GeoLd Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ποιο καταστημα πουλαει white noise machines για τον υπνο; Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από GeoLd
Stamer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Κάνει κάτι άλλο αυτό το... machine εκτός από το να παράγει τον στατικό αυτό ήχο? Ρωτάω γιατί μπορείς απλά να βάλεις ένα app να το κάνει αυτό. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 42 λεπτά πριν, GeoLd είπε ποιο καταστημα πουλαει white noise machines για τον υπνο; βαλε ανεμιστηρα. δε θυμαμαι αμα ειναι λευκος ηχος ή καποιος παρομοιος (και αυτοι χρωματα εχουν για ονομα) αλλα με βοηθαει στον υπνο
great Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 πλέον έχουν app σε κινητό και φυσικά internet. Εγώ το είχα πάρει από amazon.com
Whargoul Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Bummer...... Παρασκευή είναι. Με τέτοιο τίτλο στο θέμα όφειλες τουλάχιστο να αναφερθείς και σε φαντάσματα! Πχ: Ποιο καταστημα πουλαει white noise machines για τον ύπνο; Είναι ασφαλές ή πιστεύετε ότι θα καλέσει και φαντάσματα? Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία? Spoiler Electronic voice phenomenon Within ghost hunting and parapsychology, electronic voice phenomena (EVP) are sounds found on electronic recordings that are interpreted as spirit voices that have been either unintentionally recorded or intentionally requested and recorded. Enthusiasts consider EVP to be a form of paranormal phenomenon often found in recordings with static or other background noise. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από Whargoul
DhZou Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube 10ωρα έτοιμα προς κατανάλωση
teddy71 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Σε άλλα χρώματα βγαίνει???...με παχαινει το λευκό !
malmsteen1984 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 36 λεπτά πριν, teddy71 είπε Σε άλλα χρώματα βγαίνει???...με παχαινει το λευκό ! τώρα αυτό είναι αστείο και γελάμε? ρωτάει κάτι ο άνθρωπος και εσύ γράφεις τη χαζομάρα σου. αν δε μπορείς να συνεισφέρεις με μία σωστή απάντηση τότε είναι προτιμότερο να απέχεις. 1
duende Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 υπαρχουν app και πολλα βιντεακια στο yt να κανεις τη δουλεια σου. για μενα, τερμα σκοταδι, πορτες/παραθυρα κλειστα, aircondition στους 21 βαθμους, με ιονιστη ππεριοδικα, μαλακο στρωμα, αφρατο πουπουλενιο παπλωματακι και μεγαλα μαξιλαρια, τροπικη βροχη να παιζει στα ηχεια σε loop και κοιμασαι ενα 15ωρο ανετα 😁 (και 20ωρο αν εισαι μερακλης) 1
adi32 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=net.relaxio.babysleep
Par1s* Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Σε αυτά τα relaxing video πάντα έχω την φοβία πως στη μία ώρα ξέρω 'γω θα ακουστεί μία τσιρίδα, μία κραυγή, κάτι επειδή είναι τρολ αυτός που το ανέβασε! Όπως εκείνα τα βίντεο που σε βάζουν να προσέξεις μία λεπτομέρεια, κάνεις φόκους και πετάγεται το κορίτσι από τον εξορκιστή.
McNerd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μου αρέσει πολύ το white noise (και τα υπόλοιπα, pink, brown) και όλες οι μουσικές που το περιέχουν. Αδειάζει το κεφάλι μου και με ηρεμεί. Έχω κατεβάσει το noise wall app. Το έχω χρησιμοποιήσει και για ύπνο (όταν πέφτει καμιά γ@@@νη σταγόνα βροχής στο περβάζι, και τα παρόμοια) αλλά και μέσα στη μέρα όποτε θέλω την ησυχία μου. Μακάρι να χα μέσα στο κεφάλι μου για default ήχο white noise.
Aggeluska Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 μου ακουγονται πολυ ενοχλητικα ολα τα βιντεακια που ακουσα. Ουτε 1' δεν μπορω να τα ακουσω και μου λετε πως αλλοι χαλαρωνουν με αυτα;
Fortistis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Φτιάχνεις ένα αρχείο 10 ωρών με λευκό θόρυβο και το αποθηκεύεις. Τι παραπάνω κάνει αυτή η μηχανή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα