Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας παιδιά, μια ερώτηση, μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιο site που μπορούμε να κατεβάζουμε παιχνίδια όπως fifa 19 κτλ με πληρωμή;  Δηλαδή να το αγοράζω από το συγκεκριμένο site και να το κατεβάζω νόμιμα... Ευχαριστώ!!!! 

Δημοσ.

Συγκεκριμένα για το Fifa που αναφέρεις, υπάρχει το Origin, το οποίο είναι η πλατφόρμα της EA. Το Fifa δε θα το βρεις στο Steam για τον λόγο ότι η EA το διανέμει μόνο μέσω της δικής της πλατφόρμας.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, Steam.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Steam, Uplay, Origin, Gog, οι ποιο γνωστές πλατφόρμες. Επίσης, συγκεκριμένες εταιρίες έχουν δικές τους πλατφόρμες στις οποίες διανέμουν μεμονωμένα τα δικά τους παιχνίδια (πχ Blizzard).

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
14 ώρες πριν, sakis92 είπε

g2a.com

Προσπάθησε να αποφύγεις το συγκεκριμένο, κυκλοφορούν πάρα πολλά κλεμμένα ή άκυρα κλειδιά που μεταπωλούνται εκεί και μπορεί να χάσεις τα χρήματά σου.

8 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Steam, Uplay, Origin, Gog, οι ποιο γνωστές πλατφόρμες. Επίσης, συγκεκριμένες εταιρίες έχουν δικές τους πλατφόρμες στις οποίες διανέμουν μεμονωμένα τα δικά τους παιχνίδια (πχ Blizzard).

Αυτά είναι αξιόπιστα.

• Thanks 2
Δημοσ.

instant-gaming. Πολυ καλες τιμες, εχω αγορασει αρκετες φορες απο εκει και δεν υπηρχε κανενα θεμα... 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Narayan είπε

Προσπάθησε να αποφύγεις το συγκεκριμένο, κυκλοφορούν πάρα πολλά κλεμμένα ή άκυρα κλειδιά που μεταπωλούνται εκεί και μπορεί να χάσεις τα χρήματά σου.

Αυτά είναι αξιόπιστα.

Δε ειχα θεμα με 6-7 φορες που πηρα ηταν ολα αμεσα στο email μου μεσα σε 2 λεπτα.  Οσο για χαμενα χρηματα δεν ισχυει γιατι εχω το PayPal απο πισω. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, sakis92 είπε

Δε ειχα θεμα με 6-7 φορες που πηρα ηταν ολα αμεσα στο email μου μεσα σε 2 λεπτα.  Οσο για χαμενα χρηματα δεν ισχυει γιατι εχω το PayPal απο πισω. 

Φίλε μου αυτό που πιστεύω ότι εννοεί ο φίλος παραπάνω είναι ότι η εκάστοτε εταιρεία μπορεί να ακυρώσει κλεμμένα κλειδιά και έτσι εσύ ενώ έχεις πληρώσει κανονικά να χάσεις τα λεφτά σου/ παιχνίδι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Razgriz είπε

Φίλε μου αυτό που πιστεύω ότι εννοεί ο φίλος παραπάνω είναι ότι η εκάστοτε εταιρεία μπορεί να ακυρώσει κλεμμένα κλειδιά και έτσι εσύ ενώ έχεις πληρώσει κανονικά να χάσεις τα λεφτά σου/ παιχνίδι.

Δε χάνεις τα λεφτά. Έχει μόνο πιστοποιημένους πωλητες και άμα γίνει στραβή βάζεις το PayPal και το G2a στη μέση κ όλα καλά. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Στο steam κατά καιρούς έχουν πέσει και account bans για αγορές κλειδιών από gray markets, οπότε αν έχετε καμιά συλλογή της προκοπής, αγοράστε υπεύθυνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...