Joshua21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, agamoi-thytai είπε Το κοίταξα πάλι. Ναι σωστά έκανα το quote. Εγώ πάντως συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι σχέση έχει το δικό σου post με το δικό μου που το έκανες quote.
agamoi-thytai Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Πιθανόν σε αυτό το σύμπαν να έχω κάνει λάθος. Μη το τραβήξουμε περισσότερο.
Joshua21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, agamoi-thytai είπε Πιθανόν σε αυτό το σύμπαν να έχω κάνει λάθος. Μη το τραβήξουμε περισσότερο. Σβήσε εσύ πρώτα το post σου στο οποίο γράφεις ότι να ναι κάνοντας quote δικά μου post, και εγώ δεν θα το τραβήξω περισσότερο.
theoritikos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δεν έγινε ακόμα καμία χρέωση στον λογαριασμό μου για αλλαγή κάρτας. Περίεργο;
eidikos33 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, theoritikos είπε Δεν έγινε ακόμα καμία χρέωση στον λογαριασμό μου για αλλαγή κάρτας. Περίεργο; Σε ποια τραπεζα?
theoritikos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 44 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Σε ποια τραπεζα? Δες ξανά τον τίτλο του thread . Αν έχεις πάλι δυσκολία άλλαξε γυαλιά 😛
Joshua21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, theoritikos είπε Δεν έγινε ακόμα καμία χρέωση στον λογαριασμό μου για αλλαγή κάρτας. Περίεργο; Λογικά θα σε χρεώσουν όταν ξεκινήσει η ισχύ της νέας, 3ος 2019 δεν είναι?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Ναι ανέπαφη. Μετά την ενεργοποίηση-πρώτη συναλλαγή αφαιρούνται τα 6€!
_filippos_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Σε περίπτωση που ο λογαριασμός στην Πειραιώς (ή σε οποιαδήποτε τράπεζα) έχει λιγότερα απο 5€, η κάρτα θα ανανεωθεί ή θα εκκρεμεί μέχρι να υπάρξει το ανάλογο υπόλοιπο;
*Kopanos* Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, _filippos_ είπε Σε περίπτωση που ο λογαριασμός στην Πειραιώς (ή σε οποιαδήποτε τράπεζα) έχει λιγότερα απο 5€, η κάρτα θα ανανεωθεί ή θα εκκρεμεί μέχρι να υπάρξει το ανάλογο υπόλοιπο; Σε παίρνουν τηλέφωνο και πας να την πληρώσεις σε κατάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα