G.h.o.s.t Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα σχετικά με την φορολογική δήλωση του 2015. Αντί για το ΑΜΚΑ το δικό μου η λογίστρια σε εμένα έβαλε την αδερφής μου υπάρχει τρόπος να το διορθώσω τώρα αυτό? Ευχαριστώ πολύ.
Vasileios-gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Φυσικά Θα πας στην Εφορία και θα ανανεώασεις τα στοιχεία σου. Αν χρειαστεί για κάποιο λόγο να διορθώσεις την δήλωση του 2015 θα κάνεις διορθωτική.
bromiaris Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, G.h.o.s.t είπε Αντί για το ΑΜΚΑ το δικό μου η λογίστρια σε εμένα έβαλε την αδερφής μου Εμπιστεύεσαι και ρωτάς τον κάθε άσχετο στο insomnia και όχι την Λογίστρια σου, που την έχεις πληρώσει... Μάλιστα...
Ola150 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, bromiaris είπε Εμπιστεύεσαι και ρωτάς τον κάθε άσχετο στο insomnia και όχι την Λογίστρια σου, που την έχεις πληρώσει... Μάλιστα... Εδώ έβαλε λάθος ΑΜΚΑ αυτή, λες να την εμπιστεύεται πλέον;
Zazula Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Υποβολή τροποποιητικής δήλωσης με τη διόρθωση, χωρίς πρόστιμο συμφ. ΠΟΛ 1215/2018.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα