Προς το περιεχόμενο

Sapphire VGA Radeon RX 570 Nitro+ 4GB 169.9 Ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ExTaCy1337 Δεν κάνεις μία δοκιμούλα με το BlueStacks αντί του Nox, μπας και παίζει τίποτα εκεί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/12/2018 στις 9:19 ΜΜ, Orestis_G είπε

@ExTaCy1337 Δεν κάνεις μία δοκιμούλα με το BlueStacks αντί του Nox, μπας και παίζει τίποτα εκεί;

Καλυτερα στα 5 ατομα , αλλα και αυτο λαγκαρει στα 20, και ας τους εχω να μην εμφανιζονται.

Βεβαια το bluestacks κλεινει το game ανα 10-20 λεπτα...

Στις 17/12/2018 στις 5:54 ΜΜ, SilverVAR είπε

με την δικιά μου κανένα πρόβλημα multi box l2 revolution

Τι settings εχεις φιλε αν και δεν νομιζω να δω διαφορα.

Στις 17/12/2018 στις 7:30 ΜΜ, iakoboss7 είπε

δινε τα μισα σου cores στον nox οχι παραπανω

Τα ιδια και χειροτερα.

Αυτο που βλεπω εδω με τρομοκρατει 70-80fps στο league of legends σε ηρεμια... χωρις teamfight?

Με την Hd7870 θυμαμαι πως ειχα 200+ fps.

Δηλαδη σε κανα βαρυ παιχνιδι τι θα εχω 15 fps?Με shadows off κιολας..Μεχρι και το browser εκλεισα, παλια επαιζα με browser + Nox L2 revolution + το League...

122.jpg

1222.jpg

Επεξ/σία από ExTaCy1337
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ASDIC είπε

καποια ρυθμιση ειναι. αποκλειεται να πιανεις μονο 70-80 fps.

Αντε να βρουμε τωρα τι ειναι , τα νευρα μου :( 
Και ομως τοσο πιανω... Τα settings του game φαινονται πανω.

Απο Adrenaline 2019 drivers 18.18.2 δεν εχω πειραξει τιποτα.
Uncapped ειναι τα FPS.

Επεξ/σία από ExTaCy1337
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε

Αντε να βρουμε τωρα τι ειναι , τα νευρα μου :( 
Και ομως τοσο πιανω... Τα settings του game φαινονται πανω.

Απο Adrenaline 2019 drivers 18.18.2 δεν εχω πειραξει τιποτα.
Uncapped ειναι τα FPS.

Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το chill ; 

Screenshot_16.jpg

Απεγκατάσταση τους drivers με DDU έκανες; 

Επεξ/σία από HateMe
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, HateMe είπε

Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το chill ; 

Screenshot_16.jpg

Απεγκατάσταση τους drivers με DDU έκανες; 

Εισαι και ο πρωτος, 400 fps ειδα στην αρχη, καπου στα 330~ στο σημειο που εβγαλα screenshot :D 

Οταν βγηκανε τα τερατα ειχα ~120-150 χωρις αντιπαλους, θα δω τι παιζει οταν μπω να παιξω. Αλλα ουτε στην hd7870 θυμαμαι ποσο ειχα μονο τα μαξ που ητανε σε ηρεμια 200+.

Ητανε ενεργοποιημενο αυτο στα global settings για καποιο λογο.Καινουργιο το chill για μενα. 

Ειχα κανει οταν αλλαξα την καρτα γραφικων και καπου στο ενδιαμεσο! Μετα εκαναν τα updates μεσα απο το radeon settings χωρις ddu.

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε

Εισαι και ο πρωτος, 400 fps ειδα στην αρχη, καπου στα 330~ στο σημειο που εβγαλα screenshot :D 

Οταν βγηκανε τα τερατα ειχα ~120-150 χωρις αντιπαλους, θα δω τι παιζει οταν μπω να παιξω. Αλλα ουτε στην hd7870 θυμαμαι ποσο ειχα μονο τα μαξ που ητανε σε ηρεμια 200+.

Ητανε ενεργοποιημενο αυτο στα global settings για καποιο λογο.Καινουργιο το chill για μενα. 

Ειχα κανει οταν αλλαξα την καρτα γραφικων και καπου στο ενδιαμεσο! Μετα εκαναν τα updates μεσα απο το radeon settings χωρις ddu.

Το κατάλαβα απευθείας γιατί στις αρχές όταν πρωτο πήρα την κάρτα, έπαθα παρόμοιο πρόβλημα στο battlefield 1 και είχα 40 fps και ήμουν σε φάση WTF ;

Googlara μετά και βρήκα στο φορουμ της amd για το chill και τι είναι.

Πέρνα το DDU και σβήσε τους drivers.. Πρέπει να γίνει αυτό. 

Ξέρεις πως, η να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες; 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HateMe είπε

Το κατάλαβα απευθείας γιατί στις αρχές όταν πρωτο πήρα την κάρτα, έπαθα παρόμοιο πρόβλημα στο battlefield 1 και είχα 40 fps και ήμουν σε φάση WTF ;

Googlara μετά και βρήκα στο φορουμ της amd για το chill και τι είναι.

Τους drivers γιατί να τους σβήσει;; 

Δημοσ.

@ExTaCy1337 Αν βλέπεις ταινίες σε VLC / MPC κλπ και παρατηρήσεις κάποια ανωμαλία στην εικόνα (προς τα πάνω συγκεκριμένα) μην τρομάξεις, απλά κλείσε το freesync σε περίπτωση που το έχεις ανοιχτό.

Θέμα των καινούριων drivers επίσης. 

6 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Τους drivers γιατί να τους σβήσει;; 

Γιατί έχουν θεματάκια οι adrenaline που βγήκαν. 

Ψάξε στο forum της amd και θα καταλάβεις. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα global settings ειναι το Chill - Off  .Power Efficiency - Off .  Gpu Workaload - Graphics . Υπαρχει αλλη εκπληξη που βαλανε ; 

Στην 18.12.2  ειμαι τωρα και μακρια απο Adrenalin 2019 Edition 18.12.3 Optional Beta driver δε βαζω 

Re: Why is AMD Adrenalin 2019 18.12.3 incremental update notifying and advising to upgrade to 18.12.2? it is a small bug, and only slightly annoying, in comparison to the bug Adrenalin 2019 Wattman Automatic Overclocking which should be renamed "Self Destruct", and require the approval of the Captain and the First Officer before you press it  :fear:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Στα global settings ειναι το Chill - Off  .Power Efficiency - Off .  Gpu Workaload - Graphics . Υπαρχει αλλη εκπληξη που βαλανε ; 

Στην 18.12.2  ειμαι τωρα και μακρια απο Adrenalin 2019 Edition 18.12.3 Optional Beta driver δε βαζω 

Re: Why is AMD Adrenalin 2019 18.12.3 incremental update notifying and advising to upgrade to 18.12.2? it is a small bug, and only slightly annoying, in comparison to the bug Adrenalin 2019 Wattman Automatic Overclocking which should be renamed "Self Destruct", and require the approval of the Captain and the First Officer before you press it  :fear:

Έβαλα χειροκίνητα πριν 3-4 ημέρες την 18.12.3 και το ίδιο πρόγραμμα της AMD μου ζητά να επιστρέψω στον προηγούμενο οδηγό…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι γιατι τους κραζουνε .... Αναγκαστηκα να κανω format με τις μλκιες των windows 1809 και τσουπ παρε και 

Adrenalin-2019-Edition-18.12.3-Dec19 Γιατι δε το βγαζουν τελειως το αφηνουν να δουνε ποσες Vega θα καψουν ; :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HateMe είπε

Ερώτηση…

Πρώτα κάνουμε χειροκίνητα την απεγκατάσταση του οδηγού και μετά τρέχουμε το DDU,σε safe mode μόνο;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι . Safe mode πρωτα και τρεχεις το DDU . 3 επιλογες εχεις . Μπορεις να το αφησεις να τα κανει μονο του ολα .

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...