nhzt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Εγώ δεν καταλαβαίνω την άποψη ότι " Ίσως η απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να λειτουργήσει τελικά εναντίων μας ..." Δηλ να μην επιβάλλονται πρόστιμα για μονοπωλιακές πρακτικές; και οι εταιρίες να βρίσκονται διαρκώς σε ένα εκβιασμό και εξαναγκασμό για τα προιόντα της Google; Πολύ καλά έκανε η Google και έβαλε τέλος αδειοδότησης και αυτό είναι το σωστό.
Giem Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 H google θα χρεώνει για τα Apps, το fallout (ps4-game) ανακοινωσε ότι η special edition δεν θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, οι αεροπορικές αρχισαν να μην δεχονται βαλίτσες. Βγάλτε και το σκορδο απο το τζατζίκι να ξεκινήσουμε τις ομαδικές αυτοκτονίες!
Conan2046 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Το σίγουρο είναι ότι η google δεν το έκανε για να εκδικηθεί την Ε.Ε. αλλά για να περιορίσει τις νομικές περιπλοκές. Σου λέει αν θέλεις όλες αυτές τις εφαρμογές θα πληρώσεις, αν τις θέλεις δωρεάν ή με μικρό κόστος κάνε το chrome και το google search προεπιλεγμένα. Δεν βλέπω να αλλάζει κάτι προς το καλύτερο έτσι. Το όλο ζουμί είναι να υπάρχει το playstore χωρίς να είναι απαραίτητο να υπάρχουν οι υπόλοιπες εφαρμογές Οπότε το ερώτημα είναι αλλάζει αυτό; Για να το βάλει ένας κατασκευαστής δωρεάν ή με χαμηλό κόστος θα αρκεί να είναι προεπιλεγμένα το chrome και το google search χωρίς τις υπόλοιπες υπηρεσίες ή θα πηγαίνει πακέτο. Εν τω μεταξύ είναι εκπληκτικό πως η google έχει το πάνω χέρι. Έχει ένα store που παίρνει προμήθεια απ' ότι αγορές κάνουμε σ' αυτό. Το λογικό θα ήταν αυτή να πληρώνει για να το βάζουν οι κατασκευαστές και αυτή να βγάζει κέρδος. Είναι τόσο μεγαλύτερα τα έμμεσα κέρδη που βγάζει από τις υπόλοιπες εφαρμογές από τα άμεσα του Play store;
TsoliasGR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, nhzt είπε Εγώ δεν καταλαβαίνω την άποψη ότι " Ίσως η απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να λειτουργήσει τελικά εναντίων μας ..." Δηλ να μην επιβάλλονται πρόστιμα για μονοπωλιακές πρακτικές; και οι εταιρίες να βρίσκονται διαρκώς σε ένα εκβιασμό και εξαναγκασμό για τα προιόντα της Google; Πολύ καλά έκανε η Google και έβαλε τέλος αδειοδότησης και αυτό είναι το σωστό. Επειδή η απόφαση είναι ελλειπής.Θα έπρεπε να έχουν τεχνικό σύμβουλο να πιάσουν όλες τις πιθανές εκδοχές του τι θα μπορούσε να προκαλέσει η απόφαση αυτή και να τροποποιήσουν ανάλογα την απόφαση. H google καλά έκανε και έβαλε τέλος αδειοδότηση ναι αλλά όχι και 40 γιούρα ρε φιλαράκι.40 ευρώ να πληρώσω για να με παρακολουθείς ακόμα και στην τουαλέτα και να έχω 24/7 διαφημήσεις?Well i am going to apple.Πληρώνω λίγο παραπάνω και ξενοιάζω.
Zanina Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Giem είπε H google θα χρεώνει για τα Apps, το fallout (ps4-game) ανακοινωσε ότι η special edition δεν θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, οι αεροπορικές αρχισαν να μην δεχονται βαλίτσες. Βγάλτε και το σκορδο απο το τζατζίκι να ξεκινήσουμε τις ομαδικές αυτοκτονίες! Τα σουβλάκια μονον μη καταργήσουν, καθώς θα ξεσηκωθούν μέχρι και οι αρκουδες της Ανταρκτικης. 😂 1
hsa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Απολυτα προφανες...το ειχα προβλεψει οτι θα γινει... Απο που περιμενατε οτι θα πληρωνε τα εξτρα κοστη? απο την τσεπη της η Google? Παντα ο τελικος καταναλωτης πληρωνει. Σε αυτον μεταβιβαζεται καθε νεο κοστος. Μην βιαζεστε να χαιρειτε οταν βλεπετε οτι βλαπτετε μια εταιρεια τις οποιας ειστε πελατης. Οσο για την Apple ακομα και τα 40 Ε ειναι πολυ μακρια απο το να γεφυρωθει το χασμα των τιμων
nhzt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, TsoliasGR είπε Επειδή η απόφαση είναι ελλειπής.Θα έπρεπε να έχουν τεχνικό σύμβουλο να πιάσουν όλες τις πιθανές εκδοχές του τι θα μπορούσε να προκαλέσει η απόφαση αυτή και να τροποποιήσουν ανάλογα την απόφαση. H google καλά έκανε και έβαλε τέλος αδειοδότηση ναι αλλά όχι και 40 γιούρα ρε φιλαράκι.40 ευρώ να πληρώσω για να με παρακολουθείς ακόμα και στην τουαλέτα και να έχω 24/7 διαφημήσεις?Well i am going to apple.Πληρώνω λίγο παραπάνω και ξενοιάζω. Δεν κατάλαβες και γω μαζί σου, με την μόνη διαφορά ότι το 40άρι δεν πρόκειται να το πληρώσεις και ούτε πρόκειται οι εταιρίες να το μετακυλήσουν στον καταναλωτή λόγω ανταγωνισμού. Απλά είναι μια κίνηση της Google να δώσει εναλλακτική στους κατασκευαστές έτσι ώστε να ελαφρύνει το πρόστιμο στην έφεση. Επίσης συμφωνώ με αυτή την αηδία των διαφημίσεων. Κατεβάζεις ένα free app και σου γίνετε η ζωή μαρτύριο με τις διαφημίσεις που περιέχει. Δεν μ ενδιαφέρει αν είναι Android ή IOS , αρκεί να έχω την ησυχία μου και η λύση είναι να πληρώσεις. Όσοι θέλουν τζάμπα λειτουργικό, τζάμπα apps , τζάμπα όλα, τότε θα πρέπει να καταλάβουν ότι το τζάμπα απαιτεί θυσίες και γερά νεύρα. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από nhzt 1
iddqdiddqd Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, hsa είπε Απολυτα προφανες...το ειχα προβλεψει οτι θα γινει... Απο που περιμενατε οτι θα πληρωνε τα εξτρα κοστη? απο την τσεπη της η Google? Παντα ο τελικος καταναλωτης πληρωνει. Σε αυτον μεταβιβαζεται καθε νεο κοστος. Μην βιαζεστε να χαιρειτε οταν βλεπετε οτι βλαπτετε μια εταιρεια τις οποιας ειστε πελατης. Οσο για την Apple ακομα και τα 40 Ε ειναι πολυ μακρια απο το να γεφυρωθει το χασμα των τιμων Αν υπήρχε ακόμα το windows phone μια χαρά θα γινόντουσαν πραγματάκια από πλευράς ανταγωνισμού. Έτσι και αλλιώς, 40 θα είναι υπό περιπτώσεις και σε high-end συσκευές.
JcD Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Σχολιάζουν καποιοι μηλοπαιδες το γεγονός ότι μπορεί να ακριβυνουν τα android κατά 40 ευρώ...θρίλερ 😁 1 1
Kostasspil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το θεμα ειναι αν ο καταναλωτης θα χει τη δυνατοτητα να επιλεξει, η αν θα του φορτωνουν οι κατασκευαστες την δικη τους επιλογη. Αυτη ειναι η ειδηση παιδια και πραγματικα απορω με τα "καλα να παθει" και τα "μπραβο ρε "Google/Apple/Samsung" καθε φορα λες και εχετε μετοχες. Το σημαντικο ειναι ποσο επηρεαζεται ο καταναλωτης απο καθε εξελιξη Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από Kostasspil
james01gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 στον τελικό καταναλωτή αμφιβάλλω εάν θα υπάρχει κάποιο παραπάνω κόστος. θα βρει η google έναν τρόπο να συμψηφίζει το κόστος αυτό
akiz90 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fmarkos είπε Άντε μπας και καταλάβετε, η Google έφαγε πρόστημο γιατί υποχρέωνε τους κατασκευαστές να βάζουν κι άλλα πράγματα με το play store. Έρχεται τώρα και λέει, το play έχει 40$ εκτός κι αν πάρεις και τα λοιπά οπότε στο κάνω τσάμπα. Έτσι δίνει την επιλογή στον κατασκευαστή να επιλέξει αν θα πάρει μόνο play ή το πακέτο. Φαντάζομαι ότι κανένας δεν θα δώσει τα 40$ και η Google έχει το νομικό επιχείρημα ότι δίνω εναλλακτικές. Τόσο απλά Σωστός, και ρωτάω εγώ...δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να φτιάξει μία εφαρμογή market να κοντράρει το play store? Ας χρεώνει 1-23- ευρώ ανα συσκευή...θα τα δώσει ο καταναλωτής...όσο για τις εταιρίες θα τους πει κοίτα...δώσε ένα μικρό ποσόν και ανέβασε την τιμή στον καταναλωτή λίγα ευρώ για να τα πάρεις πίσω αλλά εγώ δεν σε υποχρεώνω να βάλεις άλλες 10 εφαρμογές-σκουπίδια στα κινητά σου και ξεμπέρδεψες από τη google που σε έχει δεμένο χειροπόδαρα. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από akiz90
TsoliasGR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, JcD είπε Σχολιάζουν καποιοι μηλοπαιδες το γεγονός ότι μπορεί να ακριβυνουν τα android κατά 40 ευρώ...θρίλερ 😁 Εάν αναφέρεσαι σε μένα θα ήθελα να σε ενημερώσω οτι το τελευταίο μου iphone ήταν το 3GS 16GB που το είχα πάρει με ανταλλαγή ενός xperia x1(windows).Από τότε έχω δοκιμάσει LG,Samsung,Τούβλο-X,κάτι άλλα κινέζικα ανδροειδή,Kodak ektra (που έχω τώρα),sony και zer
JcD Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, TsoliasGR είπε Εάν αναφέρεσαι σε μένα θα ήθελα να σε ενημερώσω οτι το τελευταίο μου iphone ήταν το 3GS 16GB που το είχα πάρει με ανταλλαγή ενός xperia x1(windows).Από τότε έχω δοκιμάσει LG,Samsung,Τούβλο-X,κάτι άλλα κινέζικα ανδροειδή,Kodak ektra (που έχω τώρα),sony και zer Δεν αναφερόμουν σε εσένα αλλά ξέρεις τι λένε για την μύγα 😄
alex8850 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Όπου μπλέκεται το κράτος για κακό είναι. Αφήστε την αγορά ελεύθερη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα