Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://kentro-typou.dei.gr/media/1212/ηλεκτρονικός-λογαριασμός.pdf

Φανταστείτε τώρα τον παππού μου 95 χρονών να φτιάχνει ebill, αν δεν ασχολούμουν εγώ. 😛

(ψαχουλεύει κάθε φορά το λογαριασμό τι τον χρέωσαν)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

πλεον ολοι το ιδιο κανουν. προμηθευτες ενεργειας, τηλεπ/νιων κλπ κλπ, ολοι με το ζορι σε πανε σε ηλεκτρονικο λογαριασμο.

• Confused 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε

Μην πάει ο νου σας στη λαμογιά. Για το περιβάλλον το κάνουν.

Ναι τωρα μαλιστα, χέστηκαν για το περιβάλλον τα λεφτά που δίνουν στα ΕΛΤΑ θέλουν να εξοικονομήσουν.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ναι τωρα μαλιστα, χέστηκαν για το περιβάλλον τα λεφτά που δίνουν στα ΕΛΤΑ θέλουν να εξοικονομήσουν.

Το βρίσκεις κακό αυτό;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντυπος λέγεται,οχι έγχαρτος.

#Το κράτος νοιάζεται για το περιβάλλον

Info at trollgovermnentricks.gr

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και δεν σε αφήνει με στο ίδιο email να καταχωρήσεις και κάποιο άλλο λογαριασμό που έχουν κάνει λάθος σε ένα γράμμα στο όνομα από ο το έβαλαν ω  λες και ξέρει αν το email είναι δικό σου ή με τι στοιχεία το έχεις ανοίξει.

Έτσι αναγκάστηκα  άνοιξα δεύτερο email για αυτό το λόγο.Σιγά μην πάω στη ΔΕΗ να κάνω διόρθωση να είμαι στην ουρά 3-4 ώρες.:P

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

Ο φορέας καλά κάνει και κοιτάει να γλιτώσει χρήματα, για εμάς προσωπικά πολύ αρνητικό όμως, η μάνα μου (που δεν είναι και μεγάλη), αν δεν πιάσει στο χέρι τον φάκελο με τον έντυπο λογαριασμό θεωρεί οτι δεν μας έχουν στείλει τον λογαριασμό, αν δεν πάει στο ταμείο να στηθεί στην ουρά να πληρώσει με μετρητά θεωρεί οτι δεν έχει πληρωθεί ο λογαριασμός, οποιαδήποτε προσπάθεια για επεξήγηση και κατανόηση ηλεκτρονικών συστημάτων και πληρωμώ πηγαίνει στον βρόντο και ακούω κάθε φορά τις παπάτζες και τα ψυχολογικά της, οπότε έχω σταματήσει να ασχολούμαι να εξηγώ, όσο και να το χρεώσουν εμείς με χαρτί θα το παίρνουμε. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Ακόμη λαμβάνετε λογαριασμούς σε φακέλους; Εδώ και κάτι χρόνια δεν λαμβάνω τίποτα εκτός από την ΕΥΔΑΠ που έρχεται στο όνομα του ιδιοκτήτη. 

Πρεπει να έχω σπάσει τα νεύρα του γιδιού της πολυκατοικίας που την «έβρισκε» με το να ανοίγει τους λογαριασμούς των άλλων! 😛 

• Like 8
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ακόμη λαμβάνετε λογαριασμούς σε φακέλους; Εδώ και κάτι χρόνια δεν λαμβάνω τίποτα εκτός από την ΕΥΔΑΠ που έρχεται στο όνομα του ιδιοκτήτη. 

Πρεπει να έχω σπάσει τα νεύρα του γιδιού της πολυκατοικίας που την «έβρισκε» με το να ανοίγει τους λογαριασμούς των άλλων! 😛 

Θα σε καταγγείλω για βασανισμό "ζώου"! 😛

• Like 1
Δημοσ.

Όπου υπάρχει δυνατότητα έχω επιλέξει να λαμβάνω ηλεκτρονικό λογαριασμό.'

Οχι για να γλιτώσω το ένα ευρώ.Αλλά για να λαμβάνω τους λογαριασμούς, χωρίς καθυστερήσεις και απώλειες.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Eoin said:

Όπου υπάρχει δυνατότητα έχω επιλέξει να λαμβάνω ηλεκτρονικό λογαριασμό.'

Οχι για να γλιτώσω το ένα ευρώ.Αλλά για να λαμβάνω τους λογαριασμούς, χωρίς καθυστερήσεις και απώλειες.

Σου έρχεται sms με το που εκδίδεται και πολλές εταιρείες έχουν και επιλογές και για επιπλέον reminders λίγο πριν τη λήξη του λογαριασμού. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...