Προς το περιεχόμενο

EAGET S30 - 64GB USB 3.0 Stick alumetall @ dresslily, 7,99$

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Φίλε αυτό άσε να το κρίνει ο καθένας μόνος του.

Δεν είναι θέμα αν κάνει 0,3€ ή 300€ κάτι. Είναι θέμα εγώ κι εσύ να πληρώνουμε το ίδιο ποσό για το προϊόν κι εσένα να σου πιάνει σταθερή ταχύτητα write 20ΜΒ/s κι εμένα να ανεβοκατεβαίνει συνέχεια από 10KB/s στα 20MB/s και τούμπαλιν και να μην αισθάνομαι ο μαλάκας της υπόθεσης.

Σωστό,και το κυριότερο είναι ότι σίγουρα ξέρουν ότι είναι προβληματικά,δε μπορει να έτυχε μόνο σε μας εδώ.

Επεξ/σία από pier88
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Φίλε αυτό άσε να το κρίνει ο καθένας μόνος του.

Δεν είναι θέμα αν κάνει 0,3€ ή 300€ κάτι. Είναι θέμα εγώ κι εσύ να πληρώνουμε το ίδιο ποσό για το προϊόν κι εσένα να σου πιάνει σταθερή ταχύτητα write 20ΜΒ/s κι εμένα να ανεβοκατεβαίνει συνέχεια από 10KB/s στα 20MB/s και τούμπαλιν και να μην αισθάνομαι ο μαλάκας της υπόθεσης.

Είναι ξυπνιτζήδες και αναμειγνύουν παρτίδες με καλούς και σκάρτους controllers κι όποιον πιάσουν κορόιδο επειδή δεν έχει ιδέα για να ανακαλύψει τη σκαμεριά; Στα τέτοια μου τα 5€. Την κοροϊδία δεν ανέχομαι.

Δεν είπα για εσένα ή όποιον άλλον του ήρθε προβληματικό. Για εσάς εγραψα "Για όποιον έτυχε να του έρθει προβληματικό ας προχωρήσει και ας ζητήσει επιστροφή....". Είπα ότι δεν υπάρχει λόγος και δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος που το stick αποδεδειγμένα δουλεύει μια χαρά.

Αυτή είναι η δική μου άποψη και την έγραψα όπως έγραψες και εσύ την δική σου. Στο τέλος φυσικά ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του τι θα κάνει. Δεν προσπάθησα και δεν με ενδιαφέρει να επιβάλλω την άποψη μου για το τι θα κάνει ο καθένας με το stick του και το χρόνο του.

Δημοσ.

έχει πλάκα πάντως. Εγω πήρα 2, το ένα το εγραψα παραπάνω και ήταν:

Controller Vendor: Phison
Controller Part-Number: PS2251-07(PS2307) - F/W 01.08.35 [2018-05-14]
Flash ID code: 2CB47832 - Micron [TLC]

Αυτό πιάνει πάνω από 20 mb/sec.

Το δεύτερο που ήρθα τώρα σπίτι να το δώ είναι:

Controller Vendor: SMI
Controller Part-Number: SM3269AB - ISP 180515-1AB
Flash ID code:      89A46432AA01 - Intel - 1CE/Single Channel [MLC] -> Total Capacity = 32GB

Δλδ SMI αλλά με μνήμες INTEL MLC όταν οι άλλοι έχουν micron TLC.

Αυτό το δεύτερο δε πιάνει 22~25 που πιάνει το πρώτο, πιάνει όμως 12~15 σταθερά.

Πραγματικά ότι νάναι ......

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχει πρόβλημα με σκαμπανεβάσματα... εκανα γιά refund.

Controller Vendor: Phison
Controller Part-Number: PS2251-09(PS2309) - F/W 07.00.5D [2018-07-20]
Flash ID code: 2CC40832 - Micron [TLC]

χρειαζεται firmware phison??

https://consultancomputeraplus.blogspot.com/2015/12/fix-kingston-flash-drive-phison-ps2251.html

Επεξ/σία από val007
Δημοσ.

Βρε παιδιά όταν με ελάχιστα ευρώ παραπάνω παίρνετε 64αρι Sandisk, Kingston από Ελλάδα γιατί αξίζει το συγκεκριμένο?

Περιμένω BF μήπως έχει κανένα 128άρι (αν και 20 ευρώ έχουν εδώ δε ξέρω πόσο μπορεί να πέσει)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας γίνω ο κακός.Φωναζα στο προηγούμενο θέμα ότι τέτοια φλασακια μην τα εμπιστεύεστε και μάλιστα χρησιμοποίησα την φράση «πλήρωσα και έμαθα» ,κάποιος που μάλλον δεν έχει πάθει σύγκρινε αυτά να μην τα αποκαλέσω πως..με την Kingston. Ας το ξαναπώ μπάς και το βάλουν κάποιοι στο μυαλό τους ΠΟΤΕ -ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΗ- ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΦΛΑΣΑΚΙΑ σε μερικούς ΙΣΩΣ βγουν καλά αλλά τα περισσότερα σε βάθος χρόνου όλο και κάποιο πρόβλημα θα βγάλουν.

Επεξ/σία από jokerakias
  • Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, jokerakias είπε

ΠΟΤΕ -ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΗ- ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΦΛΑΣΑΚΙΑ σε μερικούς ΙΣΩΣ βγουν καλά αλλά τα περισσότερα σε βάθος χρόνου όλο και κάποιο πρόβλημα θα βγάλουν.

Για 3 ευρώ και για αποθήκευση όχι κρίσιμων αρχείων δε το σκέφτεσαι. Εγώ το έβαλα σε ενα board για αποθήκευση φωτογραφιών απο κάμερες. Αν χαλασει χάλασε. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, pier88 είπε

Κι εγώ παρέλαβα 2 κομμάτια σήμερα,με μία πρώτη ματιά το ένα έχει πρόβλημα με σκαμπανεβάσματα,το άλλο φαίνεται οκ.Άνοιξα ticket γιά refund.Θα τα τσεκάρω καλύτερα το βράδυ που θα μαι σπίτι με το τρόπο που λέει ο φίλος πιό πριν.

Έκανα λοιπόν τα τεστ και στα 2 φλασάκια:Το πρώτο λειτουργεί καλά και σταθερά

Flash ID code:      2CA46432AA04 - Micron MT29F256G08CBCBB - 1CE/Single Channel [MLC-16K] -> Total Capacity = 32GB

Το δέυτερο κάνει σκαμπανεβάσματα στην ταχύτητα:

Flash ID code:      2CC40832A600 - Micron - 1CE/Single Channel [TLC]

Η μόνη διαφορά που βλέπω εγώ είναι ο τύπος μνήμης,το καλό είναι Multi Level Cell - MLC

και το "σκάρτο" είναι Triple Level Cell - TLC

• Like 1
Δημοσ.

Άνοιξα case πριν μισή ώρα για 2 EAGET 32GB που είχα αναφέρει πιο πίσω, μόλις μου απάντησαν το κλασικό που κάνει και το gearbest. Κρατάμε το usb KAI Refund στο wallet + extra πόντοι ή Refund στο paypal. Προφανώς πήγε για refund στο paypal. Τους άνοιξα βέβαια αναλυτικότατο ticket με video από ένα transfer που έκανα και που βάραγε και random disconnects και έκανα και ένα reference στο post εδώ για το ότι έχουμε θέμα και άλλοι. Όχι ότι θα το κοίταξαν και πολύ οι κιτρινιάριδες λόγω του κόστους της παραγγελίας αλλά έτσι... Από εμένα έφαγε μαύρο η EAGET. Από Κίνα netac και mixza προς το παρών δηλώνω ικανοποιημένος.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εμένα άλλα μου λένε (έστειλα και εγώ κατατοπιστικότατο video) :

Dear,  

Thank you for your message.

We are sorry for the situation.

Please rest assured that we are contacting our manufacturer to confirm the issue.

Please wait 1-3 days for us to get the result.

You could contact us again about the issue.Then we could give you a good solution for you.

Once again we apologize for any inconvenience.
Thank you for your patience.

Best regards,
Hulda

DressLily Customer Service

http://www.dresslily.com/

Δημοσ.

Εντάξει στο ίδιο θα καταλήξουν και με σένα. Και μένα δεν μου το είπαν με την πρώτη. Μην αγχώνεσαι. Πιθανώς να είδαν και ότι το θέμα παίρνει έκταση και θέλουν να το δουν διεξοδικότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...