Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsioulak είπε

Αυτο που βλεπω εγω απο το γραφημα σου ειναι οτι και ο 15χρονος στην Ολλανδια παιρνει παραπανω την ωρα απο πολλους νεους Ελληνες. (ακου εκει 4+ ευρω την ωρα)

Σε ποια χωρα ζεις; Ειλικρινα ρωταω, επειδη καποια απο αυτα που προτεινεις ειναι ειτε παρανομα ειτε πολυ απλα δεν συμβαινουν (ειδικα επι πληρωμη) στην Ελλαδα ειτε και τα δυο.

Τι ακριβώς είναι παράνομο;

Ασυνήθιστο ίσως, από που και ως που είναι παράνομο είναι να με πληρώσει κάποιος να του πάω το σκύλο βόλτα ή να του κάνω μάθημα ; 

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε

Φίλος μου νεκροθάφτης 2 αμάξια και ένα Hayabusa έχει. Και για να μην ακουμπάει πια πτώματα και να μην ντρέπεται πληρώνει άλλους 50-60€ το πτωμα  πάει η ετοιμασία. 1300€ είναι η πιο φτηνή κηδεία μαζί με λουλούδια, στεφάνια, κάσα κτλπ. Κάντε τις πράξεις τώρα..!

Πολλά παίρνει φίλε...Αθήνα είναι;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mindworm είπε

2. βγαζεσαι και σκοντάφτεις...

Με ξέρεις και από εχθές να μου λες ότι δεν προσλαμβάνω ή βοηθάω ανέργους; Τον χαρακτηρισμό μάγκας στον γυρνάω σαν "ψευτόμαγκας", σε πληροφορώ όσοι αποφοιτούν τους πιάνω από τον γιακά και εκεί που ο πελάτης με ζητάει του δίνω τον απόφοιτο σαν να έπαιρνε εμενα. Και δεν το βλέπω σαν "μαγκιά" αλλά ανθρωπιά, αν εσύ δεν είσαι άνθρωπος και τα βλέπεις όλα "μαγκιά" τότε μιλάς στο λάθος άτομο.

1. Να το χέσω το εφέ... είμαι 38 και συνεχίζω και γουστάρω. Και αγορεύω δικαστικά και δωρεάν σε όποιον το έχει ανάγκη αμισθί όταν εχω τον χρόνο.

Για πες μας πιο από όλα ή παρόμοιο κάνεις εσύ να δούμε λίγο τα κουκιά. Και πίνουν νερό στο όνομά σου!

Στις 10/2/2019 στις 5:52 ΜΜ, Mindworm είπε

Foul! Κανε σπουδές που θα "κάνεις παπάδες" για κάνα τεσσάρι χρονια τελείωσε και κανε τους αντί να τους ζητάς τους πελάτες να σε ζητάνε. Τουλάχιστον σε εμενα ετσι δουλεύει.

Γιατι θιχτηκες??? Εσυ εισαι προκλητικος γραφοντας ''κανε τους αντί να τους ζητάς τους πελάτες να σε ζητάνε. Τουλάχιστον σε εμενα ετσι δουλεύει''

Στις 10/2/2019 στις 4:45 ΜΜ, gia_nnis είπε

Βαλε αγγελια σε αυτο που ξερεις να κανεις πανω στους υπολογιστες σε χαμηλες τιμες... πχ χρυση ευκαιρια

Κοιτα να μαθεις κατι που θα εχει απηχηση εξω.. γιατι σε βλεπω να φλερταρεις με τον ΟΑΕΔ!!! 

Αν σκαμπαζεις και μπορεις να σπουδασεις κατι αξιολογο τοτε καντο! αλλιως κοιτα πιο αντικειμενο ειναι αυτο που δεν θα ξεμεινεις απο δουλεια και μαθε το..

Σε αυτη τη χωρα λειτουργει το μεσον μετα η τυχη και στο τελος οι σπουδες...!

Ποιο βοηθαει πιο πολυ αυτο που γραφω εγω στον ts ή εσυ???

• Sad 1
Δημοσ.
2 minutes ago, gia_nnis said:

Γιατι θιχτηκες??? Εσυ εισαι προκλητικος γραφοντας ''κανε τους αντί να τους ζητάς τους πελάτες να σε ζητάνε. Τουλάχιστον σε εμενα ετσι δουλεύει''

δε θα απαντήσω να το συνεχίσω, σου μιλάνε όμορφα και επιτίθεσαι... ε δεν θα ασχοληθώ, block μη διαβάσω τίποτα και μου ανεβεί το αίμα στο κεφάλι.

• Like 7
Δημοσ.
Στις 9/2/2019 στις 10:48 ΜΜ, gokuthelegend είπε

Εδώ δεν βρίσκουν δουλειά, ενήλικες που έχουν πτυχία, μεταπτυχιακά, προϋπηρεσίες κλπ. Τι σε κάνει να νομίζεις ότι εσύ θα βρεις; Δεν το λέω για να σε αποπάρω. Μόνο καμιά δουλειά του "ποδαριού" αν βρεις, αλλά και πάλι δύσκολα κανείς να προσλάβει ανήλικο.

Μονο το δικο σου post αντιπροσωπευει την πραγματικοτητα..!  Αμεσα θα βρει καποιος μονο παθητικη εργασια δηλαδη στις περισσοτερες περιπτωσεις θα εχει και χασουρα..!!!

8 λεπτά πριν, zApple είπε

@Mindworm

ε θα σου πω εγώ ότι αυτά που λες είναι χαζομάρες(επιεικώς).

Εδω το αρχικο post του ts και η απαντηση μου: 

Στις 9/2/2019 στις 10:42 ΜΜ, ManolisPas είπε

Γεία σας,

Είμαι ένας έφηβος των 15 ετών.Ευτηχώς,δεν βρίσκομαι σε κάποια δύσκολη οικονομική κατάσταση αλλά θα ήθελα μια δουλεία που να μην θέλει πρωινό ωράριο και πολλές ώρες απασχόλησης.

Επιπλένον,είμαι κάλος στο να επισκευάζω υπολογιστές,στα αγγλικά(ECCE proficiency από τα 14),σε δουλείες όπως μοίρασμα φυλλαδίων και δημιουργία ιστοσελίδων.

Τι θα μπορούσα να κάνω και να μου αποφέρει έστω και ένα μικρό κέρδος σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Στις 10/2/2019 στις 4:45 ΜΜ, gia_nnis είπε

Βαλε αγγελια σε αυτο που ξερεις να κανεις πανω στους υπολογιστες σε χαμηλες τιμες... πχ χρυση ευκαιρια

Κοιτα να μαθεις κατι που θα εχει απηχηση εξω.. γιατι σε βλεπω να φλερταρεις με τον ΟΑΕΔ!!! 

Αν σκαμπαζεις και μπορεις να σπουδασεις κατι αξιολογο τοτε καντο! αλλιως κοιτα πιο αντικειμενο ειναι αυτο που δεν θα ξεμεινεις απο δουλεια και μαθε το..

Σε αυτη τη χωρα λειτουργει το μεσον μετα η τυχη και στο τελος οι σπουδες...!

Πως κρινεις χαζα αυτα που λεω???

1)Του προτεινω πανω σε αυτο που ζηταει για χαρτζιλικι..

2)Τα υπολοιπα ειναι η πραγματικοτητα γι αυτη τη χωρα..

Δημοσ.

Κάνε log out @ManolisPas και μην ξαναδιαβάσεις αυτό το topic μέχρι τα 20 σου. Οι μισές απαντήσεις είναι επικίνδυνες, από ζηλόφθονες, βολεμένους και χαιρέκακους.

Σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη εφηβεία με διάβασμα ή μη, με εργασία ή όχι. Ξέρεις καλύτερα από εμάς, όπως εμείς ξέραμε καλύτερα από τους προηγούμενους. 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Κάνε log out @ManolisPas και μην ξαναδιαβάσεις αυτό το topic μέχρι τα 20 σου. Οι μισές απαντήσεις είναι επικίνδυνες, από ζηλόφθονες, βολεμένους και χαιρέκακους.

Σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη εφηβεία με διάβασμα ή μη, με εργασία ή όχι. Ξέρεις καλύτερα από εμάς, όπως εμείς ξέραμε καλύτερα από τους προηγούμενους. 

γτ να μην το διαβασει? μπορει να αποκτησει κριτικη ικανοτητα κατι που δεν εχουν πολλοι ελληνες ας ξεχωρισει τα αχρηστα ποστ απο τα καλα και ας αποφασισει τι θα κανει, το να βαζεις κατι κατω απο το χαλακι δεν εχει νοημα παλι εκει θα ειναι και μετα απο 5 χρονια.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...