Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειαζομαι πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου για αλλαγη ονοματος λογαριασμου ΔΕΗ. Οχι για ενοικιαστες και τετοια αλλα για νεο ιδιοκτητη, μου το ζητησαν απο ΔΕΗ. Ποσο κανει αυτο το χαρτι; Για να μην με πιασουν κορόιδο.

μονοφασικο ρεύμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα... Αναλογα και τον ηλεκτρολογο... Αν θα ερθει να κοιταξει σωστα το σπιτι....Να κανει ελεγχο για διαροες ρευματος αν ο πινακας ειναι σωστος.. Εχει ρελε το σπιτι;

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

Ένα σωστό πιστοποιητικό ΔΕΗ ξεπερνάει τα 100€. Ενα πιστοποιητικό με 30€ συνήθως δίνεται από ηλεκτρολόγους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, η από κάποιους που εκμεταλλεύονται την άδεια κάπου. Το να πάρεις απλα ενα κωλόχαρτο δεν μπορεί να σου διασφαλίσει πως η εγκατάσταση σου δεν έχει θέματα και πως δεν θα κινδυνεύσει άνθρωπος η ζώο. Θα πρέπει λοιπόν να έρθει εκεί, να μετρήσει, να φτιάξει σχέδιο και να βάλει την υπογραφή του. 

Ακομη κι αν είχε γίνει σωστή δουλειά κάποτε, χρειάζεστε να ξαναγίνει ΥΔΕ για να είσαι απόλυτα ασφαλής.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε

Ένα σωστό πιστοποιητικό ΔΕΗ ξεπερνάει τα 100€. Ενα πιστοποιητικό με 30€ συνήθως δίνεται από ηλεκτρολόγους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, η από κάποιους που εκμεταλλεύονται την άδεια κάπου. Το να πάρεις απλα ενα κωλόχαρτο δεν μπορεί να σου διασφαλίσει πως η εγκατάσταση σου δεν έχει θέματα και πως δεν θα κινδυνεύσει άνθρωπος η ζώο. Θα πρέπει λοιπόν να έρθει εκεί, να μετρήσει, να φτιάξει σχέδιο και να βάλει την υπογραφή του. 

Ακομη κι αν είχε γίνει σωστή δουλειά κάποτε, χρειάζεστε να ξαναγίνει ΥΔΕ για να είσαι απόλυτα ασφαλής.

Παρα πολυ σωστος... Ετσι ειναι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Zerg13 είπε

Χρειαζομαι πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου για αλλαγη ονοματος λογαριασμου ΔΕΗ. Οχι για ενοικιαστες και τετοια αλλα για νεο ιδιοκτητη, μου το ζητησαν απο ΔΕΗ. Ποσο κανει αυτο το χαρτι; Για να μην με πιασουν κορόιδο.

μονοφασικο ρεύμα.

Πριν 2 μήνες χρειάστηκα ΥΔΕ. Ήρθε ο ηλεκτρολόγος τοποθέτησε ρελέ στον πίνακα (μονοφασικό ρεύμα), έκανε έλεγχο τη εγκατάστασης, μέτρησε γείωση, κόστος 90 ευρώ με τιμολόγιο. 

Επεξ/σία από vasdim1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Αν πας στη ΔΕΗ έξω μοιράζουν καρτούλες για πιστοποιητικά.

Αυτοι ειναι ολο μουφα... Δεν κανουν σωστη δουλεια... Απλα σου δινουν ενα απλο χαρτι...

Δημοσ.

Εγώ στο σπίτι μου για τριφασικό όμως,128 τετραγωνικά αν παίζει ρόλο,έδωσα 80 ευρώ.Ηρθε στο σπίτι και έλεγξε την εγκατάσταση (όχι και τίποτα φοβερό όμως),έκανε και ένα πρόχειρο σχέδιο και μου έδωσε το πιστοποιητικό.

Δημοσ.

Το έκανα και εγώ πριν κάτι μήνες 50 το χαρτί αλλά επειδή ήταν για τα μπάζα ο πίνακας μόνο με 25αρες σε όλο το σπίτι έδωσα αλλά 200 και τον άλλαξα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...