l337 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, tritonas00 είπε ποσο καπνιζεις τη μερα? 12-15g καπνό (σχετικά ελαφρύ) Έχω κόψει το βιομηχανικό τσιγάρο εδώ και 15 χρόνια περίπου. Αν συνέχιζα να καπνίζω το βιομηχανικό αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι θα την πάλευα όπως τώρα. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από l337 1
OnePlus6T Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, l337 είπε 12-15g καπνό (σχετικά ελαφρύ) Έχω κόψει το βιομηχανικό τσιγάρο εδώ και 15 χρόνια περίπου. Αν συνέχιζα να καπνίζω το βιομηχανικό αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι θα την πάλευα όπως τώρα. Ναι βέβαια γιατί ο καπνός είναι καλύτερος😀😀😀
georgeγ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 26 λεπτά πριν, tritonas00 είπε Δεν μου λέει κάτι το βίντεο που έβαλες Εγραψα οτι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ισχυριστούμε οτι το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι βλαβερό,αφού δεν υπάρχουν στατιστικές μελέτες μετά από μακροχρόνια χρήση Προσωπική μου εκτίμηση (ανευ απόδειξης ) είναι ότι σαφώς και είναι επιβλαβής μια ουσία που υπο της μορφής καπνού την στέλνεις στους πνεύμονες σου
AristidisZ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δε καταλαβαίνω το νόημα ενός νήματος που βγάζουν όλοι τη χολή τους για τους καπνιστές ΟΚ, δε το γουστάρετε, το καταλάβαμε, τι να κάνουμε τώρα Να κάνω και εγώ ένα θέμα "Τι παίζει με τα αναψυκτικά" και άλλο ένα "Τι παίζει με το χοιρινό", να τα πούμε και εκεί ; 3
tritonas00 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, georgeγ είπε Δεν μου λέει κάτι το βίντεο που έβαλες Εγραψα οτι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ισχυριστούμε οτι το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι βλαβερό,αφού δεν υπάρχουν στατιστικές μελέτες μετά από μακροχρόνια χρήση Προσωπική μου εκτίμηση (ανευ απόδειξης ) είναι ότι σαφώς και είναι επιβλαβής μια ουσία που υπο της μορφής καπνού την στέλνεις στους πνεύμονες σου βλαβερο μπορει να ειναι, αλλα δεν νομιζω χειροτερο απο το κτ οπως εγραψες...
l337 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, OnePlus6T είπε Ναι βέβαια γιατί ο καπνός είναι καλύτερος😀😀😀 Είναι αδύνατο να απαντήσω σοβαρά σε κάποιον που έχει μηδενική εμπειρία ως καπνιστής (3-4 μήνες) αλλά παρόλα αυτά έχει άποψη γιατί... έτσι.
Vagosman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δε καταλαβαίνω το νόημα ενός νήματος που βγάζουν όλοι τη χολή τους για τους καπνιστές Είναι πολύ απλό, οι καπνιστές στην πλειοψηφία τους θεωρούν οτι ειναι αναφαίρετο δικαίωμα τους να καπνίζουν όπου τους κάνει κέφι καταπατώντας την ελευθερία των μη καπνιστών αλλα και των ευαίσθητων ομάδων. Απο την άλλη αν τολμήσεις και μιλήσεις, θα διαμαρτυρηθούν εντόνως για τη στέρηση των δικαιωμάτων τους. Χαρακτηριστικά σε εστιατόριο που ηταν κλεισμένο περιμετρικά με τζάμια (πάνω σε πεζοδρόμιο κιόλας) οι ιδιοκτήτες το θεωρούν εξωτερικό χώρο ενω ο νεος αντικαπνιστικός νόμος ειναι ξεκάθαρος. Οι επιλογές που έχουν οι μη καπνιστές να βγουν έξω απο το σπίτι τους είναι ελάχιστες εως μηδενικές. Ας ξαναμιλήσουμε λοιπόν για ελευθερία. Μονο τρικοκοσμικές χώρες πλέον καπνίζουν σε τόσο μεγάλα ποσοστά και το ανέχονται σε κλειστούς χώρους. 1
l337 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δε καταλαβαίνω το νόημα ενός νήματος που βγάζουν όλοι τη χολή τους για τους καπνιστές ΟΚ, δε το γουστάρετε, το καταλάβαμε, τι να κάνουμε τώρα Να κάνω και εγώ ένα θέμα "Τι παίζει με τα αναψυκτικά" και άλλο ένα "Τι παίζει με το χοιρινό", να τα πούμε και εκεί ; Είναι ένα από τα κλασσικά θέματα που καταλήγει σε τσουβάλιασμα και κανιβαλισμό. Μη δίνεις σημασία. 2
georgeγ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, l337 είπε Είναι αδύνατο να απαντήσω σοβαρά σε κάποιον που έχει μηδενική εμπειρία ως καπνιστής (3-4 μήνες) αλλά παρόλα αυτά έχει άποψη γιατί... έτσι. Τι σχέση έχει η εμπειρία κάποιου ως καπνιστή με την άποψη του για το αν είναι επιβλαβές το κάπνισμα? Το ότι το κάπνισμα είναι επιβλαβές δεν είναι άποψη είναι γεγονός επιστημονικά αποδεδειγμένα
l337 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, georgeγ είπε Τι σχέση έχει η εμπειρία κάποιου ως καπνιστή με την άποψη του για το αν είναι επιβλαβές το κάπνισμα? Το ότι το κάπνισμα είναι επιβλαβές δεν είναι άποψη είναι γεγονός επιστημονικά αποδεδειγμένα Μόνο που εγώ δεν μίλησα παραπάνω για το κάπνισμο και τις επιπτώσεις του αλλά για την διαφορά στο πνευμόνι μου σε ότι αφορά το βιομηχανικό τσιγάρο και τον καπνό. Καλό είναι να διαβάζουμε καλύτερα χωρίς να προτρέχουμε και ας το λήξουμε εδώ.
skiabox Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 17 ώρες πριν, *nenya* είπε Ας καπνίζουν όσο γουστάρουν και ας κάνουν τους πνεύμονές τους μαύρους σαν κατράμι, ας πηγαίνουν μέρα με τη μέρα όλο και πιο κοντά στον καρκίνο. Γιατί; Γιατί είναι δικαίωμά τους να κάνουν ό,τι θέλουν με το σώμα τους. ΑΛΛΑ, αγαπητοί καπνιστές, να έχετε την στοιχειώδη ευγένεια ΕΣΤΩ να ρωτάτε πχ τον διπλανό σας στο παγκάκι στη στάση αν τον/την ενοχλεί το τσιγάρο που πάτε να ανάψετε και να μην φυσάτε τον καπνό πάνω μας. Όσο εσείς γουστάρετε να καπνίζετε το τσιγάρο σας [+το ηλεκτρονικό] άλλο τόσο πολλοί άνθρωποι ΔΕΝ γουστάρουμε να είμαστε παθητικοί καπνιστές ντε και καλά. Το αν το κάπνισμα είναι χαζομάρα ή μαγκιά δεν με ενδιαφέρει ούτε στο ελάχιστο. Ο σεβασμός στους γύρω μας μ'ενδιαφέρει μόνο και στο περιβάλλον [δρόμοι/πεζοδρόμια γεμάτα αποτσίγαρα...άλλο ένα δείγμα της παιδείας κάποιων]. Αυτό είναι και θέμα επιβολής νόμων και μπορεί να διορθωθεί σε μια μέρα με την κατάλληλη πολιτική ηγεσία. 12 λεπτά πριν, Vagosman είπε Είναι πολύ απλό, οι καπνιστές στην πλειοψηφία τους θεωρούν οτι ειναι αναφαίρετο δικαίωμα τους να καπνίζουν όπου τους κάνει κέφι καταπατώντας την ελευθερία των μη καπνιστών αλλα και των ευαίσθητων ομάδων. Απο την άλλη αν τολμήσεις και μιλήσεις, θα διαμαρτυρηθούν εντόνως για τη στέρηση των δικαιωμάτων τους. Χαρακτηριστικά σε εστιατόριο που ηταν κλεισμένο περιμετρικά με τζάμια (πάνω σε πεζοδρόμιο κιόλας) οι ιδιοκτήτες το θεωρούν εξωτερικό χώρο ενω ο νεος αντικαπνιστικός νόμος ειναι ξεκάθαρος. Οι επιλογές που έχουν οι μη καπνιστές να βγουν έξω απο το σπίτι τους είναι ελάχιστες εως μηδενικές. Ας ξαναμιλήσουμε λοιπόν για ελευθερία. Μονο τρικοκοσμικές χώρες πλέον καπνίζουν σε τόσο μεγάλα ποσοστά και το ανέχονται σε κλειστούς χώρους. Γιατί εσύ δεν είσαι 3ος κόσμος;
Vagosman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, skiabox είπε Γιατί εσύ δεν είσαι 3ος κόσμος; Εννοείται
xp-user Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 17 ώρες πριν, lightsout είπε Κάποτε κάπνιζαν και μέσα στα αεροπλάνα!! Και στα νοσοκομεία...Είναι μια παλιά Ελληνική ταινία που σε ένα πλάνο απο δωμάτιο νοσοκομείου δείχνει ασθενείς να καπνίζουν😂
~mxls~ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 51 λεπτά πριν, l337 είπε Καμία βρώμα. Για σένα. Ρώτα και τους γύρω σου. Ρούχα-χέρια-ανάσα μυρίζουν, και ας είναι ελαφρύ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις