phanispal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δίνουν οι τράπεζες δάνειο όταν ένα ζευγάρι βγάζει ~1200€ μήνα; 1
moure Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Κοιτά Λυκόβρυση,είναι κοντά στην εθνική και είναι πιο φθηνά.
AristidisZ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, phanispal είπε Δίνουν οι τράπεζες δάνειο όταν ένα ζευγάρι βγάζει ~1200€ μήνα; Όταν μιλάμε για νοίκια των 700 - 800 € δε νομίζω να μιλάμε για ανθρώπους που βγάζουν 1200 το μήνα
vagos789 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Οι τραπεζες παντα δινουν δανειο αν αποδειξεις οτι δεν χρειαζεσαι τα λεφτα 😄 3
giannis2429 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, Ola150 είπε Καλησπέρα, ψάχνουμε με την κοπέλα μου να μείνουμε μαζί στα βόρεια προάστια γιατί η μεν δουλεύει στα Οινόφυτα (έχει λεωφορείο στην εταιρία) κι ο δε θα δουλεύω στον Ασπρόπυργο (με το αυτοκίνητο) οπότε είπαμε πως θα βολέψουν τα ΒΠ ωστόσο είτε κοιτάω επιπλωμένο, είτε ένα απλό διαμέρισμα τα ενοίκια είναι στον θεό (300+ για 25 τμ). Έχετε να προτείνετε σελίδες να κοιτάξω; Κάποια πληροφορία ίσως; Να πάρουμε σβάρνα τους δρόμους μήπως βρούμε κάποια αφισοκόλληση; (Εγώ θα κατέβω από Βορρά, η κοπέλα μένει ήδη Αθήνα) Αυτά που θα ήθελα να έχουν τα σπίτια είναι τα εξής : 45-60τμ, 1ου και πάνω, θέρμανση φυσικό αέριο αν υπάρχει, μετέπειτα ατομική και μετέπειτα κεντρική, ιδανικά επιπλωμένο, κάποια ασφάλεια (αλουμίνια ή/και πόρτα ασφαλείας) και τιμή έως 400€ ΑΝ γίνεται. Οι περιοχές που κοιτάμε είναι Πεύκη/Μαρούσι/Χαλάνδρι/Βριλήσσια/Μελίσσια/Ηράκλειο, όχι με αυτή τη σειρά αλλά αυτές νομίζω. Ασε τα βπ και βρείτε κάτι Πετρούπολη, Κηπούπολη. Βρίσκεις σπιταρονες σε πολύ καλή τιμή, ασφαλής και όμορφη περιοχή τα έχει όλα κοντά. 20χλμ από Ασπρόπυργο.
vagos789 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Υπαρχει η οπτικη γωνια του ενοικιαστη (ολα πανακριβα) και αυτου που νοικιαζει (ολα παμφθηνα) 1
Ather Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μην ανησυχείτε οι τιμές θα ξαναπέσουν. Από το airbnb ξεκίνησε η απομάκρυνση ενώ έχουν να γίνουν πολλοί πλειστηριασμοί.
Ison_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ather είπε Από το airbnb ξεκίνησε η απομάκρυνση Τί εννοείς;
panos4tw Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η πιο ρεαλιστικη πιθανοτητα που εχεις ειναι στο Ηρακλειο (ισως και Μελισσια) οπου σε αυτα τα λεφτα θα βρεις το σπιτι που θες, λογικα οχι επιπλωμενο και δυσκολα φυσικο αεριο. Πευκη η προσφορα ανυπαρτκη, Μαρουσι και Χαλανδρι ειναι διπλα στο δαχτυλιδι οποτε πας στα 450 ευρω (μαρουσι ισως περισσοτερο) Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από panos4tw
mrkra Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Ison_ είπε Αν κάποιος έχει μια σταθερή (όσο μπορεί) δουλίτσα, δεν είναι πιο συμφέρον να αγοράσει το σπίτι και να ξεπληρώνει το δάνειο αντί για το νοίκι; Οι τραπεζες δεν μπορουν να ξεχρεωσουν τα δικα τους χρεη καλά καλά, πού θα βρουν λεφτά για να δωσουν ιδιωτικό δανειο ...
kostakis81 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Από το να ολοκληρωθεί ενας πλησειριασμος μεχρι να ξεμπλέξει το ακίνητο στον νέο ιδιοκτήτη η την τράπεζα που θα το βάλει προς ενοικίαση χρειάζονται 10 χρόνια οποτε μην βιαζεσε … Ενας γνωστός που του έχει πάρει η τράπεζα το σπίτι 10 χρόνια αυτός ζει μέσα εχει σπάσει την πόρτα και παίρνει ρεύμα από το διπλανό και δεν τον εχει ενοχλήσει κανένας 1
punky Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, moure είπε Κοιτά Λυκόβρυση,είναι κοντά στην εθνική και είναι πιο φθηνά. Δίνω περίπου 0% πιθανότητα να βρει στη Λυκόβρυση (ή στην όμορρη Μεταμόρφωση). Η περιοχή έχει τιμές Πεύκης και Κηφισιάς. Κι είναι απίθανο να βρει κάτι σε αυτά τα τετραγωνικά. Τα ΒΠ χτίστηκαν κυρίως για οικογένειες. Καλύτερα να κοιτάξει από την απέναντι μεριά της Εθνικής, όπως Αγίους Αναργύρους ή Μενίδι, Περιστέρι.
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 14 hours ago, Ola150 said: Αυτά που θα ήθελα να έχουν τα σπίτια είναι τα εξής : 45-60τμ, 1ου και πάνω, θέρμανση φυσικό αέριο αν υπάρχει, μετέπειτα ατομική και μετέπειτα κεντρική, ιδανικά επιπλωμένο, κάποια ασφάλεια (αλουμίνια ή/και πόρτα ασφαλείας) και τιμή έως 400€ ΑΝ γίνεται. Οι περιοχές που κοιτάμε είναι Πεύκη/Μαρούσι/Χαλάνδρι/Βριλήσσια/Μελίσσια/Ηράκλειο, όχι με αυτή τη σειρά αλλά αυτές νομίζω. Επειδή πρόσφατα νοίκιασα σπίτι σε μία από αυτές τις περιοχές, μπορώ να σε προσγειώσω στην πραγματικότητα με σχετική σιγουριά ότι δεν θα βρεις σπίτι με τα δεδομένα που θες στις περιοχές αυτές σε αυτά τα χρήματα. Εγώ στη θέση σου θα ανέβαζα το badget στα €500-550 και θα έβρισκα κάτι μεγαλύτερο (στα 70-75 τμ περίπου) με αυτόνομη πετρελαίου και κουφώματα αλουμινίου. Το κακό με τα κουφώματα αλουμινίου και τα διπλά τζάμια είναι ότι θα μικρύνουν την ηλικία των διαμερισμάτων που θα βρίσκεις και αυτό με τη σειρά του ανεβάζει τα ενοίκια, το καλό είναι ότι θα γλυτώνεις πολλά χρήματα στην θέρμανση του διαμερίσματος. Στην πόρτα αφαλείας προσωπικά δεν θα έδινα και τόσο μεγάλη σημασία, για εμένα έχει προτεραιότητα ο συναγερμός, αν δεν έχει συναγερμό βάζεις μόνος σου (κατά προτίμηση ασύρματο που να μπορείς να τον πάρεις μαζί σου όταν αφήσεις το διαμέρισμα). Επίσης, να ξέρεις ότι ο ηλιακός είναι ένα feature που θα σε γλυτώνει εύκολα ένα 30άρι το μήνα στα δύο άτομα. Η κεντρική θέρμανση είναι out-of-the-question και το «επιπλωμένο» επίσης μπορεί να σου ανεβάσει το ενοίκιο, ενώ μπορεί να μην σου αρέσουν τα έπιπλα κιόλας. Βάλε την Κηφισιά στις περιοχές που ψάχνεις μιας και είναι κοντά στο ποτάμι και αφαίρεσε το Χαλάνδρι (έχει άπειρη κίνηση) και τα Βριλήσσια (οι ιδιοκτήτες εδώ έχουν ξεφύγει, νομίζουν ότι νοικιάζουν διαμέρισμα στο Μανχάταν). Καλή τύχη και γενικά ο κανόνας είναι να προσπαθείς να βλέπεις το σπίτι πριν από οποιονδήποτε άλλο για να έχεις ελπίδες να προλάβεις να το κλείσεις. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, punky είπε Δίνω περίπου 0% πιθανότητα να βρει στη Λυκόβρυση (ή στην όμορρη Μεταμόρφωση). Η περιοχή έχει τιμές Πεύκης και Κηφισιάς. Κι είναι απίθανο να βρει κάτι σε αυτά τα τετραγωνικά. Τα ΒΠ χτίστηκαν κυρίως για οικογένειες. Καλύτερα να κοιτάξει από την απέναντι μεριά της Εθνικής, όπως Αγίους Αναργύρους ή Μενίδι, Περιστέρι. συμφωνω. το ιδιο πραγμα θα ναι σαν αποστασεις και θα γλυτωσει πολλα λεφτα ή με τα ιδια θα βρει πιο καλα σπιτια
zx1234r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ στο Χαλάνδρι κοντά στο ΟΑΚΑ νοίκιασα το διαμέρισμα μου σε μία κοπελίτσα για 200€ και την βρήκα κατευθείαν γιατί δεν είχα καβαλήσει το καλάμι ούτε θεώρησα πως θα γίνω πλούσιος απο αυτό. Κάπου θα πρέπει και η νοοτροπία του Έλληνα να ξεκολλήσει απο τα παλιά χρόνια. Χαλάνδρι ίσως μπορέσεις να βρεις λίγο πιο μακριά απο το κέντρο του αλλά δυστυχώς θα πρέπει να ρίξεις λίγο τα στάνταρ σου ή να αυξήσεις το budget σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα