Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Σωστά! Γιατί ένα λειτουργικό της Google κομμένο και ραμμένο στο να σε φακελώνει συνεχώς και να καταγράφει τα πάντα, απευθύνεται μόνο σε μη ανόητους! και τα μηλολειτουργικα το ιδιο κανουν και το ξερεις. καποιος που κανει μια αναληθης δηλωση δε θα μαθει κατι απο μια αλλη αναληθης δηλωση..
masteripper Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) οταν όλος ο κόσμος λειτουργεί με το τι κινητό κουβαλάει η τάδε τηλεπερσόνα και ο δεινα ηθοποιός και προσπαθούμε να "μοιάσουμε" ξεκινώντας να αγοράζουμε τα "ανάλογα"...μην το ψάχνουμε....υπάρχει κόσμος και κοσμάκης που αγοράζει κινητό με βάση την διαφήμιση/δημοσιότητα και ΣΙΓΟΥΡΑ όχι με τις εκάστοτε ανάγκες του, οπότε υπάρχει περιθώριο για έξυπνες εταιρείες (ακα Apple) να τους ξεζουμίσουν και να πουν και ευχαριστώ....προσωπικά πάνω απο 200 € δεν έδωσα/δίνω/θα δώσω...ξεκινάω απο το να έχει τα βασικά (να παίρνει τηλέφωνο και να τραβάει φωτογραφίες) και ότι έξτρα προκύψει το συζητάμε στην πορεία... Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από masteripper 1
kirileman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Arkin είπε η να δινεις 1500 ευρω για κινητο και να ειναι χειροτερο απο αυτο των 300 Αυτές οι μλκς καλό είναι να μη λέγονται. 3 1
Miaou7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Ρε προσπαθειτε να βγαλετε ακρη με τα applebois. Απλα δεν εχουν ιδεα και νομιζουν οτι το να προσθεσεις ram η να αλλαξεις σκληρο η ενα πληκτρολογιο ειναι ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ. Σου λεει οτι θα στο χαλασει το μαγαζακι της γειτονιας ταχαμ. Ας κανανε το T2 να σου ακυρωνει την εγγυηση δηλαδη, πρεπει να σου κλειδωσει το μηχανημα. Αμαν πια με τα μπιου. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. 4 1
Alexandros_D Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Aρα εκει που καταληγουμε ειναι οσοι αγοραζουν φτηνιαρικες συσκευες ,αμαξια , κ.ο.κ θελουν να μπορουν να επισκευαζουν τις σαβουρες που παιρνουν με imitation ανταλλακτικα - μαστορες της γειτονιας και γενικοτερα οτι τους κανει να γλυτωνουν τα ευρω που κυνηγανε με το ντουφεκι .Καλα κανουν δικαιωμα τους .Δεν μπηκα εγω να τους κραξω . Απο την αλλη μπαινουν σε ενα θεμα που αφορα premium προιοντα και σε εξαλλη(?) κατασταση ορισμενοι διαρρυγνυουν τα ιματια τους γιατι ακριβως? Τι δεν καταλαβαινουν ? Ο αλλος λεει η πιο μισητη εταιρεια στον κοσμο ...Ειμαι σιγουρος πως το ιδιο λεει και για τις γκομενες που δεν του καθονται ! Οτι ο αγοραστης τετοιων προιοντων παει στην επισημη αντιπροσωπεια και για την διασφαλιση της ποιοτητας και των παροχων ,η' οτι η εταιρεια εχει συγκεκριμενη πολιτικη για τις επισκευες κατι που εμενα ως κατοχο με βρισκει απολυτα συμφωνο. Συγγνωμη που δεν εχουμε ολοι Lada ... Δεν συμφωνώ καθόλου με ότι λες αλλά είναι άποψη σου και σεβαστή κιόλας. Αλλά "premium προϊόντα"??? Σοβαρά τώρα??? Από πότε??? 59 λεπτά πριν, antirix024 είπε Δεν έχω iPhone/iMac κλπ και δεν σκέφτομαι να αγοράσω. Όμως η απόφαση είναι πολύ σωστή. Σε έναν μελλοντικό κόσμο που όλα μας τα προσωπικά δεδομένα θα είναι επισφαλή, ποιος με βεβαιώνει ότι κάποιος κινέζος δεν θα βγάλει κάποιο "πειραγμένο" τσιπάκι που να μοιάζει με το original αλλά να κάνει και άλλα (αθέμιτα) πράγματα και να είναι στη μισή τιμή; Το πρόβλημα στο μέλλον δεν θα είναι τα λεφτά, θα είναι η ασφάλεια. Mark my words. Ασφάλεια? κάτσε να σκεφτώ....χμμ έχει πρόβλημα το mac στην μητρική σου, πας για επισκευή και σου αλλάζουν μητρική. Έχεις χάσει όλα τα δεδομένα σου γιατί ήταν ο ssd κολλημένος στην μητρική. Και τα δεδομένα σου ταξιδεύουν για Κίνα! 7 1
tsakis11 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Aρα εκει που καταληγουμε ειναι οσοι αγοραζουν φτηνιαρικες συσκευες ,αμαξια , κ.ο.κ θελουν να μπορουν να επισκευαζουν τις σαβουρες που παιρνουν με imitation ανταλλακτικα - μαστορες της γειτονιας και γενικοτερα οτι τους κανει να γλυτωνουν τα ευρω που κυνηγανε με το ντουφεκι .Καλα κανουν δικαιωμα τους .Δεν μπηκα εγω να τους κραξω . Απο την αλλη μπαινουν σε ενα θεμα που αφορα premium προιοντα και σε εξαλλη(?) κατασταση ορισμενοι διαρρυγνυουν τα ιματια τους γιατι ακριβως? Τι δεν καταλαβαινουν ? Ο αλλος λεει η πιο μισητη εταιρεια στον κοσμο ...Ειμαι σιγουρος πως το ιδιο λεει και για τις γκομενες που δεν του καθονται ! Οτι ο αγοραστης τετοιων προιοντων παει στην επισημη αντιπροσωπεια και για την διασφαλιση της ποιοτητας και των παροχων ,η' οτι η εταιρεια εχει συγκεκριμενη πολιτικη για τις επισκευες κατι που εμενα ως κατοχο με βρισκει απολυτα συμφωνο. Συγγνωμη που δεν εχουμε ολοι Lada ... Το 13 διπλα απο το ονομα σου προφανως περα απο τον παο δειχνει και την ηλικια σου ε?Το λεω γιατι δε μπορω να εξηγησω αυτα που γραφεις... "τετοιων προοιοντων" "δεν εχουμε ολοι LADA" συγνωμη κιολας αλλα επειδη εχεις ενα imac iphone ipod η τελος παντων κατι σε Apple θεωρεις πως εχει κατι σπουδαιο?Επειδη πληρωσες υπεραξια δε σημαινει πως ειναι "premium" hardware οπως λες .. Υποθετεις δηλαδη οτι η μητρικη της foxcon η ο επεξεργαστης της Intel ειναι διαφορετικα απ'οτι σε ενα Dell ας πουμε? Επισης δε σε καταλαβαινω οταν λες μαστορες της γειτονιας τι εννοεις? Εισαι φανμποι και καλα κανεις αλλα μιλα λιγο λογικα..Ποια ειναι η ποιοτητα παροχων που αναφερεις? η αντικατασταση με refurbished? Ειχα macbook εσπασε το ενα ποδαρακι απο την καλωδιοταινια του keyboard και μου ζητησαν 500 ευρω για used μητρικη...ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΩΔΙΟΤΑΙΝΙΑ 500 ΕΥΡΩ..500 !!!!! 500 ! 500! 8 4 1
Arkin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, kirileman είπε Αυτές οι μλκς καλό είναι να μη λέγονται. Σωτος. Ας τα δουμε σε βιντεο καλυτερα. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν μου στερεί καμία πρόσβαση πουθενά. Όταν έχω πρόβλημα με τις συσκευές μου τις πάω πάντα στο επίσημο service. Όπως κάνω και με όλες τις συσκευές που τις χρησιμοποιώ για τη δουλειά μου και όχι μόνο για διασκέδαση. Δεν είπε ΠΟΥΘΕΝΑ η apple πως όταν θα σταματήσει την υποστήριξη σε μια συσκευή, δεν θα μπορείς να το πας πουθενά για επισκευή... οπα οπα οπα, καπου εχεις μπερδευτει. 1. το μηλο κανει τα ΠΑΝΤΑ για να ψοφησουν οσοι τολμανε να βαλουν χερι σε συσκευη τους 2. το μηλο μετα απο καποια χρονια σταματαει να υποστηριζει τις συσκευες και ΑΡΝΕΙΤΑΙ να τις επισκευασει 1+2=3. το μηλο με τις πραξεις του σου λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι αμα χαλασει μια παλια συσκευη παει για πεταμα
kirileman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Σωτος. Ας τα δουμε σε βιντεο καλυτερα. Δες τα και σε 360 tour, δεν αλλάζει τίποτα. 2
Arkin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kirileman είπε Δες τα και σε 360 tour, δεν αλλάζει τίποτα. Προφανως δεν αλλαζει. Και για να μην αρχισουμε παλι με το poco rules μπορεις να δεις καλιστα με oneplus 6t που βγηκε τωρα στα 500 ευρω τι πονο δινει και ποσο αργο κανει ενα xs max. Υπαρχουν καμια 20αρια βιντεο να δειχνουν αυτο ακριβως. 1
Istros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Οταν καταλαβεις οτι οι πιο πολλοι καταναλωτες ασχολουνται με την δουλεια τους και πως θα αυξησουν το εισοδημα τους, και οχι να βρουν μπαχαλακηδες να φτιαξουν το κινητο τους η το αυτοκινητο και να μπλεξουν σε περιπετειες τοτε θα καταλαβεις και γιατι η Apple εχει τοσο κοσμο. Τι παραπάνω θα σου κάνει το εξουσιοδοτημένο από μια τρίτη σοβαρή εταιρεια επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών η κάποιο σοβαρό συνεργείο?Μην αναμασατε το παράδειγμα του κυρ Μήτσου της γειτονιάς,Αυτό είναι μύθος,είμαστε στο 2018 και υπάρχουν πολλές εταιρίες σοβαρές και αξιόλογες με αξιόλογους τεχνικούς.Ανεξαρυητα από αυτό θεωρώ παράλογο να αγοράζω μια συσκευή και να βάζω τρίτο στην ιδιοκτησία μου και στην τσέπη μου.Να είσαι σίγουρος ότι όταν θα γίνει αυτό θα αυξηθούν και οι τιμές.Μ αρέσει πως επιβραβεύετε τέτοιες πρακτικες.Ας έχεις το δικαίωμα επιλογής να πας όπου θες.Εσυ που δεν έχεις γνώσεις πήγαινε στο εξουσιοδοτημένο κάποιος άλλος που έχει γνώσεις θα επιλέξει αυτός τι θα κάνει με την ιδιοκτησία του. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από Istros
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 12 minutes ago, scarface5323 said: όποιος εν έτη 2018 πιστεύει ότι η εταιρία του (π.χ. apple),η ακόμα και η τηλεόραση του,το κινητό του ο υπολογιστής του,ανεξάρτητος λειτουργικού που φοράει,δεν καταγράφει και φακελωνει...,δεν περιγράφω άλλο 10 minutes ago, Arkin said: Τα παντα καταγραφονται. Το κολπο ειναι να πεισεις τον αλλο οτι εισαι ασφαλες και δεν καταγραφεσαι. Ο bill το πιστευει αυτο για την apple οτι δεν καταγραφετε τιποτα και οτι η ασφαλεια της apple ειναι μοναδικη. Θα εκπλαγει αν μαθει τι γινεται πραγματικα. 9 minutes ago, Lezantas26 said: και τα μηλολειτουργικα το ιδιο κανουν και το ξερεις. καποιος που κανει μια αναληθης δηλωση δε θα μαθει κατι απο μια αλλη αναληθης δηλωση.. 5 minutes ago, Lezantas26 said: οπα οπα οπα, καπου εχεις μπερδευτει. 1. το μηλο κανει τα ΠΑΝΤΑ για να ψοφησουν οσοι τολμανε να βαλουν χερι σε συσκευη τους 2. το μηλο μετα απο καποια χρονια σταματαει να υποστηριζει τις συσκευες και ΑΡΝΕΙΤΑΙ να τις επισκευασει 1+2=3. το μηλο με τις πραξεις του σου λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι αμα χαλασει μια παλια συσκευη παει για πεταμα Καταλαβαίνετε φαντάζομαι πως αυτά που λέτε δεν ισχύουν και είναι καθαρά δικά σας προσωπικά συμπεράσματα? Από τη μία έχετε την Google που βγάζει χρήματα καταγράφοντας και πουλώντας τα δεδομένα και το profile σας/μας και από την άλλη την Apple που βγάζει χρήματα από την υπερτιμολόγηση των συσκευών και των υπηρεσιών της. Απλό και ξεκάθαρο δεν είναι? 1
panosveto12 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, billdanos είπε Δεν χρειάζεται και μεγάλη ανάλυση. Προσωπικά επιλέγω την Apple και για αυτό το χαρακτηριστικό (μεταξύ άλλων). Πέρα από το κέρδος που θα βγάλει η Apple από το αποκλειστικό service, το Τ2 μου προσφέρει ταυτόχρονα και πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια για τα δεδομένα μου. Έτσι όπως τα λες και ούτε μπλε οθόνες έχουν ούτε θόρυβο κάνουν και έχουν το καλύτερο οικοσύστημα .
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Καταλαβαίνετε φαντάζομαι πως αυτά που λέτε δεν ισχύουν και είναι καθαρά δικά σας προσωπικά συμπεράσματα? Από τη μία έχετε την Google που βγάζει χρήματα καταγράφοντας και πουλώντας τα δεδομένα και το profile σας και από την άλλη την Apple που βγάζει χρήματα από την υπερτιμολόγηση των συσκευών και των υπηρεσιών της. Απλό και ξεκάθαρο δεν είναι? μπορεις παντα να κοιταξεις το eula που "υπογραφεις"
Arkin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Istros είπε Το ερώτημα είναι πως κάποιοι συνεχίζουν να επιβραβεύουν τις πρακτικές τις apple.Τι παραπάνω θα σου κάνει το εξουσιοδοτημένο από μια τρίτη σοβαρή εταιρεια επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών η κάποιο σοβαρό συνεργείο?Μην αναμασατε το παράδειγμα του κυρ Μήτσου της γειτονιάς,Αυτό είναι μύθος,είμαστε στο 2018 και υπάρχουν πολλές εταιρίες σοβαρές και αξιόλογες με αξιόλογους τεχνικούς.Ανεξαρυητα από αυτό θεωρώ παράλογο να αγοράζω μια συσκευή και να βάζω τρίτο στην ιδιοκτησία μου και στην τσέπη μου.Να είσαι σίγουρος ότι όταν θα γίνει αυτό θα αυξηθούν και οι τιμές.Μ αρέσει πως επιβραβεύετε τέτοιες πρακτικες.Ας έχεις το δικαίωμα επιλογής να πας όπου θες.Εσυ που δεν έχεις γνώσεις πήγαινε στο εξουσιοδοτημένο κάποιος άλλος που έχει γνώσεις θα επιλέξει αυτός τι θα κάνει με την ιδιοκτησία του. Μην νομιζεις παντως ελαχιστοι εχουν μεινει. Εχουν γραφτει 11 σελιδες 3 ατομα ολα και ολα λενε μπραβο για αυτα που κανει. Καποτε ηταν παραπανω. Φετος με τις τιμες των iphone εφαγε τρελο κραξιμο και απο πολλους λεφταδες. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις