Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο και αν ακούγεται σαν κοινότυπο θέμα, αναλόγως το πρόσωπο που απευθύνεσαι και του επιπέδου και της ποιότητας της επικοινωνίας, ίσως τελικά να μην είναι, για πολλούς από εμάς.

Ευχές για γιορτές ονομαστικές, ευχές για σημαντικά επιτεύγματα στη ζωή ενός άλλου, ευχές για μεγάλες εορτές που γιορτάζουν σχεδόν όλοι.

Ευχές με sms, emails, fb, αλλά ίσως και τηλεφωνικές.

Συχνά, θα πούμε ή θα γράψουμε κάτι τετριμμένο, κατι ισως μεσα σε πιεση χρονου, που απλα μας ηρθε στο μυαλο. Από την άλλη, για να ευχηθείς με κάτι πιο πρωτότυπο, πρέπει μάλλον να ξέρεις και λίγα πράγματα παραπάνω για τον άλλον.

Όπως και να χει, ειδικά για ανθρώπους με τους οποίους θες να κρατάς, έστω και μέσω των γιορτών, μια καλή επαφή, μια πιο προσεγμένη ευχή, μια πιο πρωτότυπη, και γιατί όχι, μια πιο εξατομικευμένη, πιστεύω ότι και τον αποδέκτη κάνει να αισθανθεί πιο όμορφα, αλλά και ο αποστολέας μπορεί να δείξει το δικό του καλό επίπεδο και την εκτίμηση προς το πρόσωπο που απευθύνει τις ευχές.

Σίγουρα στον ωκεανο του internet, και με το google, πολλα μπορει να ανακαλυψει κανεις, αλλα το ποσο ευστοχα ή καλα ειναι, ειναι μια αλλη ιστορια...Εξαλλου, η αμεσότερη επαφή εδω στο φορουμ και οι εμπειριες του καθενος, μπορουν μαλλον να δωσουν καλυτερες κατευθυνσεις σε αυτο το διαχρονικο θεμα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Προσωπικα δεν μου αρεσουν οι ευχες που ειναι μαζικης αποστολης, οσο ποιητικες κι αν ειναι. Ειδικα οταν χρησιμοποιουν λεξεις οπως "μοσχομυριστες, ζεστασια καρδιας κλπ" ενω ξερεις οτι εχουν αλλους 20 παραληπτες, ειναι αηδια.

Καλυτερα να σου πουν "Καλη χρονια Θρασυβουλε", οσο generic και απλο κι αν ειναι, ειναι πιο προσωποποιημενο. Γενικα, η δικη μου γνωμη ειναι πως οσο πιο εξατομικευμενη ειναι μια ευχη, τοσο το καλυτερο.

• Like 13
  • Thanks 3
Δημοσ.

Κάθε χρόνο υπάρχει ένας συγκεκριμένος φίλος(με τον οποίο θα μιλήσουμε και στο τηλέφωνο) που στέλνει το ίδιο sms σε όλους( φίλους και γνωστούς). Του έχουμε εξηγήσει οτι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ναν μας στειλει και εμάς το generic sms. Πλεον το αποδεχτήκαμε και αν δεν στείλει θα ανησυχήσουμε και θα χάσουμε και το πρώτο σχόλιο της ημέρας...

Δημοσ.

¨Ξημέρωμα Πρωτοχρονιάς θέλω να πιάσεις άμμο, οπου δεν έχει τελειωμό, ευχές να σου τις κάμω¨.

Δεν ξέρω αν είναι πρωτότυπη ή όχι - ειδικά στην Κρήτη-, ξέρω ότι την είχα ακούσει πριν αρκετά χρόνια κι ακόμα την θυμάμαι.

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, skatoula1 είπε

¨Ξημέρωμα Πρωτοχρονιάς θέλω να πιάσεις άμμο, οπου δεν έχει τελειωμό, ευχές να σου τις κάμω¨.

Πρωτοχρονιά, άμμος, παραλία...

Ωραία ευχή

Spoiler

θα ήταν άμα ήμασταν στην ΑυστραλίαΣÏεÏική εικÏνα

d015.gif

Επεξ/σία από TriLoBiTe
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, guido είπε

Ή κάτι σαν "Ξημερώματα Πρωτοχρονιάς θέλω να πιάσεις πάτο, και να μην έχει τελειωμό να σερνεσαι από κάτω" 

Η κατι σαν Ξημερώματα στο Χλαπ θέλω να πιάσεις πάτο, και να μην έχει τελειωμό ban-ιο να σου το κάμω.

Δημοσ.

Όσοι στέλνουν τα μαζικά ποιημήματα είναι και οι ίδιοι άνθρωποι που δεν συμπαθώ. Δεν ξέρω πόσο τυχαίο είναι αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου εύχομαι για το 19

πολλά να 'ναι τα καλά σου
και ν' άπλωνα το χέρι μου
να πιάσω τα...

Επεξ/σία από randomcat
  • Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Glikos είπε

Σιχαίνομαι τις ψεύτικες ευχές. Cringe.

Δεν ξέρω γιατί  αλλά μου θύμισες μια μεγάλη ιντερνετική μορφή

Spoiler

ΣÏεÏική εικÏνα

:P

Δημοσ.
9 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε

Πρωτοχρονιά, άμμος, παραλία...

Ωραία ευχή

Απόκρυψη περιεχομένων

θα ήταν άμα ήμασταν στην Αυστραλία

Αν μπορούσαμε να διακτινιστούμε, μάλλον, διότι, με συμβατικό ταξίδι, μέχρι να φτάσεις βλέπεις ν' αλλάζουν οι εποχές, τον εαυτό σου να γερνά και τα σχετικά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...