Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας θα ηθελα να φτιαξω ενα pc για τον αδερφο μου ,εως 400 ευρω για αρχη...Οθονη υπαρχει,οπως και πληκτρολογιο /ποντικι. Παιχνιδια που θελει να παιζει για αρχη ειναι lol ,minecraft,fornite και αλλα... Επισης εχουμε δει και αυτο το βιντεο unboxholics

https://youtu.be/ty3ZUyl2Zsg

(αλλα πειτε γνωμες αν ειναι οκ) Να τονισω μενει Γερμανια ,αρα θα μπορουσαμε να αγορασουμε και απο Γερμανια πραγματα(που πιστευω ειναι ποιο φτηνα) οποτε προτινετε μου και μαγαζια/online που ειναι φτηνα και αξιοπιστα  εκει ...Ευχαριστω

Επεξ/σία από montevoutsas
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, montevoutsas είπε

Γεια σας θα ηθελα να φτιαξω ενα pc για τον αδερφο μου ,εως 400 ευρω για αρχη...Οθονη υπαρχει,οπως και πληκτρολογιο /ποντικι. Παιχνιδια που θελει να παιζει για αρχη ειναι lol ,minecraft,fornite και αλλα... Επισης εχουμε δει και αυτο το βιντεο unboxholics 

https://youtu.be/ty3ZUyl2Zsg

(αλλα πειτε γνωμες αν ειναι οκ) Να τονισω μενει Γερμανια ,αρα θα μπορουσαμε να αγορασουμε και απο Γερμανια πραγματα(που πιστευω ειναι ποιο φτηνα) οποτε προτινετε μου και μαγαζια/online που ειναι φτηνα και αξιοπιστα  εκει ...Ευχαριστω

Με 400€ θα πατε σε AMD R5 2400G .

Αν θέλετε κάτι αρκετά πιο δυνατό θα πρέπει να δώσετε κάπου στα 500- 550€

Σε μια τέτοια περίπτωση θα βάλετε

AMD R5 2600

MSI B450M PRO VDH

KINGSTON 8GB DDR4 3200

CRUCIAL MX500

ASUS RX 570 4GB DDR5

XFX 500WATT

AEROCOOL QS240

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Με 400€ θα πατε σε AMD R5 2400G .

Αν θέλετε κάτι αρκετά πιο δυνατό θα πρέπει να δώσετε κάπου στα 500- 550€

Σε μια τέτοια περίπτωση θα βάλετε

AMD R5 2600

MSI B450M PRO VDH

KINGSTON 8GB DDR4 3200

CRUCIAL MX500

ASUS RX 570 4GB DDR5

XFX 500WATT

AEROCOOL QS240

αντι amd r5 2600  βαλουμε amd r5 2400g και ολα τα ολα οπως γραψατε βγαινουν μεχρι 400 ευρω ;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, montevoutsas είπε

αντι amd r5 2600  βαλουμε amd r5 2400g και ολα τα ολα οπως γραψατε βγαινουν μεχρι 400 ευρω ;

Αν βάλεις 2400g και βγάλεις τον 2600 και την κάρτα γραφικών RX 570, τότε ναι .

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Αν βάλεις 2400g και βγάλεις τον 2600 και την κάρτα γραφικών RX 570, τότε ναι .

Ναι επειδη εμεις θελουμε μεχρι 400€ για αρχη,οποτε θελουμε ενα πινακα για αυτα τα λεφτα

... Χωρις καρτα γραφικων θα ειναι οκ στα παιχνιδια που θελουμε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, montevoutsas είπε

Ναι επειδη εμεις θελουμε μεχρι 400€ για αρχη,οποτε θελουμε ενα πινακα για αυτα τα λεφτα

... Χωρις καρτα γραφικων θα ειναι οκ στα παιχνιδια που θελουμε; 

Προσοχή. !!!
Για να τρέχει καλά η κάρτα γραφικών σας, στον 2400G θα πρέπει οι μνήμες να είναι στα 3200Mhz dual channel και να τις σετάρετε στο bios σε αυτά τα XMP profiles !@

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

Για μαγαζιά

1. mindfactory.de

2. computeruniverse.de (ακόμα έχει καλές προσφορές)

3. amazon.de

Τώρα όσον αφορά το κουτί και εγώ θα σου πρότεινα να ανεβάσεις το budget γύρω στα 500€ και να βάλεις τον Ryzen 5 2600 και μια dedicated κάρτα γραφικών όπως η RX 570.

Ναι μεν ο Ryzen 5 2400g σηκώνει LoL και Dota 2 με τα intergrated Vega 11 αλλά όταν θες να παίξεις πιο απαιτητικά παιχνίδια όπως το Fortnite, θα πρέπει να κατεβάσεις τα γραφικά σε επίπεδα "ακουαρέλας" οπότε χάνετε όλο το νόημα του gaming.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, EverythingYouBelieve είπε

Έχεις αγοράσει από το computeruniverse.de για να σου στείλει Ελλάδα; Είναι αξιόπιστο; 

Σίγουρα το mindfactory και το amazon είναι πιο αξιόπιστα αλλά δεν νομίζω να αξίζει να παραγγείλεις από το computeruniverse στην Ελλάδα γιατί σε χρεώνει πάρα πολλά για τα μεταφορικά, ο φίλος ζήτησε μαγαζιά από την Γερμανία για αυτό και τα ανέφερα.

Ξέρω πολλούς που έχουν παραγγείλει από το computeruniverse στην Ρωσία (για να μην πληρώσουν το ΦΠΑ) και δεν είχαν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Επεξ/σία από Axelq
  • Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Axelq είπε

Σίγουρα το mindfactory και το amazon είναι πιο αξιόπιστα αλλά δεν νομίζω να αξίζει να παραγγείλεις από το computeruniverse στην Ελλάδα γιατί σε χρεώνει πάρα πολλά για τα μεταφορικά, ο φίλος ζήτησε μαγαζιά από την Γερμανία για αυτό και τα ανέφερα.

Ξέρω πολλούς που έχουν παραγγείλει από το computeruniverse στην Ρωσία (για να μην πληρώσουν το ΦΠΑ) και δεν είχαν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Οκ, ευχαριστώ, ρώτησα περισσότερο επειδή είδα 1-2 καλές τιμές μα όντως δεν αξίζει τον κόπο με τα μεφορικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...