billiboo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 48 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Αν θεωρεις οτι ο αντρας δεν μπορει να ελενξει την συμπεριφορα του και φερεται σαν ζωο, νομιζω δικαιωνεις το διαφημιστικο σποτ της gillete στο μεγιστο. το κάνεις επίτηδες ή για την πλάκα?
billiboo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 38 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Οσο υπάρχουν αποψεις σαν τις δικές σου που χαρακτηρίζουν κακό την πολιτική άποψη κάποιων η χρυσή αυγή θα συνεχίσει να ανεβαίνει το ίδιο και άλλοι ακραίοι πολιτικοί χώροι . πηγαινε λοιπόν το καλοκαίρι διακοπές στα σκοπιά στην Θεσσαλονίκη , κάπνισε και ένα νόμιμο του Καρανικα , γίνε και gay που είναι της μόδας , πηγαινε να πάρεις το παιδί σου από το σχόλιο και περίμενε στην ουρά με την φίλη μητέρα του άλλου παιδιού που λέγετε ΜΠΑΜΠΗΣ και κάποια στιγμη θα καταλάβεις ότι η αντίδραση των ανθρώπων που πηγαίνουν στα άκρα , έγκεινται στην αντίδραση τους. Το ποιος είναι ακραίος η όχι σκέψου και κρίνε το όχι με ταμπέλες που σου έχουν φυτέψει στο μυαλό με χειραγώγηση αλλά με σωστή κριτική ικανότητα . παντα φιλικά ο ορισμος του οτι ναναι. 38 λεπτά πριν, manolis115 είπε Τρίτον τα στατιστικά σχετικά με βιασμούς δεν είναι ακριβή γιατί το μεγαλύτερο μέρος των βιασμών που συμβαίνουν δεν καταγγέλλεται και δεν καταγράφεται στα στατιστικά στοιχεία δυστυχώς. άρα πως ξέρεις ότι γίνονται αν δεν καταγγέλλοντε πουθενά? 1 3
kontinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, billiboo είπε άρα πως ξέρεις ότι γίνονται αν δεν καταγγέλλοντε πουθενά? Ε καλα τωρα, επιχειρημα για το θεαθηναι, λες και δεν υπαρχουν στατιστικα μοντελα εκτιμησης ή αναγωγης. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από kontinos
billiboo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Θα μου άρεσε πολύ ας πούμε, να δω μία τεράστια εταιρία παιχνιδιών, να περάσει ένα μήνυμα για τα παιδιά του 3ου κόσμου που "καλοπερνάνε" από τα 6,7, 8 έτη τους, κάνοντας βαριές εργασίες. Αλλά μάλλον δε θα το δω ποτέ, γιατί κάπου σκαλώνει. και οι γονείς και παππούδες μας έκαναν βαριές εργασίες σε μικρή ηλικία τι θες να πεις? επίσης εάν το παιδί σταματήσει να δουλεύει τι νομίζεις ότι θα κάνει? θα πάει στο σχολείο?
mp123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, punky είπε Μα γιατί βρε φίλε μου, αν είμαστε αναλώσιμοι σημαίνει πως η ζωή ενός άντρα αξίζει λιγότερο από τη ζωή μιας γυναίκας. Έτσι δεν είναι; Αλλά είμαστε όλοι μας τόσο μπολιασμένοι με αυτή την ιδέα που μας φαίνεται ξένο, άνανδρο, αφύσικο πες το όπως θες, να μην είναι ο άντρας αυτός που οφείλει να θυσιαστεί. Το να παρέχει στην οικογένεια, στέγη, φαγητό και ασφάλεια ο άντρας δεν είναι θυσία. Είναι υποχρέωση. Άμα δεν θες να θυσιαστείς όπως λες πρέπει να μείνεις μόνος στην ζωή.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Οταν είδα τη διαφήμιση στο Youtube, ήταν αρκετά cringe είναι η αλήθεια. Προσωπικά εδώ και πολλά χρόνια αφήνω μούσι και έτσι δεν ξυρίζομαι. Ίσως 1 φορά κάθε χρόνο, just because. Όταν μεγαλώνουν οι τρίχες αρκετά τότε τις τριμάρω λίγο. Πάντως, αν μια εταιρία με στοχοποιούσε αρνητικά -όντας λευκός άντρας- προφανώς και θα σταματούσα να αγοράζω προϊόντα της, αστειευόμαστε; Εξάλλου η gilette δεν μονοπωλεί στα προϊόντα ξυρίσματος και περιποίησης.
mp123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Για να είμαστε μέσα στο θέμα εγώ δεν έχω βρει καλύτερη ξυριστική από την Mach 3.δε προκειται να την αλλάξω.
Vassilis_24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, mp123 είπε Για να είμαστε μέσα στο θέμα εγώ δεν έχω βρει καλύτερη ξυριστική από την Mach 3.δε προκειται να την αλλάξω. H Fusion είναι καλύτερη και πιο βολική η κεφαλή της. 1
punky Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, mp123 είπε Το να παρέχει στην οικογένεια, στέγη, φαγητό και ασφάλεια ο άντρας δεν είναι θυσία. Είναι υποχρέωση. Άμα δεν θες να θυσιαστείς όπως λες πρέπει να μείνεις μόνος στην ζωή. Δεν διαφωνούμε αξιακά. Προφανώς με τον ίδιο κώδικα έχουμε διαπαιδαγωγηθεί και οι δύο. Αλλά δεν λέμε το ίδιο πράγμα. 15 λεπτά πριν, mp123 είπε Για να είμαστε μέσα στο θέμα εγώ δεν έχω βρει καλύτερη ξυριστική από την Mach 3.δε προκειται να την αλλάξω. Αν και απαιτεί μια μικρή αρχική επένδυση, αξίζει να δοκιμάσετε τον old school τρόπο με το ένα ξυράφι και το πινέλο με κρέμα ή σαπούνι. Μισό ευρώ την εβδομάδα κόστος για την ακριβότερη ιαπωνική λεπίδα με καθημερινό ξύρισμα και πολύ πιο ευχάριστη διαδικασία. 2
mp123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, punky είπε Αν και απαιτεί μια μικρή αρχική επένδυση, αξίζει να δοκιμάσετε τον old school τρόπο με το ένα ξυράφι και το πινέλο με κρέμα ή σαπούνι. Μισό ευρώ την εβδομάδα κόστος για την ακριβότερη ιαπωνική λεπίδα με καθημερινό ξύρισμα και πολύ πιο ευχάριστη διαδικασία. Θυμαμε τον παππού μου έτσι με τα αστορ ξυραφάκια και με το κολυνος κρέμα με το πινελάκι του. Ο παππούς άψογος και μετά σκέτο οινόπνευμα, εγώ όσες φορές προσπάθησα ήταν σφαγή.
punky Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, mp123 είπε Θυμαμε τον παππού μου έτσι με τα αστορ ξυραφάκια και με το κολυνος κρέμα με το πινελάκι του. Ο παππούς άψογος και μετά σκέτο οινόπνευμα, εγώ όσες φορές προσπάθησα ήταν σφαγή. To ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ στην αρχή-αρχή αλλά κατάλαβα πως οφειλόταν στο ότι έκανα πιο νευρικές κινήσεις, συνηθισμένος από το να σκάβω τη φάτσα μου με τη Mach τόσα χρόνια. Όσο κι αν ακούγεται παράδοξο, η μία λεπίδα είναι πιο ευγενική με το δέρμα και πιο αποδοτική από τις πολλαπλές γιατί δεν στομώνει το ίδιο εύκολα ούτε γδέρνει την επιδερμίδα. Φυσικά ο καθένας μας ξέρει καλύτερα τι του ταιριάζει.
gaius germanicus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) μια καλη ξυριστικη μηχανη ειναι η λυση για μενα,πχ https://www.amazon.com/Panasonic-Electric-ES-LV65-S-Flexible-Pivoting/dp/B00JWP8F3I δεν καταλαβαινω παντως το τριγκαρισμα των ελληνων οπαδων της ανδρικης σχολης,ακομα και αν πιστεψωμε οτι οντως τα πιστευει αυτα μια πολυεθνικη με αποκλειστικο γνωμονα το κερδος οπως η ζιλετ,το sjw κινημα ειναι καθαρα αμερικανικη εμπνευση και αφορα αποκλειστικα τους αμερικανους.εμεις εχωμεν κανονικη αριστερα εδω στην ευρωπη οχι τιποτα ψευδεπιγραφα κινηματα του κωλου. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από gaius germanicus
Axelq Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Τα dislike μιλάνε από μόνα τους, πάντως έχει άπειρο γέλιο στα comments. "Ο γκόμενος της συζύγου μου, μου συνέστησε να δω αυτή την διαφήμιση"
haHa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, manolis115 είπε Δηλαδή μια εξαιρετικά όμορφη κοπέλα πρέπει να ανέχεται καθημερινά ένα πλήθος αντρών να την ενοχλούν ενώ περπατάει να πάει στην δουλειά της; Είναι διαφορετικό να δεις μια κοπέλα να σου χαμογελάσει να σε κοιτάξει με νόημα και να της μιλήσεις αφού με την γλώσσα του σώματός της σου έχει δείξει ότι θέλει να την πλησιάσεις και διαφορετικό να ενοχλείς τον κόσμο. Άντε πια. Πρέπει να λέμε τα αυτονόητα. Αυτο ειναι παρενοχληση!! 😊 "Άντε πια. Πρέπει να λέμε τα αυτονόητα." Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από haHa
Προτεινόμενες αναρτήσεις