Jesus00 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά ! Θα ηθελα τα φωτα σας για οσους γνωριζουν σχετικα με τις υποθεσεις της paypal, αγορασα ενα αντικειμενο αξιας 400Ε το οποιο δεν ηταν σαν την περιγραφη, μετα απο επικοινωνια με τον πωλητη καταλαβα οτι θελει να με scummarei οποτε ανοιξα γρηγορα την υποθεση (να προσθεσω οτι με εβρισε ) καθε φορα που ανοιγεις μια υποθεση στην paypal σε παραπεμπει σε ενα chat στο οποιο μιλας με τον πωλητη προσωπικα , εκει εστειλα 4 μνματα περιγραφοντας στον πωλητη οτι αυτο που μου εστειλες δεν ειναι αυτο που αγορασα , μου εστειλες μια απομιμηση του ειπα. Κλεινει αυτο το σταδιο υπερ μου και φτανουμε στο σημειο να στειλω πισω το αντικειμενο με tracking number ωστε να το παραλαβει και ο πωλητης , ο πωλητης ομως δεν δεχεται την ηττα του και ετσι εβαλε τα παρακατω στοιχεια παραδοσης Α Α 59000 Με λιγα λογια δεν μπορω να στειλω εκει το αντικειμενο ,και αρα δεν μπορω να στειλω μετα το tracking number στην paypal ωστε να παρω τα λεφτα μου. Τι κανω σε αυτην την περιπτωση?
afterhours Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Εγω αν μου τυχαινε κατι τετοιο εκδικητικο κουλο θα επαιρνα ενα τηλεφωνακι στο support της Paypal για σωστη καθοδηγηση.
fredd0 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 μεσα στα actions στο resolution center υπαρχει το appeal. Το επιλεγεις, ενημερωνεις οτι χρησιμοποιει ψευτικη διευθυνση επιστροφης με προφανη σκοπο να σε σκαμαρει ΚΑΙ αν εχεις πληρωσει με καρτα τους ενημερωνεις οτι αν δεν λυθει το θεμα αμεσα (πχ σε 5 εργασιμες) προτιθεσαι να αμφισβητησεις τη συναλλαγη στη καρτα σου με σκριν της συνομιλιας με το ψευτικο return address. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Να υποθέσω δεν μιλάμε για ebay αλλά άλλη πλατφόρμα? 1
randomcat Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω δικαιωθεί πριν από ένα χρόνο από το PayPal για αντικείμενα αξίας 500+ ευρώ που είχαν σταματήσει στο τελωνείο. Δεν τα αγόρασα από το eBay αλλά από αυτόνομο e-shop. Λοιπόν, είτε ο πωλητής είτε η DHL ή και οι δύο με κορόιδευαν κατά την προσπάθειά μου να τα στείλω πίσω, και η εκπρόσωπος της DHL USA μου έλεγε στο τηλέφωνο ότι δεν τα στέλνει πίσω αν ο πωλητής δεν υπογράψει μια φόρμα με τα στοιχεία του και ότι θα καταστρέψουν τα αντικείμενα που πλήρωσα ένα μήνα μετά την άφιξή τους, και ο πωλητής να μου λέει ότι έχει δεχτεί κ.λπ. κ.λπ. Η DHL Ελλάδας καμία βοήθεια και όλοι τους με αγενέστατο τόνο και υφάκι στο τηλέφωνο. Οπότε καλώ το support του PayPal και μου λένε ότι δεν θα μπορέσουν να με δικαιώσουν αν δεν στείλω πίσω τα αντικείμενα (τα οποία δεν τα είχα!) και εάν δεν τους δώσω tracking number, αλλά όπως και να 'χει μου πρότειναν να ανοίξω ένα case και να κάνω dispute και να δούμε τι έχει να πει ο πωλητής. Ο πωλητής ποτέ δεν απάντησε στο chat του PayPal παρά μόνο στα δικά μου μηνύματα που του έστελνα από το προσωπικό μου e-mail και μόνο αφού άνοιξα το case στο PayPal - πιο πριν με αγνοούσε. Τελικά το PayPal μου επέστρεψε ΟΛΟ το ποσό δηλ. και τα μεταφορικά μαζί, παρόλο που εγώ δεν έστειλα ποτέ πίσω τα αντικείμενα και παρόλο που η DHL μου έλεγε και καλά ότι την επόμενη θα τα έστελνε για καταστροφή, και με διαβεβαίωσαν ότι αν ο λογαριασμός του πωλητή δεν έχει αρκετά χρήματα, θα βρουν τρόπο να με πληρώσουν όπως και να 'χει και εκείνου θα του διαγράψουν το λογαριασμό του στο PayPal! Έτσι, τον ήπιε και η DHL που κάθε ημέρα στο τηλέφωνο μου έλεγαν τρελίτσες και δυσαρέστησαν τον πελάτη τους. Οπότε στα λέω αυτά για να καταλάβεις ότι μπορείς να δικαιωθείς ακόμα και αν δεν στείλεις πίσω το αντικείμενο αν φαίνεται ότι οι άλλες οντότητες της υπόθεσης είναι αναξιόπιστες και δεν συνεργάζονται. Η καλύτερή σου κίνηση θα είναι να καλέσεις το support του PayPal! Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από randomcat 1
