Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα διαδρομο γυμναστικης στο σπιτι και η αληθεια ειναι οτι κανει αρκετο θορυβο,αλλα δε χρησιμοποιειται ποτε ωρες κοινης ησυχιας.Σημερα στις 10.15 το πρωι μου ηρθε μια και μου λεει επειδη διαβαζω,ειναι γιατρος ,να σταματησω.Της ειπα οτι δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας,αλλα αυτη επεμενε οτι αφου διαβαζει δεν πρεπει να ακουγεται τιποτα.Τελος παντων εγω σθνεχισα το τρεξιμο.

Επειδη δε θελω να ανοιγω διαμαχες ασχετα αν εχω δικιο ή αδικο η ερωτηση μου ειναι υπαρχει καποιος τροπς να μειωσω το θορυβο;Ο διαδρομος ειναι πανω σε μαραμαρο.Αν βαλω αποκατω ενα χαλι πχ θα βοηθησει καθολου;

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Να βαλει ωτοασπίδες και θα ειναι ΟΚ , τωρα εσυ αν θες να την βοηθήσεις βαλε λαστιχενιες βασεις και θα μειώσεις τον θόρυβο

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω παιδες

ΥΓ να σημειωσω βεβαια οτι οταν αγορασαν το διαμερισμα και εκαναν επισκευες επι 4 μηνες ουδεποτε σεβαστηκαν τις ωρες κοινης ησυχιας,ειδικα το μεσημερι

Επεξ/σία από cumulus
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cumulus είπε

Ευχαριστω παιδες

ΥΓ να σημειωσω βεβαια οτι οταν αγορασαν το διαμερισμα και εκαναν επισκευες επι 4 μηνες ουδεποτε σεβαστηκαν τις ωρες κοινης ησυχιας,ειδικα το μεσημερι

Τότε πάρε έναν ακόμα διάδρομο και πες μου που μένεις να έρθω να κάνουμε μαζί. 

• Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ξεχασα  να γραψω οτι η γιατρος που διαμαρτυρηθηκε μενει 2 οροφους απο πανω.Εγω ειμαι στο 2ο και αυτη στον 4ο και ο διαδρομος βεβαια ειναι στο σαλονι.

• Confused 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cumulus είπε

Ξεχασα  να γραψω οτι η γιατρος που διαμαρτυρηθηκε μενει 2 οροφους απο πανω.Εγω ειμαι στο 2ο και αυτη στον 4ο και ο διαδρομος βεβαια ειναι στο σαλονι.

Plot twist: Έχει κ άλλος διάδρομο στον από πάνω όροφο και δεν της έκοψε καν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως οι πολυκατοικίες εχουν πολύ θόρυβο , εγώ μεχρι και το κατούρημα του απο πάνω ακουω σε νεόδμητη οικοδομή..

τώρα πρέπει να υπάρχει κοινή λογική . 

Εσυ απο μεριάς σου πολύ σωστά θα κάνεις ωρες μη κοινής ησυχίας διάδρομο και θα βάλεις και ενα χοντρό χαλί ή καουτσούκ αθλητικό δάπεδο να αποροφά τον θόρυβο.

Ενα κομμάτι χοντρό καουτσουκ προτείνω εγώ κάτω απο τον διάδρομο και το πρόβλημα σου θα λυθεί σε μεγάλο ποσοστό.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, cumulus είπε

Ο μαλακας γείτονας είναι ότι χειρότερο και καλά κανεις και προσπαθείς να βρεις λύση.

Να σου κανει ο από κάτω παράπονα για το θόρυβο είναι λογικό, να σου κάνει δυο οροφους από πάνω δεν βγάζει νόημα ειδικά χειμώνα με κλειστά τζάμια, στρωμένα χαλιά, έπιπλα κτλ.

Μπορείς να βάλεις το διάδρομο σε λειτουργία να ανέβεις σπίτι της να δεις αν όντως την ώρα που δουλεύει ο διάδρομος έχει τόση φασαρία, αν όχι πες της να αναζητήσει αλλου την πηγή του θορύβου.  

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, HateMe said:

Plot twist: Έχει κ άλλος διάδρομο στον από πάνω όροφο και δεν της έκοψε καν.

Plot twist 2: έχει δει τι φίνο γκομενάκι είναι ο ΤS και έψαχνε μια δικαιολογία. Και το θέλω λίγη ζάχαρη δεν πιάνει σε απόσταση>2 διαμερισμάτων :P

• Like 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Plot twist 2: έχει δει τι φίνο γκομενάκι είναι ο ΤS και έψαχνε μια δικαιολογία. Και το θέλω λίγη ζάχαρη δεν πιάνει σε απόσταση>2 διαμερισμάτων :P

Από το πληκτρολόγιο μου το πήρες.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν το δωμάτιο δεν χρησιμοποιείται για κάτι άλλο, με επισκέπτες κτλ βάλε αυγοθήκες στο ταβάνι.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...