dennissgr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Γεια σας και παλι... Προσπάθησα αυτες τις μερες να αγοράσω Η/Υ με δόσεις( χρηματοδοτηση ) μιας και δεν εχω πιστωτική αλλα δεν μου το ενέκριναν ενω θεωρω πως το εισόδημα μου ηταν υπεραρκετό μιας και και η δοση έβγαινε πολυ μικρή 30 το μηνα .Υπαρχει κάποιος άλλος τρόπος με δόσεις ?
Stamtsi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Απο τη στιγμη που εχεις ενα στανταρ εισοδημα εδω και καποιους μηνες εχεις τη δυνατοτητα πηγαινοντας στην τραπεζα σου να βγαλεις πιστωτικη με οριο 1000-1500..Οποτε δες και αυτη τη λυση και ασε την χρηματοδοτηση..
dennissgr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δεν θελω να μπλεξω με πιστωτικες τις φοβαμαι μιας και οι μιση Ελλαδα χρωσταει λογο πιστωτικών ,δεν θελω να γινω ακομα ενας . 3 5 1
kon1to Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 η μιση Ελλαδα χρωσταει λογω ελληνικης νοοτροπιας, οχι λόγω πιστωτικών... η πιστωτική είναι ένα "εργαλείο", το οποίο αν το χρησιμοποιήσεις συνετά, σου λύνει τα χέρια... Αν πας με χρηματοδοτηση (πχ Κωτσοβολο, Πλαισιο) θα πληρώνεις και τόκους, κάτι που το γλυτώνεις με την πιστωτική... 13 5
djcat Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, dennissgr είπε Δεν θελω να μπλεξω με πιστωτικες τις φοβαμαι μιας και οι μιση Ελλαδα χρωσταει λογο πιστωτικών ,δεν θελω να γινω ακομα ενας . Η πιστωτική είναι θέμα όταν δεν πληρώνεις το ολικό ποσό πο οφείλεις το μήνα, αλλά μόνο την ελάχιστη δόση που προτείνει η τράπεζα. Τότε πέφτει ο τόκος. Αν πληρώνεις κάθε μήνα το ολικό ποσό που χρησιμοποίησες τον προηγούμενο μήνα, δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. 3 1
georgeγ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, kon1to είπε η μιση Ελλαδα χρωσταει λογω ελληνικης νοοτροπιας, οχι λόγω πιστωτικών... η πιστωτική είναι ένα "εργαλείο", το οποίο αν το χρησιμοποιήσεις συνετά, σου λύνει τα χέρια... Αν πας με χρηματοδοτηση (πχ Κωτσοβολο, Πλαισιο) θα πληρώνεις και τόκους, κάτι που το γλυτώνεις με την πιστωτική... οι περισσοτεροι που εχουν πιστωτικη την χρησιμοποιουν "μη συνετα" και γιαυτο χρωστανε συνεχεια η πιστωτικη σου δινει την ψευδαισθηση του δωρεαν χρηματος,των λεφτοδεντρων...ειναι κατι σαν τα διακοποδανεια,καταναλωτικα δανεια κτλ συμφωνω με τον θεματοθετη που ψαχνει αλλο τροπο δοσεων 1 1 1
christakos07 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, georgeγ είπε οι περισσοτεροι που εχουν πιστωτικη την χρησιμοποιουν "μη συνετα" και γιαυτο χρωστανε συνεχεια η πιστωτικη σου δινει την ψευδαισθηση του δωρεαν χρηματος,των λεφτοδεντρων...ειναι κατι σαν τα διακοποδανεια,καταναλωτικα δανεια κτλ συμφωνω με τον θεματοθετη που ψαχνει αλλο τροπο δοσεων Ας αγοράσει cash τότε, μιας και η χρηματοδότηση που επιθυμεί είναι μορφή πίστωσης. 4 1
john_petrucci7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Αυτη η τσιχλα της πιστωτικης που την μαθατε απορω και δεν σας φταιει η νοοτροπια του ελληνα. Εχω απο το 2007 πιστωτικη εβαζα σχεδον παντα κατι με δοσεις ατοκες σημαντικο εννοειται συσκευη η κατι αλλο κλπ, με βοηθησε απειρα με ebay κλπ. Αλλα φροντιζω να πληρωνω αυτα που πρεπει. Η διαφορα ειναι αντι να δωσω 500€ σε δοσεις (που ποτε δεν ξαναμπαινουν πισω στην τσεπη) τα βαζω σε δοσεις. Αν την χρησιμοποιεις χωρις να ξερεις τι κρατας κατι δεν παει καλα 5 3
Γιαούρτι Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, dennissgr είπε Γεια σας και παλι... Προσπάθησα αυτες τις μερες να αγοράσω Η/Υ με δόσεις( χρηματοδοτηση ) μιας και δεν εχω πιστωτική αλλα δεν μου το ενέκριναν ενω θεωρω πως το εισόδημα μου ηταν υπεραρκετό μιας και και η δοση έβγαινε πολυ μικρή 30 το μηνα .Υπαρχει κάποιος άλλος τρόπος με δόσεις ? αφού το εισόδημα σου είναι υπεραρκετό όπως λες, γιατi δεν αγοράζεις cash; 2 1
christakos07 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε αφού το εισόδημα σου είναι υπεραρκετό όπως λες, γιατi δεν αγοράζεις cash; Μέση δόση 30 ευρώ για μηχάνημα που κοστίζει περί τα 700-800 ευρώ, σημαίνει αποπληρωμή 24-25 μήνες. Μάλλον κάτι κρύβει ο ts.
Γιαούρτι Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 30€/μήνα θεωρητικά είναι ψίχουλα για κάποιον που θεωρεί το εισόδημα του υπεραρκετό...... Άρα γιατί να ψάχνεται για δάνειο; 1
Masamune Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, Γιαούρτι said: 30€/μήνα θεωρητικά είναι ψίχουλα για κάποιον που θεωρεί το εισόδημα του υπεραρκετό...... Άρα γιατί να ψάχνεται για δάνειο; Ίσως γιατί του συνέβη μια ανάγκη, χάλασε/κλάπηκε ο προηγούμενος του Η/Υ και δεν έχει τα 700/800 ευρώ μετρητά στην άκρη να πάρει καινούριο; 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Και Κοτσοβολος και πλαίσιο (πλέον) η χρηματοδότηση είναι πρακτικά δάνειο εφόσον σου το ακύρωσαν σημαίνει ότι τα εισοδήματα σου δεν είναι αρκετά 1
Pokemon640 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Masamune είπε Ίσως γιατί του συνέβη μια ανάγκη, χάλασε/κλάπηκε ο προηγούμενος του Η/Υ και δεν έχει τα 700/800 ευρώ μετρητά στην άκρη να πάρει καινούριο; Αν ήταν τόσο αναγκαίο, πολλά νετκαφέ έχουν ικανά PC για δουλειά ακόμη και σε Adobe cc. Θα βολευτεί 1-2 μήνες έτσι (με leasing) μέχρι να μαζέψει λίγα στην άκρη από τη δουλειά του και θα πάρει αυτό που θέλει.
Yiannis87 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, dennissgr είπε Δεν θελω να μπλεξω με πιστωτικες τις φοβαμαι μιας και οι μιση Ελλαδα χρωσταει λογο πιστωτικών ,δεν θελω να γινω ακομα ενας . Τι διαφορά έχει η πιστωτική από το δάνειο?....
Προτεινόμενες αναρτήσεις