Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://kentro-typou.dei.gr/media/1212/ηλεκτρονικός-λογαριασμός.pdf Φανταστείτε τώρα τον παππού μου 95 χρονών να φτιάχνει ebill, αν δεν ασχολούμουν εγώ. 😛 (ψαχουλεύει κάθε φορά το λογαριασμό τι τον χρέωσαν) Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
agamoi-thytai Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μην πάει ο νου σας στη λαμογιά. Για το περιβάλλον το κάνουν. 2 2 1
fredd0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 πλεον ολοι το ιδιο κανουν. προμηθευτες ενεργειας, τηλεπ/νιων κλπ κλπ, ολοι με το ζορι σε πανε σε ηλεκτρονικο λογαριασμο. 1
NikosKallithea Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε Μην πάει ο νου σας στη λαμογιά. Για το περιβάλλον το κάνουν. Ναι τωρα μαλιστα, χέστηκαν για το περιβάλλον τα λεφτά που δίνουν στα ΕΛΤΑ θέλουν να εξοικονομήσουν.
HALF EVIL Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ναι τωρα μαλιστα, χέστηκαν για το περιβάλλον τα λεφτά που δίνουν στα ΕΛΤΑ θέλουν να εξοικονομήσουν. Το βρίσκεις κακό αυτό; 1
AntiCambeR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εντυπος λέγεται,οχι έγχαρτος. #Το κράτος νοιάζεται για το περιβάλλον Info at trollgovermnentricks.gr Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από AntiCambeR 2
papoys1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και δεν σε αφήνει με στο ίδιο email να καταχωρήσεις και κάποιο άλλο λογαριασμό που έχουν κάνει λάθος σε ένα γράμμα στο όνομα από ο το έβαλαν ω λες και ξέρει αν το email είναι δικό σου ή με τι στοιχεία το έχεις ανοίξει. Έτσι αναγκάστηκα άνοιξα δεύτερο email για αυτό το λόγο.Σιγά μην πάω στη ΔΕΗ να κάνω διόρθωση να είμαι στην ουρά 3-4 ώρες. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από papoys1
fredd0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, papoys1 είπε Σιγά μην πάω στη ΔΕΗ να κάνω διόρθωση να είμαι στην ουρά 3-4 ώρες. https://www.dei.gr/el/epikoinwnia/diorthwsi-proswpikwn-stoixeiwn-sto-logariasmo 1
papoys1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, fredd0 είπε https://www.dei.gr/el/epikoinwnia/diorthwsi-proswpikwn-stoixeiwn-sto-logariasmo Ευχαριστώ αλλά τώρα το άνοιξα οπότε άστο να το στέλνουν έτσι. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Ο φορέας καλά κάνει και κοιτάει να γλιτώσει χρήματα, για εμάς προσωπικά πολύ αρνητικό όμως, η μάνα μου (που δεν είναι και μεγάλη), αν δεν πιάσει στο χέρι τον φάκελο με τον έντυπο λογαριασμό θεωρεί οτι δεν μας έχουν στείλει τον λογαριασμό, αν δεν πάει στο ταμείο να στηθεί στην ουρά να πληρώσει με μετρητά θεωρεί οτι δεν έχει πληρωθεί ο λογαριασμός, οποιαδήποτε προσπάθεια για επεξήγηση και κατανόηση ηλεκτρονικών συστημάτων και πληρωμώ πηγαίνει στον βρόντο και ακούω κάθε φορά τις παπάτζες και τα ψυχολογικά της, οπότε έχω σταματήσει να ασχολούμαι να εξηγώ, όσο και να το χρεώσουν εμείς με χαρτί θα το παίρνουμε.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Ακόμη λαμβάνετε λογαριασμούς σε φακέλους; Εδώ και κάτι χρόνια δεν λαμβάνω τίποτα εκτός από την ΕΥΔΑΠ που έρχεται στο όνομα του ιδιοκτήτη. Πρεπει να έχω σπάσει τα νεύρα του γιδιού της πολυκατοικίας που την «έβρισκε» με το να ανοίγει τους λογαριασμούς των άλλων! 😛 8
Bourdoulas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, billdanos είπε Ακόμη λαμβάνετε λογαριασμούς σε φακέλους; Εδώ και κάτι χρόνια δεν λαμβάνω τίποτα εκτός από την ΕΥΔΑΠ που έρχεται στο όνομα του ιδιοκτήτη. Πρεπει να έχω σπάσει τα νεύρα του γιδιού της πολυκατοικίας που την «έβρισκε» με το να ανοίγει τους λογαριασμούς των άλλων! 😛 Θα σε καταγγείλω για βασανισμό "ζώου"! 😛 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Όπου υπάρχει δυνατότητα έχω επιλέξει να λαμβάνω ηλεκτρονικό λογαριασμό.' Οχι για να γλιτώσω το ένα ευρώ.Αλλά για να λαμβάνω τους λογαριασμούς, χωρίς καθυστερήσεις και απώλειες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, Eoin said: Όπου υπάρχει δυνατότητα έχω επιλέξει να λαμβάνω ηλεκτρονικό λογαριασμό.' Οχι για να γλιτώσω το ένα ευρώ.Αλλά για να λαμβάνω τους λογαριασμούς, χωρίς καθυστερήσεις και απώλειες. Σου έρχεται sms με το που εκδίδεται και πολλές εταιρείες έχουν και επιλογές και για επιπλέον reminders λίγο πριν τη λήξη του λογαριασμού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις