Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ideal09 είπε

Με τα τωρινα δεδομενα και με την τεραστια πληροφορηση που υπαρχει γυρω απο αυτο, αμα σου κοβει ελαφρως και δεν θες να φτασεις στο αξιολυπητο σημειο να πρεπει να καπνισεις για να περασεις καλα, να ξοδευεις απειρα λεφτα σε τσιγαρα, να καταστρεφεις τον οργανισμο σου κ.λ.π. , απλα δεν το αρχιζεις ποτε.

Εδω θα συμφωνησω, οσο αγενες και αν ακουγεται.

#Peace

Επεξ/σία από Comic maniak
  • Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Η Philip Morris που περηφανεύεται για το iqos ας μας δώσει λίγο τα στατιστικά από μάρκες της από το 70+ και μετά όταν αποδείχθηκε ότι ήταν βλαβερό και κλήθηκε να λογοδοτήσει πόσους έχει κάνει κατά βούληση να αυτοκτονήσουν καπνίζοντας, εχω στο σόι μου 3 που πεθάνανε από το ρημάδι, ένας από αυτούς δεν θα είμαι, δε θα είμαι στα στατιστικά τους και τα 7 χρονια ηλεκτρονικό που κάνω αραιά και που και πνευμονολόγος που με βλέπει συχνά έχει δει τρομερό καθάρισμα στα πνευμόνια και όταν του είπα για κάτι φυσαλίδες που είχα διαβάσει ότι προκαλεί στα πνευμόνια τα πήρε στο κρανίο και κατέβαζε καντήλια συγκρίνοντας την βελτίωση μου με όσους είχε στην λίστα του που πεθάναν από το ρημάδι. Εδώ ο πρωταγωνιστής στις διαφημίσεις της Philip Morris πέθανε από αυτό... τι να λέμε τώρα...

Καλά εδώ κάποτε το προτείνανε και το διαφήμιζαν γιατροί...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Καλά εδώ κάποτε το προτείνανε και το διαφήμιζαν γιατροί...

Ισχυει αυτο😂😂😂.

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, tsofras said:

Συμφωνώ , εγώ καπνίζω μόνο έξω 3 τσιγάρα στη δουλειά και 2 στο μπαλκόνι μου.

Ποτέ σε κούνιες , ποτέ μέσα σε μαγαζιά , ποτέ όταν υπάρχουν άλλοι μη καπνιστές δίπλα μου και ειδικά αν υπάρχουν παιδιά.

Εγώ κυρίως σε κούνιες...

• Sad 1
Δημοσ.

Ποτέ δεν έβαλα τσιγάρο στο στόμα μου ούτε ηλεκτρονικό , αν και με παρότρυναν μερικές φορές φίλοι να το δοκιμάσω.

Είναι από τα λίγα πράγματα που είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να αρχίσω και πραγματικά όταν βλέπω νέους ανθρώπους, φίλους μου να καπνίζουν και να λαχανιάζουν μετά από λίγα μέτρα, πραγματικά απορώ πως δεν καταλαβαίνουν πως κάνουν κακό στον ευατό τους που μπορεί αργότερα να αποβεί μοιραίο.

• Like 2
Δημοσ.

ξεκινησα το τσιγαρο απο "μαγκια" οπως και οι περισοτεροι νεοι τοτε.Δεν υπηρχε ιντερνετ,ουτε φωτογραφιες στα πακετα των τσιγαρων και γενικως η ενημερωση ηταν ελλιπης (αυτα ειναι τα ελαφρυντικα που μου δινω)

συνεχισα να καπνιζω απο συνηθεια για πανω απο δυο δεκαετιες και το εκοψα προσφατα πριν κανα χρονο

θεωρω οτι ηταν το πιο ηλιθιο πραγμα που εχω κανει στην ζωη μου

δεν υπαρχει λεμε!!! να κανεις κακο καθημερινα στον εαυτο σου και μαλιστα να πληρωνεις για αυτο λεφτα!!!

και βεβαια και τα υπολοιπα υποκαταστατα που εχουν βγει (ηλεκτρονικα κτλ) και αυτα βλαβερα ειναι,ισως και χειροτερα απο το κλασσικο τσιγαρο απλα ειναι νωρις ακομη και δεν εχουν υπαρξει στατιστικες μελετες για την μακροχρονια χρηση τους

ΜΑΚΡΙΑ απο ολα αυτα μαγκες

το μεγαλυτερο αγαθο που εχουμε ειναι η υγεια μας και ειναι τεραστια ηλιθιοτητα να γινομαστε αυτοκαταστροφικοι

• Like 4
Δημοσ.

Δεν εχω καπνίσει ποτε τσιγάρο,ουτε εχω σκοπο,ωστοσο εχω καπνισει πουράκια κυριως σε clubs και σε περιοδο εξεταστικης.(Αντε να εχω κανει συνολο 2 πακετα μεσα σε 2 χρονια,για τετοια ποσοτητα μιλαμε)

2-3 φορες το μηνα κανω και ναργιλε με την παρέα που εχει νικοτινη.Δεν νιωθω εξαρτηση,σε φαση ειχα να κανω ναργιλε/πουρακια  4-5 μηνες πριν το καλοκαιρι.

Δεν γνωριζω αν το τσιγαρο προκαλει ιδιου ειδους εθισμό με τα παραπάνω,αν ναι,τοτε ολα ειναι στο μυαλό και σιγουρα φταίει οτι πολλοι το συνδυάζουν με αλλους εθισμους της καθημερινοτητας τους.

Δημοσ.

Τα έχετε πει όλα.

Δεν έχω καπνίσει ποτέ και δεν βλέπω το λόγο να το ξεκινήσω ποτέ... Το κακό είναι όταν καπνίζει ο ανθρωπός σου (βέβαια πηγαίνει στο μπαλκόνι και ποτέ μέσα στο σπίτι).
Αλλά όπως και να έχει, είναι άσχημο να την βλέπεις να κάνει κακό στον εαυτό της.... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, georgeγ είπε

και τα υπολοιπα υποκαταστατα που εχουν βγει (ηλεκτρονικα κτλ) και αυτα βλαβερα ειναι,ισως και χειροτερα απο το κλασσικο τσιγαρο απλα ειναι νωρις ακομη και δεν εχουν υπαρξει στατιστικες μελετες για την μακροχρονια χρηση τους

Επεξ/σία από tritonas00
  • Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά καπνίζω 27 χρόνια, απολαμβάνω την καπνιστική εμπειρία και δεν έχω σκοπό να το κόψω γιατί απλά το απολαμβάνω.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, l337 είπε

Προσωπικά καπνίζω 27 χρόνια, απολαμβάνω την καπνιστική εμπειρία και δεν έχω σκοπό να το κόψω γιατί απλά το απολαμβάνω.

Με την βρώμα πως τα βγάζεις πέρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην δουλειά είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Καπνίζανε και ερχόταν ο καπνός και βρωμούσαμε ώσπου τους φωνάξαμε μια φορά και τώρα πάνε έξω. Η άλλη ήταν έγκυος και κάπνιζε, έλεγε ότι μια στις τόσες δεν πειράζει. Έγκλημα.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, l337 είπε

Ο πνευμονολογος τι λεει?

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tritonas00 είπε

Ο πνευμονολογος τι λεει?

Ότι λέει σε όλους. Οι εξετάσεις μου κάθε χρόνο πάντως είναι πολύ καλές.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...