Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, miaerotisinakanw είπε

γεια σας, εκανα αυτο το λογαριασμο για να μπορω να ρωτησω ΧΩΡΙΣ τα στοιχεια μου μια ερωτηση που εχει να κανει με το μελλον μου

Είσαι στο σωστό μέρος. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Ρε παιδια απο την μια λετε οτι τα διαμερισματα στην περιοχη ειναι πανακριβα και απο την αλλη οτι οι τιμες στο airbnb εχουν πεσει...

Τοτε γιατι ανεβηκαν οι τιμες ?

Οι εμπορικές αξίες ανέβηκαν σε ορισμένες περιοχές λόγω Golden Visa.

Δημοσ.

Εάν είχα αυτα λεφτά θα τα έκανα επένδυση στην εστίαση  η σε άδειες ταξι.  Δεν είναι τόσο εύκολο όπου και να τα κάνεις επένδυση. Έτοιμα λεφτά χωρίς κόπο. Σε νέα χέρια κάποιου προφανώς άσχετου με την αγορά λυπάμαι πού το λέω αλλά  δέν είναι εύκολο.. δεν ξυπνάς μια μέρα και γίνεσαι επιχειρηματίας ενώ χθές το βράδυ δεν ήξερες τι είναι το ημερήσιο Ζ πχ. Ψαξτο καλά πριν σπαταλήσετε τα λεφτά έτσι. 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε

Εάν είχα αυτα λεφτά θα τα έκανα επένδυση στην εστίαση  η σε άδειες ταξι.  Δεν είναι τόσο εύκολο όπου και να τα κάνεις επένδυση. Έτοιμα λεφτά χωρίς κόπο. Σε νέα χέρια κάποιου προφανώς άσχετου με την αγορά λυπάμαι πού το λέω αλλά  δέν είναι εύκολο.. δεν ξυπνάς μια μέρα και γίνεσαι επιχειρηματίας ενώ χθές το βράδυ δεν ήξερες τι είναι το ημερήσιο Ζ πχ. Ψαξτο καλά πριν σπαταλήσετε τα λεφτά έτσι. 

Η εστίαση οκ το καταλαβαίνω. Στα ταξί όμως όπως βλέπεις θα έχουμε μεγάλη πτώση τιμών παγκόσμια με υπηρεσίες Uber ή ότι άλλο με sharing cabs. Η αγορά θα ελευθερωθει εντελώς και τα ταξί θα είναι κάτι από το παρελθόν.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, k_w_t είπε

Συμφερει ... Πιστεψε με . 

10 χιλιαρικα ακομα εβαλε και ηταν ετοιμο μαζι με Τηλεορασεις aircondition κτλ....

Η τιμη του παιζει εως 150€ την βραδια... και τα μισα σε φορους και εξοδα να πανε παλι βγαινει σαν επενδυση σε 2-3 χρονια..

Και ειπαμε και να ξεφουσκωσει το airbnb σου μενει το σπιτι δεν ειναι μετοχη ουτε φωτοβολταικο...

ειναι ομως ενφια,αυξηση της περιουσιας σου στο περιουσιολογιο και φθορες αγχος και φεσια αν το νοικιασεις!

Δημοσ.

Να σου πω και γω απο την μερια μου τι θα εκανα μιας ποτε δεν ειχε βρεθει στα χερια μου τετοιο σεβαστο ποσό και ουτε πρόκειται προφανως.

Οπως προειπώθηκε ειναι όντως πολλα λεφτά να τα επενδύσεις με την "μια" αν δεν εχεις "ψηθεί" αρκετά σε δουλειες μαγαζιά κτλ.

Παρε ενα μερος 10 με 20 χιλιάδες και αν εισαι σε μεγαλο αστικό κέντρο νοίκιασε μια τρύπα 20 τετραγωνικά για  καφε στο χέρι τυρόπιτες χορτοπιτες ζαμπονοτυροπιτες με ντιλιβερι να το Δουλευεις μονο πρωί.

Και σιγα σιγά βλέπεις. 

Τα 200 χιλιαρικα κλειστα για λιγα χρόνια και μετα βλέπεις. 

Εγω πάντως αυτο θα εκανα αν ειχα έστω 10 χιλιαρικα στην άκρη 

ΥΓ 1 Μπραβο στους γονεις σου που κατάφεραν να κάνουν αυτο το κομπόδεμα 

ΥΓ2 τη γνωμη όλων ακου αλλα κανε αυτο που θες εσυ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν είσαι βόρεια Ελλάδα, νοίκιασε ένα σπίτι στη Βουλγαρία.

Και φτηνά θα ζεις, δε θα δουλεύεις και θα έχεις και την Ελλάδα δίπλα όποτε θες.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Βγάλτα έξω κλειστά και ζήσε απ τους τόκους

Ποια είναι η διαδικασία; Τα ακούω από πολλούς αλλά κανένας δε ξέρει λεπτομέρειες, μόνο αοριστίες. 

Από τους τόκους, πώς, από τη στιγμή που σε όλη την Ευρώπη πιάσανε πάτο. Εκτός Ευρώπης εννοείς; 

Ρωτάω από περιέργεια, ακόμα δεν έχω τόσα χρήματα, αλλά όταν τα μαζέψω να ξέρω τι να κάνω, να μην χάνω χρόνο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

η ποιό ορθή πρόταση για μένα, καθώς εδώ ότι πας να ξεκινήσεις θα αρχίσει η εφορία και οι σχετικοί να στα τρώνε.

Στα ποσά που αναφέρω έχω υπολογίσει ήδη το 15% επί των τόκων που παίρνει η εφορία. Εκτός από το 15% παίρνει και άλλα; Αλλά έτσι κι αλλιώς, και αλλού να τα επένδυε, εφόσον έχει κέρδη τότε πάλι  δεν θα έδινε το κατιτίς στην εφορία;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...