Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Κανείς δεν προσπάθησε να ξεγελάει και είναι απλά ένα σενάριο που δημιούργησες μέσα στο μυαλό σου. Το έντυπο στο δώσανε να το υπογράψεις δηλώνοντας αν θέλεις ή όχι μελλοντικές ενημερώσεις. Απλό δεν είναι? 

Αυτό είναι ακριβώς αυτό που θα έλεγε κάποιος που θε ήθελε να υπολέψει την υπογραφή του TS.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, DrLo said:

Αυτό είναι ακριβώς αυτό που θα έλεγε κάποιος που θε ήθελε να υπολέψει την υπογραφή του TS.

Κάντε επανάσταση τότε κάθε φορά που σας ζητάνε να δηλώσετε αν θέλετε ή όχι ενημέρωση, πετάξτε τους στη μούρη τα χαρτιά και μετά ανοίξτε νέο topic πως εξακολουθούν να σας στέλνουν ενημερώσεις ενώ εσείς τους βρίσατε στο γκισέ (μετάφραση: τους κάνατε τη μούρη κρέας)...  😛 

PS: Γενικά το γράφω δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά! 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrLo είπε

Ήθελε την υπογραφή σου ο Σόρος.

Τι τραβάνε και αυτές οι "κοπελίτσες" με το κάθε ψεκασμένο.

Ναι ρε παιδιά είναι άνθρωποι συνήθως μεγάλοι,της ηλικίας μου αλλά και μεγαλύτεροι (εγώ μικρούλης είμαι ακόμη) που δεν το ξέρουν, πολλοί βλέπουν πολύ τηλεόραση (εγώ δε βλέπω) :P και είναι τρομοκρατημένοι από τους δημοσιο-κάφρους και σου λέει τι μου λέει αυτή τώρα θέλει να πάρει την υπογραφή μου να μπει στο λογοριασμό μου , να μου πάρει τα λεφτά που έχω καβαντζάρει για τα γεράματα και άλλες πολλές τέτοιες σκέψεις και δικαιολογημένα φοβούνται να υπογράψουν.

Μη μας κάνετε έτσι γιατί θα κόψουμε λάσπη από το insomnia και ποιον θα έχετε να πειράζετε μετά;;;;;; Θα πέσετε σε κατάθλιψη.:lol:

Δημοσ.

Ωραίοι είσαστε ρε εδω στο ινσομνια

Έχετε το πρόβλημα υγεια σας και αντι ο άλλος να καθησει να ασχοληθεί με αυτό σας δινει να συμπληρώσετε χαρτιά με κουτάκια ΝΑΙ ΟΧΙ και εσείς τα συμπληρώνετε :lol::lol: δουλευομαστε λέμε

• Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, georgeγ said:

Έχετε το πρόβλημα υγεια σας και αντι ο άλλος να καθησει να ασχοληθεί με αυτό σας δινει να συμπληρώσετε χαρτιά με κουτάκια ΝΑΙ ΟΧΙ και εσείς τα συμπληρώνετε :lol::lol: δουλευομαστε λέμε

Άρα θα πρέπει να μυρίζει τα νύχια της κάθε φορά η υπάλληλος στο γκισέ? Τελικά θέλετε ή όχι GDPR? 😛 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, georgeγ είπε

Πέστα ρε φίλε με τους εβραιομασώνους που έχουμε μπλέξει. Σε λίγο θα μας ζητάνε 10 υπογραφές για να μας βγάλουνε ένα νεφρό ξέρωγω και ένα σωρό χαρτιά για να βγάλουμε τη γιαγιά από τη πρίζα.

Επεξ/σία από DrLo
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όχι μόνο να συμπληρώσεις πέντε κουτιά με ένα τικ, αλλά να μιλήσεις ευγενικά στην υπάλληλο, που στην τελική δεν σου φταίει σε τίποτε:

Τι ήταν αυτό το "πάρτο αυτό πίσω, λέω όχι σε όλα"; Σήκωσε το χέρι σου, συμπλήρωσε όχι, βάλε υπογραφή και δωσ' το.

Ευγένεια, πρώτα από όλα. Το βρήκαμε τώρα, "έχω θέμα υγείας" κι είναι αυτό δικαιολογία για γαϊδουρινή συμπεριφορά, λες και είχε υποχρέωση η κοπέλα να συμπληρώνει αυτά που βαριέται/απαξιεί ο πελάτης.

Υ.Γ. Έλεος απλά με την καραμέλα της ηλικίας: καθημερινά βλέπω ηλικιωμένους (και μιλάμε για 80+) να φέρονται ευγενικότατα και άλλοι σαν να τους χρωστάς κάτι: θέμα παιδείας και ανθρώπου είναι, όχι "ηλικίας".

Καλά, γούρλωνε τα μάτια παππού.

Σαν τα γουρλωμένα μάτια του Λιντλ δεν έχει, όμως.

• Like 6
  • Thanks 2
  • Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σοβαρα τωρα, εισαι μελος σε τεχνολογικο φορουμ και οταν ειδες σε χαρτια στοιχειων προς υπογραφη την ερωτηση ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ/ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ EMAIL: NAI ή ΟΧΙ  η αντιδραση σου ηταν να τσαντιστεις για την ερωτηση;

Αν ησουν λεπτολογος και σε ενοχλουσε το οτι εδινες το email χωρις επιλογη για καθολου spam, να τον καταλάβω τον εκνευρισμο. Να πω ο ανθρωπος ειναι ρομαντικος/αισιοδοξος και θεωρει οτι αν καποιος ρωταει για GDPR αυτοματως θα το σεβαστει.

Να εκνευριζοσουν που ειχες επιλεξει ΟΧΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ EMAIL αλλα παρ' ολα αυτα σου στελναν "προσφορα" , αντε να πω ενταξει, ειναι απο αυτους που διηγουνται "πηγα σε καφενειο που εγραφε no smoking αλλα ιδιοκτητης και θαμωνες ΚΑΠΝΙΖΑΝ μα ειναι δυνατον; ανηκουστα πραγματα"

Αλλα τους πεταξες τα χαρτια στα μουτρα επειδη ρωτησαν οπως τυπικα οφειλουν;

Επεξ/σία από tsifotis
  • Like 3
Δημοσ.

Παραπλανητική δεν ήταν η εταιρεία και η κοπέλα. Παραπλανητικός είναι ο τίτλος του thread (καθώς δεν πρόκειται για υπογραφή σε λευκή σελίδα αλλά σε σελίδα με συγκεκριμμένο περιεχόμενο)

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.

Μάλιστα :D σύμφωνα με τα νεα δεδομένα σε οποιο μαγαζί πάμε να συνεργαστούμε,να αγοράσουμε,να φαμε,να πιούμε καφέ θα μας φέρνουν ένα χαρτί να συμπληρώνουμε κουτάκια και εμείς θα το κάνουμε:lol:

Μάλιστα :D σύμφωνα με τα νεα δεδομένα σε οποιο μαγαζί πάμε να συνεργαστούμε,να αγοράσουμε,να φαμε,να πιούμε καφέ θα μας φέρνουν ένα χαρτί να συμπληρώνουμε κουτάκια και εμείς θα το κάνουμε:lol:

EDIT μπορεί ας πούμε και η ταμίας στο S market να το κάνει;στο περίπτερο;στα έβερεστ;γιατι οχι ;:shock:

• Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, georgeγ είπε

Ναι γιατι σε όποιο μαγαζί πας πρώτα σου ζητάνε ταυτότητα, μετά σου στέλνουν μέιλ και μετά παίρνουν παραγγελία.. 

• Like 1
Δημοσ.

Μπορούσες να το αγνοήσεις. Δηλαδή εσενα οταν σου δίνουν ενα χαρτι πρεπει οπωσδήποτε να το συμπληρώσεις ; το θεωρείς υποχρέωση σου ;

Φιλικα, παντα.

Δημοσ.

Δηλαδη μια εταιρία που έχει στα χέρια της τα προσωπικά σου δεδομένα, σου ζητάει να της ορίσεις ενυπόγραφα το τι μπορεί ή δε μπορεί να κάνει με αυτά τα δεδομένα, αλλα δε σ'αρεσει. Προφανώς οταν απλά τα παίρνανε, τα δίνανε γύρω γύρω και σου γεμίζαν email και τηλέφωνα με προσφορές ήταν καλύτερα, απο το να τσεκάρεις 10 κουτάκια. Λ

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...