isim Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 14 ώρες πριν, mp123 είπε Για να είμαστε μέσα στο θέμα εγώ δεν έχω βρει καλύτερη ξυριστική από την Mach 3.δε προκειται να την αλλάξω. 14 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε H Fusion είναι καλύτερη και πιο βολική η κεφαλή της. 13 ώρες πριν, mp123 είπε Θυμαμε τον παππού μου έτσι με τα αστορ ξυραφάκια και με το κολυνος κρέμα με το πινελάκι του. Ο παππούς άψογος και μετά σκέτο οινόπνευμα, εγώ όσες φορές προσπάθησα ήταν σφαγή. Κύριοι, εάν μάθετε να ξυρίζεστε με ξυράφια ασφαλείας θα δείτε το φως το αληθινό. Ο παππούς σου κάτι ήξερε! Τα αστορ σαν λεπίδες είναι ελλεεινες για αυτό σφάχτηκες! 1 1
lightsout Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Άραγε οι πρακτικές που ακολουθούνται στην παράγωγη των προϊόντων στην Ασία (συνθήκες εργασίας, παιδική εργασία κ.α.) είναι αρκετά ενοχλητικές για εσάς ώστε να σταματήσετε να καταναλώνετε ή μόνο με διαφημιστικές καμπάνιες επιδεικνύετε τέτοια αντανακλαστικά; 7
papoys1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, lightsout είπε Άραγε οι πρακτικές που ακολουθούνται στην παράγωγη των προϊόντων στην Ασία (συνθήκες εργασίας, παιδική εργασία κ.α.) είναι αρκετά ενοχλητικές για εσάς ώστε να σταματήσετε να καταναλώνετε ή μόνο με διαφημιστικές καμπάνιες επιδεικνύετε τέτοια αντανακλαστικά; Πες τα ρε φίλε όλοι μέσα στην υποκρισία ζούμε και απλά μάθαμε να παπαγαλίζουμε ότι μας βάζουν στο μυαλό και στο στόμα μας. 1
Pstelios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιώ GILLETTE τα τελευταία 20 χρόνια, οτιδήποτε άλλο μου χαλάει το δέρμα, συμπεριλαμβανομένων και φαλτσετών, ασφαλείας κλπ. Καμία διαφήμιση δεν πρόκειται να μου αλλάξει γνώμη. Όσο για τη συγκεκριμένη διαφήμιση, πέτυχε απόλυτα, 23 σελίδες τώρα γράφετε για την εταιρία 🤩 Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από Pstelios 1 1
Zerg13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Pstelios είπε Χρησιμοποιώ GILLETTE τα τελευταία 20 χρόνια, οτιδήποτε άλλο μου χαλάει το δέρμα, συμπεριλαμβανομένων και φαλτσετών, ασφαλείας κλπ. Καμία διαφήμιση δεν πρόκειται να μου αλλάξει γνώμη. Όσο για τη συγκεκριμένη διαφήμιση, πέτυχε απόλυτα, 23 σελίδες τώρα γράφετε για την εταιρία 🤩 Εχει και κινεζικα ανταλακτικα αν θες τα ανεφερε ενας στις πρωτες σελιδες του thread. Αληθεια τα πιο φτηνα αυθεντικα πως τα βρισκουμε; Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από Zerg13
Κάβουρας Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Κάτι παλαιότερα που χαμε πάρει από την Ινδία ξυριζαν μόνο στα όνειρα. Βέβαια μου χουν τύχει και καλά από την Ινδία οπότε άμα θες να τζογαρεις με την μούρη σου be my guest.
Pstelios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Zerg13 είπε Εχει και κινεζικα ανταλακτικα αν θες τα ανεφερε ενας στις πρωτες σελιδες του thread. Αληθεια τα πιο φτηνα αυθεντικα πως τα βρισκουμε; Χαρμάνης στο Περιστέρι, χτες πήρα για την proglide power στα 10€
Zerg13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Pstelios είπε Χαρμάνης στο Περιστέρι, χτες πήρα για την proglide power στα 10€ Το 10€ δεν λεει τιποτα. 4 τεμαχια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις