panossar95 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα στο φόρουμ. Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει, γιατί δεν έχω έχω ξαναπάρει δώρο Χριστουγέννων από δουλειά. Είμαι στην εργασία μου από 25 Μαϊου 2018, πως μπορώ να υπολογίσω το ποσό που θα πάρω σαν δώρο τα Χριστούγεννα? Φαντάζομαι ότι δεν θα πάρω ολόκληρο μισθό αφού δεν έχω δουλέψει τους πρώτους 5 μήνες και θα πάει αναλογικά από 25 Μαϊου και μετά.
tolhc1234 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 https://www.kepea.gr/calc-doro-xristoygennon.php Το δώρο χριστουγέννων υπολογίζεται από 1/5-31/12 εάν δούλευες όλες τις μέρες θα ήταν ολόκληρος μισθός. Τώρα θα πάρεις κάτι λιγότερο δες στο link παραπάνω 2
panossar95 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε https://www.kepea.gr/calc-doro-xristoygennon.php Το δώρο χριστουγέννων υπολογίζεται από 1/5-31/12 εάν δούλευες όλες τις μέρες θα ήταν ολόκληρος μισθός. Τώρα θα πάρεις κάτι λιγότερο δες στο link παραπάνω Ναι κατάλαβα τι λες. Λογικά θα είναι λιγότερα γιατί έχω και μερικές φοιτητικες άδειες, 1 ασθένειας, οπότε θα είναι κάπου κοντά στο μισθό αλλά σίγουρα όχι ολόκληρο. Σε ευχαριστώ πολύ!
panossar95 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Επαναφέρω το θέμα για μια ιδιαιτερότητα που υπάρχει στη περίπτωση μου και δε το είχα σκεφτεί όταν άνοιξα το θρεντ. Αν γνωρίζει κάποιος θα το εκτιμούσα. Ξεκίνησα στη τωρινή μου δουλειά 25 Μαϊου. Οι 3 πρώτοι μήνες, ήταν με σύμβαση ενός μήνα. Κάθε μήνα δηλαδή έκανα ξανά ανανέωση για τον επόμενο. Μετά το τρίμηνο έκανα αορίστου. Δικαιούμαι δώρο κανονικά από 25 και μετά? Ή από την ημερομηνία που έκανα αορίστου και μετά? Ευχαριστώ
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Αν τα χρήματα ήταν ίδια και τους 3 πρώτους και μετά με την αορίστου δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα. Και 1 μήνα να δούλευες πχ από 25/5 μέχρι 25/6 πάλι θα έπαιρνες κάποιο ποσό σαν δώρο Χριστουγέννων 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Πρόσεξε μόνο μην κάνει κανένα "λάθος" το λογιστήριο και ξεχάσουν να υπολογίσουν τους πρώτους μήνες.
panossar95 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Αν τα χρήματα ήταν ίδια και τους 3 πρώτους και μετά με την αορίστου δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα. Και 1 μήνα να δούλευες πχ από 25/5 μέχρι 25/6 πάλι θα έπαιρνες κάποιο ποσό σαν δώρο Χριστουγέννων 20 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Πρόσεξε μόνο μην κάνει κανένα "λάθος" το λογιστήριο και ξεχάσουν να υπολογίσουν τους πρώτους μήνες. Τα χρήματα είναι ίδια όλους τους μήνες. Το μόνο που αλλάζει είναι αυτό που έγραψα. Τους πρώτους 3 μήνες έκανα κάθε μήνα διαφορετική σύμβαση, μετά αορίστου, με τα ίδια λεφτά, τα πάντα ίδια. Στον ίδιο εργοδότη, στα ίδια λεφτά. Δεν διακόπηκε από 25 Μαϊου η εργασία μου καθόλου, απλά υπέγραφα και συνέχιζα. Θα πάρω ένα τηλ την Δευτέρα και στο κεπεα να δω τι ισχύει σίγουρα. Αν ξεχάσουν κάτι από το λογιστήριο, θα τους το υπενθυμίσω εγώ 😂 Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από panossar95
Zigaboo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Για πείτε μου κι εμένα. Νοέμβρη από 6ωρος έγινα 8ωρος με την αντίστοιχη αύξηση. Το δώρο θα είναι φουλ μισθός 8ωρου? Η κάποιος μέσος όρος πχ?
tsioulak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Zigaboo είπε Για πείτε μου κι εμένα. Νοέμβρη από 6ωρος έγινα 8ωρος με την αντίστοιχη αύξηση. Το δώρο θα είναι φουλ μισθός 8ωρου? Η κάποιος μέσος όρος πχ? Στην δευτερη αναρτηση δωθηκε υπερσυνδεσμος, χρησιμοποιησε τον. Βαλε μια απο 1/5 μεχρι (υποθετω) 31/10 με τον ΜΙΚΤΟ μισθο που ειχες ως 6ωρος και μετα θα βαλεις απο (ξανα υποθετω) απο 1/11 εως 31/12 με τον μισθο που εχεις ως 8ωρος. Θα αθροισεις τα δυο αποτελεσματα και αυτο θα ειναι το ΜΙΚΤΟ δωρο Χριστουγεννων.
bromiaris Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, panossar95 είπε Επαναφέρω το θέμα για μια ιδιαιτερότητα που υπάρχει στη περίπτωση μου και δε το είχα σκεφτεί όταν άνοιξα το θρεντ. Αν γνωρίζει κάποιος θα το εκτιμούσα. Ξεκίνησα στη τωρινή μου δουλειά 25 Μαϊου. Οι 3 πρώτοι μήνες, ήταν με σύμβαση ενός μήνα. Κάθε μήνα δηλαδή έκανα ξανά ανανέωση για τον επόμενο. Μετά το τρίμηνο έκανα αορίστου. Δικαιούμαι δώρο κανονικά από 25 και μετά? Ή από την ημερομηνία που έκανα αορίστου και μετά? Ευχαριστώ Εγώ μια απορία έχω… Τόσο μεγάλο το άγχος σου για το δώρο Χριστουγέννων;;;; Εσύ λογικά δεν θα πρέπει να κλείνεις μάτι το βράδυ από τους δεκάδες υπολογισμούς και τα πολλά σενάρια… Μην φοβάσαι δεν θα στο κλέψουν…
dtzgr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, panossar95 είπε Επαναφέρω το θέμα για μια ιδιαιτερότητα που υπάρχει στη περίπτωση μου και δε το είχα σκεφτεί όταν άνοιξα το θρεντ. Αν γνωρίζει κάποιος θα το εκτιμούσα. Ξεκίνησα στη τωρινή μου δουλειά 25 Μαϊου. Οι 3 πρώτοι μήνες, ήταν με σύμβαση ενός μήνα. Κάθε μήνα δηλαδή έκανα ξανά ανανέωση για τον επόμενο. Μετά το τρίμηνο έκανα αορίστου. Δικαιούμαι δώρο κανονικά από 25 και μετά? Ή από την ημερομηνία που έκανα αορίστου και μετά? Ευχαριστώ Και οι ορισμένου χρόνου δικαιούνται την αναλογία των δώρων για την περίοδο της σύμβασης, επομένως δικαιουσαι από την πρώτη μέρα.
logistoulis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, tsioulak είπε Στην δευτερη αναρτηση δωθηκε υπερσυνδεσμος, χρησιμοποιησε τον. Βαλε μια απο 1/5 μεχρι (υποθετω) 31/10 με τον ΜΙΚΤΟ μισθο που ειχες ως 6ωρος και μετα θα βαλεις απο (ξανα υποθετω) απο 1/11 εως 31/12 με τον μισθο που εχεις ως 8ωρος. Θα αθροισεις τα δυο αποτελεσματα και αυτο θα ειναι το ΜΙΚΤΟ δωρο Χριστουγεννων. κανονικά θα πρέπει να υπολογιστεί με τον νέο του μισθό 1
tsioulak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, logistoulis είπε κανονικά θα πρέπει να υπολογιστεί με τον νέο του μισθό Σιγουρα; επειδη εχω ακουσει περιπτωσεις που ο εγοδοτης το υπολογισε οπως γραφω επανω, δεν ισχυει αυτο;
logistoulis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, tsioulak είπε Σιγουρα; επειδη εχω ακουσει περιπτωσεις που ο εγοδοτης το υπολογισε οπως γραφω επανω, δεν ισχυει αυτο; ναι το κάνουν, αλλά ο αρχαίος νόμος που δεν θυμάμαι να έχει αλλάξει ποτέ λέει όχι αναλογίες αλλά ότι ισχύει τελευταία το δικό μου πρόγραμμα μισθοδοσίας κάνει μόνο του αναλογίες όπως μου είπαν από την υποστήριξη για να προστατεύσει αυτούς που τρώνε μειώσεις, από την άλλη αδικεί τους λίγους που μπορεί να έχουν αυξήσεις, οπότε επεμβαίνω χεράτα Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από logistoulis
panossar95 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, bromiaris είπε Εγώ μια απορία έχω… Τόσο μεγάλο το άγχος σου για το δώρο Χριστουγέννων;;;; Εσύ λογικά δεν θα πρέπει να κλείνεις μάτι το βράδυ από τους δεκάδες υπολογισμούς και τα πολλά σενάρια… Μην φοβάσαι δεν θα στο κλέψουν… Ναι είναι μεγάλο το άγχος μου, δικό μου θέμα, θα έχω όσο άγχος θέλω. Μη κρίνεις χωρίς να ξέρεις τι συμβαίνει. 36 λεπτά πριν, dtzgr είπε Και οι ορισμένου χρόνου δικαιούνται την αναλογία των δώρων για την περίοδο της σύμβασης, επομένως δικαιουσαι από την πρώτη μέρα. Σε ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα