Μάκαρος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, wazzaa είπε Τα έχετε πει όλα. Δεν έχω καπνίσει ποτέ και δεν βλέπω το λόγο να το ξεκινήσω ποτέ... Το κακό είναι όταν καπνίζει ο ανθρωπός σου (βέβαια πηγαίνει στο μπαλκόνι και ποτέ μέσα στο σπίτι). Αλλά όπως και να έχει, είναι άσχημο να την βλέπεις να κάνει κακό στον εαυτό της.... Εγώ σαν δημοκρατικός τύπος που είμαι, με το που βγάζει έξω το πακέτο, το παίρνω και της το πετάω από το μπαλκόνι. Η αλήθεια είναι ότι το ελλάτωσε αρκετά. 2 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Για σένα. Ρώτα και τους γύρω σου. Ρούχα-χέρια-ανάσα μυρίζουν, και ας είναι ελαφρύ. Το χειρότερο είναι να βγαίνεις για ένα ποτό, μία μπύρα και μόλις γυρνάς σπίτι, ενώ εσύ ο ίδιος δεν καπνίζεις, βρωμάς ολόκληρος τσιγαρίλα. 3
l337 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ~mxls~ είπε Για σένα. Ρώτα και τους γύρω σου. Ρούχα-χέρια-ανάσα μυρίζουν, και ας είναι ελαφρύ. Προσέχω πολύ τα ρούχα, τα χέρια και την ανάσα μου ιδίως όταν συναναστρεφομαι με κόσμο.
Μάκαρος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, l337 είπε Προσέχω πολύ τα ρούχα, τα χέρια και την ανάσα μου ιδίως όταν συναναστρεφομαι με κόσμο. Όσο και να τα προσέχεις, δυστυχώς για τους μη καπνιστές η μυρωδιά είναι αισθητή και ενοχλητική 2
crom251 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Το καπνισμα ειναι μια βλαβερη απολαυση, οπως και πολλες αλλες (δεν χρειαζεται να αραδιασω παραδειγματα νομιζω). Τοσο απλα... 1
l337 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Μάκαρος είπε Όσο και να τα προσέχεις, δυστυχώς για τους μη καπνιστές η μυρωδιά είναι αισθητή και ενοχλητική Και για μένα η μυρωδιά της πίτσας delivery και των τυλιχτών (και άλλα) σε κλειστό χώρο είναι αισθητή και ενοχλητική αλλά δεν θα τα βάψω και μαύρα :)
crom251 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Όσο και να τα προσέχεις, δυστυχώς για τους μη καπνιστές η μυρωδιά είναι αισθητή και ενοχλητική Οτιδηποτε κανεις μπορει να ειναι ενοχλητικο για καποιον αλλο. Απο το αρωμα που φορας, μεχρι το καυσαεριο που εκπεμπεις απο το αμαξι σου...
Μάκαρος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, l337 είπε Και για μένα η μυρωδιά της πίτσας delivery και των τυλιχτών (και άλλα) σε κλειστό χώρο είναι αισθητή και ενοχλητική αλλά δεν θα τα βάψω και μαύρα Η διαφορά είναι ότι κάνεις κακό και στους γύρω σου (παθητικοί καπνιστές) κάτι που δεν ισχύει με την μυρωδιά από πίτσες, σουβλάκια κτλ 1
kostasSTi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Εγώ σαν δημοκρατικός τύπος που είμαι, με το που βγάζει έξω το πακέτο, το παίρνω και της το πετάω από το μπαλκόνι. Η αλήθεια είναι ότι το ελλάτωσε αρκετά. Το χειρότερο είναι να βγαίνεις για ένα ποτό, μία μπύρα και μόλις γυρνάς σπίτι, ενώ εσύ ο ίδιος δεν καπνίζεις, βρωμάς ολόκληρος τσιγαρίλα. Ευτυχώς στα Τρίκαλα δεν ισχύει πλέον αυτό. Έχουν πέσει βαριά πρόστιμα και απαγορεύεται πλέον παντού. Εγώ κάπνιζα για 16 χρόνια με κάποιες μικρές προσπάθειες ενδιάμεσα για διακοπή. Τελικά το έκοψα το 2010 και ησύχασα.
l337 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Η διαφορά είναι ότι κάνεις κακό και στους γύρω σου (παθητικοί καπνιστές) κάτι που δεν ισχύει με την μυρωδιά από πίτσες, σουβλάκια κτλ Αλλά ισχύει πχ με τα αυτοκίνητα και τις εκπομπές αερίων και πάει λέγοντας. Επίσης δεν συνηθίζω να καπνίζω σε μέρη που απαγορέυεται το κάπνισμα. 3 λεπτά πριν, kostasSTi είπε Ευτυχώς στα Τρίκαλα δεν ισχύει πλέον αυτό. Έχουν πέσει βαριά πρόστιμα και απαγορεύεται πλέον παντού. Θεωρητικά ναι, πρακτικά όχι.
~mxls~ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, kostasSTi είπε Ευτυχώς στα Τρίκαλα δεν ισχύει πλέον αυτό. Έχουν πέσει βαριά πρόστιμα και απαγορεύεται πλέον παντού. Εγώ κάπνιζα για 16 χρόνια με κάποιες μικρές προσπάθειες ενδιάμεσα για διακοπή. Τελικά το έκοψα το 2010 και ησύχασα. Η εξαίρεση στον κανόνα όμως. Ευρωπαϊκή πόλη σε μη ευρωπαϊκό κράτος. 1
Μάκαρος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, l337 είπε Αλλά ισχύει πχ με τα αυτοκίνητα και τις εκπομπές αερίων και πάει λέγοντας. Επίσης δεν συνηθίζω να καπνίζω σε μέρη που απαγορέυεται το κάπνισμα. Θεωρητικά ναι, πρακτικά όχι. Τα αυτοκίνητα είναι αναγκαίο κακό, κάτι που δεν ισχύει με το τσιγάρο
crom251 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Μάκαρος είπε Τα αυτοκίνητα είναι αναγκαίο κακό, κάτι που δεν ισχύει με το τσιγάρο Εγω επειδη δεν οδηγω θελω να απαγορευτουν τα αμαξια στην Αθηνα και να κινουνται ολοι με ΜΜΜ... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από crom251
~mxls~ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, l337 είπε Προσέχω πολύ τα ρούχα, τα χέρια και την ανάσα μου ιδίως όταν συναναστρεφομαι με κόσμο. Δεν αντιλέγω, αλλά και δικά μου άτομα έπρεπε να το κόψουν οριστικά για να καταλάβουν πόσο ενοχλητική δυσοσμία προκαλεί.
l337 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Μάκαρος είπε Τα αυτοκίνητα είναι αναγκαίο κακό, κάτι που δεν ισχύει με το τσιγάρο Σχετικό είναι αυτό και ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα περί των αναγκών που θα βγούμε πολύ off-topic οπότε το αφήνω εδώ
Μάκαρος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, crom251 είπε Εγω επειδη δεν οδηγω θελω να απαγορευτουν τα αμαξια στην Αθηνα και να κινουνται ολοι με ΜΜΜ... Τι διαφορετικό έχουν τα ΜΜΜ, σε σχέση με τα αυτοκίνητα ? Αντιθέτως τα δικά μας ΜΜΜ, εκπέμπουν και περισσότερους ρύπους τόσο κακοσυντηρημένα που είναι. Μόλις τώρα, l337 είπε Σχετικό είναι αυτό και ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα περί των αναγκών που θα βγούμε πολύ off-topic οπότε το αφήνω εδώ Συμφωνώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις