Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση παιδιά.  Μια πρώην που την έχω χωρίσει εδώ και 8 μήνες ανακάλυψα προχθές ότι έμπαινε ολο αυτόν τον καιρό στο fb μου και στο messanger διαβάζοντας οτιδήποτε είχα μέσα. Προσωπικά μήνυμα κλπ. Αμέσως μόλις το ανακάλυψα άλλαξα κωδικό κλπ. Τον κωδικό δεν γνωρίζω που τον βρήκε. Μπορώ να κάνω κάτι βάση νόμου? Υπάρχει κάποια νομοθεσία? Δεν θέλω να το αφήσω Ετσι καθώς διάβασε πολύ προσωπικά μηνύματα.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μπορείς να της κάνεις μήνυση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. 

Επίσης αυτή μπορεί να ισχυριστεί ότι εσύ της έδωσες τον κωδικό. 

• Like 4
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, fotodv7 είπε

Μπορείς να της κάνεις μήνυση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. 

Επίσης αυτή μπορεί να ισχυριστεί ότι εσύ της έδωσες τον κωδικό. 

Μήνυση Ε? Μάλλον αυτο θα γίνει και ας πει ότι θέλει. Σε ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπεις σε μια διαδικασία με αμφίβολο αποτέλεσμα.

Αν δεν έχει χρησιμοποιήσει το λογαριασμό σου για να διαπράξει κάποιο ποινικό αδίκημα θα χάσεις αρκετό χρόνο και χρήμα σε δικηγόρους. Να γνωρίζεις ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αθωωθεί μιας και οι αμφιβολίες ειναι υπέρ του κατηγορούμενου.

Απο εδώ και στο εξής να προσέχεις απο ποιον υπολογιστή/κινητό κάνεις login και να αλλάζεις το password σου τακτικά

Επεξ/σία από BTL
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Lakou είπε

8 μήνες και δεν κατάλαβες τίποτα.... άστο έτσι ποιος ο λόγος να ασχοληθείς τωρα😎

Προχθές μπήκα να δω ιστορικό συσκευών που έχουν συνδεθεί και έμεινα να κοιτάω την οθόνη μου. Να καταλάβει ότι δεν έχει δικαίωμα να μπαίνει σε προσωπικά δεδομένα τρίτων. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Μήνυση Ε? Μάλλον αυτο θα γίνει και ας πει ότι θέλει. Σε ευχαριστώ!

Η μήνυση κοστίζει 50 ευρώ. Καλύτερα να το λύσετε μεταξύ σας. Δεν είναι σοβαρά πράγματα τώρα αυτά μήνυση για φβ, τσάμπα θα πληρώσεις δηλαδή το 50άρι. Επίσης αφού το ανακάλυψες προχθές πέρασε και το αυτόφορο (εκτός αν συνεχίζει και μπαίνει).  κάτι ποιο σοβαρό από μηνύσεις σε κοριτσάκια δεν έχεις να κάνεις?

Επεξ/σία από Yiannis87
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, BTL είπε

Θα μπεις σε μια διαδικασία με αμφίβολο αποτέλεσμα.

Αν δεν έχει χρησιμοποιήσει το λογαριασμό σου για να διαπράξει κάποιο ποινικό αδίκημα θα χάσεις αρκετό χρόνο και χρήμα σε δικηγόρους. Να γνωρίζεις ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αθωωθεί μιας και οι αμφιβολίες ειναι υπέρ του κατηγορούμενου.

Απο εδώ και στο εξής να προσέχεις απο ποιον υπολογιστή/κινητό κάνεις login και να αλλάζεις το password σου τακτικά

Επειδή η συγκεκριμένη κοπέλα έχει κάνει Κ άλλες βλακείες και έχει πολλά στοιχεία κατά της πιστεύω θα το πάρει το μήνυμα. 

4 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε

Η μήνυση κοστίζει 50 ευρώ.

Ωραία! Από το να την αφήσω να νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει προτιμώ να τα δώσω. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Επειδή η συγκεκριμένη κοπέλα έχει κάνει Κ άλλες βλακείες και έχει πολλά στοιχεία κατά της πιστεύω θα το πάρει το μήνυμα. 

Ωραία! Από το να την αφήσω να νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει προτιμώ να τα δώσω. 

Κάνε απλά παράπονο που είναι τζάμπα. Τώρα μήνυση είναι για πιο τραβηγμένα πράγματα και μπορεί να επιφέρει σύλληψη. 

Σε κάθε περίπτωση θα δώσεις τα στοιχεία σου κλπ.. με ό,τι αυτό συνεπάγεται αν αυτή το γυρίσει εναντίον σου... Καλύτερα είτε λύστε το μεταξύ σας είτε ένα απλό παράπονο να τη φοβίσεις λίγο αν θες να περάσεις το μήνυμα. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε

Η μήνυση κοστίζει 50 ευρώ. Καλύτερα να το λύσετε μεταξύ σας. Δεν είναι σοβαρά πράγματα τώρα αυτά μήνυση για φβ, τσάμπα θα πληρώσεις δηλαδή το 50άρι. Επίσης αφού το ανακάλυψες προχθές πέρασε και το αυτόφορο (εκτός αν συνεχίζει και μπαίνει).  κάτι ποιο σοβαρό από μηνύσεις σε κοριτσάκια δεν έχεις να κάνεις?

Κάτι ποιο σοβαρό λες να μην έχω να κάνω? Αλλά προσωπικά δεν με ψήνει και πολύ να μπαίνει η άλλη επί 8 μήνες και να διαβάζει οτιδήποτε προσωπικό. Και που στην τελική γνωρίζεις εσύ τι μπορεί να διάβασε και τι ζημιά μπορει να έκανε μέσα από αυτό; Θα κινηθώ βάση νόμου.

3 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε

Κάνε απλά παράπονο που είναι τζάμπα. Τώρα μήνυση είναι για πιο τραβηγμένα πράγματα και μπορεί να επιφέρει σύλληψη. 

Σε κάθε περίπτωση θα δώσεις τα στοιχεία σου κλπ.. με ό,τι αυτό συνεπάγεται αν αυτή το γυρίσει εναντίον σου... Καλύτερα είτε λύστε το μεταξύ σας είτε ένα απλό παράπονο να τη φοβίσεις λίγο αν θες να περάσεις το μήνυμα. 

Παράπονο εκανα. Για να θέλω να κινηθώ νομικά δεν είναι σίγουρα επειδή βαριέμαι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τωρα αληθεια περιμενεις να ασχοληθουν με κατι τετοιο ?Επισης εχε στο μυαλο σου, οτι αρκετα σοβαρες υποθεσεις κανουν χρονια να εκδικαστουν, ποσο μαλλον κατι τετοιες βλακειες.

Επεξ/σία από Μάκαρος
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ρε μαζευτείτε όλοι οι υπεράνω εδώ μέσα. Τον παρακολουθεί επί 8 μήνες και του λέτε "ε δεν είναι λόγος το FB τώρα".

Να το δώσεις το 50αρι κι ας την αποσύρεις μετά για να δείξεις ότι δεν το πέρασες έτσι. Άκου 8μηνες , δεν πάμε καλά....

• Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Τωρα αληθεια περιμενεις να ασχοληθουν με κατι τετοιο ?Επισης εχε στο μυαλο σου, οτι αρκετα σοβαρες υποθεσεις κανουν χρονια να εκδικαστουν, ποσο μαλλον κατι τετοιες βλακειες.

Δεν σκοπεύω να το τραβήξω πολύ.  Αλλά δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. 

4 λεπτά πριν, gnsX είπε

Ρε μαζευτείτε όλοι οι υπεράνω εδώ μέσα. Τον παρακολουθεί επί 8 μήνες και του λέτε "ε δεν είναι λόγος το FB τώρα".

Να το δώσεις το 50αρι κι ας την αποσύρεις μετά για να δείξεις ότι δεν το πέρασες έτσι. Άκου 8μηνες , δεν πάμε καλά....

Ακριβώς φίλε. Θα το δώσω.  Όπως το λες ακριβώς θέλω να το κάνω . Δεν έγινε 1 η 2 φορές. Γινόταν συνεχόμενα  επι 8 μήνες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Δεν σκοπεύω να το τραβήξω πολύ.  Αλλά δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. 

Ακριβώς φίλε. Θα το δώσω.  Όπως το λες ακριβώς θέλω να το κάνω . Δεν έγινε 1 η 2 φορές. Γινόταν συνεχόμενα  επι 8 μήνες.

Προσωπικα θα ζητουσα συμβουλη δικηγορου και σαν πρωτη κινηση θα ηταν να στειλω εξωδικο.

Σε ολους τους αλλους που σε "κραζουν": Αν ο ΤS ηταν κοπελα και αυτο της το εκανε ο πρωην της, τα ιδια θα λεγατε;

• Like 3
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...