mechpanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, stixakakis είπε Εχω δικαιωμα να ζητησω ως ενοικιαστης να μην συμμετεχω καθολου στην θερμανση κ να απομονωθει το διαμερισμα μου; Μπορείς να μην καις, και να πληρώνεις το πάγιο. Μπορείς επίσης στην ΓΣ της πολυκατοικίας να ζητήσεις να εξαιρεθείς της θέρμανσης, θα πρέπει να αφαιρέσεις τα σώματά σου, και να χρεωθείς την νέα μελέτη κατανομής δαπανών θέρμανσης που θα πρέπει να γίνει, για να μπορούν οι άλλοι αφού φύγεις εσύ να βγάζουν σωστά δαπάνες θέρμανσης.
gia_nnis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, stixakakis είπε Εχω δικαιωμα να ζητησω ως ενοικιαστης να μην συμμετεχω καθολου στην θερμανση κ να απομονωθει το διαμερισμα μου; Εχεις δικαιωμα να ζητησεις.. αλλα πρεπει να συμφωνησουν ΟΛΟΙ!!! Χαζοι ειναι να δεχθουν.. αφου τους πληρωνεις ποσοστο της θερμανσης..!!!
toyo73 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 18 ώρες πριν, stixakakis είπε Εχω δικαιωμα να ζητησω ως ενοικιαστης να μην συμμετεχω καθολου στην θερμανση κ να απομονωθει το διαμερισμα μου; Εγω που ειμαι στον πρωτο οροφο εχω δικαιωμα να να μην πληρωνω ασανσερ.Δεν το χρησιμοποιησα ποτε. Ο αλλος μετα θα πει, "εγω δεν θελω να πληρωνω καθαριστρια, καθαριζω μονος μου τον διαδρομο" κτλ.
gia_nnis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, toyo73 είπε Εγω που ειμαι στον πρωτο οροφο εχω δικαιωμα να να μην πληρωνω ασανσερ.Δεν το χρησιμοποιησα ποτε. Ο αλλος μετα θα πει, "εγω δεν θελω να πληρωνω καθαριστρια, καθαριζω μονος μου τον διαδρομο" κτλ. Ναι αν σφραγιστει η πορτα στον 1ο μπορεις να μην πληρωνεις.. Αναλογα βεβαια τι λεει και το καταστατικο.. Ολα τα προβληματα λυνονται με παμψηφει..!!!
haris_216 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 20 ώρες πριν, stixakakis είπε Εχω δικαιωμα να ζητησω ως ενοικιαστης να μην συμμετεχω καθολου στην θερμανση κ να απομονωθει το διαμερισμα μου; Το κάθε διαμέρισμα έχει δικαίωμα να το ζητήσει, όπως κι έχουν δικαίωμα οι υπόλοιποι να το αρνηθούν. Μια δοκιμή δεν είναι κακό, αν και αυτό τον καιρό το βρίσκω μάλλον χλωμό να θέλει κάποιος να μην πληρώνεις ένα (νόμιμο) Χ ποσό εσύ το οποίο θα επιμεριστεί στους υπόλοιπους. Εκείνο που δεν ξέρω είναι κατά πόσο η απόφαση για "απομόνωση" αφορά μόνο εσένα και όχι τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Ειδικά στην περίπτωση που δεχτούν και ίσως χρειαστεί να γίνουν σημαντικές μεταβολές στο διαμέρισμα (ειδικά στην περίπτωση κεντρικής θέρμανσης θα απαιτηθεί πχ ξήλωμα σωμάτων, μόνωση σωληνώσεων, κλπ) αυτό επηρεάζει τον ιδιοκτήτη καθώς μελλοντικά (όταν φύγεις) μπορεί να έχει πρόβλημα στο να βρει ενοικιαστή. 1
toyo73 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, gia_nnis είπε Ναι αν σφραγιστει η πορτα στον 1ο μπορεις να μην πληρωνεις.. Αναλογα βεβαια τι λεει και το καταστατικο.. Ολα τα προβληματα λυνονται με παμψηφει..!!! Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν μπορει ο καθενας να λεει-κανει οτι τον συμφερει. Και φυσικα πρεπει να πληρωνω, ακομη και εαν εχω 10 χρονια να πατησω το ποδι στην οικοδομη.Γιατι οταν συμφωνησα να αγορασω διαμερισμα-η να ενοικιασω, ηξερα τις προυποθεσεις-κανονισμους.Γιατι τοτε, καλλιστα μπορω να πω να απαλλαγω απο το ρευμα που καει το ασανσερ, αφου δεν το χρησημοποιω.Να μην πληρωνω ρευμα που καινε οι λαμπες της πυλωτης γιατι δεν εχω παρκινγ και οτι σκεφτει ο καθενας.
pontez2 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μπορεις νομιμα να ζητήσεις να μη πληρωνεις θέρμανση, εαν αφαιρέσεις όλα σου τα σώματα, ταπώσεις τους κοινοχρηστους σωλήνες και έχει κάποιου ειδους θέρμανση (πχ κλιματιστικό). Και πάλι θα πληρωνεις συμμετοχή ομως για τη συντηρηση του καυστηρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα