Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα στο φόρουμ δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα αλλά έριξα μια μάτια και δεν είδα κάτι.. Πριν λίγο καιρό αγόρασα 2 μπουκάλια ειδικά σαμπουάν για την δουλειά μου μην φανταστείτε φθηνά είναι πάνω από 100 το κάθε ένα Στης αρχές είχα στείλει 2-3 μνμ για να μου στείλει το traking namber από το δέμα μετά από λίγες μέρες μου στέλνει ότι είχε πολύ δουλειά για αυτό δεν μου είχε απάντηση . Μου το στέλνει τελικά και όλα καλά φτάνει και βλέπω ότι μου έχει στείλει μόνο ένα και όχι δυο που είχα αγοράσει μου απαντάει σε μνμ ότι δεν τα είχε στείλει μαζί αλλά σε 2 διαφορετικά δέματα και όντως έτσι είναι γιατί το tracking number στο δέμα που πήρα δεν είναι αυτό που μου είχε στείλει . Καλω σήμερα την ACS και τους ρωτάω για το δέμα και μου μου λένε ότι το δέμα επιστρέφει πίσω στον πωλητή γιατί το ζήτησε αυτός .. του έστειλα μνμ αλλά καμία απάντηση τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση γιατί δεν μου έχει τύχη ποτέ κάτι παρόμοιο μπορεί να μου πει κάποιος Η πληρωμή έγινε από PayPal και είναι μέχρι 11 του μήνα
VonLoutsos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Αν έχεις πληρώσει για 2 και έχεις μόνο ένα (λογικά θα πρέπει να έχεις κάνει ένα unboxing video) τότε ανοίγεις case. Μπορείς να περιμένεις μέχρι της 7-8 του μήνα (ή και λιγότερο) για να δεις τι θα σου απαντήσει σχετικά με την επιστροφή του προιοντος. Γενικά θα αναφέρεις όλες τις κινήσεις σου στο Paypal αναλυτικά και ήρεμα.
ObeyWario! Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Καταρχήν χαλάρωσε, δεν παίζει απάτη όπως τα περιγράφεις Στο ebay άνοιξε case αφού πρώτα μας πεις τι σαμπουάν είναι αυτό που κοστίζει 100Ε
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Το δέμα πήγε στο μαγαζί και όταν πήγε το άνοιξε η υπάλληλος αλλά όταν πήγα τράβηξα μερικές φοτο και στο κουτί φενετε ξεκάθαρα ότι χωράει μόνο ένα σαμπουάν . Για το άλλο δέμα που ζήτησε επιστροφή έχω το tracking number και φενετε ότι δεν παρέλαβα κάτι 4 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Καταρχήν χαλάρωσε, δεν παίζει απάτη όπως τα περιγράφεις Στο ebay άνοιξε case αφού πρώτα μας πεις τι σαμπουάν είναι αυτό που κοστίζει 100Ε 155 κάνει είναι ειδικά σαμπουάν τα οποία είναι για με πολύ δυνατή θεραπεία και σου κάνει το μαλλί ίσιο για 4 μήνες .. μπορεις να μου πεις τα βήματα για να ανοίξω case γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ
ObeyWario! Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, TsortisMarios35 είπε μπορεις να μου πεις τα βήματα για να ανοίξω case γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ Πριν το κάνεις στείλε ένα μν στο πωλητή και πες του ότι γυρνάει πίσω το ένα σαμπούαν, σίγουρα θα σου στείλει ένα άλλο ή τα μισά χρήματα πίσω Για να ανοίξεις case πας ebay στη παραγγελία, δεξιά στο more actions πατάς και επιλέγεις i didnt receive it και σου βγάζει μερικές επιλογές αν θες χρήματα ή νέο προιόν κτλ Αλλά καλό θα ήταν να μη το κάνεις εκτός και αν δεν βγάλεις άκρη με τον πωλητή
Hapatingo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Εμείς δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας και ο άλλος απο ξένη χώρα κατάφερε να ζητήσει επιστροφή του πακέτου του. Στο θέμα. Αυτός τώρα μπορεί να ισχυριστεί οτι ο αρ. αποστολής περιείχε 2 πακέτα και όχι 1 όπως ισχυρίζεται ο φίλος. Καλό θα ήταν πρώτα να μιλήσεις με τον ίδιο για μια εξήγηση ή κάποιο λάθος και μετά ανοίγεις case.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Εμείς δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας και ο άλλος απο ξένη χώρα κατάφερε να ζητήσει επιστροφή του πακέτου του. Στο θέμα. Αυτός τώρα μπορεί να ισχυριστεί οτι ο αρ. αποστολής περιείχε 2 πακέτα και όχι 1 όπως ισχυρίζεται ο φίλος. Καλό θα ήταν πρώτα να μιλήσεις με τον ίδιο για μια εξήγηση ή κάποιο λάθος και μετά ανοίγεις case. Του έχω στείλει να δούμε αν θα απάντηση αλλά χρόνο το βλέπω . Το πακέτο που φεύγει πίσω δεν μπορώ να το αποδείξω μέσω tracking ότι δεν το παρέλαβα?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Μου απάντησε τελικά και μου λέει ότι δεν έχει πει να επιστρέψει το δέμα η μήπως η ACS το έχει χάσει. Τωρα τι μπορώ να κάνω ?
moutsa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Αν για οποιοδήποτε λόγο έχει γίνει επιστροφή του πακέτου αυτό φαίνεται μέσω του tracking number. Τσέκαρε το και πες μας τι γράφει. Επίσης αύριο πάρε ένα τηλέφωνο σε acs και gls και ζητά εξηγήσεις και αν δεν βγάλεις άκρη μπορείς να προχωρήσεις στο dispute.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Αυτά γράφει αν και δεν βγάζω άκρη αλλαγή διευθύνσεις λέει κτλ
moutsa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Στο tracking φαίνεται ότι έγιναν 2 προσπάθειες για παράδοση στην μια φαίνεται ότι έγινε αλλαγή στοιχείων διεύθυνσης και στην άλλη ότι σου έφεραν το πακέτο και δεν το παρέλαβες εν γνώση σου. Πραγματικά δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί αλλά πιθανόν το πακέτο σου να έχει πάρει το δρόμο της επιστροφής αυτοί είναι πολύ βλάκες στην acs. Τσέκαρε και το tracking της GLS και πάρε άμεσα τηλέφωνο να μάθεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Σήμερα πήρα τα κεντρικά τους πίεσα λίγο και μετά από ώρα που έψαχναν μου λένε ότι το δέμα είναι καταστραμμένο δλδ έχει ανοίξει το μπουκάλι μέσα στην συσκευασία και για αυτό επιστροφή πίσω έφτασε στην Ελλάδα με την gls ανοιχτό . Σε αυτήν την περίπτωση τι γίνεται ? Το δέμα ποιος το χρεώνεται ?
moutsa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον πωλητή και να του εξηγήσεις την κατάσταση. Από εκεί και πέρα μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση του προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων. Αν αρνηθεί άνοιξε υπόθεση στο ebay να τελειώνεις. Αν κρίνω από το πρωτο πακέτο που σου έστειλε θαύμα ήταν που το παρέλαβες.
Lakou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Εμένα μου θυμίζω κάτι μπερδέματα παλιά που όταν έκανες παραγγελία σε παραπάνω από μια ποσότητα στα έστελναν ένα ένα και όχι πακέτο όλα μαζί ειδικά αν υπήρχε χρεώσει για ταχυδρομικά εκτός αν το ζητούσες εσυ..... φανταζομαι ότι σου έστειλε το ένα το άλλο θα το ξέχασε το τσακάλι μέσα στο βανάκι να το παραδώσει και όταν το είδα απλά βαρέθηκε μιας και ειχες υπογράψει.... Σενάριο Φώσκολος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα