Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαθέσατε κάποιο σπίτι σας μέσω Airbnb; Και εάν ναι, είναι κάτι που μπορεί να το λειτουργεί κανείς από απόσταση; Να το βάλει ας πούμε στον αυτόματο πιλότο ή θα πρέπει ο ιδιοκτήτης να βρίσκεται εκεί, να επιβλέπει ή να εξυπηρετεί τους ενοικιαστές σε ότι χρειαστούν κλπ.; Μοιραστείτε την εμπειρία σας.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zoranb είπε

Διαθέσατε κάποιο σπίτι σας μέσω Airbnb; Και εάν ναι, είναι κάτι που μπορεί να το λειτουργεί κανείς από απόσταση; Να το βάλει ας πούμε στον αυτόματο πιλότο ή θα πρέπει ο ιδιοκτήτης να βρίσκεται εκεί, να επιβλέπει ή να εξυπηρετεί τους ενοικιαστές σε ότι χρειαστούν κλπ.; Μοιραστείτε την εμπειρία σας.

εχω γνωστο που νοικιαζει σπιτι 50 χιλιομετρα μακρια απτο σπιτι του. Μεγαλη φολα εχει φαει, παροτι ειναι συνεχώς νοικιασμενο κανει τοσα χιλιομετρα και τα τρωει στις βενζινες. Παει για τσεκ ιν και μετα ξαναπαει να μαζεψει τα σεντονια να τα πλύνει κλπ

Για να μπορεσεις να δουλεψεις ενα σπιτι AIRBNB σωστα πρεπει να εισαι κοντα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MegalosVeziris είπε

εχω γνωστο που νοικιαζει σπιτι 50 χιλιομετρα μακρια απτο σπιτι του. Μεγαλη φολα εχει φαει, παροτι ειναι συνεχώς νοικιασμενο κανει τοσα χιλιομετρα και τα τρωει στις βενζινες. Παει για τσεκ ιν και μετα ξαναπαει να μαζεψει τα σεντονια να τα πλύνει κλπ

Για να μπορεσεις να δουλεψεις ενα σπιτι AIRBNB σωστα πρεπει να εισαι κοντα.

Σε μερικά σπίτια στο airibnb έχω δει ότι χρεώνουν έξοδα καθαριότητας ή κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να το κάνει ο φίλος σου; 100χλμ (50 να πάει και 50 να έρθει) δεν είναι και πολλά, να τρώει κάνα 10ικο σε βενζίνη;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Σε μερικά σπίτια στο airibnb έχω δει ότι χρεώνουν έξοδα καθαριότητας ή κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να το κάνει ο φίλος σου; 100χλμ (50 να πάει και 50 να έρθει) δεν είναι και πολλά, να τρώει κάνα 10ικο σε βενζίνη;

ναι βγαζει λεφτα αλλα εχει πολλα νευρα...ψαχνει να το πουλησει και να παρει ενα κοντα στο σπιτι του.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MegalosVeziris είπε

Το βγάζει λεφτά είναι σχετικό! Έχει κάτσει να υπολογίζει πόσα του μένουν μετά απο φόρους βενζίνες κτλ και πόσα θα του έμεναν αν απλά το νοίκιαζε σε κάποιον;

Αθήνα, θεσσαλονίκη υπάρχουν εταιρίες που αναλαμβάνουν αυτοί ότι χρειάζεται

Δημοσ.

Για κάποιον που δεν θέλει να ασχοληθεί ιδιαίτερα ή δεν αξίζει λόγω απόστασης υπάρχουν άτομα που διαχειριζονται σπίτια airbnb.  Έχουν οι ίδιοι δικά τους και επειδή τους αρέσει κάνουν και αυτό με την αντίστοιχη προμήθεια. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Μόνο η βενζίνη είναι το κόστος σε αυτά τα χιλιόμετρα; 🤔

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nogoso είπε

Για κάποιον που δεν θέλει να ασχοληθεί ιδιαίτερα ή δεν αξίζει λόγω απόστασης υπάρχουν άτομα που διαχειριζονται σπίτια airbnb.  Έχουν οι ίδιοι δικά τους και επειδή τους αρέσει κάνουν και αυτό με την αντίστοιχη προμήθεια. 

Ξερω απο περιπτωση .15 της εκατο προμηθεια και αναλαμβανουν τα παντα 24 ωρες οτι συμβει.Δεν ενοχλουν εσενα.Φυσικα με συμβολαιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μιλαμε για τιμες εως 100ε ανα μερα τοτε οι εταιρειες ή το ατομο που τα διαχειριζεται ,καθαριζει ,welcome kit και κανονιζει τις μετακινησεις τους βγαζει περισσοτερα απο ιδιοκτητες...

15% εφορια 3% airbnb 20%διαχειριση-καθαρισμα( σεντονια πετσετες χωρου) 20% εξοδα ρευμα νερο αεριο 

Οποτε σχεδον ολοι βγαζουν μαξ 40% αν κ εφοσον εχουν πανω απο μισο χρονο κρατησεις... τωρα κατι σπιτια σχεδον μισο μυριου να τα νοικιαζουν 80ε την μερα δεν εχουν λογικη

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...