Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιος μου έλεγε πως απο τη λαϊκη δεν υπάρχει περίπτωση να ψωνίσει κάποιος  μπαγιάτικο ψάρι. Κ ο λόγος -κατ εκείνον- ήτανε επειδή οι ψαράδες της λαϊκης αγοράς δεν έχουν ψυγεία εκτός λαϊκής. Παίρνουν τα ψάρια απο την ιχθυόσκαλα κ κατευθείαν μετά τα πάνε στη λαϊκη. Ισχύει αυτό;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, zoranb είπε

Κάποιος μου έλεγε πως απο τη λαϊκη δεν υπάρχει περίπτωση να ψωνίσει κάποιος  μπαγιάτικο ψάρι. Κ ο λόγος -κατ εκείνον- ήτανε επειδή οι ψαράδες της λαϊκης αγοράς δεν έχουν ψυγεία εκτός λαϊκής. Παίρνουν τα ψάρια απο την ιχθυόσκαλα κ κατευθείαν μετά τα πάνε στη λαϊκη. Ισχύει αυτό;

δε ξερω να σου απαντησω τι παιζει προτου φτασει το ψαρι στη λαικη, παντως στη δικη μας λαικη σιγουρα δε μενει ψαρι για αλλη μερα. οτι τους εχει ξεμεινει το πουλανε σε τιμη ξεφτιλας λιγο πριν το μαζεμα.

Δημοσ.

Εγω ξερω περιπτωση που φορτωνουν το.ψυγειο σε φορτηγο και το πανε σε αποθηκη με ρευμα. Παντως ακουσα πως υα δινει ρευμα η δεη σε λαικες

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, zoranb είπε

Τα ψάρια οταν αγοράζονται είναι μεσα σε φελιζολ με πάγο, οπότε δεν υπάρχει θέμα ψυγείου, αν και οι άνθρωποι της λαϊκής έχουν ολοι ψυγεία αυτοκίνητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ποιότητα-φρέσκου ψαριού είναι ίδια ή το πάρεις από την ιχθυόσκαλα ή από την λαϊκή , οι μηχανότρατες πιάνουν λιμάνι κάθε δυο ημέρες ,από εκεί φτάνουν στην ιχθυόσκαλα μέσα σε φελιζολ με πάγο ,ολόφρεσκο ψάρι τρως μόνο αν έχεις κολλητό στη μηχανότρατα να σου δώσει  κρυφά από την τελευταία καλάδα    

Επεξ/σία από adsl2+
  • Like 1
Δημοσ.

Τα ψάρια που δεν θα καταφέρουν να τα πουλήσουν στη λαϊκή τι τα κάνουν; Έχουν ψυγεία ώστε να τα φυλάξουν κ να μην τα πετάξουν;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zoranb είπε

Τα ψάρια που δεν θα καταφέρουν να τα πουλήσουν στη λαϊκή τι τα κάνουν; Έχουν ψυγεία ώστε να τα φυλάξουν κ να μην τα πετάξουν;

Έχει απαντηθεί ήδη:

10 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

οτι τους εχει ξεμεινει το πουλανε σε τιμη ξεφτιλας λιγο πριν το μαζεμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλοι στο τέλος δηλαδή πρέπει οπωσδήποτε να πουλήσουν ότι περισσέψει; Αποκλείεται κάποιοι να τα φυλάσσουν σε ψυγεία στο κατάστημά/σπίτι τους δηλαδή;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Τίποτα δεν αποκλείεται. Στη δική μου λαική υπάρχουν και... κατεψυγμένα.

Κατά τη γνώμη μου τέτοια πράγματα μόνο από σημεία που υπάρχει κάποιος έλεγχος / tracking. Η λαϊκή ΔΕΝ είναι τέτοιο σημείο.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, zoranb είπε

Όλοι στο τέλος δηλαδή πρέπει οπωσδήποτε να πουλήσουν ότι περισσέψει; Αποκλείεται κάποιοι να τα φυλάσσουν σε ψυγεία στο κατάστημά/σπίτι τους δηλαδή;

Αν δεν αντέχει άλλο το ψάρι, φυσικά και πρέπει οπωσδήποτε να πουλήσουν ότι περισσέψει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zoranb είπε

Οταν πας στα τσιπουραδικα τι νομιζεις οτι τρως;

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Οταν πας στα τσιπουραδικα τι νομιζεις οτι τρως;

μετα απο τεσσερα πεντε ποτηρακια δεν καταλαβαινεις την διαφορα ετσι και αλλιως :D 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...