DYEL Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Ειναι ενα φαρμακειο εδω που λεει οτι πρεπει να κανεις online παραγγελεια στο ισοπ τους ενω εισαι μεσα στο φυσικο τους καταστημα και κυριολεκτικα το προιον που θες ειναι μπροστα στα ματια σου. φυσικα ζητανε τα στοιχεια σου και δεν ξερω τι κανουν με αυτα.σου πουλαν κανονικα το προιον δηλαδη δεν κανεις εσυ καποιοα online παραγγελεια,τωρα αυτοι τι κανουν/αν κανουν καποια παραγγελεια μεσω του σιτε δεν ξερω,το προιον στο πουλαν επι τοπου. κατα ποσο ειναι νομιμο αυτο?
Μακιαβέλλι Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Το προϊόν είναι φαρμακευτικό; Μπορεί απλα να ενημερώνεται η αποθήκη τους αυτόματα με online παραγγελίες. Μου έχει τύχει με online κατάστημα ρούχων.
DrLo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορεί απλά ν χχρησιμοποιούν την ίδια πλατφορμα και για τις 2 περιπτώσεις, αντι να έχεουν δηλαδή άλλο λογισμικό στο μαγαζί να έχουν το ίδιο για λόγους οικονομίας ή απλοποίησης των διαδικασιών τους. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από DrLo
Aggeluska Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 50 minutes ago, DYEL said: Ειναι ενα φαρμακειο εδω που λεει οτι πρεπει να κανεις online παραγγελεια στο ισοπ τους ενω εισαι μεσα στο φυσικο τους καταστημα και κυριολεκτικα το προιον που θες ειναι μπροστα στα ματια σου. φυσικα ζητανε τα στοιχεια σου και δεν ξερω τι κανουν με αυτα.σου πουλαν κανονικα το προιον δηλαδη δεν κανεις εσυ καποιοα online παραγγελεια,τωρα αυτοι τι κανουν/αν κανουν καποια παραγγελεια μεσω του σιτε δεν ξερω,το προιον στο πουλαν επι τοπου. κατα ποσο ειναι νομιμο αυτο? Ο πατέρας μου είχε πάει να πάρει ένα σίδερο σε ένα κατάστημα που είδε από Σκρουτζ και όταν πήγε εκεί του είπαν ότι δεν μπορεί να κάνει παραλαβή από κατάστημα χωρίς ονλαιν παραγγελία. Με τι λογική δεν ξέρω ...
Baator Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Ώστε να αφαιρεθεί το απόθεμα από την αποθήκη τους αυτόματα μέσω του σάιτ. Αν δεν βάλεις την παραγγελία και απλά στο δώσει, είναι σαν να μην στο έδωσε ποτέ όσον αφορά το απόθεμα, εκτός και αν κάποιος πάει και το αφαιρέσει manually. Αυτό πιθανώς να μην ξέρει ή να μην έχει καν την δυνατότητα να το κάνει ο κάθε υπάλληλος. Ειδικά για σκρουτζομάγαζα είναι απαραίτητο να έχουν μια σωστή εικόνα της αποθήκης τους, καθώς αν ο κόσμος κάνει παραγγελίες και συνέχεια πέφτει σε περιπτώσεις που το σάιτ ενός μαγαζιού δείχνει ότι έχει στοκ, ενώ τελικά δεν έχει, παίζει και να σε σουτάρει το σκρουτζ από συνεργάτη.
DYEL Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 ε ούτως η άλλως manually θα το κάνει,από μένα μόνο τα στοιχεία μου θέλει. αλλά ευχαριστώ για τις απαντήσεις,όντως έχει λογική έτσι
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δηλαδή δεν μπορεί ο υπάλληλος να το αφαιρέσει από το σύστημα την ώρα της πώλησης? Μιλάμε για κωμικοτραγικές καταστάσεις αυτά τα μαγαζιά, μακάρι να κλείσουν αύριο όσοι είναι τόσο άχρηστοι και ταλαιπωρούν τον υποψήφιο πελάτη (βλάπτοντας και τους ίδιους βέβαια)
haris_216 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Τα e-shop είναι αυτό που λέει και το όνομά τους. Ηλεκτρονικά καταστήματα και άρα όλες οι διαδικασίες πρέπει να γίνονται έτσι, όπου "πρέπει" μπορεί να σημαίνει θέματα διαδικασίας, αποθήκης ή και βολικότητας (του καταστήματος ). Αν μιλάμε για κανονικό φαρμακείο που έχει και e-shop είναι άλλη ιστορία και σίγουρα μπορείς να κάνεις αγορές και με τους δύο τρόπους. Σκέψη μου είναι ότι πιθανόν ο ts θέλει να πάρει κάτι από το κατάστημα σε κάποια εκπτωτική τιμή που ίσως είδε στο site αλλά του λένε ότι πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά η παραγγελία. Το οποίο βέβαια συμβαίνει σε όλα τα σχετικά καταστήματα. Και μάλιστα υπάρχει η περίπτωση να κάνεις παραγγελία ηλεκτρονικά κι ενώ βλέπεις το προϊόν στο ράφι να σου βγάζει ότι δεν υπάρχει στο e-shop αφού μπορεί να έχουν συγκεκριμένο αριθμό προϊόντων με αυτή την έκπτωση ή που τα έχουν δεσμευμένα για ηλεκτρονικές πωλήσεις. 1
overpower Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, Aggeluska είπε Ο πατέρας μου είχε πάει να πάρει ένα σίδερο σε ένα κατάστημα που είδε από Σκρουτζ και όταν πήγε εκεί του είπαν ότι δεν μπορεί να κάνει παραλαβή από κατάστημα χωρίς ονλαιν παραγγελία. Με τι λογική δεν ξέρω ... Αρκετα e-shop δεν εξυπηρετουν απο φυσικο καταστημα. Οποτε λογικα ο πατερας σου βρηκε διευθυνση απο αποθηκη
Aggeluska Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 54 minutes ago, overpower said: Αρκετα e-shop δεν εξυπηρετουν απο φυσικο καταστημα. Οποτε λογικα ο πατερας σου βρηκε διευθυνση απο αποθηκη Ναι κ εγώ αυτό σκέφτηκα. Αλλά είναι κάπως χαζό γιατί με πήρε τηλέφωνο όσο ήταν στο μαγαζί και έκανα ονλαιν παραγγελία και παραλαβή από κατάστημα και κατευθείαν το πήρε. Απλά παράξενο που δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο ο υπαλλήλος
AristidisZ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Σε όλα (και εννοώ όλα) τα eshop που έχουν και φυσικό κατάστημα η τιμή μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας είναι διαφορετική Μήπως ήθελε να το πάρει σε τιμή eshop χωρίς να έχει κάνει ηλεκτρονική παραγγελία ;
BritGreek Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Σε όλα (και εννοώ όλα) τα eshop που έχουν και φυσικό κατάστημα η τιμή μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας είναι διαφορετική Μήπως ήθελε να το πάρει σε τιμή eshop χωρίς να έχει κάνει ηλεκτρονική παραγγελία ; Όχι σε όλα φίλε μου. Σε ένα πολύ γνωστό στο Αιγάλεω, αγοράζεις κανονικά στην τιμή του eshop. Μάλιστα έχουν εναν υπολογιστή μέσα, πληκτρολογείς αυτό που θέλεις, τους λες τον κωδικό και σου το δίνουν. Πήρα ασύρματο τηλέφωνο απο εκεί, στην τιμη του site. Αυτοπροσώπως. Επίσης, πολύ γνωστό eshop για toner, που στην ουσία είναι ένα διαμέρισμα στο Πέραμα, παίρνεις τηλέφωνο, παραγγέλνεις και περνάς να το πάρεις. Με τιμή eshop, χωρίς καθόλου χρήση του site τους. Στο κατεβάζουν στην είσοδο της πολυκατοικίας, με απόδειξη, τιμολόγιο κανονικά. Και στο πιο γνωστό κατάστημα με προϊόντα πληροφορικής, κανονικότατα σου κάνουν τιμή του site τους αν το ζητήσεις. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα μ' αυτό, εκτός από τον Κωτσόβολο, όπου ήθελα κάτι μελάνια, δεν τα έβγαζε διαθέσιμα, πήγα από εκεί γιατί είναι δίπλα μου και τα βιαζόμουν, και αρνήθηκαν να μου κάνουν την τιμή του site όταν τελικά είχαν πολλά από αυτά.
AristidisZ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, BritGreek είπε Όχι σε όλα φίλε μου. Σε ένα πολύ γνωστό στο Αιγάλεω, αγοράζεις κανονικά στην τιμή του eshop. Μάλιστα έχουν εναν υπολογιστή μέσα, πληκτρολογείς αυτό που θέλεις, τους λες τον κωδικό και σου το δίνουν. Πήρα ασύρματο τηλέφωνο απο εκεί, στην τιμη του site. Αυτοπροσώπως. Επίσης, πολύ γνωστό eshop για toner, που στην ουσία είναι ένα διαμέρισμα στο Πέραμα, παίρνεις τηλέφωνο, παραγγέλνεις και περνάς να το πάρεις. Με τιμή eshop, χωρίς καθόλου χρήση του site τους. Στο κατεβάζουν στην είσοδο της πολυκατοικίας, με απόδειξη, τιμολόγιο κανονικά. Και στο πιο γνωστό κατάστημα με προϊόντα πληροφορικής, κανονικότατα σου κάνουν τιμή του site τους αν το ζητήσεις. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα μ' αυτό, εκτός από τον Κωτσόβολο, όπου ήθελα κάτι μελάνια, δεν τα έβγαζε διαθέσιμα, πήγα από εκεί γιατί είναι δίπλα μου και τα βιαζόμουν, και αρνήθηκαν να μου κάνουν την τιμή του site όταν τελικά είχαν πολλά από αυτά. Εννοούσα φαρμακείο, sorry που δε το διευκρίνισα 1
DYEL Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 όχι δεν έχει διαφορά στη τιμή. καταρχάς δεν έλεγε καν τιμές στο ράφι του φαρμακείου ξέρω όμως ότι είναι ίδιες τιμές γιατί μια άλλη φορά πήρα κάτι στη τιμή του site χωρίς παραγγελία online.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα