katsapoli Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά να ρωτησω κατι εγω εχω στο OneDrive κάποια αρχεια στο Cloud Αμα κολησω ενα παρόμοιο ιο τι τον εμποδιζει να τα κρυπτογράφηση και στο Cloud? 1
poihths Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, katsapoli είπε Παιδιά να ρωτησω κατι εγω εχω στο OneDrive κάποια αρχεια στο Cloud Αμα κολησω ενα παρόμοιο ιο τι τον εμποδιζει να τα κρυπτογράφηση και στο Cloud? ακριβώς... δεν το εμποδίζει γιατι θα τα κανει sync 1
newtech Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, poihths είπε ακριβώς... δεν το εμποδίζει γιατι θα τα κανει sync Αλλα εκει θα μπεις στο Onedrive και θα κανεις Restore previous version 1
pirmen56 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Εν έτει 2019 είναι αδιανόητο για άτομα που ασχολούνται με το pc να κατεβάζουν utilities βελτίωσης επιδόσεων, καθαρισμού της registry, αναβάθμισης drivers κλπ., έστω και αν είναι legit. Αφού σου βγάζουν ανύπαρκτα προβλήματα για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους, όπως λέει και ο από πάνω στο video. Στην καλύτερη είναι μούφα ή σε πήζουν στη διαφήμιση. Ακόμα και έτσι, ο "θείος" είναι μακράν πιο αξιόπιστος αν έχει περάσει σεβαστό χρονικό διάστημα και το torrent έχει ελεγχθεί από την κοινότητα. Εν σχέσει με τα φαινομενικά νορμάλ site που πουλάνε ή δίνουν χύμα αυτές τις εφαρμογές. Σχετικά με τα antivirus, το καλύτερο είναι το πληρωμένο Kaspersky, αν είναι να πιστέψουμε τις ανεξάρτητες εταιρείες αξιολόγησης τους. Ακόμα και αυτό όμως κάποια στιγμή θα κολλήσει malware από κάποιο μολυσμένο site. Τζάμπα τα λεφτά. Απλά καθυστερείς τη ζημιά. Και όπως βλέπετε ακόμα και τα free, όπως το AVG που χρησιμοποιώ, είναι περισσότερο από καλά. Μέχρι και ο windows defender έχει βελτιωθεί. Τα υπόλοιπα είναι δική σας υπόθεση. https://www.av-comparatives.org/consumer/test-results/ https://www.av-comparatives.org/comparison/
DNA180 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Στις 7/2/2019 στις 10:33 ΠΜ, apostolitzas123 είπε εγω ειχα to windows defender και δεν ειχα κανενα προβλημα 2 χρονια τωρα δυστυχώς εκανα τη βλακεια να το απενεργοποιησω και εγω για να κατεβασω ενα προγραμματακι και την πατησα επειδη ειδα πολλους που συνιστουν το bitdefender total security εχω μια απορια: απο το ebay που πουλανε αυτα https://www.ebay.com/itm/BITDEFENDER-TOTAL-SECURITY-2019-4-YEARS-1-DEVICE-ACTIVATION-DOWNLOAD/173418617998?epid=1847431782&hash=item28608e1c8e:g:YgYAAOSwrtFbUBcc:rk:6:pf:0 ειναι αξιόπιστα ή ειναι μούφα? Και εγώ την έχω αυτή την απορία... Τα windows μου από το ebay τα έχω αγοράσει (το ΟΕΜ κλειδί δηλαδή) και λειτουργούν μια χαρά!!! Αλλά για antivirus... Δεν ξέρω. Αν κάποιος έχει αγοράσει και του βγήκε οκ ας μας πει!!!
DNA180 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 @newtech @pirmen56 Το πρόγραμμα αναβάθμισης για drivers το κατέβασα για μια συγκεκριμένη συσκευή για την οποία δεν μπορούσα να βρω πουθενά drivers...
Billator Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Στις 8/2/2019 στις 2:19 ΜΜ, DNA180 είπε Και εγώ την έχω αυτή την απορία... Τα windows μου από το ebay τα έχω αγοράσει (το ΟΕΜ κλειδί δηλαδή) και λειτουργούν μια χαρά!!! Αλλά για antivirus... Δεν ξέρω. Αν κάποιος έχει αγοράσει και του βγήκε οκ ας μας πει!!! Δεν αξίζει να το κάνεις αυτό. https://www.germanos.gr/product/bitdefender-total-security-multi-device-2017-10-devices-1-year/20345850/ 20 ευρώ 10 συσκευές για ένα χρόνο. Βρες κάποια άτομα και μπορείς να αγοράσεις από τώρα backup δεύτερο κλειδί για δευτερο χρόνο και να μοιράσετε το κόστος από τώρα. Θα σου βγεί πραγματικά τσάμπα. Όταν τα antivirus βγαίνουν συχνά σε τιμή σκότωμα κατά την γνώμη μου είναι ηλίθιο να πηγαίνει κάποιος να αγοράζει αμφιβόλου ποιότητας κλειδιά τα οποία μπορεί να κλείσουν ανα πάσα στιγμή. Στις 8/2/2019 στις 3:24 ΜΜ, DNA180 είπε @newtech @pirmen56 Το πρόγραμμα αναβάθμισης για drivers το κατέβασα για μια συγκεκριμένη συσκευή για την οποία δεν μπορούσα να βρω πουθενά drivers... Μπορείς να κάνεις αναζήτηση με κάποιο πρόγραμμα το hardware σου και να κατεβάσεις ΜΟΝΟ ότι χρειάζεσαι από τα official sources. Το πακέτο των windows 10 έχει πλέον σχεδόν τα πάντα από drivers, οπότε χρειάζεται να προσθέσεις μόνο ότι δεν σου λειτουργεί. 1
hdonoblepsias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μακαρι να βρεις λυση. Δυστυχως η καλυτερη λυση ειναι το backup πριν γινει ομως η ζημια. Γιατι φιλε δεν ειχες ουτε εσυ σωστο backup. Το backup ειναι σε 1-2 δισκους στο συρταρι και μια στο τοσο ανανεωση. Οταν εσυ εχεις το δισκο backup συνδεδεμενο την ωρα που εχεις κλεισει av και περνας καποιο προγραμμα, τοτε δεν ειναι δισκος backup. Ειναι απλα ενας δευτερος δισκος που απλα εχες κοπιαρει αρχεια και εκει. Η λυση του backup σε cloud δεν νομιζω οτι ειναι αποτελεσματικη (μπορει να κανω και λαθος). Απλα υποψιαζομαι οτι αν κρυπτογραφηθουν τα αρχεια στον τοπικο φακελο που συγχρονιζει με το cloud, τοτε και στο cloud τα αρχεια δεν θα αντικατασταθουν με τα κρυπτογραφημενα; προσωπικα χρησιμοποιω malware bytes και avast, αλλα ακουω τα καλυτερα για esset. 1
antbyron Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, hdonoblepsias είπε Μακαρι να βρεις λυση. Δυστυχως η καλυτερη λυση ειναι το backup πριν γινει ομως η ζημια. Γιατι φιλε δεν ειχες ουτε εσυ σωστο backup. Το backup ειναι σε 1-2 δισκους στο συρταρι και μια στο τοσο ανανεωση. Οταν εσυ εχεις το δισκο backup συνδεδεμενο την ωρα που εχεις κλεισει av και περνας καποιο προγραμμα, τοτε δεν ειναι δισκος backup. Ειναι απλα ενας δευτερος δισκος που απλα εχες κοπιαρει αρχεια και εκει. Η λυση του backup σε cloud δεν νομιζω οτι ειναι αποτελεσματικη (μπορει να κανω και λαθος). Απλα υποψιαζομαι οτι αν κρυπτογραφηθουν τα αρχεια στον τοπικο φακελο που συγχρονιζει με το cloud, τοτε και στο cloud τα αρχεια δεν θα αντικατασταθουν με τα κρυπτογραφημενα; προσωπικα χρησιμοποιω malware bytes και avast, αλλα ακουω τα καλυτερα για esset. Όπως γράφτηκε παραπάνω, κάποιες cloud υπηρεσίες παρέχουν ανάκτηση δεδομένων προηγούμενων ημερών. Αλλά σε κάθε περίπτωση κρατάμε και τοπικό backup.
thomason993 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά, λίγο άσχετος με το θέμα, αλλά υπάρχει κάτι καλύτερο σε free antivirus από τον Windows Defender? Καλύτερος σε θέμα ασφάλειας κι ας κάνει το pc λίγο πιο αργό, χαλάλι.. Οχι οτι είχα κάποιο θέμα με τον Defender/Security Essentials που δουλεύω εδώ και χρόνια, απλά επειδή με όλα οσα έχω διαβάσει τώρα τελευταία, λέω να πάρω λίγο πιο καλά μέτρα για την προστασία από malware.
DNA180 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 16 ώρες πριν, elpaso1 είπε Τον ιο απο e-mail τον κολλησες; Όχι φίλε μου, έκλεισα το antivirus προσωρινά γιατί μου χτυπούσε η εγκατάσταση ενός προγράμματος. Όχι σπασμένου, για να σε προλάβω. Διάβασε παραπάνω αν θέλεις, θα καταλάβεις!!!
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δε μας λες και το περίφημο προγραμα που σε "αναβάθμισε" τόσες σελίδες ;
Salvation81 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 7/2/2019 στις 5:28 ΜΜ, newtech είπε Αλλα εκει θα μπεις στο Onedrive και θα κανεις Restore previous version Σημερα εμαθα πως ειναι ηλιθιος οποιος αναβαθμιζει συχνα τους οδηγους των συσκευων του απο εναν Ηλιθιο....Ευχαριστω πολυ..... ΥΓ: Το οτι καποιοι συνεχιζετε και ανεβαζετε βιντεο απο αυτο το ατομο πραγματικα με ξεπερνα. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από Salvation81 2 1
DNA180 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Δε μας λες και το περίφημο προγραμα που σε "αναβάθμισε" τόσες σελίδες ; To είχα βρει σε αυτή τη σελίδα, αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιο απ' όλα ήταν να σου πω την αλήθεια, γιατί δοκίμασα διάφορα!!! Επίσης δεν μπορώ είμαι και 100% σίγουρος ότι την έφαγα από αυτό το πρόγραμμα. Μπορεί κλείνοντας το antivirus να έπαιξε και τίποτα άλλο εκείνη την ώρα στον υπολογιστή μου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα