stelios18120 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Ήμουν φαν του Σκρουτζ αλλά μετά απο διάφορα μέλη που έλεγαν ότι αξίζει περισσότερο το bestprice πλέον + ότι είχα ανεβάσει 2 αρνητικές μέσα στις άπειρες θετικές και δεν ανέβηκαν ποτέ με έκανε να το παρατήσω. Το Σκρουτζ προωθεί μαγαζιά και σβήνει σχεδόν πάντα τις αρνητικές και αφήνει άνετα να ανέβουν οι θετικές επιτόπου,οπότε αφού είναι έτσι, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΚΡΟΥΤΖ! 4
scarface5323 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε Mήπως μπήκες για να κάνεις διαφήμιση του bestprice και απλά θάβεις τον ανταγωνισμό; ακριβώς,μόλις έφτιαξα τον λογαριασμό για αυτό τον λόγο.. 2
DrLo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Υπάρχει σοβαρά κάποιος που πιστεύει ότι οι αξιολογήσεις στο skroutz είναι πραγματικές? 2
scarface5323 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, DrLo είπε Υπάρχει σοβαρά κάποιος που πιστεύει ότι οι αξιολογήσεις στο skroutz είναι πραγματικές? βεβαίως,ο de@th Lord αλλά μην τον τρομάξετε ζει στην σκιά
sinikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Το σκρουτζ εχει γινει πλεον οτι πιο αναξιοπιστο απο θεμα αξιολογησεων. Bestprice ΔΑΓΚΩΤΟ
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, DrLo είπε Υπάρχει σοβαρά κάποιος που πιστεύει ότι οι αξιολογήσεις στο skroutz είναι πραγματικές? καποιες ειναι σιγουρα διοτι δεν μπορεις να προσποιηθεις τοση βλακεια. μιλαμε για μαργαριταρια, οχι αστεια 🤣 απο τιμες και επιλογες αναζητησης το best price πως τα παει? μεχρι στιγμης χρησιμοποιω skroutz γιατι με βολευει και ευτυχως δεν ειχα καποιο προβλημα
papoys1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, DrLo είπε Υπάρχει σοβαρά κάποιος που πιστεύει ότι οι αξιολογήσεις στο skroutz είναι πραγματικές? Γιατί στο best είναι πραγματικές.;;;;
DrLo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε καποιες ειναι σιγουρα διοτι δεν μπορεις να προσποιηθεις τοση βλακεια. μιλαμε για μαργαριταρια, οχι αστεια 🤣 απο τιμες και επιλογες αναζητησης το best price πως τα παει? μεχρι στιγμης χρησιμοποιω skroutz γιατι με βολευει και ευτυχως δεν ειχα καποιο προβλημα Οι καλές εννοείται ότι δεν λογοκρίνονται. Στις άλλες το skroutz ρίχνει τρελλό ψαλίδι και αναμενόμενο το βλέπω, δε πρέπει να ξεχνάμε ότι πελάτης στο skroutz είναι τα μαγαζιά όχι οι χρήστες. Μπορεί να αφήνουν και καμία αρνητική για ξεκάρφωμα που αν είναι γραμμένη από κανένα ζαγάρι μάλλον δε μετρά και πολύ. 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Γιατί στο best είναι πραγματικές.;;;; Πιθανότατα όχι. Στο skroutz απλά τυχγάνει να το ξέρω από λογοκριμένα feedback γνωστών. Άλλωστε το skroutz είναι πιο "γρια π@##α" στο κουρμπέτι. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από DrLo 1
JERONIMO888 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Αν προσβαλετε η βριζετε στις κριτικες τοτε για αυτο σβηνονται,εμενα δεν μου εχουν σβησει ποτε καμια και εχω γραψει καμια δεκαρια αρνητικες 2
Conan2046 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια 35 αξιολογήσεις, εκ των οποίων μόνο 4 αρνητικές, και οι 4 πάντως έχουν ανέβει, άσχετα αν 1-2 καταστήματα το καθυστέρησαν όσο δεν πήγαινε για να απαντήσουν και να δημοσιευτούν. Βλέποντας τις τώρα μου κάνει και εντύπωση ότι 2 από αυτά προσπάθησαν να με βγάλουν ψεύτη ή και αγνόησαν τα σημεία που δεν τους βόλευε παρ' όλο που ήμουν όσο πιο αναλυτικός γίνεται για το τι ακριβώς είχε συμβεί. Εισέπραξαν και ένα μεγαλοπρεπέστατο αστέρι στην δεύτερη βαθμολογία για την ανταπόκριση. Ενώ τα άλλα 2 αντίθετα ζήτησαν συγγνώμη. Οπότε προσωπικά πάντα κοιτάζω τις αρνητικές αξιολογήσεις γιατί ακριβώς υπάρχουν, και πάντα κοιτάζω και την απάντηση του καταστήματος, γιατί δεν μπορεί να είμαστε και όλοι ψεύτες.
NotAliki177 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Σκρουτζ μόνο για αναζήτηση προϊόντων και όχι καταστημάτων. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις