Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 22 minutes ago, Zaytsev said: Έχω γυρίσει εδώ προ πολλού, όχι φυσικά για την καμπάνια τους, αλλά για το εξωφρενικό κόστος. https://www.boldking.com/ Στα στέλνουν σπίτι κι αν θέλεις, έχει και συνδρομή, οπότε δεν ξεχνάς να πάρεις. Για after shave, δοκίμασε το δικό τους (στην 1η παραγγελία είναι δωρεάν νομίζω) κι αν δε σου αρέσει, υπάρχουν δεκάδες στην αγορά. Για Braun/Phillips ξυριστική (ηλεκτρική) δεν ψήνεστε καθόλου? 2
defacer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 1 minute ago, Malthador said: Ξέρω 'γω μήπως πρώτα θα έπρεπε να της πιάσει τον κώλο και μετά να επέμβει ο «νοτ κουλ»; Μήπως κάπως έτσι φτάνουμε στην αυτολογοκρισία και στην αυτοκαταπίεση; Στην τελική αφήνεις κάποιο ενδεχόμενο να λαμβάνεις λάθος το μήνυμα της διαφήμισης; Δε μου λες, αν ήταν ένα σποτ εναντίον του βιασμού, θα έλεγες "αν δεν τη βιάσει πρώτα να το δω τότε δεν ξέρουμε τι θα έκανε"; Όχι, δεν αφήνω κανένα τέτοιο ενδεχόμενο. "The best that men can be", εσύ αφήνεις κανένα ενδεχόμενο με αυτό το σλόγκαν να θέλουν να πουν κάτι διαφορετικό από το "οι άντρες είναι σκατάνθρωποι";
punky Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, defacer είπε Δεν περιμένω να βγάλω συμπέρασμα για την καθολικότητα η μη οποιουδήποτε κοινωνικού φαινομένου από αυτά που βλέπω στην τηλεόραση. Όπως επίσης και δε βγάζω συμπέρασμα για το ποσοστό εγκληματικότητας από την τηλεόραση ή τις εφημερίδες, και πολλά ακόμα πράγματα. Αν θέλω να βγάλω συμπέρασμα, πηγαίνω στην πηγή: επίσημα στοιχεία, και συζήτηση με αυτούς που έρχονται σε επαφή με το φαινόμενο. Fun fact, σε μια συζήτηση τις προάλλες άκουσα μια γυναίκα να λέει "κλασική τεχνική dick pic". Από αυτό βγάζω συμπερασμα για το πόσο συνηθισμένες είναι οι dick pics, όχι από αυτά που θέλω μόνος μου να σκέφτομαι. Νομίζω πως πετάς την μπάλα στην εξέδρα ή μπορεί εγώ να μην έθεσα σωστά το ερώτημα: Εννοούσα τι συμπέρασμα βγάζεις για την οπτική/θέση/ισχυρισμό του δημιουργού αυτού του βίντεο; Πως θεωρεί την κακοποίηση μεμονωμένο φαινόμενο ή ανδρική κανονικότητα;
defacer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 3 minutes ago, Malthador said: Η εικόνα που πόσταρα ήταν thumbnail από ένα βίντεο με συγκεκριμένο context στο συγκεκριμένο σημείο. Με συγχωρείς αν δεν ήταν προφανές, λάθος μου. Προτιμάς να σου ποστάρω ακριβώς τα δευτερόλεπτα του βίντεο για να σου είναι πιο ευκολονόητο; Όχι, προτιμάω να καταλάβεις πως μια εικόνα "τυχαία επιλεγμένη" από ένα βίντεο δεν αντιπροσωπεύει το μήνυμα ολοκλήρου του βίντεο. Έχεις κολλήσει στο ότι πρέπει ντε και καλά το συγκεκριμένο frame, ένα από τα ας πούμε στην τύχη 400 του βίντεο, να βγάλει κάποιο συμπέρασμα. Την ύπαρξη των άλλων 399; Το σλόγκαν; Πούτσα μας;
Thaninho Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Καλα η διαφήμιση είναι από αυτές τις μοντερνιστικες χαζές χωρίς και πολύ νόημα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να σταματήσει να αγοράζει ένα προϊόν από μια όχι και τόσο πετυχημένη διαφήμιση. 2
defacer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 6 minutes ago, Malthador said: Γιατί έχω κοινά χαρακτηριστικά με την πληθυσμιακή ομάδα που δείχνει. Νομίζω το απάντησα και σε άλλο μέλος αυτό. Πρώτον, δε δείχνει μόνο τη δική σου πληθυσμιακή ομάδα. Δεύτερον, για να μη σου βάζω εγώ λόγια στο στόμα, μόλις είπες πως αφού εσύ είσαι λευκός και στη διαφήμιση δείχνει και λευκούς, θεωρείς ότι σε φωτογραφίζει; Δηλαδή ας πούμε όταν βλέπεις ένα λευκό να ψαρεύει σε μια διαφήμιση, θεωρείς πως σε είπαν ψαρά;
DrLo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, defacer είπε Και πάλι δεν απαντάς σε αυτό που ρώτησα, ενώ το έχεις παραθέσει: Γιατί θεωρείς ότι φωτογραφίζει εσένα; ------------------------- Αν θέλετε να λέτε ότι συζητάμε, πρέπει να απαντάμε και στις ερωτήσεις που μας κάνουν καμιά φορά. Σωστή αυτή η παρατήρηση. Μια διαφήμιση που προβάλεται στο κοινό ενός προϊόντος δεν αναφέρεται στη σχέση του προΙόντος/εταιρείας με αυτόν που τη βλέπει. Δεν έχει λογική ας πούμε ένα παιδί το Σάββατο το πρωϊ ανάμεσα στα "μικυ-Μάο" να βλέπει μια διαφήμιση που δείχνει εναν πιτσιρικά που χρησιμποποιεί τη μπάλα "σούπερ-ball" και ο πρώτος σκόρερ στο σχολείο του. Μπορεί να απευθύνεται στον μεσήλικα seciouριτά στο κλειστό εργοστάσιο Σαββατο πρωϊ και δεν έχει τι να κάνει και βλέπει Power-Rangers για να ξανανιώσει παιδί.
Zaytsev Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 4 minutes ago, ThReSh said: Για Braun/Phillips ξυριστική (ηλεκτρική) δεν ψήνεστε καθόλου? Είχα δοκιμάσει παλαιότερα ξυριστική. Μου προκαλούσε πολύ έντονο ερεθισμό στο δέρμα. Το καλύτερο ξύρισμα το έχω κάνει με λεπίδα, αλλά δε θέλω να έχω κάτι τέτοιο σπίτι. Υπάρχουν μικρά παιδιά κι ενίοτε μπορεί να τσαντίσω και τη γυναίκα μου 🤣
defacer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, punky said: Νομίζω πως πετάς την μπάλα στην εξέδρα ή μπορεί εγώ να μην έθεσα σωστά το ερώτημα: Εννοούσα τι συμπέρασμα βγάζεις για την οπτική/θέση/ισχυρισμό του δημιουργού αυτού του βίντεο; Πως θεωρεί την κακοποίηση μεμονωμένο φαινόμενο ή ανδρική κανονικότητα; Αν αυτό ήθελες να πεις, δεν έθεσες σωστά το ερώτημα. Στο νέο ερώτημα που έθεσες, θα θεωρούσα πως δείχνοντας κάτι τέτοιο θέλει να περάσει το μήνυμα πως είναι πιο συνηθισμένο απ'όσο μπορεί να νομίζουμε. Update: μου είχε διαφύγει ότι χρησιμοποίησες τη λέξη "ανδρική" κανονικότητα. Αν θέλεις ειλικρινά να συζητήσεις, σου δίνω το εξής δεδομένο: δεν είδα τη λέξη γιατί τη διέγραψε ο εγκέφαλος στο διάβασμα. Επειδή δε θεωρώ ότι είναι ανδρικό προνόμιο η οικογενειακή βία, αν και φυσικά με τη μορφή της σωματικής βίας είναι πολύ πιο συνηθισμένο να ασκείται από άντρες για προφανείς λόγους. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από defacer
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 1 minute ago, Zaytsev said: Είχα δοκιμάσει παλαιότερα ξυριστική. Μου προκαλούσε πολύ έντονο ερεθισμό στο δέρμα. Το καλύτερο ξύρισμα το έχω κάνει με λεπίδα, αλλά δε θέλω να έχω κάτι τέτοιο σπίτι. Υπάρχουν μικρά παιδιά κι ενίοτε μπορεί να τσαντίσω και τη γυναίκα μου 🤣 Ah κρίμα, αν δεν υπήρχε θέμα βολεύει αρκετά η ξυριστική.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, AtiX είπε @Snoob και για το τελευταίο του ποστ.. Αυτοαναιρείσαι... Όταν καταλάβεις τι και γιατί το έγραψες ελα να τα πούμε... ΥΓ:Είμαι από κινητό και δεν έκανα παράθεση το τελευταίο του ποστ... Εκεί αναφέρομαι... Λυπάμαι, δεν είναι απάντηση το "αυτοαναιρείσαι". Ή θα εξηγήσεις γιατί, συγκεκριμένα, ή άσε καλύτερα. Αυτά τα δήθεν υπεράνω δεν λένε κάτι. Τροφή για σκέψη: Γιατί οι τριάντα αδιάφοροι λευκοί μπιφτεκοφάγοι μεσοαστοί είναι θεμιτό "κοινωνικό μήνυμα" και οι τριάντα θυληπρεπείς γκέι "τσουβάλιασμα"; Ή τα τριάντα γκομενάκια που ψάχνουν χορηγό. Ή οι τριάντα μαύροι που τρώνε τηγανητό κοτόπουλο και βλέπουν τα παιδιά τους να πλακώνονται. Ποια είναι η ειδοποιός διαφορά. Να πω ότι περιμένω να απαντήσεις, ψέματα θα είναι, δεν έχεις απαντήσει και πουθενά ως τώρα, αλλά σκέψου το. Για σένα. 2
defacer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 2 minutes ago, DrLo said: Σωστή αυτή η παρατήρηση. Μια διαφήμιση που προβάλεται στο κοινό ενός προϊόντος δεν αναφέρεται στη σχέση του προΙόντος/εταιρείας με αυτόν που τη βλέπει. Δεν έχει λογική ας πούμε ένα παιδί το Σάββατο το πρωϊ ανάμεσα στα "μικυ-Μάο" να βλέπει μια διαφήμιση που δείχνει εναν πιτσιρικά που χρησιμποποιεί τη μπάλα "σούπερ-ball" και ο πρώτος σκόρερ στο σχολείο του. Μπορεί να απευθύνεται στον μεσήλικα seciouριτά στο κλειστό εργοστάσιο Σαββατο πρωϊ και δεν έχει τι να κάνει και βλέπει Power-Rangers για να ξανανιώσει παιδί. Κοίτα, αν θέλεις να συζητήσεις, κάνε τουλάχιστον τον κόπο να διαβάζεις αυτά που σχολιάζεις. Το "φωτογραφίζεις" στην παράθεση που έκανες, και στο context της συζήτησης όπου χρησιμοποιήθηκε, έχει την έννοια πως το βίντεο, όπως το ερμήνευσε ο malthador, λέει τον ίδιο κακό τύπο επειδή ο ίδιος είναι λευκός είναι στο βίντεο δείχνει κακούς λευκούς. Αν πάλι θες να ρίξεις το επίπεδο, καλά το πας.
Dinos_12345 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Έχουμε και λέμε. Ξύρισμα ή με φαλτσέτα ή καθόλου. Εγώ μοιάζω 10 χρόνια μεγαλύτερός χωρίς μούσι, άρα καθόλου. Για τα λίγα, μηχανή με ίσια κεφαλή
DrLo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, defacer είπε Κοίτα, αν θέλεις να συζητήσεις, κάνε τουλάχιστον τον κόπο να διαβάζεις αυτά που σχολιάζεις. Το "φωτογραφίζεις" στην παράθεση που έκανες, και στο context της συζήτησης όπου χρησιμοποιήθηκε, έχει την έννοια πως το βίντεο, όπως το ερμήνευσε ο malthador, λέει τον ίδιο κακό τύπο επειδή ο ίδιος είναι λευκός είναι στο βίντεο δείχνει κακούς λευκούς. Αν πάλι θες να ρίξεις το επίπεδο, καλά το πας. Νομίζω ότι δε μπορώ να απαντήσω σε τόσο αφοπλιστικό επιχείρημα. ΥΓ: Εγώ δεν αναφέρθηκα σε λευκούς/μαυρους (υποθέτω ότι μια politically correct διαφημιση θα έχει την τρέχουσα αναλογία όλων των εθνοτικών μειονοτήτων στις ΗΠΑ μέσα). Άλλωστε τα ξυαφάκια δεν απαευθυνονται μονο σε κάποια εθνότητα (ισως λίγο λίγοτερο στους ασιατες ). Εγώ απλά λεώ το αυτονόητο, ότι σε μια διαφήμιση απεικονίζεται το κοινό της. / Να ξαναπω ένα μπραβο στην ομαδα marketing της Gillette που όπως σε όλες τις πριπτώσεις δεν έχεις πραγματικά τίποτα ιδιαίτερο να πεις να το προιόν σου (ούτε ιδιαίτερα καλύτερο από τον αναγωνισμό είναι ούτε φθηνότερο ούτε τίποτα άλλο) βρίσκεις ένα θέμα στο οποίο μπορείς να έχεις άμεση δωρεαν διαφήμιση και να χτίσεις ενα brand πάνω σε ένα κομμάτι του κοινού που ταυτιστεί με αυτό (και θα πληρώσει για αυτό). Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από DrLo
*Kopanos* Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Ήθελα να ήξερα που κυκλοφορείτε όσοι ξυρίζεστε, έχει γεμίσει ο κόσμος χίπστερομουσιαδες. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις