Krayl Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Είναι δυνατόν ρε παιδιά να στείλουν απο την εφορία χαρτί σε πελάτη μου να πληρώνει απευθειας σε αυτούς και όχι σε εμενα; Πηγε σημερα το πρωί ενα τέτοιο χαρτί σε πελάτη μου ο οποίος μου το έφερε αμεσως στο μαγαζί. Χρωστάω κάποια χρήματα στην εφορία αλλα βάζω χρήματα καθε μήνα. Για πιο λόγο να στείλουν τετοιο χαρτι; Αυτά δεν είναι προσωπικά δεδομένα που δεν θα έπρεπε να τα γνωρίζουν αλλοι;
bromiaris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, Krayl είπε Είναι δυνατόν ρε παιδιά να στείλουν απο την εφορία χαρτί σε πελάτη μου να πληρώνει απευθειας σε αυτούς και όχι σε εμενα; Πηγε σημερα το πρωί ενα τέτοιο χαρτί σε πελάτη μου ο οποίος μου το έφερε αμεσως στο μαγαζί. Χρωστάω κάποια χρήματα στην εφορία αλλα βάζω χρήματα καθε μήνα. Για πιο λόγο να στείλουν τετοιο χαρτι; Αυτά δεν είναι προσωπικά δεδομένα που δεν θα έπρεπε να τα γνωρίζουν αλλοι; Ανέβασε μια φωτογραφία από το "χαρτί"...
Krayl Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, bromiaris είπε Ανέβασε μια φωτογραφία από το "χαρτί"... Γτ; Επίσης γτ σε εισαγωγικά το "χαρτι" ;
fylatos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Αν έχει βγει εντολή κατάσχεσης εις χείρας τρίτων και έχεις καταθέσει συμφωνητικό στην εφορία μια χαρά μπορεί και πάει στον αντισυμβαλλόμενο και του λέει από εδώ. 3
Krayl Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, mylo είπε Όταν λες πελάτη σου; είσαι λογιστής; Οχι προμηθευτής ειμαι.
ntguitar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Krayl είπε Είναι δυνατόν ρε παιδιά να στείλουν απο την εφορία χαρτί σε πελάτη μου να πληρώνει απευθειας σε αυτούς και όχι σε εμενα; Πηγε σημερα το πρωί ενα τέτοιο χαρτί σε πελάτη μου ο οποίος μου το έφερε αμεσως στο μαγαζί. Χρωστάω κάποια χρήματα στην εφορία αλλα βάζω χρήματα καθε μήνα. Για πιο λόγο να στείλουν τετοιο χαρτι; Αυτά δεν είναι προσωπικά δεδομένα που δεν θα έπρεπε να τα γνωρίζουν αλλοι; Αυτό που λες ειναι πολυ σοβαρό δεν ειναι για να το παίρνουμε για πλάκα.Να τους κανεις μήνυση αμέσως και να ζητήσεις την συνδρομή του εισαγγελέα...Μην το καθυστερείς,δεν ειναι για να παίζουμε αυτά τα πραγματα! 1
ntguitar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Να τον βοηθήσουμε τον άνθρωπο παιδιά!Βοηθεια χρειάζεται άμεσα!
k_w_t Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Το οτι χρωστας στην εφορια δυστυχως δεν ειναι προσωπικο δεδομενο.. Καθε τοσο βγαζουν λιστες μεγαλοφειλετων στην φορα απο την ιδια την ΑΑΔΕ..
stelios18120 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μεγαλοοφειλετης και έτσι; Καλά πόσα χρωστάς ώστε να σε "δώσουν" έτσι;
bromiaris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Krayl είπε Γτ; Επίσης γτ σε εισαγωγικά το "χαρτι" ; Γιατί όχι;;;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 2 hours ago, Krayl said: Είναι δυνατόν ρε παιδιά να στείλουν απο την εφορία χαρτί σε πελάτη μου να πληρώνει απευθειας σε αυτούς και όχι σε εμενα; Πηγε σημερα το πρωί ενα τέτοιο χαρτί σε πελάτη μου ο οποίος μου το έφερε αμεσως στο μαγαζί. Χρωστάω κάποια χρήματα στην εφορία αλλα βάζω χρήματα καθε μήνα. Για πιο λόγο να στείλουν τετοιο χαρτι; Αυτά δεν είναι προσωπικά δεδομένα που δεν θα έπρεπε να τα γνωρίζουν αλλοι; Φυσικά και γίνεται. Λέγεται κατάσχεση εις χείρας τρίτου και γίνεται όλη την ώρα. Όχι μόνο από την εφορία, οποιοσδήποτε κάνει δικαστήριο εναντίον σου για χρηματική οφειλή και το κερδίσει, μπορεί να κοινοποιήσει την απόφαση σε τρίτους από τους οποίους έχεις να λαμβάνεις, έτσι ώστε να πληρωθεί. Ρώτα τον δικηγόρο σου. 7 1
Zazula Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Ομοίως και εμπορεύματά σου που βρίσκονται με παρακαταθήκη σε πελάτη σου. 1
Miracle Worker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Σε γνωστο μου εχουν στειλει τετοιο χαρτι για το ενοικιο, να βαζει τα ενοικια στην εφορια αντι για τον ιδιοκτητη, αλλα ειχε ηδη ξενοικιασει καποιους μηνες πριν. Πηγε κατι χαρτια στην εφορια και ξεμπερδεψε, πιστευω. Ο ιδιοκτητης παντως επειδη τον ηξεραν, ανθρωπος της διπλανης πορτας ηταν για να εχει μεγαλα χρεη, αν και δεν ξερεις τι κανει ο καθενας.
precursor Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, paredwse είπε Φυσικά και γίνεται. Λέγεται κατάσχεση εις χείρας τρίτου και γίνεται όλη την ώρα. Όχι μόνο από την εφορία, οποιοσδήποτε κάνει δικαστήριο εναντίον σου για χρηματική οφειλή και το κερδίσει, μπορεί να κοινοποιήσει την απόφαση σε τρίτους από τους οποίους έχεις να λαμβάνεις, έτσι ώστε να πληρωθεί. Ρώτα τον δικηγόρο σου. Δεν αποτελεί παράλληλα δυσφήμηση αυτό που του κάνουν; Δεν μπορεί να κάνει μήνυση στην εφορία; https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/pk/arthro-362-poinikos-kodikas-dysfimisi Αναφορά σε κείμενο Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψή του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα