katoikos44 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα!Ψαχνω καλο μερακλη ηλεκτρονικο απο θεσσαλονικη για μια τηλεοραση.Εχω απογοητευτει με κανα 2 που εχω παει.Πμ αν ξερει καποιος κανενα τσακαλι.
isay Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 katoike γράψε και το προβλημα και την επισκευη που θες, γιατί ετσι γενικά οπως το θετεις το πιο πιθανο ειναι να μην βρεις καλο υποψήφιο. Επισης ο καλος, έμπειρος και με καλο χέρι θα εχει και ακριβή αμοιβη, που ειναι λογικο.
katoikos44 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 εχω μια 60αρα lg και κανει μονη της ρισταρτ,νομιζω μονο οταν παιζει απο hdmi
theoritikos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν η τηλεόραση είναι crt, θα πρέπει να ψάξεις για παλιό ηλεκτρονικό που να ειδικεύεται σε τέτοιες τηλεοράσεις. Οι νεότεροι δεν ξέρουν να τις επισκευάσουν, ή διστάζουν να τις αναλάβουν. edit μόλις διάβασα τι τηλεόραση έχεις Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2018 από theoritikos
stathis97 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Ψαχνω και εγω μαστορα αν εχουμε καποιον ας στειλει πμ https://www.insomnia.gr/forums/topic/691367-νεα-τηλεοραση-προβλημα-με-lg-32lf5610/
isay Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, katoikos44 είπε εχω μια 60αρα lg και κανει μονη της ρισταρτ,νομιζω μονο οταν παιζει απο hdmi Άμα κάνει μονη της restart (με την έννοια on off τελειως) το πιο συνηθες ειναι το τροφοδοτικό και το επομενο που κοιτάμε είναι η main board αν στο κάνει πολύ συχνά με συνδεμένο hdmi. Αν τώρα σβήνει-αναβει η οθόνη (δηλαδη πεφτει η φωτεινοτητα της, μπορει να ειναι ταινιες led ή/και τροφοδοτικό. Αν θες έμπειρο τεχνικο να την επισκευάσει χωρίς αντικατάσταση πλακέτας, ειναι δυσκολα τα πράγματα οποτε ειτε κοστιζει ακριβά ή ο τεχνικος δεν θελει να αναλάβει τη δουλεια γιατί δεν τον συμφέρει ή εχει μικρές πιθανοτητες αποκατάστασης. Η προταση μου ειναι να γράψεις τι εκανες μεχρι τώρα και τι απαντησεις πηρες απο τους τεχνικους.
katoikos44 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 On off τελειως.Εχω δει σε ξενα φορουμ να λενε οτι καποιοι απλα χτυπησαν πισω εκει που ειναι το τροφοδοτικο και δουλεψε,αλλοι απλα ξεσκονισαν και καποιος ανεφερε οτι αλλαξε πυκνωτες μολις παρατηρησα οτι οταν κανει τετοια δεν "ακουει "και το τηλεκοντρολ.Ισως παιζει καποιο ρολο.
haris_216 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, katoikos44 είπε On off τελειως.Εχω δει σε ξενα φορουμ να λενε οτι καποιοι απλα χτυπησαν πισω εκει που ειναι το τροφοδοτικο και δουλεψε,αλλοι απλα ξεσκονισαν και καποιος ανεφερε οτι αλλαξε πυκνωτες Έμαθε πια και η κουτσή Μαρία να κάνει διάγνωση "πυκνωτής" για κάθε δυσλειτουργία ηλεκτρονικής συσκευής (εννοείται πως δεν μιλάω για σένα αλλά θα δεις ότι και μέσα στο insomnia μόλις κάποιος πει ότι δεν λειτουργεί κάτι σπεύδουν όλοι να απαντήσουν...πυκνωτής ). Τα θέματα με τους πυκνωτές είναι υπαρκτά και γνωστά. Αφορούν όμως κυρίως συσκευές της προηγούμενης δεκαετίας (2000-2010). Χωρίς να αποκλείεται να υπάρχουν και νεότερα μοντέλα με το ίδιο πρόβλημα, αφού ενδεχομένως να είχαν χρησιμοποιηθεί stock προβληματικοί πυκνωτές, στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι νεότερες συσκευές δεν έχουν τον συγκεκριμένο θέμα. Αν δηλαδή η τηλεόρασή σου είναι 3ετίας 4ετίας είναι μάλλον απίθανο να είναι προσβεβλημένη από τη νόσο των πυκνωτών.
katoikos44 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Εγω μεταφερω τι διαβασα αλλου.Εχω αλλαξει πυκνωτες σε παλιοτερη οθονη lg ,αφου ηταν εμφανες το προβλημα και δουλεψε.Η τηλεοραση πρεπει να ειναι τουλαχιστον 5ετιας
piiii Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Off topic: Και ύστερα με ρωτάνε γιατί κρατάω ακόμα την 42αρα οπίσθια προβολής αγορασμένη το 2002. Εχει φάει σκαμπανεβάσματα στο ρεύμα με το κιλό, και δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Pokemon640 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, piiii είπε Off topic: Και ύστερα με ρωτάνε γιατί κρατάω ακόμα την 42αρα οπίσθια προβολής αγορασμένη το 2002. Εχει φάει σκαμπανεβάσματα στο ρεύμα με το κιλό, και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τα μόνα faulty parts που είχαν αυτές (αν ήταν CRT RPTV) ήταν μετασχηματιστές μέσης τάσης και το πολύ.. υγρά στις οθόνες που βρίσκεις εύκολα σε χημείο με την ανάλογη σύνθεση. Να σου "σκάσει" η λάμπα θα ήταν το τελευταίο πράγμα.. έχω σασί για δοκιμές όποτε φτιάχνω modded μετασχηματιστές δικής μου κατασκευής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα