AnaSio93 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα ! Το αιώνιο ερώτημα .. ΠΩΣ θα βρω δουλειά χωρίς εμπειρία? Συγνώμη π δε γεννηθήκαμε όλοι με αυτό το προσόν .. Έχω πάρει το πτυχίο (ΤΕΙ αισθητικής) το καλοκαίρι ..και από τότε όπου και αν έχω πάει για συνέντευξη η ίδια καραμέλα .. Δεν έχεις εμπειρία δεν έχεις εμπειρία . Δηλαδή πραγματικά τι πρέπει να κάνουν οι νέοι απόφοιτοι ? Δεν είναι ότι δεν βρίσκω δουλειές ... ότι υπάρχει ζήτηση στο κλάδο υπάρχει χαίρω πολύ.. Τι να το κάνω αν για να πάρεις τη δουλειά πρέπει να έχεις πιο πολύ εμπειρία και από τον εργοδότη ? Δεν είναι καν δικό μ θέμα μόνο αυτό.. Κ άλλοι συμφοιτητές μ έχουν τ ίδιο ακριβώς θεμα.. οκ στη πρακτική μ έκανα κάποια πράγματα αλλά ως εκεί. Δεν έχω κάποια άλλη περαιτέρω εμπειρία..και η μόνιμη δικαιολογία "Θα σε πάρω για να μάθεις πάνω στους πελάτες μου τη δουλειά ?" Οκ δλδ τι να πω . Σκέτη απογοήτευση. Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω . 😧😤😤😤
christopher0016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Εάν κατάλαβα καλά θες να ασχοληθείς με νύχια μαλλιά κτλπ; Καταρχάς ρίξε τα στάνταρ σου για αρχή μην πάς με ύφος του αρχι κωμμοτη να ζητήσεις δουλειά. Μην το παίζεις ότι ξέρεις πολλά και καί.. πήγαινε χαλαρός και όχι απελπισμένος με αυτοπεποίθηση ότι ναι μεν δέν έχω εμπειρία αλλά είμαι εργατικός και θέλω να μάθω. Δείξε ότι έχεις πραγματική θέληση να ασχοληθείς με αυτό , σε φάση να έρχομαι λίγες ώρες με λίγα λεφτα η αφιλοκερδώς για ένα διάστημα μέχρι να μάθω να αποκτήσω εμπειρία. Αλλιώς απόκτησε μόνος σου εμπειρία πιάσε φίλες φίλους και βγάλε την καλλιτεχνική σου φύση.. πήγαινε σε πολλά μαγαζιά να ζητήσεις δουλειά αυξάνεις της πιθανότητες 3
AnaSio93 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό κάνω δεν πάω με ύφος ..ουτε καν.. Αλλά αν δεν έχεις εμπειρία δε σε παίρνουν καν γιατί όπως είπα λένε θα μάθεις στους πελάτες μ κλπ κ γ αυτο εχω απελπιστεί.. και είπα να κάνω εδω μια ερωτηση να δω κ οι άλλοι τι κάνουν στην αναζήτηση χωρίς εμπειρία γιατί προς το παρον όσους ρωτάω η το ίδιο πρόβλημα έχουν η μεσω γνωστών βρίσκουν . Το να πω ότι θέλω να μάθω πράγματα και είμαι πρόθυμη κλπ ναι εννοείται έτσι κ αλλιώς τ κάνω αλλά μ έχει τύχει μέχρι και να στείλω βιογραφικό κ ενώ τ είδαν να με φωνάξουν γ συνέντευξη, να πάω.. Κ τ μόνο π μ είπαν ήταν που έχεις δουλέψει ? Κ μόλις τσ είπα ότι έχω κάνει τ πρακτική κλπ κ τώρα ψάχνω κάτι να ξεκινήσω μ είπαν α οκ θα σε ειδοποιήσουμε. Συνέντευξη δλδ ενός λεπτού ούτε καν από ευγένεια να ρωτήσουν κάτι . Δε ξέρω γενικά πλέον σε όλους τους τομείς πάνω κάτω ισχύει ..ζητανε χίλια 2 κ τ λεφτα όχι μόνο είναι βασικός αλλά πολλές φορές σε παίρνουν (κ σ πληρωνουν)γ ημιπασχόληση και σε κρατάνε κανονικα ..τι να πεις ! Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από AnaSio93
filip123go Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλώς ήρθες στην Ελλάδα του 2019. Αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω είναι το καλύτερο. Πάρε 5-10 φίλους και φίλες σου και καν τους μαλλιά και νύχια δωρεάν. Βγαλ'τα όλα πολλές φωτό ώστε να έχεις να δείξεις ένα δείγμα της δουλειάς σου στη συνέντευξη. Ειδικά στις γυναίκες, απ' ότι ξέρω από την κοπέλα μου, αν μια φορά δεν μείνουν ευχαριστημένες , απλά δεν ξανά πηγαίνουν στο συγκεκριμένο κομμωτήριο, οπότε εν μέρει οι ιδιοκτήτες έχουν ενα δίκιο. Τέλος να ξέρεις πως , όταν πιάσεις δουλειά, ειδικά στην αρχή, θα σε σνομπαρουν οι πελάτισσές όσο δεν πάει. Και ας κάνεις την καλύτερη δουλειά εκεί μέσα. Μην σε απογοητεύσει αυτό. Από περιέργεια, ψάχνεις Αθήνα η επαρχία δουλειά; Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από filip123go 1
panther_512 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, AnaSio93 είπε Καλημέρα ! Το αιώνιο ερώτημα .. ΠΩΣ θα βρω δουλειά χωρίς εμπειρία? Συγνώμη π δε γεννηθήκαμε όλοι με αυτό το προσόν .. Έχω πάρει το πτυχίο (ΤΕΙ αισθητικής) το καλοκαίρι ..και από τότε όπου και αν έχω πάει για συνέντευξη η ίδια καραμέλα .. Δεν έχεις εμπειρία δεν έχεις εμπειρία . Δηλαδή πραγματικά τι πρέπει να κάνουν οι νέοι απόφοιτοι ? Δεν είναι ότι δεν βρίσκω δουλειές ... ότι υπάρχει ζήτηση στο κλάδο υπάρχει χαίρω πολύ.. Τι να το κάνω αν για να πάρεις τη δουλειά πρέπει να έχεις πιο πολύ εμπειρία και από τον εργοδότη ? Δεν είναι καν δικό μ θέμα μόνο αυτό.. Κ άλλοι συμφοιτητές μ έχουν τ ίδιο ακριβώς θεμα.. οκ στη πρακτική μ έκανα κάποια πράγματα αλλά ως εκεί. Δεν έχω κάποια άλλη περαιτέρω εμπειρία..και η μόνιμη δικαιολογία "Θα σε πάρω για να μάθεις πάνω στους πελάτες μου τη δουλειά ?" Οκ δλδ τι να πω . Σκέτη απογοήτευση. Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω . 😧😤😤😤 Θα ανοίξεις profile στο facebook/instagram τύπου "AnaSio93_Designs", "Anasio93_beauty_designs" whatever. Θα αρχίσεις να δουλεύεις πρώτα επάνω σου σε καθημερινή βάση και θα βγάζεις φωτογραφίες, τις οποίες θα ανεβάζεις στο παραπάνω προφίλ. Θα δουλέψεις λίγο δωρεάν, παρέχοντας υπηρεσίες σε φίλους, συγγενείς και γνωστούς και θα βγάζεις φωτογραφίες. Ομοίως θα τις ανεβάζεις στο παραπάνω προφίλ. Αν οι φωτογραφίες θα περιλαμβάνουν πρόσωπα, χρειάζεσαι τη συγκατάθεση των προσώπων. Σύντομα θα έχεις χτίσει το portfolio σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσεις να παρέχεις και υπηρεσίες με αμοιβή. Όταν θα ξαναπάς για interview, στο βιογραφικό σου θα αναγράφει ότι εργάζεσαι επι του παρόντος freelance και βάλε όσο χρόνο θεωρείς ρεαλιστικό. Πάρε μαζί σου ένα tablet και δείξε τη δουλειά σου μέσω του profile στο facebook/instagram. Καλή επιτυχία. Η αμοιβή μου είναι 1% του ετήσιου καθαρού σου κέρδους προ φορολογίας. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από panther_512 11
zx1234r Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Θα πρέπει ίσως να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε εθελοντική εργασία. Αν το προσθέσεις στο βιογραφικό, ειδικά ότι ασχολήθηκες εθελοντικά κατα τις σπουδές σου, μετράει σε μεγάλο βαθμό ακόμα και εμπειρία να είχες. 1
vagos789 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Σωστες συμβουλες σου δωσανε,εγω μια θα προσθεσω: Μην απογοητευεσαι,ετσι ειναι για ολους τους νεους στην αρχη. Μπορει να περασουν χρονια μεχρι να βρεις τον δρομο σου. 1
andrapos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μου θύμησες τη γυναίκα μου που πήγαινε για δουλειά σε κομμωτήρια και της έδιναν τίποτα για να μάθει και καλά τη δουλειά.Απ ότι έχω καταλάβει από 5-6 κομμωτήρια που πήγε αυτοί είχαν 2-3 άτομα τσάμπα μέσα για να σκουπιζουν-καθαριζουν-λουζουν και να κάνουν και καμιά εύκολη βαφή και οι ίδιοι έκαναν τα κουρέματα.Οταν κάποιος από τους 2-3 τσάμπα απελπιζοταν και έφευγε έπαιρναν άλλο στη θέση του(πάλι τσάμπα εννοείται).Μάλιστα σε ένα κομμωτήριο που ήταν 3-4 μήνες έτσι η γυναίκα μου και της είπα να του ζητήσει λεφτά της είπαν ότι αλλού ζητάνε να τους πληρώνεις για να σου δείχνουν.. 1 3
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Κάνε αυτό που είπαν οι παραπανω,και μετα από κάνα χρονο,αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα βάλε ρότα να ανοίξεις δικο σου ινστιτούτο αισθητικής. Αν είσαι απόφοιτη ΤΕΙ αισθητικής τα νύχια είναι το τελευταίο με το οποίο θα ασχολεισαι,αυτό θα το κανει μια κοπελίτσα από ΙΕΚ,υπάλληλος σου. .Τα μαλλια δεν έχουν καμμία σχέση, είναι για κομμώτριες.
bromiaris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, filip123go είπε Καλώς ήρθες στην Ελλάδα του 2019. Αυτή ήταν η Ελλάδα ανέκαθεν… το 2004 με πτυχίο, 6 μήνες εργαζόμουν τουλάχιστον 8-10ωρες/ημέρα/6 ημέρες την εβδομάδα απλήρωτος… Αλλιώς δεν σε έπαιρνε κανένας σε τεχνικό γραφείο… 1 1
SB_1957 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, bromiaris είπε Αυτή ήταν η Ελλάδα ανέκαθεν… το 2004 με πτυχίο, 6 μήνες εργαζόμουν τουλάχιστον 8-10ωρες/ημέρα/6 ημέρες την εβδομάδα απλήρωτος… Αλλιώς δεν σε έπαιρνε κανένας σε τεχνικό γραφείο… Δυστυχώς είναι έτσι ακριβώς. Και όταν λέμε ανέκαθεν, εννοούμε δεκαετίες πριν και όχι 10-15 χρόνια, ή τώρα λόγω κρίσης. Και τη δεκαετία του 70!!! -ναι, δεν είμαστε όλοι νέοι στο ίντερνετ- το ίδιο ίσχυε. Σου ζητούσαν παντού να δουλέψεις δωρεάν, "δοκιμαστικά" και μετά από μήνες -χωρίς να διευκρινίζουν πόσους- ΘΑ αποφάσιζαν ΑΝ ΘΑ σε προσλάβουν! 2 1
Iris_89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Ψαξου και στο εξωτερικο σαν εναλλακτικη.. ζητανε πολλες κοπελες, ακομα κ χωρις εμπειρια. Θα ειναι λιγο ζορικα στην αρχη, αλλα πιστεψε με, θα εχεις πολλες περισσοτερες εμπειριες. Αλλα συμφωνω με αυτο που ειπαν οι παραπανω, φτιαξε portfolio, θα σε βοηθησει πολυ. 1
papoys1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Θα ανοίξεις profile στο facebook/instagram τύπου "AnaSio93_Designs", "Anasio93_beauty_designs" whatever. Θα αρχίσεις να δουλεύεις πρώτα επάνω σου σε καθημερινή βάση και θα βγάζεις φωτογραφίες, τις οποίες θα ανεβάζεις στο παραπάνω προφίλ. Θα δουλέψεις λίγο δωρεάν, παρέχοντας υπηρεσίες σε φίλους, συγγενείς και γνωστούς και θα βγάζεις φωτογραφίες. Ομοίως θα τις ανεβάζεις στο παραπάνω προφίλ. Αν οι φωτογραφίες θα περιλαμβάνουν πρόσωπα, χρειάζεσαι τη συγκατάθεση των προσώπων. Σύντομα θα έχεις χτίσει το portofolio σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσεις να παρέχεις και υπηρεσίες με αμοιβή. Όταν θα ξαναπάς για interview, στο βιογραφικό σου θα αναγράφει ότι εργάζεσαι επι του παρόντος freelance και βάλε όσο χρόνο θεωρείς ρεαλιστικό. Πάρε μαζί σου ένα tablet και δείξε τη δουλειά σου μέσω του profile στο facebook/instagram. Καλή επιτυχία. Η αμοιβή μου είναι 1% του ετήσιου καθαρού σου κέρδους προ φορολογίας. Όπως τα είπες μόνο θα ήθελα να προσθέσω κάτι. Βγάλε και μερικές καρτούλες ή ένα φυλλάδιο και μοίρασε σε συγγενείς γνωστούς φίλους στη φουρνάρισα στη μπακάλισα μπακάλισα κ.λ.π. Να ξέρεις ότι οι καλύτεροι και οι πιο κουβαρντάδες πελάτες βρίσκονται εκτός ίντερνετ γιατί δεν ξέρουν και πολλά από τιμοκαταλόγους. Καλές τιμές καλή δουλειά τιμιότητα τρέξιμο ανά πάσα στιγμή που θα σε χρειαστούν και να ξέρεις σε αυτή τη δουλειά ο ευχαριστημένος πελάτης μπορεί να σου στείλει άλλους δύο. 1 1
_filippos_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, panther_512 είπε Θα ανοίξεις profile στο facebook/instagram τύπου "AnaSio93_Designs", "Anasio93_beauty_designs" whatever. Θα αρχίσεις να δουλεύεις πρώτα επάνω σου σε καθημερινή βάση και θα βγάζεις φωτογραφίες, τις οποίες θα ανεβάζεις στο παραπάνω προφίλ. Θα δουλέψεις λίγο δωρεάν, παρέχοντας υπηρεσίες σε φίλους, συγγενείς και γνωστούς και θα βγάζεις φωτογραφίες. Ομοίως θα τις ανεβάζεις στο παραπάνω προφίλ. Αν οι φωτογραφίες θα περιλαμβάνουν πρόσωπα, χρειάζεσαι τη συγκατάθεση των προσώπων. Σύντομα θα έχεις χτίσει το portfolio σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσεις να παρέχεις και υπηρεσίες με αμοιβή. Όταν θα ξαναπάς για interview, στο βιογραφικό σου θα αναγράφει ότι εργάζεσαι επι του παρόντος freelance και βάλε όσο χρόνο θεωρείς ρεαλιστικό. Πάρε μαζί σου ένα tablet και δείξε τη δουλειά σου μέσω του profile στο facebook/instagram. Καλή επιτυχία. Η αμοιβή μου είναι 1% του ετήσιου καθαρού σου κέρδους προ φορολογίας. Η καλύτερη συμβουλη που θα μπορουσε να σου δωσει καποιος. Αυτο ισχυει σε ολα τα επαγγελματα. Δεν ειναι ευκολο, χρειαζεται υπομονη κ τρεξιμο αλλα με τον καιρο χτίζεις εμπιστοσύνη κ ονομα. Επίσης εκμεταλλεύσου τα stories k IGTV του instagram! Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από _filippos_
obby Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, christopher0016 είπε σε φάση να έρχομαι λίγες ώρες με λίγα λεφτα η αφιλοκερδώς για ένα διάστημα μέχρι να μάθω να αποκτήσω εμπειρία. Έλεος. Απλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα