Zerg13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Χρειαζομαι πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου για αλλαγη ονοματος λογαριασμου ΔΕΗ. Οχι για ενοικιαστες και τετοια αλλα για νεο ιδιοκτητη, μου το ζητησαν απο ΔΕΗ. Ποσο κανει αυτο το χαρτι; Για να μην με πιασουν κορόιδο. μονοφασικο ρεύμα.
DrLo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Συνήθως χρεώνουν αναλογά με τα τετραγωνικά. για σπίτια 40-100 τμ είναι 40-45 ευρώ
coffeex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Για δες εδώ αν και βλέπω ότι εξαρτάται από τα ΤΜ.
takoulou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα... Αναλογα και τον ηλεκτρολογο... Αν θα ερθει να κοιταξει σωστα το σπιτι....Να κανει ελεγχο για διαροες ρευματος αν ο πινακας ειναι σωστος.. Εχει ρελε το σπιτι; Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από takoulou
agamoi-thytai Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Ένα σωστό πιστοποιητικό ΔΕΗ ξεπερνάει τα 100€. Ενα πιστοποιητικό με 30€ συνήθως δίνεται από ηλεκτρολόγους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, η από κάποιους που εκμεταλλεύονται την άδεια κάπου. Το να πάρεις απλα ενα κωλόχαρτο δεν μπορεί να σου διασφαλίσει πως η εγκατάσταση σου δεν έχει θέματα και πως δεν θα κινδυνεύσει άνθρωπος η ζώο. Θα πρέπει λοιπόν να έρθει εκεί, να μετρήσει, να φτιάξει σχέδιο και να βάλει την υπογραφή του. Ακομη κι αν είχε γίνει σωστή δουλειά κάποτε, χρειάζεστε να ξαναγίνει ΥΔΕ για να είσαι απόλυτα ασφαλής. 1
takoulou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε Ένα σωστό πιστοποιητικό ΔΕΗ ξεπερνάει τα 100€. Ενα πιστοποιητικό με 30€ συνήθως δίνεται από ηλεκτρολόγους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, η από κάποιους που εκμεταλλεύονται την άδεια κάπου. Το να πάρεις απλα ενα κωλόχαρτο δεν μπορεί να σου διασφαλίσει πως η εγκατάσταση σου δεν έχει θέματα και πως δεν θα κινδυνεύσει άνθρωπος η ζώο. Θα πρέπει λοιπόν να έρθει εκεί, να μετρήσει, να φτιάξει σχέδιο και να βάλει την υπογραφή του. Ακομη κι αν είχε γίνει σωστή δουλειά κάποτε, χρειάζεστε να ξαναγίνει ΥΔΕ για να είσαι απόλυτα ασφαλής. Παρα πολυ σωστος... Ετσι ειναι...
takoulou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Ωραια... Δεν θα χρειστεις αυτο το εξοδο... Φυσικα και να δουλευει ...
Zerg13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω αλλα εξοδα προσπαθω να βγαλω ακρη Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από Zerg13
NikosKallithea Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Αν πας στη ΔΕΗ έξω μοιράζουν καρτούλες για πιστοποιητικά.
vasdim1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Χρειαζομαι πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου για αλλαγη ονοματος λογαριασμου ΔΕΗ. Οχι για ενοικιαστες και τετοια αλλα για νεο ιδιοκτητη, μου το ζητησαν απο ΔΕΗ. Ποσο κανει αυτο το χαρτι; Για να μην με πιασουν κορόιδο. μονοφασικο ρεύμα. Πριν 2 μήνες χρειάστηκα ΥΔΕ. Ήρθε ο ηλεκτρολόγος τοποθέτησε ρελέ στον πίνακα (μονοφασικό ρεύμα), έκανε έλεγχο τη εγκατάστασης, μέτρησε γείωση, κόστος 90 ευρώ με τιμολόγιο. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από vasdim1
takoulou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Αν πας στη ΔΕΗ έξω μοιράζουν καρτούλες για πιστοποιητικά. Αυτοι ειναι ολο μουφα... Δεν κανουν σωστη δουλεια... Απλα σου δινουν ενα απλο χαρτι...
NikosKallithea Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Αυτοι ειναι ολο μουφα... Δεν κανουν σωστη δουλεια... Απλα σου δινουν ενα απλο χαρτι... Αυτό δεν το ζητούμενο
andrapos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ στο σπίτι μου για τριφασικό όμως,128 τετραγωνικά αν παίζει ρόλο,έδωσα 80 ευρώ.Ηρθε στο σπίτι και έλεγξε την εγκατάσταση (όχι και τίποτα φοβερό όμως),έκανε και ένα πρόχειρο σχέδιο και μου έδωσε το πιστοποιητικό.
tsofras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Το έκανα και εγώ πριν κάτι μήνες 50 το χαρτί αλλά επειδή ήταν για τα μπάζα ο πίνακας μόνο με 25αρες σε όλο το σπίτι έδωσα αλλά 200 και τον άλλαξα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα