Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοροϊδία κανονική η αύξηση παίδες αν συνδυαστεί με το αφορολόγητο που μειώνεται,μη πω θα τα μαγειρεψουν έτσι τα νούμερα ώστε να πετιούνται εξω απο κοινωνικά τιμολόγια, επιδόματα κτλπ όσοι παίρνουν βασικό. 

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vassilis_24 είπε

Θα υπάρχει αύξηση το μήνα 4Ε στον εργαζόμενο και 46Ε στο κράτος, καλό ντιλ...

Μόνο οι εργαζόμενοι του 4Ε θα πάρουν την αύξηση; Με μπερδεψες τώρα..

hqdefault.jpg

Δημοσ.

586€ μεικτά είναι 492.3€ καθαρά.Τα 650€ μεικτά είναι κάπου 550€ καθαρά.Η διαφορά είναι κάπου στα 60€x12 μήνες=720€/χρόνο.

Αν όμως οι κρατήσεις αυξηθούν λόγω υψηλότερου εισοδήματος το συνολικό ποσό μειώνεται.Οταν το αφορολόγητο μειωθεί απο 8.500€ σε 5.500€ τι ποσό θα ζητήσει η εφορία απο όσους εργάζονται με τον καινούριο βασικό μισθό;

Δημοσ.

Θα ζητήσει περιπου 50€ το μήνα. Δηλαδή με λιγα λογια, η πραγματική αύξηση στον μηνιαίο μισθό θα είναι μόλις 5-10€! Μιλάμε για λεφτά, όχι αστεία!

Δημοσ.

Αν στα 650€ γινει παρακρατηση φορου πχ 50€ που λενε μπορει και να μην γινει μειωση του αφορολογητου αλλα παλι το κρατος κερδιζει.

Πως ? Οταν θα πρεπει να γινει επιστροφη φορου θα συμψηφίζει την επιστροφη σε οσους χρωστανε στην εφορια και πιστεψε με ειναι παρα πολλοι.

Οποτε βρηκε μια λυση για να παρει λεφτα απο αυτους που χρωστανε και δεν μπορουσε να τους δεσμεύσει τραπεζικους λογαριασμους...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Οποτε βρηκε μια λυση για να παρει λεφτα απο αυτους που χρωστανε και δεν μπορουσε να τους δεσμεύσει τραπεζικους λογαριασμους...

Φοβερό το κράτος να θέλει να πάρει τα λεφτά πίσω από τους τζαπατζήδες και τα λαμόγια!

Μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο μιλάμε φιλενάδα! Αυτό σηκώνει καταγγελία στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για παράβαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Πρέπει να υπάρχει ΝΟΜΟΣ που να μας επιτρέπει να δανειζόμαστε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για σπίτια/διακοπές και μετά είτε να μας τα κουρεύουν είτε να μην τα πληρώνουμε εμείς άλλα όλοι οι υπόλοιποι.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Φοβερό το κράτος να θέλει να πάρει τα λεφτά πίσω από τους τζαπατζήδες και τα λαμόγια!

Μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο μιλάμε φιλενάδα! ? Αυτό σηκώνει καταγγελία στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για παράβαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Πρέπει να υπάρχει ΝΟΜΟΣ που να μας επιτρέπει να δανειζόμαστε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για σπίτια/διακοπές και μετά είτε να μας τα κουρεύουν είτε να μην τα πληρώνουμε εμείς άλλα όλοι οι υπόλοιποι.

Το φιλενάδα δεν το επιασα καλα?

Το γιατι χρωσταει καποιος στην εφορια μπορει να ειναι απο οτι οτιδηποτε.... Δεν μιλαμε για τραπεζες εδω....

πχ μπορει να κληρονομησε χρεη..

Να ηταν ανεργος παλιοτερα και να εφαγε μια κληση απο την τροχαια και να μην ειχε να την πληρωσει.. 

Να μην ειχε να πληρωσει το χαρατσι παλιοτερα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/1/2019 στις 10:03 ΠΜ, jpaokx είπε

Θα ζητήσει περιπου 50€ το μήνα. Δηλαδή με λιγα λογια, η πραγματική αύξηση στον μηνιαίο μισθό θα είναι μόλις 5-10€! Μιλάμε για λεφτά, όχι αστεία!

Δηλαδή από τα 56€ αύξηση θα υπάρξουν κάθε μήνα κρατήσεις 50€ και η αύξηση θα είναι 6€.Εκτός αν δεν γίνονται παραπάνω κρατήσεις και τα ζητήσει η εφορία στο τέλος 50x12=600€.Το 1ο θα κάνει που δεν φαίνεται.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο forum. 

Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. 

Σήμερα καταβλήθηκε ο μισθός Ιανουαρίου και είναι 492 ευρώ καθαρά. Καμία αύξηση. Πριν αρχίσω τις ερωτήσεις στον εργοδότη, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να μου τα δώσει αναδρομικά ή θα έπρεπε να έχει καταβληθεί η αύξηση. Παίζει κάτι με τις συμβάσεις ή όλοι ανεξαιρέτως συλλογικής σύμβασης δικαιούνται την αύξηση 

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από desertman
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, desertman είπε

Καλησπέρα στο forum. 

Σήμερα καταβλήθηκε ο μισθός Φεβρουαρίου και είναι 492 ευρώ καθαρά. Καμία αύξηση. Πριν αρχίσω τις ερωτήσεις στον εργοδότη, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να μου τα δώσει αναδρομικά ή θα έπρεπε να έχει καταβληθεί η αύξηση. Παίζει κάτι με τις συμβάσεις ή όλοι ανεξαιρέτως συλλογικής σύμβασης δικαιούνται την αύξηση 

Ευχαριστώ 

Είσαι σίγουρος? Σου έδωσαν σήμερα μισθό που αφορά εργασία στο μέλλον?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, desertman είπε

Καλησπέρα στο forum. 

Σήμερα καταβλήθηκε ο μισθός Φεβρουαρίου και είναι 492 ευρώ καθαρά. Καμία αύξηση. Πριν αρχίσω τις ερωτήσεις στον εργοδότη, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να μου τα δώσει αναδρομικά ή θα έπρεπε να έχει καταβληθεί η αύξηση. Παίζει κάτι με τις συμβάσεις ή όλοι ανεξαιρέτως συλλογικής σύμβασης δικαιούνται την αύξηση 

Ευχαριστώ 

Πρωτον, εισαι σιγουρος οτι μπηκε ο μισθος Φεβρουαριου; Ρωταω επειδη ελαχιστοι πληρωνουν τον τρεχον μηνα.

Και απο αυτους τους ελαχιστους που το κανουν, ακομη λιγοτεροι πληρωνουν επισημα τον τρεχον μηνα, συνηθως "επισημα" πληρωνουν τον προηγουμενο μηνα. Αυτα συμβαινουν συνηθως οταν ο πρωτος μισθος ειναι στο χερι (μπορει και απο μαυρα λεφτα).

Επεξ/σία από tsioulak
Δημοσ.

Επειδή οι μισθοί δεν διατάζονται άρχισα να βλέπω απολύσεις γύρω μου ήδη!

Βλέπω κανά 10% αύξηση της ανεργίας στο χαλαρό!

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, skiabox είπε

Επειδή οι μισθοί δεν διατάζονται άρχισα να βλέπω απολύσεις γύρω μου ήδη!

Βλέπω κανά 10% αύξηση της ανεργίας στο χαλαρό!

Εγω παλι βλεπω αυξηση των απληρωτων υπερωριων (συνηθως με μειωση συμβασης), και τον καινουριο κατωτατο μισθο λιγοι θα τον παρουν, επειδη η οικονομια μας ειναι τοσο "αρρωστη" που ουτε τον σημερινο κατωτατο μισθο δεν τον δινουν επειδη απλα "τους παιρνει" να μην τον δωσουν (για να μην αρχισουμε να μιλαμε για μη καταβολη δωρων, αδειων, ακομα και μισθων).

Και ναι, οταν εχεις την ανεργια που εχουμε τοτε μια χαρα χρειαζεται κρατικη παρεμβαση για το υψους του κατωτατου μισθου αλλα οχι με επλη εντολη αλλα με πραγματικη επιβολη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...