zoranb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Κάποιος μου έλεγε πως απο τη λαϊκη δεν υπάρχει περίπτωση να ψωνίσει κάποιος μπαγιάτικο ψάρι. Κ ο λόγος -κατ εκείνον- ήτανε επειδή οι ψαράδες της λαϊκης αγοράς δεν έχουν ψυγεία εκτός λαϊκής. Παίρνουν τα ψάρια απο την ιχθυόσκαλα κ κατευθείαν μετά τα πάνε στη λαϊκη. Ισχύει αυτό;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, zoranb είπε Κάποιος μου έλεγε πως απο τη λαϊκη δεν υπάρχει περίπτωση να ψωνίσει κάποιος μπαγιάτικο ψάρι. Κ ο λόγος -κατ εκείνον- ήτανε επειδή οι ψαράδες της λαϊκης αγοράς δεν έχουν ψυγεία εκτός λαϊκής. Παίρνουν τα ψάρια απο την ιχθυόσκαλα κ κατευθείαν μετά τα πάνε στη λαϊκη. Ισχύει αυτό; δε ξερω να σου απαντησω τι παιζει προτου φτασει το ψαρι στη λαικη, παντως στη δικη μας λαικη σιγουρα δε μενει ψαρι για αλλη μερα. οτι τους εχει ξεμεινει το πουλανε σε τιμη ξεφτιλας λιγο πριν το μαζεμα.
ParhsG Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Εγω ξερω περιπτωση που φορτωνουν το.ψυγειο σε φορτηγο και το πανε σε αποθηκη με ρευμα. Παντως ακουσα πως υα δινει ρευμα η δεη σε λαικες
NikosKallithea Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 51 λεπτά πριν, zoranb είπε Κάποιος μου έλεγε πως απο τη λαϊκη δεν υπάρχει περίπτωση να ψωνίσει κάποιος μπαγιάτικο ψάρι. Κ ο λόγος -κατ εκείνον- ήτανε επειδή οι ψαράδες της λαϊκης αγοράς δεν έχουν ψυγεία εκτός λαϊκής. Παίρνουν τα ψάρια απο την ιχθυόσκαλα κ κατευθείαν μετά τα πάνε στη λαϊκη. Ισχύει αυτό; Τα ψάρια οταν αγοράζονται είναι μεσα σε φελιζολ με πάγο, οπότε δεν υπάρχει θέμα ψυγείου, αν και οι άνθρωποι της λαϊκής έχουν ολοι ψυγεία αυτοκίνητα
agamoi-thytai Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Περισσότερα από τα μισά ψάρια στη λαϊκή είναι ιχθυοτροφείου. 1
adsl2+ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η ποιότητα-φρέσκου ψαριού είναι ίδια ή το πάρεις από την ιχθυόσκαλα ή από την λαϊκή , οι μηχανότρατες πιάνουν λιμάνι κάθε δυο ημέρες ,από εκεί φτάνουν στην ιχθυόσκαλα μέσα σε φελιζολ με πάγο ,ολόφρεσκο ψάρι τρως μόνο αν έχεις κολλητό στη μηχανότρατα να σου δώσει κρυφά από την τελευταία καλάδα Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από adsl2+ 1
zoranb Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Τα ψάρια που δεν θα καταφέρουν να τα πουλήσουν στη λαϊκή τι τα κάνουν; Έχουν ψυγεία ώστε να τα φυλάξουν κ να μην τα πετάξουν;
Joshua21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, zoranb είπε Τα ψάρια που δεν θα καταφέρουν να τα πουλήσουν στη λαϊκή τι τα κάνουν; Έχουν ψυγεία ώστε να τα φυλάξουν κ να μην τα πετάξουν; Έχει απαντηθεί ήδη: 10 ώρες πριν, Lezantas26 είπε οτι τους εχει ξεμεινει το πουλανε σε τιμη ξεφτιλας λιγο πριν το μαζεμα.
zoranb Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όλοι στο τέλος δηλαδή πρέπει οπωσδήποτε να πουλήσουν ότι περισσέψει; Αποκλείεται κάποιοι να τα φυλάσσουν σε ψυγεία στο κατάστημά/σπίτι τους δηλαδή; Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από zoranb
dtzgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Τίποτα δεν αποκλείεται. Στη δική μου λαική υπάρχουν και... κατεψυγμένα. Κατά τη γνώμη μου τέτοια πράγματα μόνο από σημεία που υπάρχει κάποιος έλεγχος / tracking. Η λαϊκή ΔΕΝ είναι τέτοιο σημείο.
Joshua21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, zoranb είπε Όλοι στο τέλος δηλαδή πρέπει οπωσδήποτε να πουλήσουν ότι περισσέψει; Αποκλείεται κάποιοι να τα φυλάσσουν σε ψυγεία στο κατάστημά/σπίτι τους δηλαδή; Αν δεν αντέχει άλλο το ψάρι, φυσικά και πρέπει οπωσδήποτε να πουλήσουν ότι περισσέψει.
vagos789 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, zoranb είπε Τα ψάρια που δεν θα καταφέρουν να τα πουλήσουν στη λαϊκή τι τα κάνουν; Έχουν ψυγεία ώστε να τα φυλάξουν κ να μην τα πετάξουν; Οταν πας στα τσιπουραδικα τι νομιζεις οτι τρως; 1
katman2000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, vagos789 είπε Οταν πας στα τσιπουραδικα τι νομιζεις οτι τρως; μετα απο τεσσερα πεντε ποτηρακια δεν καταλαβαινεις την διαφορα ετσι και αλλιως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα