unforgiven Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Ψάχνεις απλά έναν κενό χώρο, για 100 άτομα για να κάνεις πάρτυ, σωστά; Σκέφτηκες πως θα χρειαστείς τουαλέτες; Σκέφτηκες πως αν συμβεί το ο,τιδήποτε θα βρεις τρελό μπελά; Σκέφτηκες πως θα είσαι υπεύθυνος για όλες τις ζημιές; 2
Ntinaras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, ardi21 είπε Δεν το πιασα. Τι εννοεις? ακυρο, σε περασα για αλλον
OfficerBulk Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) tasihno μίλησα με τον άνθρωπο. Η νύχτα πάει 100-120 (δεν είναι 30 αλλά δεν βαριέσαι χδ), αλλά μου έλεγε διάφορα σχετικά με γείτονες και αστυνομία και ότι αν δεν είναι πολύ δυνατά η μουσική και αν είναι κάτω από 40 άτομα και αν δεν βροντάνε τις πόρτες (όταν τις κλείνουν) και αν δεν ανεβαίνουν πάνω στο μπιλιάρδο και αν δεν βγαίνουν έξω και αν και αν... όλα καλά θα πάνε.. Στα πλαίσιά μου η τιμή και είχα ψηθεί αρκετά, αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω.. Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι όλη νύχτα να κυνηγάω τον καθένα μην και κάνει κάτι.. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από OfficerBulk
tasinho Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Απ'ότι είδα ήταν ενδεικτική η τιμή.Στα σχόλια έγραφαν ότι αν διοργάνωναν παραπάνω άτομα το πάρτυ,έβγαινε 2-3 ευρώ το άτομο.Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω αλλά δε γνωρίζω τίποτα άλλο.Φαντάσου και αυτόν τον τύπο τον βρήκα τυχαία στο airbnb.Εύχομαι να βρεις αυτό που θέλεις.
OfficerBulk Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, unforgiven είπε Ψάχνεις απλά έναν κενό χώρο, για 100 άτομα για να κάνεις πάρτυ, σωστά; Σκέφτηκες πως θα χρειαστείς τουαλέτες; Σκέφτηκες πως αν συμβεί το ο,τιδήποτε θα βρεις τρελό μπελά; Σκέφτηκες πως θα είσαι υπεύθυνος για όλες τις ζημιές; Θα αναφερθώ με αντίστροφη σειρά.. Τι ανεπανόρθωτες ζημιές μπορεί να κάνει κάποιος σε έναν χώρο που δεν έχει τίποτα μέσα? Σε τι αναφέρεσαι αν επιτρέπεται? Στην απίθανη περίπτωση που βρω ένα χώρο στην μέση του πουθενά που δεν έχει απολύτως τίποτα (κάτι που δεν με χαλάει και πολύ.. :P).. θα τους αμολάω στα χωράφια 9 λεπτά πριν, tasinho είπε Απ'ότι είδα ήταν ενδεικτική η τιμή.Στα σχόλια έγραφαν ότι αν διοργάνωναν παραπάνω άτομα το πάρτυ,έβγαινε 2-3 ευρώ το άτομο.Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω αλλά δε γνωρίζω τίποτα άλλο.Φαντάσου και αυτόν τον τύπο τον βρήκα τυχαία στο airbnb.Εύχομαι να βρεις αυτό που θέλεις. Όπως και να 'χει βοήθησες πολύ και σε ευχαριστώ πολύ :)) μακάρι.. χδ Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από OfficerBulk
ardi21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, OfficerBulk είπε tasihno μίλησα με τον άνθρωπο. Η νύχτα πάει 100-120 (δεν είναι 30 αλλά δεν βαριέσαι χδ), αλλά μου έλεγε διάφορα σχετικά με γείτονες και αστυνομία και ότι αν δεν είναι πολύ δυνατά η μουσική και αν είναι κάτω από 40 άτομα και αν δεν βροντάνε τις πόρτες (όταν τις κλείνουν) και αν δεν ανεβαίνουν πάνω στο μπιλιάρδο και αν δεν βγαίνουν έξω και αν και αν... όλα καλά θα πάνε.. Στα πλαίσιά μου η τιμή και είχα ψηθεί αρκετά, αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω.. Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι όλη νύχτα να κυνηγάω τον καθένα μην και κάνει κάτι.. Aναμενομενο... Αρα τι ειδους παρτυ μπορεις να κανεις εκει? 😋 Λοιπον θυμηθηκα οτι ειχα κανει και ενα Χριστουγεννιατικο παρτυ εδω -> https://www.google.com/maps/place/Mousikes+Apothikes+Ltd/@37.9702832,23.7010664,17z/data=!4m5!3m4!1s0x14a1bcefcc6a410d:0x5efb14d18369c181!8m2!3d37.9702941!4d23.7010744. Ενιαιος χωρος στο σωστο μεγεθος (ουτε πολυ μεγαλος, ουτε πολυ μικρος), εχει μπαρ, ηχητικη εγκατασταση, τουαλετες σε ξεχωριστο χωρο (βολευει για πολλες περιπτωσεις...😎), industrial στυλ και απ'οτι θυμαμαι δεν ειχαμε δωσει πολλα. Γενικα ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος. Εσυ βεβαια ψαχνεις κατι διαφορετικο και πιο λιτο αλλα αν θες τσεκαρε το... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από ardi21
unforgiven Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, OfficerBulk είπε Θα αναφερθώ με αντίστροφη σειρά.. Τι ανεπανόρθωτες ζημιές μπορεί να κάνει κάποιος σε έναν χώρο που δεν έχει τίποτα μέσα? Σε τι αναφέρεσαι αν επιτρέπεται? Στην απίθανη περίπτωση που βρω ένα χώρο στην μέση του πουθενά που δεν έχει απολύτως τίποτα (κάτι που δεν με χαλάει και πολύ.. :P).. θα τους αμολάω στα χωράφια Θα μπορούσε να γίνει ο,τιδήποτε. Από το να πέσει κάποιος και να χτυπήσει αν είναι ερείπιο, μέχρι να σπάσουν κάτι δίπλα. Αν θεωρείς σωστή τακτική 100 άτομα να πίνουν και να εξυπηρετούνται στη μέση του πουθενά, οκ. Καλή τύχη.
l337 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Γιατί κάποιοι θεωρούν δεδομένο ότι το πάρτυ θα πρέπει να έχει μπαρ και ποτά + έπιπλα (τραπέζια κλπ); Τουαλέτες χρειάζονται. 2
ardi21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ιδεες ριχνει ο καθενας. Μπορει να του αρεσει κατι και να το βρει οικονομικο. Αν το παιδι θελει 4 τοιχους και 2 τουαλετες ας ψαξει να νοικιασει καμια αποθηκη. Λογικα θα βρει κατι. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από ardi21
l337 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, ardi21 είπε Ιδεες ριχνει ο καθενας. Αν το παιδι θελει 4 τοιχους και 2 τουαλετες ας ψαξει μονο γι'αυτο. Δεν κριτίκαρα εσένα που είπες μια ιδέα ή τους υπόλοιπους αλλά μια απορία που έχω και βρήκα την αφορμή με το νήμα αυτό.
tonypapadovic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Στις 2/2/2019 στις 2:14 ΜΜ, OfficerBulk είπε Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κάνω ένα πάρτυ και ψάχνω για έναν χώρο σε Αθήνα-Προάστια. Δεν με ενδιαφέρουν χώροι εκδηλώσεων, μπαρ κλπ. Με ενδιαφέρει ένας κενός χώρος (πχ. Αποθήκη) που να μην έχει τίποτα, άντε το πολύ ηχεία και να είναι σε ολική τιμή. Κατά προτίμηση να χωράει 100 άτομα, αλλά δεν πειράζει και παραπάνω. Το πιο σημαντικό: Θέματα με γείτονες και δυνατή μουσική. Οποιαδήποτε πρόταση και ιδέα would be appropriated. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια Πολύ κοντά σε αυτό που θες (πέρα από την τιμή που δεν ξέρω τι είσαι διαθετειμένος να δώσεις) είναι το Art Factory -Τεχνοστάσιο πίσω από Athens Heart. Η μία αίθουσά του έχει τα απολύτως απαραίτητα (μπάρα για τα ποτά, λίγα παλιά έπιπλα/τραπέζια κλπ, ηχεία ενώ κανονίσαμε να μας αφήσει και ένα μεγάλο ψυγείο) Μην ψαρώσεις από τις φωτό που μπορεί να κάνει και γάμους ο τύπος σε αυτήν ή στην μεγάλη δίπλα (δεν θυμάμαι), είναι πολύ απλή η αίθουσα, εμείς είχαμε χρησιμοποιήσει την μικρή για πάνω από 100άτομα Μέτριος εξαερισμός, έχει και αυλή που την χρεώνει έξτρα, τουαλέτες πολύ καλές Κανά 500Ε σίγουρα είχε πάει αν θυμάμαι καλά, μακριά από το κέντρο (άρα και από συγκοινωνίες σκέψου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις