτονται τα αρνητικα; Και γιατι θεωρουν πολλοι οτι ειναι μαγκια να καπνιζεις; Εγω ξερω οτι μαγκια ειναι να κανεις κατι ωφελιμο και οχι να αργοσκοτωνεις τον εαυτο σου. Ειδα γνωστο προσφατα ουτε 20 χρονων να βηχει σαν 90 χρονων γερος με ασθμα (καπνιζει και πινει). Πού εχουμε καταληξει; Παιζει να ειμαι απο τους λιγους νεους που καταλαβαινω την κατασταση... Εγω προσωπικα ουτε πινω ουτε καπνιζω παντως.

Παρακαλω οχι flame. Δεν κοροϊδευω ουτε χλευαζω αυτους που καπνιζουν. Θετω απλα την γνωμη μου και ζητω την δικη σας. Χαλαρη συζητηση δηλαδη😁.

Επεξ/σία από Comic maniak
  • Like 5
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Ρε παιδια τι εχει γινει με το καπνισμα πλεον; Διαβασα και σχολιασα πριν λιγο στο θεμα για το Iqos για το οτι ειναι βλαβερο για τον οργανισμο. Και σκεφτομαι, αφου ξερουν οτι κανει κακο, γιατι καπνιζουν; Και μην μου πειτε ειναι ηλεκτρονικο δεν κανει κακο γιατι το λενε και οι συσκευασιες τους.

Και ενταξει αυτοι που το αρχισαν απο παλια που δεν υπηρχε ενημερωση. Ας πουμε οτι δεν το κοβουν ευκολα. Δεκτο. Αλλα οι περισσοτεροι τωρα αρχιζουν το καπνισμα ξεροντας οτι τους κανει μεγαλο κακο. Δεν σκεφτονται τα αρνητικα; Και γιατι θεωρουν πολυ οτι ειναι μαγκια να καπνιζεις; Εγω ξερω οτι μαγκια ειναι να κανεις κατι ωφελιμο και οχι να αργοσκοτωνεις τον εαυτο σου. Ειδα γνωστο προσφατα ουτε 20 χρονων να βηχει σαν 90 χρονων γερος με ασθμα. Πού εχουμε καταληξει; Παιζει να ειμαι απο τους λιγους νεους που καταλαβαινω την κατασταση...

Παρακαλω οχι flame. Δεν κοροϊδευω ουτε χλευαζω αυτους που καπνιζουν. Θετω απλα την γνωμη μου και ζητω την δικη σας. Χαλαρη συζητηση δηλαδη😁.

Στο ιδιο στυλ για να μου φύγει η απορία:

• Τι παιζει με το αλκοολ
  • Τι παιζει με τη ζάχαρη
  • Τι παιζει με τη φουντα
  • Τι παιζει με τα λιπαρα
  • Τι παιζει με την κόκα
  • Τι παιζει με τα reality στην τηλεοραση
  • Τι παιζει με τους καγκουρες με τα φτιαγμένα αυτοκινητα σαν φωτορυθμικο
  • Τι παιζει με τα comics <- 🙄
  • ... κλπ άλλα

Συνοπτικά, ο εκάστοτε εχει το δικαιωμα της αυτοδιαθεσης και πως αυτο επηρεάζει την υγεία και την τσέπη του.

Επεξ/σία από isay
  • Like 8
  • Thanks 3
  • Haha 4
  • Confused 1

3 λεπτά πριν, isay είπε

Στο ιδιο στυλ για να μου φύγει η απορία:

• Τι παιζει με το αλκοολ
  • Τι παιζει με τη ζάχαρη
  • Τι παιζει με τη φουντα
  • Τι παιζει με τα λιπαρα
  • Τι παιζει με την κόκα
  • Τι παιζει με τα reality στην τηλεοραση
  • Τι παιζει με τους καγκουρες με τα φτιαγμένα αυτοκινητα σαν φωτορυθμικο
  • Τι παιζει με τα comics <- 🙄
  • ... κλπ άλλα

Συνοπτικά, ο εκάστοτε εχει το δικαιωμα της αυτοδιαθεσης και πως αυτο επηρεάζει την υγεία και την τσέπη του.

Το ονομα Comic Maniak το εφτιαξα γιατι ηθελα να πουλησω ενα κομικ πιο παλια. Δεν εχω καποιον εθισμο. Απλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα. Anyway, για εσενα Σωτηρης😂😂.

Τυχερός όποιος δεν το έβαλε στη ζωή του. Άπαξ και το βάλεις είναι αρκετά δύσκολο να το βγάλεις , και αυτό μπορεί να το καταλάβει μόνο ένας καπνιστής.

Εγώ καπνίζω απο τα 22 (5-6 τσιγάρα την μέρα) , έχω κάνει άπειρες προσπάθειες να το κόψω , μία φορά το κατάφερα για 3 χρόνια , μου έγινε μία μεγάλη στραβή στην ζωή μου και το ξανάρχισα.

Όταν το αρχίζεις δεν μπορείς να καταλάβεις τον εθισμό που σου προκαλεί , οπότε μετά είναι αργά.

Όλα στο μυαλό είναι βέβαια , αλλά όπως είπε και ο isay όλοι έχουν έναν εθισμό στη ζωή τους , εγώ ζηλεύω αυτούς που δεν έχουν εθισμούς που χαλάνε την υγεία τους.

Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα το κόψω τώρα που έχω και παιδιά και δεν καπνίζω στο σπίτι.

• Like 7
  • Thanks 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τυχερός όποιος δεν το έβαλε στη ζωή του. Άπαξ και το βάλεις είναι αρκετά δύσκολο να το βγάλεις , και αυτό μπορεί να το καταλάβει μόνο ένας καπνιστής.

Εγώ καπνίζω απο τα 22 (5-6 τσιγάρα την μέρα) , έχω κάνει άπειρες προσπάθειες να το κόψω , μία φορά το κατάφερα για 3 χρόνια , μου έγινε μία μεγάλη στραβή στην ζωή μου και το ξανάρχισα.

Όταν το αρχίζεις δεν μπορείς να καταλάβεις τον εθισμό που σου προκαλεί , οπότε μετά είναι αργά.

Όλα στο μυαλό είναι βέβαια , αλλά όπως είπε και ο isay όλοι έχουν έναν εθισμό στη ζωή τους , εγώ ζηλεύω αυτούς που δεν έχουν εθισμούς που χαλάνε την υγεία τους.

Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα το κόψω τώρα που έχω και παιδιά και δεν καπνίζω στο σπίτι.

Μακαρι να το κοψεις φιλε μου. Υπαρχουν και φιλτρα νικοτινης αν θες να το κοψεις πιο ευκολα. Ετσι το εκοψε ο πατερας μου και με πολυ πιεση απο εμενα. Εγω προσπαθω να μην εθιζομαι σε τιποτα. Ουτε καφε πινω (οχι οτι κανει και τιποτα τραγικο στην υγεια) γιατι θελω να ξυπναω χωρις "βοηθεια", αν καταλαβαινεις τι εννοω. Βεβαια μου αρεσει ενας καλος καφες αλλα απλα δεν πινω για τον παραπανω λογο😅.

Επεξ/σία από Comic maniak
  • Thanks 1

Ας καπνίζουν όσο γουστάρουν και ας κάνουν τους πνεύμονές τους μαύρους σαν κατράμι, ας πηγαίνουν μέρα με τη μέρα όλο και πιο κοντά στον καρκίνο. Γιατί; Γιατί είναι δικαίωμά τους να κάνουν ό,τι θέλουν με το σώμα τους.

ΑΛΛΑ, αγαπητοί καπνιστές, να έχετε την στοιχειώδη ευγένεια ΕΣΤΩ να ρωτάτε πχ τον διπλανό σας στο παγκάκι στη στάση αν τον/την ενοχλεί το τσιγάρο που πάτε να ανάψετε και να μην φυσάτε τον καπνό πάνω μας. Όσο εσείς γουστάρετε να καπνίζετε το τσιγάρο σας [+το ηλεκτρονικό] άλλο τόσο πολλοί άνθρωποι ΔΕΝ γουστάρουμε να είμαστε παθητικοί καπνιστές ντε και καλά.

Το αν το κάπνισμα είναι χαζομάρα ή μαγκιά δεν με ενδιαφέρει ούτε στο ελάχιστο. Ο σεβασμός στους γύρω μας μ'ενδιαφέρει μόνο και στο περιβάλλον [δρόμοι/πεζοδρόμια γεμάτα αποτσίγαρα...άλλο ένα δείγμα της παιδείας κάποιων].

• Like 18
  • Thanks 5
  • Haha 1
  • Confused 1

Μόλις τώρα, *nenya* είπε

Ας καπνίζουν όσο γουστάρουν και ας κάνουν τους πνεύμονές τους μαύρους σαν κατράμι, ας πηγαίνουν μέρα με τη μέρα όλο και πιο κοντά στον καρκίνο. Γιατί; Γιατί είναι δικαίωμά τους να κάνουν ό,τι θέλουν με το σώμα τους.

ΑΛΛΑ, αγαπητοί καπνιστές, να έχετε την στοιχειώδη ευγένεια ΕΣΤΩ να ρωτάτε πχ τον διπλανό σας στο παγκάκι στη στάση αν τον/την ενοχλεί το τσιγάρο που πάτε να ανάψετε και να μην φυσάτε τον καπνό πάνω μας. Όσο εσείς γουστάρετε να καπνίζετε το τσιγάρο σας [+το ηλεκτρονικό] άλλο τόσο πολλοί άνθρωποι ΔΕΝ γουστάρουμε να είμαστε παθητικοί καπνιστές ντε και καλά.

Το αν το κάπνισμα είναι χαζομάρα ή μαγκιά δεν με ενδιαφέρει ούτε στο ελάχιστο. Ο σεβασμός στους γύρω μας μ'ενδιαφέρει μόνο και στο περιβάλλον [δρόμοι/πεζοδρόμια γεμάτα αποτσίγαρα...άλλο ένα δείγμα της παιδείας κάποιων].

Σωστο και αυτο. Το να ριχνεις ολο τον καπνο πανω σε καποιον ειναι μεγαλη αγενεια και με νευριαζει αρκετα και για αυτο κανω και καμια παρατηρηση. Πριν λιγο καιρο βγηκα με μια γνωστη μου και πηγε να αναψει τσιγαρο και της λεω "Τι κανεις;" και μου λεει "Αχ σορρυ δεν ηξερα οτι σε ενοχλει". Μα και βεβαια με ενοχλει αν μου ερχετε ολη αυτη η βρωμα (με καθε εννοια της λεξης). Την Παρασκευη πηρα λεωφορειο να κατεβω στο κεντρο της Πατρας και βλεπω μια κυρια καπου 50 χρονων να βγαζει καπνο για να στριψει τσιγαρο. Λεω αμα το κανει δεν θα εχουμε καλα ξεμπερδεματα και αφου την αγριοκοιταξα ευτυχως το εβαλε μεσα😂😂. Μα καλα, μεχρι και μεσα στο λεωφορειο;

1 λεπτό πριν, Comic maniak είπε

Σωστο και αυτο. Το να ριχνεις ολο τον καπνο πανω σε καποιον ειναι μεγαλη αγενεια και με νευριαζει αρκετα και για αυτο κανω και καμια παρατηρηση. Πριν λιγο καιρο βγηκα με μια γνωστη μου και πηγε να αναψει τσιγαρο και της λεω "Τι κανεις;" και μου λεει "Αχ σορρυ δεν ηξερα οτι σε ενοχλει". Μα και βεβαια με ενοχλει αν μου ερχετε ολη αυτη η βρωμα (με καθε εννοια της λεξης). Την Παρασκευη πηρα λεωφορειο να κατεβω στο κεντρο της Πατρας και βλεπω μια κυρια καπου 50 χρονων να βγαζει καπνο για να στριψει τσιγαρο. Λεω αμα το κανει δεν θα εχουμε καλα ξεμπερδεματα και αφου την αγριοκοιταξα ευτυχως το εβαλε μεσα😂😂. Μα καλα, μεχρι και μεσα στο λεωφορειο;

Κάποτε κάπνιζαν και μέσα στα αεροπλάνα!!

• Like 3

7 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Συμφωνώ , εγώ καπνίζω μόνο έξω 3 τσιγάρα στη δουλειά και 2 στο μπαλκόνι μου.

Ποτέ σε κούνιες , ποτέ μέσα σε μαγαζιά , ποτέ όταν υπάρχουν άλλοι μη καπνιστές δίπλα μου και ειδικά αν υπάρχουν παιδιά.

• Like 2
  • Thanks 2

Μόλις τώρα, tsofras είπε

Συμφωνώ , εγώ καπνίζω μόνο έξω 3 τσιγάρα στη δουλειά και 2 στο μπαλκόνι μου.

Ποτέ σε κούνιες , ποτέ μέσα σε μαγαζιά , ποτέ όταν υπάρχουν άλλοι μη καπνιστές δίπλα μου και ειδικά αν υπάρχουν παιδιά.

Μπραβο φιλε μου. Ειναι ωραιο να βλεπεις οτι εστω καποιοι σεβονται τους γυρω τους.

Και εγώ που καπνίζω περίπου 10 χρόνια,  έκανα απόπειρα να το κόψω , όπου το έκοψα για 3 μήνες αλλά έκανα την βλακεία να ξανααρχισω μετά και δεν ξανά προσπάθησα να το σταματήσω. Σε έναν γιατρό που είχα πάει για άλλον λογο , μου είχε πει το εξής για να το κόψω μιας και ειδικευοταν και σε αυτό .  Θα ορίσω μια ημερομηνία έστω αύριο,  μεθαύριο ,  σε έναν χρόνο και μετά μαχαίρι.  Έτσι έχω ορίσει τα φετινά μ γενέθλια και θέλω να δω αν λειτουργεί το όλο πράμα.  Αποτι έχω καταλάβει όμως απόλαυση είναι το πρώτο τσιγάρο της ημέρας. Όλα τα υπόλοιπα μόνο απόλαυση δεν είναι 

Το ιδιο ισχυει ομως και για τον καθενα που παρκαρει επανω σε πεζοδρομια , στα παρκιγκ των αμεα, δεν χτυπαει εισιτηριο, γλυφει να προσληφθει κατ εξαιρεση, λαδωνει να κανει τη δουλεια του, πεταει τα σκουπιδια στον γειτονα κλπ λπ...μη σου πω για αυτους που πατανε γκαζι και οδηγουν αντικοινωνικα και επικινδυνα, μη σου πω για τον ρουβικωνα που δικηο ειναι το δικο του μονο, μη σου πω για ασυντηρητα αυτοκινητα καρμανιολες με καυσαερια που δηλητηριαζουν...κλπ κλπ...και σε πειραξε το ηλεκτρονικο σε παγκακι η εξωτερικο χωρο που ενδεχεται να μην εχει καν νικοτινη?

Καταλαβα τι εννοεις αλλα ας δει ο καθενας και τον εαυτο του. Σιγουρα θα ανηκετε σε πολλες κατηγοριες αντικοινωνικων συμπεριφορων μια μια εξαιρεση μονο οτι δεν καπνιζετε. Εγω ομως ειμαι καλυτερος και ας φυσαω καπνο στη μουρη του αλουνου διοτι ΔΕΝ ΟΔΗΓΩ, αρα τουλαχιστον απο αυτο το ελαττωμα μου , οδηγηση, δεν κινδυνευω ουτε  εγω ουτε οι αλλοι..εκτος αν με φανε την ωρα που περπαταω.

ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ, ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ 0 ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗΣ ( λουκιανος)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας