Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα στο φορουμ, ειμαι 5ο ετης φοιτητης πανεπιστημιου πληροφορικης και θελω να ρωτησω κατα ποσο νομιζετε οτι θα μπορεσω να παρουσιασω πτυχιακη που συνολικα ειναι 50 σελιδες. ενω το τμημα ζηταει 70 συνολικα. Εχω και 100 σελιδες κωδικα που θα μπει στο παραρτημα απο τις προσομοιωσεις ασυρματων δικτυων που εχω γραψει για την πτυχιακη. Ευχαριστω, η οποιαδηποτε συμβουλη για το τι να κανω δεκτη.
*Kopanos* Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε Ευχαριστω, η οποιαδηποτε συμβουλη για το τι να κανω δεκτη. Γράψε άλλες 20 σελίδες και θα είσαι ΟΚ.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Το θεμα ειναι οτι γενικα εχω τελειωσει αυτα που ηθελα να γραψω, οτιδηποτε απο εδω και περα θα ειναι απλα παρλαπιπες μονο και μονο για τις λεξεις.
christakos07 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε Το θεμα ειναι οτι γενικα εχω τελειωσει αυτα που ηθελα να γραψω, οτιδηποτε απο εδω και περα θα ειναι απλα παρλαπιπες μονο και μονο για τις λεξεις. Δεν πειράζει. Σάμπως θα τα διαβάσουν ποτέ.. 2
merkon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Γιατί δε μιλάς με τον υπεύθυνο καθηγητή σου;
masteripper Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Το ΠΑΝ στις πτυχιακές εργασίες τουλάχιστον απο προσωπική εμπειρία...είναι το στυλ γραφής...πρέπει απλώς να είναι ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ...ζήτα βοήθεια απο τον καθηγητή σου ...δες και καμμιά απο τις καλές πτυχιακές (αυτές που πήραν καλό βαθμό) ...και αν έχεις και κανένα φιλόλογο θα βοηθήσει... Βέβαια αν η πτυχιακή είναι καλή τότε απλώς μπορείς να το επιβάλλεις ....θα του πεις αυτή είναι ....λογικά θα το πάρει πρέφα ο καθηγητής...θα σου κόψει κάτι ψιλά αλλά θα σε περάσει....κάπως έτσι έκανα εγώ...και ήμουν ο μοναδικός που έχω ακόμα επαφές με τον καθηγητή μου....
DrLo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Kwsths67 είπε Το θεμα ειναι οτι γενικα εχω τελειωσει αυτα που ηθελα να γραψω, οτιδηποτε απο εδω και περα θα ειναι απλα παρλαπιπες μονο και μονο για τις λεξεις. ... το οποίο είναι και το μεγαλύτερο μέρος όλων των πτυχιακών. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από DrLo
tsioulak Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μιλα με τον υπευθηνο καθηγητη, δειξτου τι εχεις μεχρι στιγμης και πες του τι πιστευεις εσυ.
mylo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Στείλε στον επιβλέποντα το σύνολο τις εργασίας και αν χρειαστεί θα σου πει αυτός.
valkon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Εγώ δεν έβαλα όλο τον κώδικα του project, μετά από ψάξιμο κυρίως στο reddit γενικά δεν τον βάζουν. Αυτό που κάνουν είναι να βάζουν κάποια "σημαντικά" κομμάτια που πάνε πακέτο με κάποια εξήγηση των λειτουργιών του project. Ο κώδικας μπαίνει στο παράρτημα αλλά όχι σε μορφή κειμένου, μπορείς να τον βάλεις στο github και να δείχνεις τις κλάσεις (όπως στην δικιά μου περίπτωση με την Java) και αρχεία σαν ξεχωριστό link.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα