Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ζω με ένα μέλος της οικογενείας μου και είμαστε και οι δύο ενήλικοι αλλά δεν ξέρουμε πως να δηλώσουμε ως νοικοκυριό, τι χρειάζεται? επίσης πρέπει και οι δύο να πάμε στον ΟΑΕΔ ή γίνεται να εξουσιοδοτηθεί ο ένας?
tsioulak Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Τον ΟΑΕΔ τι τον μπλεκεις με το κοινωνικο μεροισμα;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, tsioulak είπε Τον ΟΑΕΔ τι τον μπλεκεις με το κοινωνικο μεροισμα; Δεν έχω βγάλει κάρτα ανεργίας και δε ξέρω αν πρέπει να πάμε εκεί να κάνουμε χαρτιά για να φαινόμαστε ως νοικοκυριό. Δε χρειάζεται ο ΟΑΕΔ? θα το προτιμούσα άμα γίνεται χωρίς γιατί δε μπορώ να περιμένω 3 ώρες στην ουρά. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από aizensama24
Miracle Worker Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 ΟΑΕΔ δεν έχει πολύ ουρά. Συνήθως για να αποδείξεις ότι αποτελείτε νοικοκυριό, θα πρέπει να το έχετε δηλώσει πέρυσι στην εφορία. Ο ένας ως ιδιοκτήτης/ένοικος και ο άλλος ως φιλοξενούμενος.
kristina123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το επιδομα χριστουγεννων για ηλικιες 18-24 ετων ποτε βγαινει και αν γινεται να βαλω τα τραπεζικα στοιχεια των γονιων μου η τον λογαριασμο του ταμιευτηριου μου για να μου βαλουν τα χρηματα!?
NikosKallithea Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, kristina123 είπε θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το επιδομα χριστουγεννων για ηλικιες 18-24 ετων ποτε βγαινει και αν γινεται να βαλω τα τραπεζικα στοιχεια των γονιων μου η τον λογαριασμο του ταμιευτηριου μου για να μου βαλουν τα χρηματα!? Εισαι ανεργος στον οαεδ
tsioulak Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, kristina123 είπε θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το επιδομα χριστουγεννων για ηλικιες 18-24 ετων ποτε βγαινει και αν γινεται να βαλω τα τραπεζικα στοιχεια των γονιων μου η τον λογαριασμο του ταμιευτηριου μου για να μου βαλουν τα χρηματα!? Αυτο το (μαλλον 400αρι) θα δοθει απο τον ΟΑΕΔ και θα θελει (μαλλον) να εισαι γραμμενος ΟΑΕΔ και ανεργος απο 1/11. Κατα τα αλλα, στον τραπεζικο λογαριασμο που εχεις δηλωσει στον ΟΑΕΔ θελει να εισαι (νομιζω) πρωτο ονομα.
gokuthelegend Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ την είχα κάνει μόνος μου πέρσι για όλη την οικογένεια. Το μέρισμα το παίρνει ένας και όχι όλη η οικογένεια. Συνήθως το παίρνει ο αρχηγός του σπιτιού ή για να είμαι ποιο σωστός, αυτός που δηλώνει ότι το σπίτι είναι δικό του. Όσοι είναι φιλοξενούμενοι, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι, δεν μπορούσαν να το πάρουν αλλά δηλώνονται κανονικά για να το πάρει αυτός ο ένας. Αυτός ο ένας λοιπόν έμπαινε στην πλατφόρμα με τους κωδικούς του taxis, και ακολουθεί κάποια βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη. Σε κάποια φάση δηλώνει ποιοι είναι οι φιλοξενούμενοι (όπως το έχετε δηλώσει στην εφορία και στην φορολογική δήλωση). Μετά ο καθένας φιλοξενούμενος θα πρέπει να μπει στην πλατφόρμα, ο καθένας με τους δικούς του κωδικούς, και να αποδεχτεί ότι όντως είναι φιλοξενούμενος. Αν ο "αρχηγός" - "ιδιοκτήτης" του σπιτιού δικαιούται κάποια επιδότηση τότε το εμφανίζει το σύστημα. Αν θυμάμαι καλά σε κάποιο βήμα είχα δηλώσει και λογαριασμό τραπέζης για να κατατεθούν τα χρήματα, τελικά όμως χάσαμε την επιδότηση οριακά, κάπου για 50 ευρώ παραπάνω από το όριο, και δεν πήραμε τίποτα. Αυτά σε γενικές γραμμές. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από gokuthelegend
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα