theoritikos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Στη γειτονιά μου κυκλοφορεί ένας αδέσποτος γατούλης, ο οποίος με 'υιοθέτησε' . Κάθε φορά που με βλέπει, κάνει όλες τις κλασικές κινήσεις αγάπης (έντονο νιαούρισμα, απαλές κουτουλιές στο χέρι μου για να τον χαιδέψω, με 'πλάθει' με τα μπροστινά του πόδια, σκαρφαλώνει πάνω μου κλπ). Από την συμπεριφορά του καταλαβαίνω πως μάλλον θέλει να τον ταΐσω, αν και υπάρχει μπολάκι με φαγητό και νερό δίπλα του. Δείχνει να είναι σε καλή εξωτερική κατάσταση και ζωηρός, αλλά τον λυπάμαι τον καημένο. Θέλω να του δώσω κάτι να φάει. Τι τροφή να του πάρω από το σούπερ μάρκετ? Αυτός εδώ είναι ο μικρός 20 1
stelios18120 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Κονσέρβες για γάτες. Γατοτροφη γενικά.
geioannou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 ξηρα τροφη ειναι πιο ευκολο γιατι την βαζεις εκει και ακομα και αν δεν ειναι εκει θα την φαει μολις επιστρεψει στο μερος. Σε αντιθεση η κονσερβα αμα δεν ειναι εκει, θα ξεραθει η θα τραβηξει μυρμήγκια κλπ οπου θα αλλοιωθεί. Σιγουρα η κονσερβα θα του ειναι ποιο νοστιμη, οπως η ξηρα θα ειναι πιο ευκολο για εσενα. τον ταιζει καποιος αλλο η κατα τα αλλα τρωει οτι βρει απο οπου βρει ? 4
spectaculator Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Ξηρή τροφή για γάτες. Σαν αδέσποτο οι κονσέρβες μπορεί να του φέρουν διάρροια. Μόλις τώρα, geioannou είπε ξηρα τροφη ειναι πιο ευκολο γιατι την βαζεις εκει και ακομα και αν δεν ειναι εκει θα την φαει μολις επιστρεψει στο μερος. Σε αντιθεση η κονσερβα αμα δεν ειναι εκει, θα ξεραθει η θα τραβηξει μυρμήγκια κλπ οπου θα αλλοιωθεί. Σιγουρα η κονσερβα θα του ειναι ποιο νοστιμη, οπως η ξηρα θα ειναι πιο ευκολο για εσενα. τον ταιζει καποιος αλλο η κατα τα αλλα τρωει οτι βρει απο οπου βρει ? Με πρόλαβες!
AristidisZ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, theoritikos είπε Από την συμπεριφορά του καταλαβαίνω πως μάλλον θέλει να τον ταΐσω, αν και υπάρχει μπολάκι με φαγητό και νερό δίπλα του Mπορεί και να θέλει να αποκτήσετε και πιο στενές σχέσεις
papoys1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, theoritikos είπε Στη γειτονιά μου κυκλοφορεί ένας αδέσποτος γατούλης, ο οποίος με 'υιοθέτησε' . Κάθε φορά που με βλέπει, κάνει όλες τις κλασικές κινήσεις αγάπης (έντονο νιαούρισμα, απαλές κουτουλιές στο χέρι μου για να τον χαιδέψω, με 'πλάθει' με τα μπροστινά του πόδια, σκαρφαλώνει πάνω μου κλπ). Από την συμπεριφορά του καταλαβαίνω πως μάλλον θέλει να τον ταΐσω, αν και υπάρχει μπολάκι με φαγητό και νερό δίπλα του. Δείχνει να είναι σε καλή εξωτερική κατάσταση και ζωηρός, αλλά τον λυπάμαι τον καημένο. Θέλω να του δώσω κάτι να φάει. Τι τροφή να του πάρω από το σούπερ μάρκετ? Αυτός εδώ είναι ο μικρός Λογικά πρέπει να είναι γατούλα που να έχει γεννήσει πρόσφατα γιατί βλέπω την κοιλίτσα της χαλαρή.Ενδεχομένως της πήραν τα γατάκια γιαυτό σε πλάθει με τα πόδια της όπως κάνουν τα γατάκια στην κοιλιά της μάννας τους να κατεβάσει γάλα ή αν φαίνονται τα βυζάκια της τα ταίζει και κάπου τα έχει κρυμμένα.. Αν όντως είναι γατούλα πάρε της στην αρχή μία μεριδούλα κονσέρβα (40-50 λεπτά κάνει στο lidl) και από εκεί και πέρα πάρε της και ξερή γατοτροφή.Σίγουρα την κονσέρβα θα την εκτιμήσει περισσότερο ακόμη πιο πολύ κάτι στικάκια ,μακριά σαν μολυβάκια που είναι τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο (έχει καμιά 10αριά η συσκευασία) και κάνουν γύρω στο 1,5 ευρώ. Μία κονσερβούλα την ημέρα της αρκεί εκτός και έχει γατάκια οπότε θέλει περισσότερο. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από papoys1 1
Stamer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Σουβλάκια δώστης! Όχι? Καλά... καλύτερα ξηρά τροφή γιατί εμπειρικά με την κονσέρβα καλομαθαίνουν και μετά δεν καλοτρώνε και τα υπόλοιπα. Και είναι και μακράν φθηνότερη
nipoa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 επισης μην μπερδευεσαι. δε σε "αγαπαει" απλα πειναει 3 1
theoritikos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 35 λεπτά πριν, geioannou είπε ξηρα τροφη ειναι πιο ευκολο γιατι την βαζεις εκει και ακομα και αν δεν ειναι εκει θα την φαει μολις επιστρεψει στο μερος. Σε αντιθεση η κονσερβα αμα δεν ειναι εκει, θα ξεραθει η θα τραβηξει μυρμήγκια κλπ οπου θα αλλοιωθεί. Σιγουρα η κονσερβα θα του ειναι ποιο νοστιμη, οπως η ξηρα θα ειναι πιο ευκολο για εσενα. τον ταιζει καποιος αλλο η κατα τα αλλα τρωει οτι βρει απο οπου βρει ? Η γειτονιά μου έχει πολλές αδέσποτες γάτες, τις οποίες ταίζουν αρκετοί γείτονες. Παρόλο που τις φροντίζουν, τρώνε και όπου αλλού βρούν 23 λεπτά πριν, papoys1 είπε Λογικά πρέπει να είναι γατούλα που να έχει γεννήσει πρόσφατα γιατί βλέπω την κοιλίτσα της χαλαρή.Ενδεχομένως της πήραν τα γατάκια γιαυτό σε πλάθει με τα πόδια της όπως κάνουν τα γατάκια στην κοιλιά της μάννας τους να κατεβάσει γάλα ή αν φαίνονται τα βυζάκια της τα ταίζει και κάπου τα έχει κρυμμένα.. Αν όντως είναι γατούλα πάρε της στην αρχή μία μεριδούλα κονσέρβα (40-50 λεπτά κάνει στο lidl) και από εκεί και πέρα πάρε της και ξερή γατοτροφή.Σίγουρα την κονσέρβα θα την εκτιμήσει περισσότερο ακόμη πιο πολύ κάτι στικάκια ,μακριά σαν μολυβάκια που είναι τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο (έχει καμιά 10αριά η συσκευασία) και κάνουν γύρω στο 1,5 ευρώ. Μία κονσερβούλα την ημέρα της αρκεί εκτός και έχει γατάκια οπότε θέλει περισσότερο. Χμμ, δεν έχω δει κάτι που να προδίδει πως έχει μικρά γατάκια ..
mylo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Αρνίσιο παιδάκι. Αν δε περισσέψε βάλε γάλα ή γατοκονσερβα
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 33 λεπτά πριν, theoritikos είπε Η γειτονιά μου έχει πολλές αδέσποτες γάτες, τις οποίες ταίζουν αρκετοί γείτονες. Παρόλο που τις φροντίζουν, τρώνε και όπου αλλού βρούν Χμμ, δεν έχω δει κάτι που να προδίδει πως έχει μικρά γατάκια .. αμα τρωνε και αλλου συννενοησου με τους γειτονες που τις ταιζουν να τους παρεις και συ γατοτροφη (μη ξοδευονται μονο αυτοι) ή και καποιες μερες να πηγαινεις εσυ να βαζεις φαγητο. απλα θελει να το χετε μιλησει γιατι αμα τις ταιζετε ολοι θα καταληξουν οι γατες σα μπαλες μπασκετ επισης οταν θα γεννησουν τα μικρα θα ναι πιο ασφαλη αμα ειναι εκει γυρω και δε περνανε δρομους για να πανε απο τη μια "ταϊστρα" στην αλλη
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Σίγουρα θέλει και φαΐ αλλά η συμπεριφορά αυτή δείχνει ότι έχει ανάγκη την ανθρώπινη επαφή και την αναζητά. Θέλει να γίνεται φίλοι και να τον χαϊδεύεις συχνά 2
Whargoul Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Σίγουρα θέλει και φαΐ αλλά η συμπεριφορά αυτή δείχνει ότι έχει ανάγκη την ανθρώπινη επαφή και την αναζητά. Θέλει να γίνεται φίλοι και να τον χαϊδεύεις συχνά Just to be clear, συνεχίζουμε να μιλάμε για τον συγκεκριμένο γάτο ή για άλλου τύπου "γατιά"?
Προτεινόμενες αναρτήσεις