Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greekbusters είπε

Και εγώ που καπνίζω περίπου 10 χρόνια,  έκανα απόπειρα να το κόψω , όπου το έκοψα για 3 μήνες αλλά έκανα την βλακεία να ξανααρχισω μετά και δεν ξανά προσπάθησα να το σταματήσω. Σε έναν γιατρό που είχα πάει για άλλον λογο , μου είχε πει το εξής για να το κόψω μιας και ειδικευοταν και σε αυτό .  Θα ορίσω μια ημερομηνία έστω αύριο,  μεθαύριο ,  σε έναν χρόνο και μετά μαχαίρι.  Έτσι έχω ορίσει τα φετινά μ γενέθλια και θέλω να δω αν λειτουργεί το όλο πράμα.  Αποτι έχω καταλάβει όμως απόλαυση είναι το πρώτο τσιγάρο της ημέρας. Όλα τα υπόλοιπα μόνο απόλαυση δεν είναι 

Εγώ όρισα την 01/01/19 :D

Αν και με βολεύουν τα γενέθλια είναι ποιο αργά χεχε

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, isay είπε

Τι παιζει με τους καγκουρες με τα φτιαγμένα αυτοκινητα

Όλα τα καταλαβαίνω/Έχω κόψει αλλά τι πρόβλημα υγείας υπάρχει με αυτό? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ~mxls~ είπε

Σιγά το κατόρθωμα.

Κοιτα για πολλους που δεν εχουν την ψυχολογικη δυναμη δεν ειναι ευκολο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Και εγώ που καπνίζω περίπου 10 χρόνια,  έκανα απόπειρα να το κόψω , όπου το έκοψα για 3 μήνες αλλά έκανα την βλακεία να ξανααρχισω μετά και δεν ξανά προσπάθησα να το σταματήσω. Σε έναν γιατρό που είχα πάει για άλλον λογο , μου είχε πει το εξής για να το κόψω μιας και ειδικευοταν και σε αυτό .  Θα ορίσω μια ημερομηνία έστω αύριο,  μεθαύριο ,  σε έναν χρόνο και μετά μαχαίρι.  Έτσι έχω ορίσει τα φετινά μ γενέθλια και θέλω να δω αν λειτουργεί το όλο πράμα.  Αποτι έχω καταλάβει όμως απόλαυση είναι το πρώτο τσιγάρο της ημέρας. Όλα τα υπόλοιπα μόνο απόλαυση δεν είναι 

Εγώ το έκοψα ύστερα από 15 συναπτά χρόνια, πριν από 634 ημέρες! Τον Γενάρη κλείνω δύο χρόνια άκαπνος! Το έκοψα μια κι έξω, χωρίς όμως να έχω ορίσει από πριν μια συγκεκριμμένη ημερομηνία. Θεωρώ, όμως, ότι για να πετύχει αυτός ο τρόπος, πρέπει ο καπνιστής να είναι συνειδητοποιημένος και να καταλαβαίνει τους λόγους για τους οποίους επιλέγει να σταματήσει το κάπνισμα.

• Like 4
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Πού εχουμε καταληξει; Παιζει να ειμαι απο τους λιγους νεους που καταλαβαινω την κατασταση... Εγω προσωπικα ουτε πινω ουτε καπνιζω παντως.

Αρχικά δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Έτσι ήταν πάντα και εννοώ ότι ο άνθρωπος έχει την τάση να κάνει διάφορα πράγματα ειδικά όταν είναι επικίνδυνα.

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι εθισμένοι στην αδρεναλίνη π.χ., στο αλκοόλ, στα ναρκωτικά κτλ. Δεν μπορείς να τους βάλεις τον δικό σου τρόπο σκέψης ειδικά όταν μιλάμε για το δικό τους σώμα. Και δεν πάει να πει ότι όλα αυτά έχουν μόνο αρνητικά, π.χ. πολλοί άνθρωποι με δύο τρία ποτά τους είναι πιο εύκολο να κινηνικοποιήθουν, ένα τσιγάρο (1) βοηθάει στο στρες κτλ. Αυτό που θέλω να πω είναι μην είσαι απόλυτως με όλα και το πιο σημαντικό είναι ο αυτοέλεγχος.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Και δεν πάει να πει ότι όλα αυτά έχουν μόνο αρνητικά, π.χ. πολλοί άνθρωποι με δύο τρία ποτά τους είναι πιο εύκολο να κινηνικοποιήθουν, ένα τσιγάρο (1) βοηθάει στο στρες κτλ. 

Εδω με εχασες 😷.

Δημοσ.

Κανενός δεν είναι δικαίωμα να κατάστρεφει την υγεία του γενικοτερα και με οποιονδήποτε τρόπο. Εκτός από τον εαυτό του επιβαρύνει και τους συγγενείς του και τους συμπολίτες του και το κράτος. 

• Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Κοιτα για πολλους που δεν εχουν την ψυχολογικη δυναμη δεν ειναι ευκολο.

Ούτως ή άλλως για να έχεις εθιστεί φανερώνει μια αδυναμία.

Αλλά προσωπικά δεν το θεωρώ κατόρθωμα. No offense.

• Sad 1
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Εδω με εχασες 😷.

Το βλέπεις απο συγκεκριμένη σκοπιά και εγώ το ανέφερα κάπως λάθος.

Αναφορά σε κείμενο

ένα τσιγάρο (1) βοηθάει στο στρες

Κάποιος με υπερβολικό άγχος αν δεν θέλει να καταφύγει σε φαρμακευτική αγωγή, ένα τσιγάρο θα βοηθούσε.Καταλαβαίνω θα πεις απ' το τσιγάρο θα εθιστεί μετά και συμφωνώ. Αλλά αν μπορείς να το ελέγχεις (από έρευνα αν την βρω θα κάνω παράθεση μέχρι 3 τσιγάρα την εβδομάδα δεν διατρέχεις κίνδυνο).

Αναφορά σε κείμενο

δύο τρία ποτά τους είναι πιο εύκολο να κινηνικοποιήθουν

Εδώ έχω να σου δώσω πολλά παραδείγματα:

1) Το να πίνεις δυο τρία ποτά όποτε βγαίνεις δεν σημαίνει ότι εθίζεσαι

2) Είναι πραγματικότητα ότι το να πιεις σε βοηθάει να μιλήσεις να ανοιχτείς, μην κρίνεις όλους απ' τον εαυτό σου δεν είναι για όλους τόσο εύκολο.

Και το ποτό δεν είναι η λύση δεν λέω αυτό αλλά βοηθάει, γι αυτό και στα αρχικά χρόνια ενός φοιτητή βλέπεις αυτό το φαινόμενο, δεν προλαβαίνεις να εθιστείς απ΄το αλκοόλ τόσο εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε

Ούτως ή άλλως για να έχεις εθιστεί φανερώνει μια αδυναμία.

Αλλά προσωπικά δεν το θεωρώ κατόρθωμα. No offense.

Δεν ειπα οτι διαφωνω εντελως αλλα ας ειμαστε λιγο πιο διακριτικοι :) .

2 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Το βλέπεις απο συγκεκριμένη σκοπιά και εγώ το ανέφερα κάπως λάθος.

Κάποιος με υπερβολικό άγχος αν δεν θέλει να καταφύγει σε φαρμακευτική αγωγή, ένα τσιγάρο θα βοηθούσε.Καταλαβαίνω θα πεις απ' το τσιγάρο θα εθιστεί μετά και συμφωνώ. Αλλά αν μπορείς να το ελέγχεις (από έρευνα αν την βρω θα κάνω παράθεση μέχρι 3 τσιγάρα την εβδομάδα δεν διατρέχεις κίνδυνο).

Εδώ έχω να σου δώσω πολλά παραδείγματα:

1) Το να πίνεις δυο τρία ποτά όποτε βγαίνεις δεν σημαίνει ότι εθίζεσαι

2) Είναι πραγματικότητα ότι το να πιεις σε βοηθάει να μιλήσεις να ανοιχτείς, μην κρίνεις όλους απ' τον εαυτό σου δεν είναι για όλους τόσο εύκολο.

Και το ποτό δεν είναι η λύση δεν λέω αυτό αλλά βοηθάει, γι αυτό και στα αρχικά χρόνια ενός φοιτητή βλέπεις αυτό το φαινόμενο, δεν προλαβαίνεις να εθιστείς απ΄το αλκοόλ τόσο εύκολα.

Δεν συμφωνω και πολυ αλλα σεβομαι την γνωμη σου.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι "ας κανουν οτι γουσταρουν με την υγεια τους", 600'000 ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ καπνιστες πεθαινουν καθε χρονο και περα απο αυτο οταν εισαι αρρωστος επιβαρυνεις και τους γυρω σου αμεσα η εμμεσα περισσοτερο αποτι νομιζεις!!!

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, adi32 είπε

Κανενός δεν είναι δικαίωμα να κατάστρεφει την υγεία του γενικοτερα και με οποιονδήποτε τρόπο. Εκτός από τον εαυτό του επιβαρύνει και τους συγγενείς του και τους συμπολίτες του και το κράτος. 

Καλά, το πας σε πολύ βαθιά νοήματα εσύ, που πρέπει να είσαι μέσος σκανδιναβός για να τα πιάσεις. Εδώ λέμε πας στον άλλον ευγενικά και του λες σε χώρο που ρητά απαγορεύεται το κάπνισμα, φίλε σε παρακαλώ μην καπνίζεις έχω άσθμα και με ενοχλεί και σου λέει άμα θέλεις σήκω φύγε, κουμάντο στα πνευμόνια μου κάνω εγώ. Ακόμα το συγκρίνουμε με την επικινδυνότητα οποιασδήποτε μορφής άλλης παρανομίας για να δούμε ποιο έχει τις χειρότερες επιπτώσεις, να συζηούσαμε πιο θα σκεφτόμασταν να περιορίσουμε πρώτο...

Μιλάμε για ελληνικές καταστάσεις.

Δημοσ.

Εγώ καπνίζω γιατί μου αρέσει. Δικαιωμα μου είναι.Δεν είμαι παράνομος. Πληρώνω τον φόρο μου, δεν καπνίζω σε μέρη που απογορευετε το κάπνισμα, δεν καπνίζω μέσα στο σπίτι. Δεν θα μου πει ο καθένας τι θα κάνω στον εαυτό μου. Εμένα μου αρέσει να καπνίζω. Το απολαμβάνω. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...