Jesus00 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, afterhours είπε Εγω αν μου τυχαινε κατι τετοιο εκδικητικο κουλο θα επαιρνα ενα τηλεφωνακι στο support της Paypal για σωστη καθοδηγηση. Μπορω να μιλησω και στα ελληνικα αμα παρω τηλεφωνο? 20 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Να υποθέσω δεν μιλάμε για ebay αλλά άλλη πλατφόρμα? Ναι Μόλις τώρα, Jesus00 είπε Μπορω να μιλησω και στα ελληνικα αμα παρω τηλεφωνο? Ναι Βασικα η πληρωμη εγινε στελνωντας μ αιτηση να πληρωσω με το ποσο και με σχολια το προιον το οποιο αγορασα 20 ώρες πριν, fredd0 είπε μεσα στα actions στο resolution center υπαρχει το appeal. Το επιλεγεις, ενημερωνεις οτι χρησιμοποιει ψευτικη διευθυνση επιστροφης με προφανη σκοπο να σε σκαμαρει ΚΑΙ αν εχεις πληρωσει με καρτα τους ενημερωνεις οτι αν δεν λυθει το θεμα αμεσα (πχ σε 5 εργασιμες) προτιθεσαι να αμφισβητησεις τη συναλλαγη στη καρτα σου με σκριν της συνομιλιας με το ψευτικο return address. Καλησπερα! Θα ηθελες να μου πεις παραπανω? Μεσα στην υποθεση η στο resolution center? εμενα μ εμφανιζει αναφορα προβληματος(με το οποιο δεν εβγαλα ακρη),λήψη αναφοράς, και βοήθεια 20 ώρες πριν, randomcat είπε Εγώ έχω δικαιωθεί πριν από ένα χρόνο από το PayPal για αντικείμενα αξίας 500+ ευρώ που είχαν σταματήσει στο τελωνείο. Δεν τα αγόρασα από το eBay αλλά από αυτόνομο e-shop. Λοιπόν, είτε ο πωλητής είτε η DHL ή και οι δύο με κορόιδευαν κατά την προσπάθειά μου να τα στείλω πίσω, και η εκπρόσωπος της DHL USA μου έλεγε στο τηλέφωνο ότι δεν τα στέλνει πίσω αν ο πωλητής δεν υπογράψει μια φόρμα με τα στοιχεία του και ότι θα καταστρέψουν τα αντικείμενα που πλήρωσα ένα μήνα μετά την άφιξή τους, και ο πωλητής να μου λέει ότι έχει δεχτεί κ.λπ. κ.λπ. Η DHL Ελλάδας καμία βοήθεια και όλοι τους με αγενέστατο τόνο και υφάκι στο τηλέφωνο. Οπότε καλώ το support του PayPal και μου λένε ότι δεν θα μπορέσουν να με δικαιώσουν αν δεν στείλω πίσω τα αντικείμενα (τα οποία δεν τα είχα!) και εάν δεν τους δώσω tracking number, αλλά όπως και να 'χει μου πρότειναν να ανοίξω ένα case και να κάνω dispute και να δούμε τι έχει να πει ο πωλητής. Ο πωλητής ποτέ δεν απάντησε στο chat του PayPal παρά μόνο στα δικά μου μηνύματα που του έστελνα από το προσωπικό μου e-mail και μόνο αφού άνοιξα το case στο PayPal - πιο πριν με αγνοούσε. Τελικά το PayPal μου επέστρεψε ΟΛΟ το ποσό δηλ. και τα μεταφορικά μαζί, παρόλο που εγώ δεν έστειλα ποτέ πίσω τα αντικείμενα και παρόλο που η DHL μου έλεγε και καλά ότι την επόμενη θα τα έστελνε για καταστροφή, και με διαβεβαίωσαν ότι αν ο λογαριασμός του πωλητή δεν έχει αρκετά χρήματα, θα βρουν τρόπο να με πληρώσουν όπως και να 'χει και εκείνου θα του διαγράψουν το λογαριασμό του στο PayPal! Έτσι, τον ήπιε και η DHL που κάθε ημέρα στο τηλέφωνο μου έλεγαν τρελίτσες και δυσαρέστησαν τον πελάτη τους. Οπότε στα λέω αυτά για να καταλάβεις ότι μπορείς να δικαιωθείς ακόμα και αν δεν στείλεις πίσω το αντικείμενο αν φαίνεται ότι οι άλλες οντότητες της υπόθεσης είναι αναξιόπιστες και δεν συνεργάζονται. Η καλύτερή σου κίνηση θα είναι να καλέσεις το support του PayPal! Πολυ τυχερος φιλε! Εγω εχασα υποθεση των 125Ε απο scum στο παρελθον και μαντεψε , δεν εχω ουτε το αντικειμενο ουτε τα λεφτα... Τελος παντων, σε ποια γλωσσα επικοινωνησες με την paypal? Δεν το εχω πολυ στο να μιλαω αγγλικα γ αυτο..
djuan1988 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Υπάρχει η περίπτωση να πλήρωσες σαν family and friends και όχι με επαγγελματικό invoice;
randomcat Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Jesus00 είπε Πολυ τυχερος φιλε! Εγω εχασα υποθεση των 125Ε απο scum στο παρελθον και μαντεψε , δεν εχω ουτε το αντικειμενο ουτε τα λεφτα... Τελος παντων, σε ποια γλωσσα επικοινωνησες με την paypal? Δεν το εχω πολυ στο να μιλαω αγγλικα γ αυτο.. Στα αγγλικά μίλησα. Έχω δωρεάν διεθνείς κλήσεις από ανέκαθεν, και έτσι καλώ άφοβα στα διάφορα support centers του εξωτερικού. Στο τηλέφωνο δεν με βοήθησαν πάντως και μου είπαν ότι δεν θα μπορέσουν να με δικαιώσουν - παρόλο που τελικά το έκαναν - εάν δεν στείλω πίσω τα αντικείμενα και ότι παρεμβαίνουν μόνο για υποθέσεις πωλητή-αγοραστή και δεν ασχολούνται με τα καμώματα των μεταφορικών εταιρειών. Πιστεύω όμως ότι βοήθησε το γεγονός ότι τους πήρα τηλέφωνο (φάνηκε δηλ. ότι δραστηριοποιήθηκα) συνδυαστικά με το ότι ο πωλητής δεν απάντησε στο chat του PayPal ποτέ (μάλλον γιατί ένιωθε σιγουριά πιστεύω), με το ότι εγώ τα έγραψα αναλυτικά και ωραία, και επειδή μάλλον τους είναι γνωστό ότι η DHL δημιουργεί προβλήματα και πουλάει τρελίτσες. Επίσης, σίγουρα θα βοήθησε το ότι είχα λογαριασμό στην PayPal για πολλά χρόνια χωρίς προβλήματα, και το ότι εχω κάνει πωλήσεις ο ίδιος έχοντας λάβει θετικές αξιολογήσεις. Ορίστε και η απόφαση Αναφορά σε κείμενο We have concluded our investigation into your case and have decided in your favor. We were able to recover $644.32 USD and this amount has been credited to you. Please allow five business days for this adjustment to be posted. If you are due any additional funds, we will make our best effort to recover the balance from the seller. If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed to you, please be assured that we will take appropriate action against the seller's account, which may include limitation of the seller's account privileges. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από randomcat 1
Jesus00 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, djuan1988 είπε Υπάρχει η περίπτωση να πλήρωσες σαν family and friends και όχι με επαγγελματικό invoice; Οχι δεν το εκανα, ανοιξα υποθεση , δεν απαντησε στο τσατ, μου το εδωσε γρηγορα η paypal αυτο και τωρα περιμενουν να στειλω το δεμα σε μια διευθυνση π δεν υπαρχει Μόλις τώρα, randomcat είπε Στα αγγλικά μίλησα. Έχω δωρεάν διεθνείς κλήσεις από ανέκαθεν, και έτσι καλώ άφοβα στα διάφορα support centers του εξωτερικού. Στο τηλέφωνο δεν με βοήθησαν πάντως και μου είπαν ότι δεν θα μπορέσουν να με δικαιώσουν - παρόλο που τελικά το έκαναν - εάν δεν στείλω πίσω τα αντικείμενα και ότι παρεμβαίνουν μόνο για υποθέσεις πωλητή-αγοραστή και δεν ασχολούνται με τα καμώματα των μεταφορικών εταιρειών. Πιστεύω όμως ότι βοήθησε το γεγονός ότι τους πήρα τηλέφωνο (φάνηκε δηλ. ότι δραστηριοποιήθηκα) συνδυαστικά με το ότι ο πωλητής δεν απάντησε στο chat του PayPal ποτέ (μάλλον γιατί ένιωθε σιγουριά πιστεύω), με το ότι εγώ τα έγραψα αναλυτικά και ωραία, και επειδή μάλλον τους είναι γνωστό ότι η DHL δημιουργεί προβλήματα και πουλάει τρελίτσες. Ορίστε και η απόφαση Θα παρω τηλεφωνο τοτε την Δευτερα να δω αν βγαλω ακρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα