Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χονδροειδης διαφημηση, απηχει καθαρα τον τροπο σκεψης των αμερικανων. 

Επί της ουσίας, χρησιμοποιώ εδώ και δεκαετίες Willkinson και είμαι ειλικρινά σουπερ ευχαριστημένος. Οπότε χρησιμοποίησα Gillette ή χειρότερα bic, σφαχτηκα. 

• Like 1
  • Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 minute ago, Snoob said:

Αν μου κάνεις την τιμή να απαντήσεις σε κάτι από τα πολλά που σε έχω ρωτήσει, αντί να μου προβάλλεις νέες ερωτήσεις, ευχαρίστως.

Ή μάλλον, άκυρο, γιατί δεν θέλω να σε φέρω σε δυσκολότερη θέση.

Oh hi there.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Snoob είπε

Αν μου κάνεις την τιμή να απαντήσεις σε κάτι από τα πολλά που σε έχω ρωτήσει, αντί να μου προβάλλεις νέες ερωτήσεις, ευχαρίστως.

Ή μάλλον, άκυρο, γιατί δεν θέλω να σε φέρω σε δυσκολότερη θέση.

Και μισοί-μισοί να ήταν οι γονείς, και μαύροι-ασιάτες, αρειανοί, χωρίς ένα λευκό και πάλι η σκηνή συνιστά τσουβάλιασμα, με μηδενική σχέση με την πραγματικότητα.

Βέβαια, τότε θα φώναζαν κάποιοι που τώρα απονέμουν δάφνες στα μπουγαδόνερα.

Η ουσιώδης διαφορά είναι πως αυτοί που τώρα διακρίνουν κοινωνικά μηνύματα, θα με έβρισκαν στο πλευρό τους να διαμαρτύρομαι και τότε.

Δεν με φέρνεις σε καμία δύσκολη θέση... να θυμίσω μόνο το δεύτερο ποστ μου που δεν μου απαντάς...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, *nenya* είπε

Κι εγώ θα ήθελα να μάθω γιατί πολλοί γίνατε triggered απ'την συγκεκριμένη διαφήμιση.

Πως τολμάς και αμφισβητείς το δικαίωμα κάποιου να προσβάλλεται από μια διαφήμιση.

On topic

Προσωπικά έχω κταργήσει της μηχανές μιας χρήσεως και αφορούς και έχω πάει στη ξυριστική μηχανή που αλλάζεις λεπίδες.

Είναι λίγο "άγρια" η αίσθηση στη αρχή αλλά είναι πολυ πρακτικότερο.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Δεν με φέρνεις σε καμία δύσκολη θέση... να θυμίσω μόνο το δεύτερο ποστ μου που δεν μου απαντάς...

Εντελώς συμπτωματικά, όμως, και πάλι σε ό,τι σε ρώτησα δεν γράφεις κάτι.

Γιατί σε θίγει ο θυληπρεπής γκέι και όχι ο αδιάφορος μπιφτεκοφάγος;

Γιατί το πρώτο είναι τσουβάλιασμα και το δεύτερο κοινωνικό σχόλιο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DrLo είπε

Πως τολμάς και αμφισβητείς το δικαίωμα κάποιου να προσβάλλεται από μια διαφήμιση.

Δεν αμφισβητεί το δίκαιομα, αμφισβητεί τους λόγους... 

• Like 1
Δημοσ.
Just now, AtiX said:

Επέτρεψέ μου, δεν αμφισβητεί τίποτα. Ρωτάει.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Πώς μπορεί να αμφισβητήσει κάτι που δεν ξέρει;

Ρώτησε, και ορισμένοι απαντήσαμε.

Επί των απαντήσεων, από το μέλος που έθεσε την ερώτηση, ουσιώδη αντίρρηση δεν διάβασα. Εκτός κι αν μου διέφυγε.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AtiX είπε

@Snoob

Αλήθεια πιστεύεις ότι με ένα τέτοιο θέμα όπως της διαφήμισης, δεν θα έπρεπε να τσουβαλιάσει κατά εσένα, κατηγοροποιήσει για μένα κλασικές συμπεριφορές που υποβοηθούν στην δημιουργία του προβλήματος????

1 ώρα πριν, AtiX είπε

@SnoobΚαι μόνο που αναφέρεις ότι έχει ελάχιστη σχέση με την πραγματικότητα, καταλαβαίνω ότι το αντιλαμβάνεσαι εγωιστικά και με κριτήριο του τι είσαι εσύ ... και μπορεί εσύ, σωστά, να αναγνωρίζεις αγνές προθέσεις σε αυτές τις συμπεριφορές... κάποια εκατομμύρια γυναίκες όχι.. 

@Malthador φαντάζομαι το πρόβλημα σου δεν είναι ότι δείχνει μόνο λευκούς δηλαδή αν έδειχνε και μαύρους δεν θα είχες πρόβλημα???

Περιμένω απάντηση...

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Snoob είπε

Αν, όμως, φτιάξεις μια διαφήμιση που θα λέει "κορίτσια, μην πουτανίζετε, στηριχτείτε στις δυνάμεις σας" και θα δείχνει 20 γκομενέτα να χαλβαδιάζουν sugar daddies, θέλεις σοβαρά να μου πεις ότι δεν θα ξεσηκωθεί (και δικαιότατα) ο κόσμος;

Όχι, 

αν τα γκομενέτα είναι των αντίστοιχων προδιαγραφών και διαστάσεων που η πιθανότητα να βρουν "sugar daddies" θα ήταν μια χαρά.

Αν βάζανε τίποτα μπάζα ναι θα ξεσηκωνόμαστασν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Snoob είπε

Πώς μπορεί να αμφισβητήσει κάτι που δεν ξέρει;

Ρώτησε, και ορισμένοι απαντήσαμε.

Επί των απαντήσεων, από το μέλος που έθεσε την ερώτηση, ουσιώδη αντίρρηση δεν διάβασα. Εκτός κι αν μου διέφυγε.

Γι αυτό και ρωτάει ..

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Περιμένω απάντηση...

Λυπάμαι, υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης, σου έχω απαντήσει.

Αλλά, πάμε άλλη μία:

Όχι, δεν θα έπρεπε να τσουβαλιάσει. Και, προφανώς, διαφωνούμε κάθετα στο ότι αυτά τα ανεδαφικά με τους λοβοτομημένους συνιστούν "κλασικές συμπεριφορές".

Για το "εγωιστικό" σου έχω απαντήσει επίσης. Συν του ότι δεν βλέπω να θέτεις και κανένα ερώτημα, δηλαδή.

Περιμένω ένα παράδειγμα κοινωνίας όπου δέρνονται παιδιά και δεν παρεμβαίνει κανείς. Όχι ως εξαίρεση, αλλά ως νόρμα, όπως το παρουσιάζει η διαφήμιση.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, AtiX είπε

Γιατί πρέπει κάποιος να σου δώσει οποιοδήποτε λόγο για το τι τον κάνει να προσβάλλεται?

"αν ενδιαφερόσουν πραγματικά να μη προσβάλλεις κάποιον θα το ήξηρες από πριν"

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Snoob said:

Λυπάμαι, υπάρχει πρόβλημα Περιμένω ένα παράδειγμα κοινωνίας όπου δέρνονται παιδιά και δεν παρεμβαίνει κανείς. Όχι ως εξαίρεση, αλλά ως νόρμα, όπως το παρουσιάζει η διαφήμιση.

Πώς προκύπτει ότι η διαφήμιση το παρουσιάζει ως νόρμα;

Η διαφήμιση που δείχνει μέθυσους ή ναρκομανείς ή βίαιους ανθρώπους κατά την άποψή σου τα παρουσιάζει σα νόρμα; Αν όχι, πού εντοπίζεις τη διαφορά;

Καταλαβαίνω αν συνεχίζεις να μη θέλεις να απαντήσεις για να μη μας φέρεις σε δύσκολη θέση.

Επεξ/σία από defacer
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...