Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πελάτης χρόνια Cyta . Με διακοπές ,καθυστερήσεις  αργό ίντερνετ... καθόλου ίντερνετ και τηλέφωνο  για 7 μερες συνεχόμενες! Έφυγα εννοείται πριν τη λήξη του συμβολαίου και πήγα ΟΤΕ για να μη με καταστρέψουνε. Έχανα λεφτά εξαιτίας τους .

Η Cyta μου ζητάει τώρα λεφτά για τη πρόωρη διακοπή και σήμερα με πήρε τηλέφωνο μέσω δικηγόρου για εξόφληση. Μετά από τόσες φορές που με εκθέσανε σαν επιχείρηση γιατί είχα απίστευτα προβλήματα με τη σύνδεση μου τώρα μου ζητάνε τα ρέστα.  Η δικηγόρος μου είπε ότι στο συμβόλαιο αναγράφεται ότι εσύ οφείλεις να πληρώσεις την πρόωρη διακοπή όσο κι αν αυτοί δε σου παρείχαν τις υπηρεσίες τους. Σου λένε εσύ θα πληρώνεις κάθε μήνα ασχέτως αν έχεις ίντερνετ ή όχι. Κι αν είσαι δυσαρεστημένος και φύγεις πρόωρα εμείς θα στα πάρουμε έτσι κι αλλιώς. Φοβερή εταιρία ! Όταν εμείς δε παρέχουμε αυτό που πληρώνετε κάντε υπομονή.  Όταν εσείς δε πληρώνετε αυτό που δε σας προσφέραμε ποτέ εξώδικα.  

Δημοσ.

Δυστυχως απ την μερα που ανελαβε η βονταφον την συτα, μαμιθηκε το συμπαν.. 10 χρονια πελατης και ηρθε η βοντα και τα μαμισε ολα... ηξερα οτι ειναι για τον πεο στην κινητη τηλεφωνια, τωρα εμαθα οτι ειναι για τον πεο γενικοτερα... και το σκατο ειναι οτι εκανα ανανεωση τον οκτωβρη, και τωρα θα μαρτυρισω 2 χρονια...

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Σε αυτο ολοι τα ιδια σκατα ειναι, αφου τους το επιτρέπει η εεττ

Αυτό ακριβώς! 

Όλο το δίκιο με το μέρος σου έχεις, αλλά το συμβόλαιο σου είναι αυτό που είναι και τα δικά μας ομοίως φυσικά... Περαστικά μας.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Gianba είπε

Πελάτης χρόνια Cyta . Με διακοπές ,καθυστερήσεις  αργό ίντερνετ... καθόλου ίντερνετ και τηλέφωνο  για 7 μερες συνεχόμενες! Έφυγα εννοείται πριν τη λήξη του συμβολαίου και πήγα ΟΤΕ για να μη με καταστρέψουνε. Έχανα λεφτά εξαιτίας τους .

Η Cyta μου ζητάει τώρα λεφτά για τη πρόωρη διακοπή και σήμερα με πήρε τηλέφωνο μέσω δικηγόρου για εξόφληση. Μετά από τόσες φορές που με εκθέσανε σαν επιχείρηση γιατί είχα απίστευτα προβλήματα με τη σύνδεση μου τώρα μου ζητάνε τα ρέστα.  Η δικηγόρος μου είπε ότι στο συμβόλαιο αναγράφεται ότι εσύ οφείλεις να πληρώσεις την πρόωρη διακοπή όσο κι αν αυτοί δε σου παρείχαν τις υπηρεσίες τους. Σου λένε εσύ θα πληρώνεις κάθε μήνα ασχέτως αν έχεις ίντερνετ ή όχι. Κι αν είσαι δυσαρεστημένος και φύγεις πρόωρα εμείς θα στα πάρουμε έτσι κι αλλιώς. Φοβερή εταιρία ! Όταν εμείς δε παρέχουμε αυτό που πληρώνετε κάντε υπομονή.  Όταν εσείς δε πληρώνετε αυτό που δε σας προσφέραμε ποτέ εξώδικα.  

Δεν σου ειπε κατι λαθος η δικηγορος,το λεει στους ορους,ειναι απ τους λογους που δεν εχω φυγει και εγω απο την cyta ακομα,γιατι δεν μου περισσευουν 130 ευρω τελη διακοπης.Τωρα ξερω πολλους που το εχουν πιστολιασει αυτο το ποσο και δεν εγινε τιποτα,αλλα σιγουρα αν πανε δικαστικα(δεν τους συμφερει btw) θα χασεις.

