Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα

ήθελα να πω κάπου το παράπονο μου

παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση της εθνικής, λέω πως έχει φθαρεί σε ένα σημείο η κάρτα μου και ρώτησα για τη διαδικασία αντικατάστασης

μου λέει η κοπέλα: πας από το κατάστημα, κοστίζει 5 ευρώ, θα σου έρθει ταχυδρομικά η νέα κάρτα και 5-7 μέρες θα είσαι χωρίς κάρτα (!!!!)

λέω ορίστε;;; θα την κρατήσω μέχρι να λιώσει

ρε παιδιά είναι σοβαρά πράγματα αυτά; 5-7 μέρες χωρίς κάρτα; σε άλλες τράπεζες έχω ακούσει πως γίνεται και επί τόπου η αντικατάσταση στο κατάστημα

είμαι να σκάσω

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημερα δεν νομιζω οτι μενεις χωρις καρτα διοτι δεν προβαινεις σε ακυρωση της για καποιο λογο π.χ απωλεια. Η χρεωση υπαρχει και στις καρτες που ληγουν και γινεται αυτοματη ανανεωση. Λογικα μολις ερθει η καρτα θα ενεργοποιησεις την καινουργια στο atm και θα απενεργοποιηθει η παλια.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mitskitsamal είπε

Καλημερα δεν νομιζω οτι μενεις χωρις καρτα διοτι δεν προβαινεις σε ακυρωση της για καποιο λογο π.χ απωλεια. Η χρεωση υπαρχει και στις καρτες που ληγουν και γινεται αυτοματη ανανεωση. Λογικα μολις ερθει η καρτα θα ενεργοποιησεις την καινουργια στο atm και θα απενεργοποιηθει η παλια.

χωρις καρτα μενεις

ξαναπήρα τηλέφωνο για να το επιβεβαιώσω

από τη στιγμη που λες φθορα, ασχετα αν ειναι λειτουργικη, μπαινει σε διαδικασια ακυρωσης

• Like 1
Δημοσ.

Και μπορεί να κάνει και παραπάνω από 5 μέρες που είπαν...δεν ξέρω γιατί το έχουν κάνει έτσι αλλά δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς. Σε άλλη τράπεζα δεν έχεις κάρτα; Στη χειρότερη οκ θα μείνεις λίγες μέρες χωρίς κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, vasioula1 είπε

χωρις καρτα μενεις

ξαναπήρα τηλέφωνο για να το επιβεβαιώσω

από τη στιγμη που λες φθορα, ασχετα αν ειναι λειτουργικη, μπαινει σε διαδικασια ακυρωσης

Συγνωμη τοτε αν σε παραπληροφορησα, τι να πω ουτε στην ανταρτικη αυτα..

Δημοσ.

παιδιά θα περιμένω να πληρωθώ στο τέλος του μήνα, θα κάνω ανάληψη όλα τα χρήματα για να μπορώ να κινούμαι και μετά θα κάνω αίτημα για αντικατάσταση

εντάξει εντελώς ξενερωτική διαδικασία

ελπίζω να αλλάξει σύντομα

υ.γ: δυστυχώς δεν έχω αλλού κάρτα

ξέρετε αν ισχύει ακόμα ότι κάνεις νέο λογαριασμό μόνο αν είναι μισθοδοσίας ή άλλαξε και μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε;

Δημοσ.

Νομίζω ανοίγεις λογαριασμό κανονικά πλέον. Μπορείς να ρωτήσεις στη. Πειραιώς που δίνουν καο την κάρτα επιτόπου. 

Πάντως μου κάνει εντύπωση ρε συ να μη μπορείς να μείνεις λίγες μέρες χωρίς κάρτα! :)

• Like 2
Δημοσ.

Πέρσι αλλάξαμε κάρτες στην Εθνική (από Maestro σε Mastercard) εγώ, η αδερφή μου και ο πατέρας μου, επειδή έληξαν. Και στους τρεις μας τις έστειλαν ταχυδρομικώς. Ευτυχώς δεν είναι η βασική μας τράπεζα, και τα λεφτά μας τα έχουμε σε άλλη τράπεζα, οπότε δεν μας πείραζε να μείνουμε για μερικές μέρες χωρίς κάρτα. Στην Πειραιώς που είναι η βασική μας τράπεζα μας έχουν αλλάξει επιτόπου την κάρτα όσες φορές έχει χρειαστεί. Τα 5 ευρώ χρέωση είναι 1-2 μήνες τώρα που την έχουν βάλει όλες οι τράπεζες.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Η ΕΤΕ δυστυχώς από πρώτη τράπεζα που ήταν κάποτε έχει γίνει τελευταία πλέον

Μια ζωη τελευταια ηταν και χειροτερευει συνεχως...Ειχα ξεχασει το πιν,και για να μου βγαλουν καινουριο,μου ζητησαν ο,τι χαρτι εχει εκδοθει απο τη γεννηση μου και μετα.Κατα τα αλλα ειμαστε ευρωπαιοι και εν ετη 2018 η ζωη μας γινεται ευκολοτερη χαρη στην εξελιξη της τεχνολογιας..

Να μη μιλησω για την εξυπηρετηση στα φυσικα καταστηματα τους...

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Η ΕΤΕ δυστυχώς από πρώτη τράπεζα που ήταν κάποτε έχει γίνει τελευταία πλέον

Αυτά γίνονται όταν υπάρχει ακόμη κομματικός συνδικαλισμός και το προσωπικό δουλεύει με νοοτροπία δημόσιου υπαλλήλου. Ευτυχώς όχι για πολύ ακόμη.

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε

Τα 5 ευρώ χρέωση είναι 1-2 μήνες τώρα που την έχουν βάλει όλες οι τράπεζες.

Ναι τους φουστηδες, βρηκαν και αλλη μικροχρεωση να βαλουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...