Γενικα η συτα ειναι για τον πεο,βδομαδες ειχα πολυ αργο ιντερνετ ερχοντουσαν τεχνικοι και απο συτα και απο οτε και εφευγαν χωρις να γινει κατι.Φυσικα και δεν υπηρχε καποια εκπτωση στον λογαριασμο που πληρωνα για μεγαλυτερη ταχυτητα και απο ευθυνη τους ειχα μικροτερη,

3 ώρες πριν, dead_pool είπε

Δυστυχως απ την μερα που ανελαβε η βονταφον την συτα, μαμιθηκε το συμπαν.. 10 χρονια πελατης και ηρθε η βοντα και τα μαμισε ολα... ηξερα οτι ειναι για τον πεο στην κινητη τηλεφωνια, τωρα εμαθα οτι ειναι για τον πεο γενικοτερα... και το σκατο ειναι οτι εκανα ανανεωση τον οκτωβρη, και τωρα θα μαρτυρισω 2 χρονια...

Γιατι το λες αυτο?Εγω παρακαλουσα να τους παρει η βονταφον μπας και παρουμε υπηρεσιες βονταφον(παλιος πελατης και πολυ ικανοποιημενος με την σταθερη) και δεν εχει αλλαξει απολυτως τιποτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλά και ο ΟΤΕ χάλια μαύρα έχει γίνει

Πάμε οι παλιές καλές εποχές που όντως είχες υποστήριξη 

Ένας απλός παροχος είναι πλέον με τις ίδιες αναμονες με Wind και Vodafone 

Κοντά 2 μήνες θέλουν για να μου κλείσουν ραντεβού για να μου βάλουν τηλέφωνο και ίντερνετ 

Και τόσο διάστημα αυτό με τηλέφωνα και λοιπά αλλά μου λέει ένας υπάλληλος αλλά μου λέει ο άλλος 

Προσωπικά θα επιλέξω η Wind η Vodafone 

Δημοσ.

εφοσον η cyta θα σταματησει να υπαρχει σαν επειχηρηση στην ελλαδα μην πληρωσεις τιποτα, κατι παρομοιο ειχα με την HOL(hellas on line) ειχα κατι οφειλες μεχρι την ημερα που την πηρε η vodafone ασπο τοτε δεν με εχουν ενοχλησει καθολου
κατα τα αλλα και εγω περιμενω καποαι προσφορα ειμαι ηδη στα 14μηνες απο τους 24 

Δημοσ.

Το χειρίστηκες λάθος από την αρχή. Εφόσον είσαι επιχείρηση και χάνεις χρήματα λόγω των τεχνικών προβλημάτων που έχεις και δεν έχουν να κάνουν με την καλωδίωση σου, θα μπορούσες να κάνεις καταγγελία της σύμβασης. Υποθέσεις με διαφυγόντα κέρδη  τις αποφεύγουν όπως ο  διάολος το λιβάνι και δεν υπήρχε  περίπτωση να μην σε άφηναν να φύγεις ατελώς. Κατά τα άλλα οι συγκεκριμένες οφειλές είναι οφειλές μεταξύ ιδιωτών, αν ψάξεις τους συγκεκριμένους νόμους θα καταλάβεις τι παίζει. 

Δημοσ.
Στις 25/12/2018 στις 10:17 ΜΜ, vngls7 είπε

Υποθέσεις με διαφυγόντα κέρδη  τις αποφεύγουν όπως ο  διάολος το λιβάνι και δεν υπήρχε  περίπτωση να μην σε άφηναν να φύγεις ατελώς. Κατά τα άλλα οι συγκεκριμένες οφειλές είναι οφειλές μεταξύ ιδιωτών, αν ψάξεις τους συγκεκριμένους νόμους θα καταλάβεις τι παίζει. 

Καλά δεν είναι τόσο απλό το θέμα. Για να κερδίσεις τέτοια υπόθεση πρέπει να αποδείξεις ότι έχει διαφυγόντα κέρδη όχι απλά να το δηλώσεις. Μπορεί, ανάλογα με την περίπτωση να θελήσει κάποια εταιρία να αποφύγει να εμπλακεί και να υπαναχωρήσει αλλά δεν είναι κανόνας.
Συνήθως η πιο μικρή επιχείρηση είναι που τρώει τη ζημιά γιατί για να ξεκινήσει δικαστικό αγώνα τα έξοδα είναι τόσο μεγάλα που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Η μεγάλη εταιρία έχει μισθωτούς δικηγόρους και μόνιμους εξωτερικούς συνεργάτες και το κόστος δεν είναι ιδιαίτερο γι' αυτούς.
Βάλε και χαμένες εργατοώρες και κλειστό μαγαζί να τρέχεις στα δικαστήρια απλά για να πάρεις αναβολή και στο τέλος βγαίνεις χαμένος περισσότερο απ' ότι θα έχανες άν πλήρωνες.

Η λεπτομέρεια πάντως ότι πρέπει να αποδείξεις ότι έχει διαφυγόντα κέρδη είναι πολύ σημαντική.
Τα Ελληνικά δικαστήρια δεν δέχονται έτσι εύκολα κάτι που δεν μπορεί να αποδειχτεί χειροπιαστά (διφυγόντα κέρδη, ηθική βλάβη κτλ.)
Αν ποτέ φτάσεις στα διθκαστήρια για "διαφυγόντα κέρδη", αλλά και πολύ πριν όταν θα επικοινωνήσουν οι νομικοί του αντίπαλου μέρους για φτάσετε σε συμβιβασμό, άν εσύ υποστηρίζεις οτι έχασε 100 θα ρωτήσουν τι δήλωσες στην εφορία τα τελευταία χρόνια. Αν αυτό το 100 που υποστηρίζεις ότι είναι τα "διαφυγόντα κέρδη" είναι για παράδειγμα το 20% από τα δηλωμένα στην εφορία (η καλή περίπτωση) με μια απλή αναγωγή θα δεις οτι αυτά που υπολόγιζες σαν "διαφυγόντα κέρδη"  θα τα καταρίψουν συνοπτικά.

Για τέτοια θέματα, καλύτερα γνώμη ειδικευμένου νομικού (εμπορικό δίκαιο), αν είναι δυνατό και παραπάνω από μία γνώμες.
Μην ξεκινάτε αγωγές σε τέτοιες μεγάλες εταιρίες, ειδικά όταν έχετε υπογράψει κάτι, με απλούς δικηγόρους που αναλαμβάνουν διαζύγια και κληρονομιές....

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν διαφυγόντα κέρδη σε best effort υπηρεσίες αλλά μόνο σε υπηρεσίες με sla.

Το τερματίσατε ορισμένοι.....

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, amadou said:

Καλά δεν είναι τόσο απλό το θέμα.

45 minutes ago, l337 said:

Δεν υπάρχουν διαφυγόντα κέρδη σε best effort υπηρεσίες αλλά μόνο σε υπηρεσίες με sla.

Το τερματίσατε ορισμένοι.....

Έχετε δίκιο, λάθος μου. Δεν το εννοούσα με την έννοια της διεκδίκησης αποζημίωσης, αλλά με το ότι προκαλούν ζημία στην επιχείρηση. Αποζημίωση δεν πρόκειται να κερδίσει κανείς με τέτοια συμβόλαια. Και με απλό επαγγελματικό πακέτο τους άφηναν να φύγουν ατελώς μετά από καταγγελία της σύμβασης όσο ήμουν στον τομέα.

Δημοσ.

Εγω παντως εφυγα απο την Vodafone γιατι ηταν αχρηστοι και δεν τους εδωσα τιποτα. Πηραν 2-3 φορες να ζητησουν τα λεφτα τους ειπα κλαψτε οσο θελετε λεφτα δεν θα παρετε με τα βασανα που περασα. Ουτε βιντεο στο Youtube στα 720p δεν μπορουσα να δω. Πηγα Cosmote και ησυχασα. Αν κοπει το ιντερνετ (υπερβολικα σπανια) περνω 10gb στο κινητο ως αποζημειωση και αμα δεν ειμαι ευχαριστημενος φευγω και δεν πληρωνω τιποτα :) .

Δημοσ.
7 hours ago, Comic maniak said:

Εγω παντως εφυγα απο την Vodafone γιατι ηταν αχρηστοι και δεν τους εδωσα τιποτα. Πηραν 2-3 φορες να ζητησουν τα λεφτα τους ειπα κλαψτε οσο θελετε λεφτα δεν θα παρετε με τα βασανα που περασα. Ουτε βιντεο στο Youtube στα 720p δεν μπορουσα να δω. Πηγα Cosmote και ησυχασα. Αν κοπει το ιντερνετ (υπερβολικα σπανια) περνω 10gb στο κινητο ως αποζημειωση και αμα δεν ειμαι ευχαριστημενος φευγω και δεν πληρωνω τιποτα :) .

Έχεις κάποιο συμβόλαιο; Το συνδυάζεις και με το κινητό; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...